-
-
μ'αρέσει η σοφή διαχείριση των 10 emoticons από τον pasxo
(μπορώ να του δώσω τα 9 υπόλοιπα δικά μου για κάποιο δικό του post;)
edit λάθος, 8
edit γμτ! 7
edit σορι ρε πάσχο, 6
edit τώρα θα νομίζεις οτι το κάνω επίτηδες 5
edit ειλικρινά δεν ξέρω τι κάνω λάθος, 4
edit ας με σταματήσει κάποιος, 3
edit τώρα κατάλαβα τι έκανα 2
edit ένα περίσσεψε πασχάλη και είναι όλο δικό σου! -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
edit λάθος, 8
edit γμτ! 7
edit σορι ρε πάσχο, 6
edit τώρα κατάλαβα τι έκανα 2
edit ένα περίσσεψε πασχάλη και είναι όλο δικό σου!4αρα και αλατι και εσυ
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
edit λάθος, 8
edit γμτ! 7
edit σορι ρε πάσχο, 6
edit τώρα κατάλαβα τι έκανα 2 edit!
edit ένα περίσσεψε πασχάλη και είναι όλο δικό σου! -
Ειπαμε το νεο μετρο του Krus ειναι ατοπο.. Βαριεμαι να γεμισω τη σελιδα εμοτικονς αλλα δε θα βαρεθω να λεω ποτε στον GTI κατω παυλα_αντερσκορ ΤΗΝ 4ΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ.
-
Pasxern μην στεναχωριεσαι που σε πειραζουν.
Παρε τα δικα μου 10 emoticon και χρησιμοποιησε τα με σωφροσυνη οπως εσυ γνωριζεις καλυτερα απο ολους μας.
edit: εγιναν 8 τα emoticon,σορρυ αλλα δεν κρατηθηκα...
Αχχχ 6 ρε γμτ.
-
http://www.sport24.gr/html/ent/770/ent.226770.asp
άρχισε από τώρα τις μαλακίες του......
-
Μια χαρά κινήσεις είναι....
-
Γιατι δεν ειναι μια χαρα;;
Σουτ στους αμπαλους της ομαδας (Σεριτς-Παπαδοπουλος-Ρομερο), εξω και ο προβληματικος χαρακτηρας Εκι, ανανεωση σε δυο απο τους ποιοτικοτερους παικτες (Ιβανσιτς-Ματος).
Που διαφωνειτε; -
Σουτ αυτον τον μ@λακα ποιος θα τον κανει ομως;; Ξυπνατε ρε παιδια, με την οικογενεια ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να δουμε καμμια χαρα πλεον, ταχουνε κανει μανταρα εντελως.
-
Τι που διαφωνούμε ρε με τον μακακα;;; Βρήκαμε την πηγη του κακου δηλαδη που η ομαδα πηγε ΚΑΙ φετος ακλαφτη ε; Ο Γκονζαλεζ φταίει...Οι αλητες..Αντι να τον στηριξουν και να χτισουν την ομαδα πανω του, του δειχνουν το δρομο προς την εξοδο.
Ρε δε μαμιομαστε καλυτερα λεω γω; Κι ο Παπαδοπουλος ξαφνικα εγινε αμπαλος ετσι; Από ποτε ρε αδερφε; Το οτι εκανε κωλοχρονια ειναι αποδεκτο απο ολους. Με αυτο το κριτηριο να διωξουμε αλλους δεκα ομως.
Και θα σου φερει λοιπον αλλους 5 απο την μοζαμβικη και την αυστροουγγαρια ποτισμενους με το DNA του πρωταθλητισμου ( ας γελασω..) και ξανα μανα μια απο τα ιδιαααα....
Άλλη λυση δεν υπαρχει μαγκες. Να παρει τον λοπου ο κοπριτης και το συναφι του και να δωσουν την ομαδα σε καποιον που να ΘΕΛΕΙ και να ΜΠΟΡΕΙ.
Κατσε κανε εσυ χαρες και ονειρα τωρα επειδη θα κρατησει (;;;;) τον Ιβανσιτς και τον Ματος. -
Α ναι φετος εκανε (και μονο φετος) εκανε κωλοχρονια. Περυσι και προπερσι μαμουσε και εδερνε!
Βρε τον καημενο τον Εκι. Δεν τον στηριξε κανεις. Απο την πρωτη μερα του τραυματισμου του, του ειπαν οτι δεν τον υπολογιζουν και του κοβουν και το συμβολαιο. Πραγματικα, πλην Κωνσταντινου, δεν υπαρχει αλλος παικτης που να ετυχε τοσης υποστηριξης οσο ο Γκονζαλες. Και εγω θα τον εδιωχνα, γιατι 3 χρονια τωρα στην ομαδα δεν εχει προσφερει το παραμικρο. Ακου να φτιαξουμε την ομαδα γυρω απο εναν κακομαθημενο τεχνητη της γλωσσας.
Ευτυχως δεν εισαι εσυ προεδρος να εδιωχνες Ματος και Ιβανσιτς και να κρατουσες Παπαδοπουλο και Γκονζαλες. Μηπως σου αρεσει και ο Σεριτς να τον χρυσοπληρωσουμε και αυτον;;Οτι την κυρια ευθυνη την εχει ο Βαρδινογιαννης ειναι το μονο σιγουρο καθως απο τοτε που ανελαβε η ομαδα παει απο το κακο στο χειροτερο.
Εκτος απο το να πεταμε αοριστες καταρες, εσεις τι αλλαγες πιστευεται οτι πρεπει να γινουν;
(και μη μου πειτε να ριξει λεφτα και να παρει παικτες...) -
Μη μασάτε οι Παναθηναϊκοί. Βάζω και στοίχημα ότι, τελικά, θα κάνει ακριβώς τα αντίθετα.
Ειδικά για τον Πεσέϊρο, αρκεί ακόμα μια ισοπαλία!
-
Για να μη γινομαστε γαβροι που πλακωνονται μεταξυ τους η λυση που υπαρχει ειναι μονο μια.Να φυγει ο κοπριτης.Καμια αλλη.Πλεον δεν τιθεται θεμα ποδοσφαιριστων.Το κλιμα στην ομαδα ειναι ΑΡΡΩΣΤΟ. Απο τους παικτες μεχρι τους γυμναστες και απο τον προεδρο μεχρι τους οπαδους. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Και κατι για τον Έκι απο καποιον φιλο στους ''greenwebfans'' :
''Τον έφεραν για να κατευνάσουν την κατακραυγή του κόσμου από τη Ριζούπολη. Συνέβαλε πάρα πολύ στο να πάρουμε το πρωτάθλημα του 2004, κάτι το οποίο, ανεξάρτητα από τη δική μας οπαδική χαρά, τους ήρθε λουκούμι, καθώς η κατακραυγή που λέγαμε, μεταβλήθηκε για τους περισσότερους σε ελπίδα για ανάκαμψη (άλλο αν τελικά η ανάκαμψη δεν ήρθε).
Στη συνέχεια, τον χρησιμοποίησαν και τον εκμεταλλεύτηκαν ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ μεταβάλλοντάς τον σε «κυβερνητικό εκπρόσωπο» και σε ασπίδα για την ανικανότητά τους. Τότε, την εποχή του...πενταετούς πλάνου (και της αιώνιας βλακείας...) του Μαλεζάνι. Οι αυλοκόλακες και οι...δυνάμεις κατοχής του έβαλαν έντεχνα στο στόμα δηλώσεις «στήριξης» στα πρόσωπά τους και μέσω του Έκι πούλησαν...οπαδιλίκι! Ποιοι; Αυτοί που περισσότερο απ’ ότιδήποτε άλλο στον κόσμο, μισούν τους οπαδούς...
Και όταν ήρθε η ατυχία, δηλαδή όταν ο Έκι τραυματίστηκε, έγινε το έλα να δεις με την 'αποθεραπεία' του, δείχνοντας για άλλη μια φορά την ανικανότητά τους σε όλα τα επίπεδα. Παρόλα αυτά, ο Έκι επέστρεψε -και λέω ευθέως, ότι προσωπικά δεν πολυπίστευα πως θα τα κατάφερνε....
Είναι φυσικό βέβαια να μην είναι ο ίδιος, να μην πολυθυμίζει τον ποιοτικό παίκτη που μας ήρθε το 2004, καθώς έχει περάσει τα πάνδεινα – ακριβώς επειδή βρέθηκε στα χέρια του «ιατρικού τημ» της ΠΑΕ, το οποίο τότε συναγωνιζόταν το άλλο... «τημ», το επικοινωνιακό.
Είναι επίσης φυσικό, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, να είναι αγχωμένος, πιεσμένος, να βιάζεται να αποδείξει ότι είναι. ο Έκι που ξέραμε... Ακόμα και αν αυτό είναι αδύνατο τη στιγμή αυτή, καθώς χρειάζεται αρκετός χρόνος για να συμβεί.
Και με όλο αυτό το άγχος και την πίεση, με όλη τη ΔΥΣΤΥΧΙΑ που νοιώθει μέσα του αυτός ο άνθρωπος, αυτή η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, έκανε και μια ανοησία, δηλαδή σηκώθηκε και έφυγε απ’ το γήπεδο, όταν είδε ότι δεν ήταν στην αποστολή του αγώνα με τη Λάρισα. Μια ανοησία όμως, η οποία πολύ περισσότερο δείχνει ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, παρά έλλειψη σεβασμού στην ομάδα...
Και άρχισαν οι «διαρροές» από τα φιλοκυβερνητικά και «αντικειμενικά» έντυπα για «δυσαρέσκεια για τον Έκι» και οι κατευθυνόμενες φήμες ότι «επαναξετάζεται αν θα μείνει το καλοκαίρι»...
Ε, τι να πει κανείς; ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, έτσι όπως τον χρησιμοποίησαν για οτιδήποτε άλλο, εκτός από το να παίζει ποδόσφαιρο και όπως τον χιλιοταλαιπώρησαν, στα χέρια των...μαθητευόμενων μάγων της Παιανίας... Είναι εκείνοι που αργά ή γρήγορα ροκανίζουν σαν τρωκτικά και βυθίζουν στη μετριότητα κάθε πρόσωπο και κάθε κατάσταση μέσα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Είναι εκείνοι που και το Ροναλντίνιο να φέρουν, Μπασινά θα τον κάνουν... Ο Έκι θα τους γλίτωνε;
Γι’ αυτό...ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΚΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! Οι μόνοι που δεν δικαιούστε να μιλάτε και να τον κατακρίνετε, είστε ΕΣΕΙΣ! Όσο για μας, επειδή είμαστε ΟΠΑΔΟΙ και πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ένα έχουμε να πούμε: ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΚΙ! Θα τα καταφέρεις! Θα ξεπεράσεις αυτή τη σκοτεινή περίοδο στη ζωή σου. Και όσο γι’ αυτά που είχες πει κάποιες φορές...καταλαβαίνουμε και, αν θες, στα συγχωράμε κιόλας. Γιατί ξέρουμε ότι στην πραγματικότητα δεν έβγαιναν από το δικό σου στόμα... ''
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Εκτος απο το να πεταμε αοριστες καταρες, εσεις τι αλλαγες πιστευεται οτι πρεπει να γινουν;
(και μη μου πειτε να ριξει λεφτα και να παρει παικτες...)Να παρει ποδι απο την ομαδα μια για παντα. Αφου μας το παιζει πως αγαπαει τον ΠΑΟ, η φωτο που ποσταρα πιον πριν δειχνει πως ακομα και αυτος καταλαβε ποσο μπουρδελο τον εχει καταντησει αυτος και οι οσφυοκαμπτες υπαλληλακοι του (γκοτζοι, αθανασοπουλοι, νικολογιαννηδες κλπ)
-
στηριζουμε Τζιγκερ!! Θ7
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
στηριζουμε Τζιγκερ!! Θ7+7....
ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΕΕΕ,ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΕ! -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
4αρα και αλατι και εσυΚανόνισε να βάλω φίλτρο που να μεταφράζει τη φράση '4άρα και αλάτι' σε 'είμαι βάζελος και περήφανος γι' αυτό'
-
Τότε θα μπορεί πολύ απλά να γράφει 'Τεσσάρα & άλας' ή 'Τέσσερα και χλωριούχο νάτριο'
-
Λες να κάνει κάτι τέτοιο του Μπόϊλερ και να αντέξει για πάνω από 4 λεπτά πριν το ΒΑΝιο?
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--