-
Ο ΒΩβός έχει πάρει θέση?
-
ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ 30ου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΑΛΛΥ,ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 9 'Δ.ΚΥΡΚΟΣ-Ν.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ MITSUBISHI EVO-9'.
OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΛΗΓΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19.03.08 ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.03.08 !!!
ΠΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ?κατι για αυτο κυριε APR ???????
και οχι επΙ προσωπικου με το κυριο ΛΟΥ-ΜΟΥ ...... -
Ο χρήστης εγω ειμαι έγραψε:
ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ 30ου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΑΛΛΥ,ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 9 'Δ.ΚΥΡΚΟΣ-Ν.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ MITSUBISHI EVO-9'.
OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΛΗΓΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19.03.08 ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.03.08 !!!
και οχι επΙ προσωπικου με το κυριο ΛΟΥ-ΜΟΥ ......Δηλαδη ? θελει και ριγανη ?
Γιατι κι αυτην την στιγμη υπαρχουν αντιστοιχοι συναθλητες σας , που ολα αυτα ειναι γραφικα γιαυτους , αρα .......βγαλε τα συμπερασματα σου , τι προκειτε να ακολουθησει .........Σοβαροτητα χρειαζεται αγαπητε μου , ενωση των οδηγων για δυναμη , και ο καθε καραγκιοζης θα τρωει το φυστικωμα του .
Το σφαλμα του φιλου μας Λ.Μ. οπως κι αλλων ηταν οτι βασιζονταν σε αστοιους , για σοβαρη αντιμετωπιση του σπορ , τους κλασικους ψευτοκαθωσπρεπιστες της κοινωνιας μας , στην ουσια .... λαμογακια -
ΕΛΠΙΖΩ ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/3/2008 ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ,
ΝΑΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΑΒΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ
Υ.Γ. ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝΕ ΤΟΝ Ν.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ VIDEO
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ -
Ο ΣΟΑΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ...ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ?
Ή ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ... -
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΑΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...Η ΕΘΕΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ 'ΜΑΛΑΚΙΕΣ'
ΠΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ
ΕΔΩ ΕΘΕΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΞΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ -
Ο χρήστης εγω ειμαι έγραψε:
και οχι επΙ προσωπικου με το κυριο ΛΟΥ-ΜΟΥ ......OΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ,ΤΟ POST ΜΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΤΙΣ 08.56 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΤΕΘΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ(ΚΑΠΟΙΟΙ) ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΚΥΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΥΡΚΟΣ JUNIOR ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ !!!
ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΥΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ JUNIOR.
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[
ΩΠΑ ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
- Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ 'ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ' ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ 'ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ'.
- ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ 'ΘΕΜΑΤΑΚΙ' ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
3.ΤΟ ΑΝ ΕΣΥ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ.
4.ΘΑ ΗΘΕΛΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ) ΝΑ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ, ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΑΛΛΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ,ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΥΤΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
ΛΟΥ-ΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)
1)Λου Μου μου , για ενα πραγμα σε χαιρομαι ιδιαιτερα τωρα , κι αυτο ειναι οτι ανακαλυψες την συλλογικοτητα
2)Δεν καταριπτεται τιποτα ,απο εναν οχλο πισω απο καμουφλαρισμενα ψευδωνημα , κοτες του ......ΖΗΤΩ , ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕ , ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΝΑΘΙΝΚ , δεν μου λενε τιποτα .
3)Θα γνωριζεις οτι δεν εχω χεστει ποτε , οταν προκειτε για την ζωη συναδελφων , και δεν απεχω και τωρα , γιατι μ'αυτον τον τροπο που κανεις την διαμαρτηρια ,με λυπη μου βλεπω οτι υποβαθμιζεις την αξια των γεγονοτων .
4)Για το 4ον που δεν μου ευχεσαι και το πιστευω , δεν εισαι γνωστης , αλλα εχει συμβει το 99 και σε μεγαλυτερο βαθμο οταν για μιση ωρα + , ο γυιος ηταν σε γκρεμο 70-80 μετρα και δεν τον εβλεπε κανεις !Οπως κι αλλοι φιλοι μου κινδυνεψαν πολλες φορες , δεν εβαλα φωτια στην Μεσογειων , μαζευα ομως και προσπαθησα να οργανωσω τους οδηγους μεσα απ'το συλλογικο μου οργανο , για να μπορεσουμε με μια αξιολογη δυναμη , να αντισταθουμε σ'αυτα τα σινιε γιδια που διοικουσαν το σπορ , και να παρουν στα σοβαρα τις ζωες μας .
Πολλοι ομως απο εσας που τωρα ανακαλυψατε οτι γι'αυτα τα γιδια , η ζωη μας ηταν δευτερευουσης σημασιας μπροστα στα συμφεροντα τους , μας προσπερνουσατε σαν γραφικους , χωρις να προσφερετε την βοηθεια σας που ειχαμε αναγκη , για την ενωμενη δυναμη , φιλε μου Λου Μου .....Καταλαβες τωρα γιατι χεστηκε η φοραδα στο αλωνι ? Γιατι κι αυτην την στιγμη υπαρχουν αντιστοιχοι συναθλητες σας , που ολα αυτα ειναι γραφικα γιαυτους , αρα .......βγαλε τα συμπερασματα σου , τι προκειτε να ακολουθησει .........
Χου Α , με φιλια
Υ.Γ. δεν θελω να πιστεψω οτι ολα αυτα γινονται ...για τις εντυπωσεις και μονον
AΓΑΠΗΤΕ ΧΟΥ.Α.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΑΤΙΑΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ-ΛΩΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ......
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ -
ρε σείς αφού δεν δίνουν ποινές και δεν έχει διοριστεί εθεά ακόμα, λέω να ετοιμάσω μια το αγωνιστικό και να κάνω 2-3 γύρες τις ειδικές στο θερμαικού...τί θα με κάνουν?σιγά...
και όποιον πάρει ο χάρος...
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ρε σείς αφού δεν δίνουν ποινές και δεν έχει διοριστεί εθεά ακόμα, λέω να ετοιμάσω μια το αγωνιστικό και να κάνω 2-3 γύρες τις ειδικές στο θερμαικού...τί θα με κάνουν?σιγά...και όποιον πάρει ο χάρος...
ETΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΑΙ !!!
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Επιστολή EΛ-ΕΜ
Kυριοι, μετά την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Λ.Π.Α. με την οποία ήρθησαν οι ποινές που είχαν επιβληθεί για σοβαρότατο παράπτωμα που έχει να κάνει με την ασφάλεια των αγωνιζόμενων, σε 8 αθλητές, σας κάνω γνωστό ότι δεν προτίθεμαι να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σαν ένας εκ των ομιλητών στα σεμινάρια ασφάλειας της ΕΘ.Ε.Α. Οδηγήθηκα στην απόφαση μου αυτή, διότι πλέον για τα σημαντικότερα θέματα...
...που άπτονται της ασφάλειας των πληρωμάτων, άλλη αντιμετώπιση είχα-έχω και θα έχω εγώ και άλλη το Δ.Σ. Πιστεύω, ότι κατά το σεμινάριο της 31.03.08 θα αισθανόμουν πολύ συγχυσμένος για το τι θα έπρεπε να διδάξω σαν σωστό στα 80-100 άτομα που θα με παρακολουθούσαν. Αυτό που μου υπαγορεύει η ψυχή μου, η ανθρωπιά μου και η συνείδηση μου, η αυτό που πρόσφατα μας επέβαλε το Δ.Σ. με την απόφαση του? Τι θα έλεγα στους νέους ανθρώπους που θα ερχόντουσαν να ακούσουν κάποιον «που ξέρει», όταν θα φτάναμε στο σημείο της χρήσης του S.O.S.? Αυτό που πιστεύω σαν σωστό η αυτό που μόλις διδαχθήκαμε? Από την άλλη, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να συνδράμει στους σκοπούς κάποιου οργάνου, το οποίο δεν σέβεται τους θεμελιώδεις κανόνες ασφάλειας. Τελειώνοντας, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους νέους αγωνιζόμενους που στην παρούσα φάση δεν θα μπορέσω να τους μεταδώσω τις γνώσεις μου, αλλά να τους διαβεβαιώσω ότι όπως έχω κάνει και στο παρελθόν, με δικά μου έξοδα, θα είμαι στην διάθεση τους για οποιαδήποτε μεταφορά γνώσεων και οποιοδήποτε σεμινάριο. Μετά τιμής, Λ. Μελετόπουλος
Tέλος λοιπόν τα σεμινάρια απο τον ΕΛ-ΕΜ............Σωστός κατά τη γνώμη μου !!!!!!!! Ας κάνουν άλλοι το δάσκαλο τωρα που ξερουν πιο καλά τι σημαίνει SOS
http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... le&sid=625' target='_blank'
-
[quote='el matador']ρε σείς αφού δεν δίνουν ποινές και δεν έχει διοριστεί εθεά ακόμα, λέω να ετοιμάσω μια το αγωνιστικό και να κάνω 2-3 γύρες τις ειδικές στο θερμαικού...τί θα με κάνουν?σιγά...
Μόνο που οι ειδικές του θερμαικού δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα!Και μιάς και συ με τόση σιγουριά λες πως τις γνωρίζεις και σου περνάει από το μυαλό να κάνεις δοκιμές με το αγωνιστικό σουμπαρού (αν και πιστεύω οτι για να το λές το χεις κάνει ήδη),κάτι που όπως καταλαβαίνεις είναι αντιαθλητικό,και δεν διαφέρει και πολύ απο την νοοτροπία αυτών που ανέστηλαν τις ποινές.Και αυτοί έτσι σκέφτηκαν(τι θα μας κανουν?σιγά...)
-
Ωραία....κάνετε και αυτό το 'θέμα' κόντρα πληκτρολογίου !
Αντί να γίνει η σημαία του 'ένοπλου' αγώνα εναντίον αυτών που μας δουλεύουν ψιλό γαζί......φροντίστε να καταντήσει λευκή απεργία.Αυτά βλέπουν οι 'απο πάνω' και αναφωνούν......άστους να κουρεύονται !!
-
Θά ξαναδούμε καί τόν Ρουστέμη................
Αυτά γίνονται μόνον στήν χώρα μας.
Ντροπή σας πλήρωμα Νο 9.
ΠΑΡΑΓΚΑ
-
Ο χρήστης galiandra έγραψε:
Θά ξαναδούμε καί τόν Ρουστέμη................Στους 'συγχωρεμένους' και αυτός ?????
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Θά ξαναδούμε καί τόν Ρουστέμη................
Στους 'συγχωρεμένους' και αυτός ?????
Προφανώς θα δούμε και τον υφαντή(αν δεν κάνω λάθος το όνομα) πού είχε ξυλοκοπήσει έναν τεχνικό έφορο και του είχαν πάρει την λισάνς επ αορίστου!!
Καθώς και τον σκαλτσά που τιμωρήθηκε για λιγότερο σοβαρό παράπτωμα. -
Ο χρήστης gruppasix έγραψε:
ρε σείς αφού δεν δίνουν ποινές και δεν έχει διοριστεί εθεά ακόμα, λέω να ετοιμάσω μια το αγωνιστικό και να κάνω 2-3 γύρες τις ειδικές στο θερμαικού...τί θα με κάνουν?σιγά...
Μόνο που οι ειδικές του θερμαικού δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα!Και μιάς και συ με τόση σιγουριά λες πως τις γνωρίζεις και σου περνάει από το μυαλό να κάνεις δοκιμές με το αγωνιστικό σουμπαρού (αν και πιστεύω οτι για να το λές το χεις κάνει ήδη),κάτι που όπως καταλαβαίνεις είναι αντιαθλητικό,και δεν διαφέρει και πολύ απο την νοοτροπία αυτών που ανέστηλαν τις ποινές.Και αυτοί έτσι σκέφτηκαν(τι θα μας κανουν?σιγά...)
εντάξει κρατάνε καλά οι ειδικές...σήμερα πήγα...αμα θες στείλε πμ να σου πώ ποιές είναι για να πάς κι εσύ άμα θες...μεταξύ μας θα μείνει δεν θα το πώ σε κανένα
-
Hi from USA
Xωρίς το Λώρη τα σεμινάρια θα είναι ποιό φτωχά, αλλά αν θέλετε την άποψή μου καρφάκι δεν τους καίγεται ενώ θα βρεθεί και τρόπος κατάργησής τους. Σεμινάρια, εξετάσεις, πολύ φασαρία, δημιουργούν και ιδρώτα και κόπο στην ανύπαρκτη υπηρεσία, που άλλωστε κανείς δεν τολμάει να ακουμπήσει, άλλοτε και τώρα.
Τώρα επί της ουσίας: Επιμένω. Το ΔΣ, χάρισε ποινές. Σε συγκεκριμένη στιγμή και σε συγκεκριμένο πακέτο αγωνιζομένων. Γιατί; Ποιός πίεσε; Ποιός καιγόταν να γίνει κάτι τέτοιο. Ποιός έχει τον τρόπο να το κάνει; Οι Ιαβέρηδες, ο Καιτατζάκος; Καμία σχέση! Ο Τάσος δεν παρακαλάει και πολύ περισσότερο τα αγόρια του και ο Τάκης , έχει τη δική του άποψη. Χορηγάρα να είχε βρει, δεν θα το έκανε. Μένουν το κλαπετάκι με τον παγκόσμιο. Χορηγός τους η Μαρφιν, Μιγκ, κάτι τέτοιο τέλος και πάντων. Ο άνθρωπος που είχε προαναγγείλει τη χάρη, σε ανύποπτη στιγμή και μία βδομάδα πριν το ΔΣ, σε συνεδρίαση της οργανωτικής Ακρόπολις, με παρούσα την Αλυτάρχη μας (καμία σχέση η Αννίτα με όλα αυτά, απλά αναρωτήθηκε πως θα πλοηγήσει ο Αρης χωρίς λισανς και την καθησύχασε ο μεγάλος, με το ψευδώνυμο και με νονούς τους ΒΔ, ΑΜ!!- κάποιος Βουκίδης, πετυχημένος επιστήμονας και τέλειος οικογενειάρχης, αλλά κάπου τα χαλάει όταν προκύπτει ειδικός παράγων. Τον απέρριψαν στην ΦΙΛΠΑ, όταν δοκίμασε να πάρει την προεδρία και βέβαια στην ΕΛΠΑ βρίσκει και κάνει αξιοποιώντας τις γνωριμίες του που νομίζουν ΒΔ & Σια πως τις χρειάζονται. Ο τύπος λοιπόν, που έχει και συνομιλητές στο χώρο μας (ανάμεσα στους πυροβολάρχες, υπάρχουν και αφελείς...) πήρε τη σημαία και καθάρισε βρίσκοντας το κατάλληλο περιβάλον, από άτυπους συνεργάτες των Τζέκων, μέχρι στελεχάκια ημιτασιον αγωνιδικο-παρατηρητές, αλλά και μέλος της ΕΘΕΑ-άντε γειά, όπως ο Χ. Αποστολίδης και βέβαια ο φωνακλάς Μπαβέλας (τον χρησιμοποιούν με μαεστρία γενικώς) που παλεύει για την ομοσπονδία μοτό, αλλά ουτε κιχ όταν έπεσε η πρόταση της . Όμως έτσι, οδήγησαν στις ακαθαρσίες, το χώρο μας, τη λέσχη-ΕΛΠΑ, τα μέλη του ΔΣ με θετικές προθέσεις όπως η Κουβάτσου και άλλοι νεοφερμένοι με ιστορία και χρόνια στις ε.δ. όπως ο Σαραντόπουλος (... συμμετείχε σε άπειρους αγώνες), που θέλω να πιστεύω πως την πάτησαν αφελώς (την πατάς για πλάκα εκεί στο μακρί τραπέζι, είναι πολύ πειστικός ο ΒΔ, κακά τα ψέματα), το χορηγό που θα τα βροντήξει και θα φταίνε οι 4Τ, το φόρουμ, ο κακός στράτης και αυτός ο Τσάδαρης, τον Jr, το συνοδηγό του και άλλους, της μεγάλης του Περιστερίου αυλής που πανηγυρίζουν μεν, αλλά...
Για να μη γίνει παρεξήγηση, καμία σχέση ο εξαιρετικός κ. Εδιπίδης με όλα αυτά παρά την εμπλοκή του σε κορυφαία θέση του ομίλου-χορηγού. Περήφανος και τίμιος ώστε να αχολείται με αηδίες. Κάνει το χόμπι του και καμαρώνει τα παλικάρια του που είναι και κύριοι και χεράδες. Γιατί τα συνδέω; Μα είναι απλό. Στο χώρο που σωστά σχολιάζει ο Χ.Α ότι δεν υπάρχει ελπίδα, δεν είμαστε όλοι το ίδιο χορτάτοι και ελάχιστοι ελέγχουμε κόμπλεξ και αποθυμένα με αποτέλεσμα να κάνουμε και σφάλματα ηθικής τάξης.Μακάρι να πάνε καλά τα παιδιά στο Ράλλυ, να πρωταγωνιστήσουν, αλλά ποτέ δεν θα τους συγχωρεθεί ο τρόπος τους. Εκεί στην ε.δ. του αγώνα και κυρίως για τη συνέχεια με τις πιέσεις, τις ψύχραιμες απειλές-πάλι καλά, τα βίντεο κ.λπ ενέργειες οπότε σήμερα, εκεί στη Μεσογείων πήραν τις φρέσιες πλην λερωμένες άδειες-λισανς.
Καλό αγώνα σε όλους!
Άλλωστε εκεί παίζεται το παιχνίδι. Με το πόδι στο πάτωμαΣτρατισινο
ΥΓ... Χρήστο, Άγγελε, εσύ γιατρέ, ΝΤ, ΕΛΕΜ, κ.λ.π φορουμάδες με λισανς θα βάλουμε κανένα στοίχημα για τη σύνθεση της νέας ΕΘΕΑ; Πόσους του φόρουμ; Ένας και καλός; ΝΑΙΑΙΑΙ:-) (Μαθιέ, θα έχουμε θέμα στο νησί...)
-
O Σ.Χ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ 'ΠΟΤΑΜΟ' ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ.
ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΟΤΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Υ.Γ. (ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ) ΜΑΚΑΡΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο Β.Δ. ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ