-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σιγουρα η καρτα σου δεν εχει τετοια επιλογη (πχ UHF 48 κτλ) ?Επισης:
Για μελλοντικη χρηση, βρες το αρχειο (.txt πρεπει να ειναι) που 'σωζωνται' οι συχνοτητες. Αντεγραψε το καπου, και την επομενη φορα που θα ξαναχρειαστεις να περασεις καναλια (πχ format) ξαναντεγραψε το στο φακελο που ητανετο ξέρω αλλά στο τελευταίο format μου ξέφυγε
-
Εφτιαξεεεεεε ευχαριστωωωω!!!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εφτιαξεεεεεε ευχαριστωωωω!!!!!Χαίρομαι
-
σοβαρο προβλημα
εδω και κατι μηνες ο firefox ανοιγει μονος του tab με καποια σαιτ που λενε οτι εχω spyware και να κανω online scan
εχω σκαναρει το pc μου με spysweeper και με panda suite αλλα δεν μου βρισκει τιποτα
Οποιος ξερει ας με βοηθησει
Σαν εναλακτικη θα μπορουσα να απεγκαταστησω και να ξαναεγκαταστησω τον firefox αλλα εχω ενα προβλημα.Σε ολα τα σαιτ και φορουμ εχω ρυθμισει τον firefox να θυμαται username kκαι password.Μπορω να κανω καποιο backup ωστε να μην τα χασω αυτα? -
http://www.siteguide.us/2007/07/28/how- ... passwords/
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.siteguide.us/2007/07/28/how-to-backup-and-restore-your-firefox-passwords/' target='_blankΕλα χριστε και παναγια....μαλλον ξεχασα και τα λιγα που ξερω απο Η/Υ
Κατεβασα μια χαρα το προγραμμα,εκανα export τα passwords οπως επισης και τα bookmarks
Επειτα απεγκατεστησα τον firefox και τον ξαναεγκατεστησα και τι να δω...
Φρεσκοεγκατεστημενος και ειχε ολα τα bookmarks μου kai τα passwords μεσα
Εχασα κανα επεισοδιο???? -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
http://www.siteguide.us/2007/07/28/how-to-backup-and-restore-your-firefox-passwords/' target='_blank
Ελα χριστε και παναγια....μαλλον ξεχασα και τα λιγα που ξερω απο Η/Υ
Κατεβασα μια χαρα το προγραμμα,εκανα export τα passwords οπως επισης και τα bookmarks
Εχασα κανα επεισοδιο????Κανένα επισόδειο δεν έχασες.
Απεγκαθιστώντας τον firefox δεν έσβησες το profile σου (με τα bookmarks, cookies, passwords etc), οπότε η νέα εγκατάσταση το ξαναχρησιμοποίησε.
Αν θες να σβήσεις το profile, τρέξε firefox -p για να βγει ο Profile Manager. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
http://www.siteguide.us/2007/07/28/how-to-backup-and-restore-your-firefox-passwords/' target='_blank
Ελα χριστε και παναγια....μαλλον ξεχασα και τα λιγα που ξερω απο Η/Υ
Εχασα κανα επεισοδιο????Κανένα επισόδειο δεν έχασες.
Απεγκαθιστώντας τον firefox δεν έσβησες το profile σου (με τα bookmarks, cookies, passwords etc), οπότε η νέα εγκατάσταση το ξαναχρησιμοποίησε.
Αν θες να σβήσεις το profile, τρέξε firefox -p για να βγει ο Profile Manager.Λιγο πιο λιανα?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Αν θες να σβήσεις το profile, τρέξε firefox -p για να βγει ο Profile Manager.Λιγο πιο λιανα?
Έχοντας κλειστό τον firefox, πήγαινε Έναρξη -> Εκτέλεση..., γράψε firefox -p και πάτα Εκτέλεση.
Θα σου ανοίξει ένα μικρό παραθυράκι με τη λίστα με τα profiles.
Φυσιολογικά θα υπάρχει μόνο το 'default'. Σβήστο και φτιάξε ένα άλλο. -
32LB76 LG στα €535 (με τον ΦΠΑ)....καλή σαν τηλεόραση? Η η χαμηλή τιμή συνεπάγεται και την ανάλογη ποιότητα?
-
Ως κάτοχος μιας LG 42LC25 τον τελευταίο χρόνο με αντίθεση 5000:1 και όχι 8000:1 αλλά παραπλήσια τεχνολογία κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα της τηλεόρασης μέχρι τώρα. Νομίζω ότι η πτώση τιμών είναι τόσο ραγδαία τον τελευταίο χρόνο που δεν πρέπει να φαίνεται μας αρνητικό/ύποπτο αν έχει χαμηλή τιμή. Τη δική μας την είχαμε πάρει μετρητοίς 1600 € αν θυμάμαι καλά και τώρα το αντίστοιχο νεώτερο μοντέλο LG 42LC55 42 κάνει 1000 €.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
32LB76 LG στα €535 (με τον ΦΠΑ)....καλή σαν τηλεόραση? Η η χαμηλή τιμή συνεπάγεται και την ανάλογη ποιότητα?Νίκο, Έχω την 32LB52 με αντίθεση 5000 αντί 8000. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ακρίβώς τα ίδια, όπως και η εμφάνιση. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα και είμαι ευχαριστημένος από την αγορά.
-
Α, αυτή έχει αντίθεση 8000:1?
Ευχαριστώ, παίδες! Αρα πρέπει να είναι καλή!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
32LB76 LG στα €535 (με τον ΦΠΑ)....καλή σαν τηλεόραση? Η η χαμηλή τιμή συνεπάγεται και την ανάλογη ποιότητα?τις φερνετε εσεις?
αν ναι, κανε λιγη υπομονη.. θα την παρεις .. χαρισμα! -
Μπα. Φέρνουνε 5-6 καθημερινά για παραδόσεις στο κτίριο!
-
αν ειναι ετσι, ειλικρινα πιστευω, υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να την αποκτησεις!
-
-
Πού δουλεύεις Νίκο?
-
-
Σε Ομιλο Πληροφορικής, Δημήτρη
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]