-
Και το πληρώσατε αυτό ε?
-
οχι εγω πηρα ενα nokia (!!!) και παιζει κανονικα.
το προβλημα παντως μπορει και να εχει λυθει, δεν εχω παρακολουθησει τελευταια τι γινεται.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σημερα τα επαιξε το εσωτερικο ηχειο του cruise...το παω Πλαισιο μεθαυριο για επισκευη...
ωχχχ!
γενικά τα HTC θέλουν προδερμ με τα bt hfree...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σημερα τα επαιξε το εσωτερικο ηχειο του cruise...το παω Πλαισιο μεθαυριο για επισκευη...
Ωχ! Αλλαγή συσκευής?
Σπύρε, μια ερώτηση. Που μπορώ να δω όλο το log στο TC? Εννοώ, κλήσεις και sms...
-
μπα δε νομιζω αλλαγη, επισκευη ηχειου μονο.
το αλλο δε το καταλαβα...
στις κλησεις βλεπεις τις κλησεις και στο μενου των μυνηματων βλεπεις τα μυνηματα
-
Στις κλήσεις, ΟΚ. Βλέπεις όλες τις κλήσεις.
Όταν όμως σβήσεις τα sms, υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις το ιστορικό? Όπως στα ΝΟΚΙΑ. Που μπορούσες να δεις, συνολικά, όλες τις επικοινωνίες του π.χ. μήνα -
δε νομιζω, ισως με καποια εξωτερικη εφαρμογη, αλλα δεν εχω δει κατι.
-
Ουφ! Ευτυχώς! Ούτε εγώ έχω βρει.
Δεν πειράζει. Μια χαρά είναι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ουφ! Ευτυχώς! Ούτε εγώ έχω βρει.Δεν πειράζει. Μια χαρά είναι.
ευτυχώς;;;
πέφτει παντόφλα;
-
Ευτυχώς...δεν είμαι τόσο άχρηστος που να μην το έχω βρει μόνος μου!
-
Α, γιατί έτσι όπως το είπες λέω έχει 'άλλη' και προσπαθεί να κρυφτεί από την σταύρωσον.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για την οθόνη του σε σχέση με το Ε60 θα συμφωνήσω, αλλά δεν μπορούμε να θέλουμε και την πίτα σωστή (λογικό μέγεθος συσκευής) και το σκύλο χορτάτο (οθονάρα).
Αλλο το μέγεθος κι άλλο η ανάλυση.
-
Το V8, έφαγε μια χύμα , και από τότε πέρα από το ότι έχει δυο χοντρά ραγίσματα στην πρόσοψη, κάνει όλο διακοπές, σβήνει η οθόνη από μόνη της και άλλα όμορφα
Τι να πάρω με 4-4,5 κατοστάρικα;; sliding ή στη χειρότερη clamshell όχι άλλο τύπο.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το V8, έφαγε μια χύμα , και από τότε πέρα από το ότι έχει δυο χοντρά ραγίσματα στην πρόσοψη, κάνει όλο διακοπές, σβήνει η οθόνη από μόνη της και άλλα όμορφαΤι να πάρω με 4-4,5 κατοστάρικα;; sliding ή στη χειρότερη clamshell όχι άλλο τύπο.
Με τι χαρακτηριστικά;
Στο στυλ του V8; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το V8, έφαγε μια χύμα , και από τότε πέρα από το ότι έχει δυο χοντρά ραγίσματα στην πρόσοψη, κάνει όλο διακοπές, σβήνει η οθόνη από μόνη της και άλλα όμορφα
Τι να πάρω με 4-4,5 κατοστάρικα;; sliding ή στη χειρότερη clamshell όχι άλλο τύπο.
Με τι χαρακτηριστικά;
Στο στυλ του V8;nai έτσι. Δε θέλω τηλέφωνο του τύπου Ν95 ...να ψήνει καφέ . Κάτι να μην είναι γκουμούτσα και να είναι όμορφο
-
Τα μόνα που μου έρχοντα στο μυαλό είναι τα:
Moto V8
Moto V9
Nokia 6500 slideΑλλά θα κοίταζα και για ελαφρώς μεταχειρισμένο Nokia 8600 Luna ή Nokia 8800 στο myphone.gr.
-
Τα μόνα που μου έρχοντα στο μυαλό είναι τα:
Moto V8
Moto V9
Nokia 6500 slideΑλλά θα κοίταζα και για ελαφρώς μεταχειρισμένο Nokia 8600 Luna ή Nokia 8800 στο myphone.gr.
Να'σαι καλά
κοιτάω και το w910i
-
To w910i δε με ενθουσιάζει.
Πιστεύω ότι από άποψη ποιότητας και υλικών είναι κάτω από τα υπόλοιπα.
Πάντως είναι αρκετά λεπτό.
Θα μπορούσες να δεις και το Samsung G600.
Ένα review:
http://www.gsmarena.com/samsung_g600-review-187.php -
Θα μπορούσες να δεις και το Samsung G600.
Ένα review:
http://www.gsmarena.com/samsung_g600-review-187.php' target='_blankΘα το δω κι αυτό. Γενικά ακούγεται ότι έχουν καλή ποιότητα κατασκευής τα Samsung.
Eίναι και η κάμερα δέλεαρ βλέπεις -
Από Nokia N82 έχει κανείς εμπειρία; Εδώ και κανά μήνα το καλοκοιτάω το συγκεκριμένο...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]