-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Νικο για πότε παράδοση?6 μήνες από τώρα...Σεπτέμβρη δηλαδή.
-
Χειροποίητο ειναι;
-
Άστα! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αυτή η αναμονή!! Απορώ τι περίμενε η ΦΙΑΤ? Ότι δε θα πουλήσει?!
-
Υπαρχει και μια παροιμια με γιαουρτι και χυλο..
-
Το παραγγείλαμεεεε
Έρχεται Οκτώβρη μας είπαν, περίπου.
Πήραμε το 500 1.2 Lounge, σε κόκκινο και μαύρο εσωτερικό με λευκό τιμόνι, λευκά προσκέφαλα και λευκό ταμπλό. Το lounge (για αυτούς που δε ξέρουν) πέρα από προφανέστατα ηλεκτρονικά (τιμόνι, παράθυρα, καθρέπτες A/C, 7 αερόσακους κλπ) έχει πανοραμική οροφή, πακέτο χρωμίου, Blue&Me με χειριστήρια στο δερμάτινο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου και υπολογιστή ταξιδίου. ΤΑ ΠΑΝΤΑ δηλαδή!
Από έξτρα βάλαμε ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή, προστατευτικά πόρτας με το σήμα 500 στα χρώματα της Ιταλικής σημαίας, σένσορες παρκαρίσματος και ρεζέρβα ανάγκης.
Σύνολο: 13.850 με το κλειδί στο χέρι.
Έτσι το κάναμε:
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Οκτώβρη
Πολύ όμορφο είναι, άντε καλή υπομονή!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οκτώβρη
Πολύ όμορφο είναι, άντε καλή υπομονή!
Άστα...ούτε Ferrari να πέρναμε!
Έχει ξετρελαθεί εν τω μεταξύ...όλο γιαυτό μιλάει (άραγε...έτσι ακούγομαι κι εγώ? )
-
Δεν περιμενετε κανα δυο μηνες να αλλαξει ο χρονος... Θα ειναι μοντελο 2009...
Aκου εκει Οκτωβρη...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έχει ξετρελαθεί εν τω μεταξύ...όλο γιαυτό μιλάει (άραγε...έτσι ακούγομαι κι εγώ? )Για την 120 φαντάζομαι ότι λες εσύ ε;
-
Πρέπει να είναι ΦΟΒΕΡΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κλπ.
-
Η αναμονή είναι πάρα πολύ ενοχλητική. Και τώρα δε φαίνεται και πολύ...όταν περάσουν οι 3 μήνες και έχεις να περιμένεις ΑΛΛΟ τόσο...εκεί σου φαίνεται!
Εν τω μεταξύ μας είπε ότι ίσως έρθει και πιο νωρίς κλπ...χαζομάρες!
Θέλετε να ακούστε δικαιολογία στην ερώτησή μου 'γιατί τόσο μεγάλη αναμονή'?? Γιατί λέει τα βγάζουν λίγα-λίγα ώστε να δημιουργούν εντύπωση!
-
Γι αυτό το Στρασβούργο είναι τίγκα στο 500αρακι. Για να δημιουργείται μεγάλη εντύπωση. Την είχα αυτή την απορία
-
Ρε σε εξι μηνες δεν ξερεις αν θα ζεις.....και πηραν και μπροσταντζα να φανταστω ε?
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ρε σε εξι μηνες δεν ξερεις αν θα ζεις.....και πηραν και μπροσταντζα να φανταστω ε?Ε βέβαια...πως θα στο κλείσουν? Μας ζήταγε 1.500 ευρώ...και του λέω, έχουμε ένα πρόβλημα εδώ...γιατί ο Τόλιας μας ζητάει 500 ευρώ, άρα ευχαριστούμε πολύ, πάμε εκεί! Λέει μισό λεπτό κλπ...και μας πήρε (μόνο) 500 ευρώ. Του είπα ότι έρχεται και το τέλος του μήνα...και πρέπει να πιάσεις και τον στόχο σου.
Εντάξει αυτό δεν είναι παράλογο όμως γιατί αν το ακυρώσεις και του μείνει...μπορεί κάποιος να του πει ότι δε θέλω π.χ. την ηλεκτρική οροφή, άρα να μπορεί να του κάνει κάποια έκπτωση (με τα 500 ευρώ που έχασες) για να μη του μείνει το αυτοκίνητο.
Του έριξα και 1% το επιτόκιο
-
Η αναμονή είναι πάρα πολύ ενοχλητική. Και τώρα δε φαίνεται και πολύ...όταν περάσουν οι 3 μήνες και έχεις να περιμένεις ΑΛΛΟ τόσο...εκεί σου φαίνεται!
Εν τω μεταξύ μας είπε ότι ίσως έρθει και πιο νωρίς κλπ...χαζομάρες!
προσφάτως 'έφαγα' τους 3 μήνες και βαδίζω ολοταχώς στον τέταρτο (ναι, σαν έγκυος νιώθεις περιμένοντας το 5οο). το παρήγγειλα στις 21/12 και πριν από δυο εβδομάδες το μόνο που μπορούσαν να μου πουν από τον παζαρόπουλο ήταν πως το εργοστάσιο έχει λάβει την παραγγελία (τι λες τώρα;;;). πάντως απ' όσο γνωρίζω, κάθε αυτοκίνητο που μπαίνει στο σύστημά τους παίρνει build status, πράγμα που σημαίνει πως ξέρουν ανά πάσα στιγμή σε τι στάδιο κατασκευής βρίσκεται. ίσως βαριούνται να μπουν στον κόπο να το κοιτάξουν. νομίζω βέβαια πως μετά το τρίμηνο έχω αρχίσει κι εγώ να βαριέμαι την ιδέα του 5οο.
-
Ξέρουμε καλό και αξιόπιστο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Fiat, κατά προτίμηση στα δυτικά της Αθήνας, για το Panda της αδελφής μου;
-
καλο και αξιοπιστο ξερω αλλα οχι δυτικα αλλα συνορα ηλιουπολη-δαφνη. αν σε ενδιαφερει να σου πω.
-
Εντάξει, η δικιά σου βγήκε αστεράτη, αλλά από την άλλη είναι και το μόνο εξάρτημα που έχει επιβιώσει της καφρίλας σου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εντάξει, η δικιά σου βγήκε αστεράτη, αλλά από την άλλη είναι και το μόνο εξάρτημα που έχει επιβιώσει της καφρίλας σου.:funis:
-
παιδια σκεφτομαι να παρω το πουντο sporting t-jet τι λετε ειναι καλο?αξιοπιστο πανω απο ολα?οικονομικο? τραβαει καλα? πολλα ρωταω εε?
FIAT FORUM