-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Λαζόπουλος τώρα:* ' Τον Πρέκα γιατί δεν τον είχαν σήμερα τα κανάλια;; Τον φυλάνε μόνο για την 28η;; Τι παθαίνει το φρόνημά του την άνοιξη;; Κάμπτεται;'*ΑΛηθεια αυτος ο Πρεκας γιατι συγκινείται συνεχεια;Αφου τον πολεμο μονο απο τις ταινιες που εχει παιξει τον ξερει!
-
Εχω να πώ οτι το σήριαλ 'Υπεροχα Πλάσματα' είναι μια πολύ όμορφη-κωμικη-μεσα απο τη ζωή ιστορία που ίσως θυμίζει άλλα σηριαλ, αλλά εχει το δικό της τρόπο!!!
Τα δε τελευταία 2 επεισόδια που πραγματευόταν τη σχέση 'Φίλος-που εννιοτε γινεται-Γκόμενος' ήταν μακρααααν μπροστά!!!
Respect στα Υπεροχα Πλάσματα...
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Εχω να πώ οτι το σήριαλ 'Υπεροχα Πλάσματα' είναι μια πολύ όμορφη-κωμικη-μεσα απο τη ζωή ιστορία που ίσως θυμίζει άλλα σηριαλ, αλλά εχει το δικό της τρόπο!!!Τα δε τελευταία 2 επεισόδια που πραγματευόταν τη σχέση 'Φίλος-που εννιοτε γινεται-Γκόμενος' ήταν μακρααααν μπροστά!!!
Συμφωνώ, η σειρά είναι καλή, έχει κάτι να πει ρε παιδάκι μου
-
'Mαυρα Μεσανυχτα'..
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχω ν' ανοίξω τηλεόραση εδώ και 20 μέρες....Σου έκοψαν το ρεύμα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λαζόπουλος τώρα:* ' Τον Πρέκα γιατί δεν τον είχαν σήμερα τα κανάλια;; Τον φυλάνε μόνο για την 28η;; Τι παθαίνει το φρόνημά του την άνοιξη;; Κάμπτεται;'*
ΑΛηθεια αυτος ο Πρεκας γιατι συγκινείται συνεχεια;Αφου τον πολεμο μονο απο τις ταινιες που εχει παιξει τον ξερει!
...του βγαίνει
επί της ουσίας: άλλος ένας βλαμμένος.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εχω να πώ οτι το σήριαλ 'Υπεροχα Πλάσματα' είναι μια πολύ όμορφη-κωμικη-μεσα απο τη ζωή ιστορία που ίσως θυμίζει άλλα σηριαλ, αλλά εχει το δικό της τρόπο!!!
Τα δε τελευταία 2 επεισόδια που πραγματευόταν τη σχέση 'Φίλος-που εννιοτε γινεται-Γκόμενος' ήταν μακρααααν μπροστά!!!
Εμενα παλι μου φαινεται οτι αναμασαει παλια κλισε, απλα με πιο μοντερνα κινηματογραφηση
-
Ποιος θυμάται τα μπακούρια;
Συνειρμός, γιατι η σειρά που αναφέρετε νομίζω έχει σκηνοθετικές τουλάχιστον επιρροές απ τα μπακούρια. -
Στιε 4 Απριλίου ξεκινά η 4η σαιζόν του Battlestar Galactica.
Κανείς που το παρακολουθεί; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
'Mαυρα Μεσανυχτα'..Πολύ καλή σειρά η μοναδική που παρακολουθώ.
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Εχω να πώ οτι το σήριαλ 'Υπεροχα Πλάσματα' είναι μια πολύ όμορφη-κωμικη-μεσα απο τη ζωή ιστορία που ίσως θυμίζει άλλα σηριαλ, αλλά εχει το δικό της τρόπο!!!Τα δε τελευταία 2 επεισόδια που πραγματευόταν τη σχέση 'Φίλος-που εννιοτε γινεται-Γκόμενος' ήταν μακρααααν μπροστά!!!
Γιατι ολες αυτες οι σειρες πραγματευονται μονο γκομενιστικες σχεσεις,η ατελειωτα γ@μησια μεχρι να στερεψει η φαντασια του σεναριογραφου απο τον καθε πιθανο συνδυασμο, και τιποτα αλλο?Η σειρα αυτη ειναι μακραν η πιο κλισε που εχω δει.Παντα ειχα την απορια πως καταφερνουν να καλοπερνανε-κωλοπερνανε- οι - στιλιζαρισμενοι στην τριχα - πρωταγωνιστες με δουλιτσες των 700ε.Η μη πραγματικοτητα αποτυπωμενη με υπερογκους τοκους χαζοχαρουμενης παιδικης αφελειας.
-
Ισως να μην το περιεγραφα ακριβως ετσι, αλλα δεν απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα. Ας δεχτουμε οτι ως μυθοπλασια δικαιουται τις ανοχες της....
Απο την αλλη, αληθινα πρωτοτυπη σειρα, εχει να εμφανιστει στην ελληνικη τηλεοραση, σχεδον απο τη γέννησή της ιδιωτικης, τελη του '80, αρχες του '90...
'Αυθαιρετους', ας πουμε, δεν ξαναειδα κι ουτε ελπιζω, και με προβληματιζει οτι και πριν 2-3 χρονια, σε αντιστοιχη συζητηση στο φορουμ, ειχα γραψει ακριβως το ιδιο -
μιλάτε για τη σειρά με τη μυρτώ αλικάκη που παίζεται στον Alpha και βάζετε στο ίδιο post τη λέξη πρωτοτυπία; Στο σπίτι αναφερόμαστε σ'αυτή τη σειρά ως 'το singles του Alpha'. Αλλη πρωτοτυπία αυτή... Διάλογοι βγαλμένοι από τη ζωή...
Το χειρότερο δεν είναι οτι και οι δύο σειρές είναι τίγκα στο κλισέ (από χαρακτήρες, διαλόγους, 'αστεία', στυλ...) αλλά οτι αυτοί που τις γράφουν κάνουν λέξη προς λέξη μετάφραση τα κλισέ της... αμερικανικης τηλεόρασης (σεχ εντ δε σίτι και τέτοια)
προσωπικά απ'ότι παίζεται φέτος στην τβ προτιμώ τα κλισέ του Μπέζου που η μανιέρα πάει σύννεφο αλλά γελάω πολύ με τον αθεόφοβο -
αυριο 28/3 στις 24.00 στην ετ1 το ΘΩΡΗΚΤΟ ΠΟΤΕΜΚΙΝ
δυστηχως θα το δω για πρωτη φορα -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
αυριο 28/3 στις 24.00 στην ετ1 το ΘΩΡΗΚΤΟ ΠΟΤΕΜΚΙΝ
δυστηχως θα το δω για πρωτη φοραΚαλο σου κουράγιο..
[Δε λέω, αριστουργημα ρε παιδι μου, αλλά....]
-
Οι ελληνικές τηλεοπτικές σειρές τα τελευταία χρόνια έχουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ως κύριο στόχο το χαμηλό μπάτζετ για να γεμίσουν τηλεοπτικό χρόνο. Βρίσκουν ηθοποιούς της σειράς ή νέους χωρίς υψηλό κασέ, σενάρια που έχουν γραφτεί στο πόδι κι έτοιμα σκηνικά από παλιότερες σειρές και γυρίζουν επεισόδια σωρηδόν.
Καλά που φέρνουν κάποιες ωραίες σειρές από ΗΠΑ - αν και τις περισσότερες τις έχουμε δει μέσω νετ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι ελληνικές τηλεοπτικές σειρές τα τελευταία χρόνια έχουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ως κύριο στόχο το χαμηλό μπάτζετ για να γεμίσουν τηλεοπτικό χρόνο. Βρίσκουν ηθοποιούς της σειράς ή νέους χωρίς υψηλό κασέ, σενάρια που έχουν γραφτεί στο πόδι κι έτοιμα σκηνικά από παλιότερες σειρές και γυρίζουν επεισόδια σωρηδόν.
Καλά που φέρνουν κάποιες ωραίες σειρές από ΗΠΑ - αν και τις περισσότερες τις έχουμε δει μέσω νετ.Σιγά μην ξοδεύονται! Γυρίζουν 5-6 επεισόδια, μετά τα ξαναδείχνουν, μετά τα δείχνουν μονταρισμένα ως 'τηλεταινία' και μετά μας προαναγγέλουν με τυμπανοκρουσίες την έλευση 'νέων επεισοδίων'....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εμενα παλι μου φαινεται οτι αναμασαει παλια κλισε, απλα με πιο μοντερνα κινηματογραφηση
ειναι τοσο ευρηματικη οσο και η διαφημιση της aegean...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Στιε 4 Απριλίου ξεκινά η 4η σαιζόν του Battlestar Galactica.
Κανείς που το παρακολουθεί;αμαν και πως περιμενουμε...
-
'Μπαμπα μη τρέχεις' δε βλέπει κανείς;;; Ψιλοκαλό είναι, αν και χάνω πολλά επεισόδια...
Τηλεόραση