-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
....να βλεπεις τον Ολυμπιακο του Γιαννακη
Μιλάμε για μπάσκετ φωτιά, όχι παίξε γέλασε.
ναι σιγά, μην καούνε...
Εμείς τι κάναμε;; το είδες;; πώς παίξαμε εννοώ , τα άλλα τα διάβασα
Θα στα πω εγω που καθησα και ειδα το παιχνιδι. Σας εκανε γιο-γιο ο Μαγκουνης που εκανε παρτυ με τον Σαρας. Τον περναγε οποτε ηθελε και αναγκαστηκε ο Γκαστονε να ριξει τον Διαμαντιδη πανω του. Τα κορακια ειχαν παρει τα πανω τους και σας εστελναν να εκτελειτε συνεχεια βολες,αλλα ειστε τοσο γκασμαδες που ειχατε 1/8. Μετα λογω ελειψης παγκου και αφου τα κορακια ειχαν φορτωσει με φαουλ ολη την ομαδα κανατε μια διαφορα.
Μεγας καραγκιοζης ο Σαρουνας που τον εβριζε ολο το γηπεδο και μεγαλοι καραγκιοζηδες οι διαιτητες που επαιζαν 100-0 υπερ σας. Τωρα δεν εχει τετοια. Ο Ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα και αυτο φανηκε και στην Ευρωπη ,οπου με πολυ δυσκολοτερες ομαδες ο Ολυμπιακος προχωραει και ο Παο οχι
-
....να βλεπεις τον Ολυμπιακο του Γιαννακη
Μιλάμε για μπάσκετ φωτιά, όχι παίξε γέλασε.
ναι σιγά, μην καούνε...
Εμείς τι κάναμε;; το είδες;; πώς παίξαμε εννοώ , τα άλλα τα διάβασα
Σόρρυ αλλά τα μόνα αθλητικά που είδα το Σ/Κ ήταν ο συνηθισμένος διασυρμός της πελάτισσας Λίβερπουλ από Μαν Γιουν. Και αυτό μισό το είδα. Κοινωνικές υποχρεώσεις .
Φυσικά μη λαμβάνεις υπόψη σου το ρεδαρμά. Μόνο μου πε ο αδερφός μου ότι έπαιξε ο Τσάρτσα.
Πάντως μεταξύ πιλαφιού και εκμέκ παγωτού μεσημέρι Σαββάτου πιάσαμε ψιλοκουβέντα με τον αρραβωνιάρη μιας συναδέλφισσας για μπάσκετ. Πρέπει πριν αγοράσουμε παίκτες το καλοκαίρι να κατασταλάξει ο Ζοτς τι φιλοσοφία θα χει η ομάδα την επόμενη σεζόν. Αν ακολουθήσει τη πεπατημένη θα πρέπει να πάρει ευέλικτα 4άρι και 5άρια. Με τίποτα Πέκοβιτς. Τον φαντάζεσαι να ανεβαίνει να κάνει παγίδα με τον εκάστοτε γκαρντ;
Θα μου καθόταν μια χαρά ο Φώτσης για 4άρι.
Αν αποφασίσει να προσθέσει νέα στοιχεία πιο ορθόδοξα(να μην ανεβαίνει στην άμυνα τόσο ψηλά το σέντερ μας) τότε μια χαρά θα κολλήσει ο Πέκοβιτς.
Πάντως αν συνεχίσει έτσι ο Ζοτς, βλέπω στη φροντλάιν Μπατίστ-Τσάρτσα και Μάσεϋ-Φώτση και Βασιλόπουλα αντί σταρχιδιστάν Προέδρου Δήμου. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ο Ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα και αυτο φανηκε και στην Ευρωπη ,οπου με πολυ δυσκολοτερες ομαδες ο Ολυμπιακος προχωραει και ο Παο οχιhttp://www.youtube.com/watch?v=VmgSr9alYag' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
babs1.6 ευχαριστώ
-
Ο Ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα και αυτο φανηκε και στην Ευρωπη ,οπου με πολυ δυσκολοτερες ομαδες ο Ολυμπιακος προχωραει και ο Παο οχι
http://www.youtube.com/watch?v=VmgSr9alYag' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
για να μη σου πω και....
-
Και κάτι άλλο που δε το χω ζήσει και πέθανα στα γέλια όταν μου τα λεγε. Παλιότερα (είναι 35άρης) πήγαινε συχνά στο Παγκράτι όταν ήταν Α1. Και στα ντέρμπι με το Περιστέρι -επί Νίκα- ένα σύνθημα δονούσε την ατμόσφαιρα.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΥΦΑΝΤΗΣ
ΚΑΙ ΣΥ ΜΛΚ ΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΘΕΙΣ*Σόρρυ για το σύνθημα. Αλλά μ' άρεγε.
Ρε τρλαβελερ επειδή είσαι πιο παλιος, απ' ότι έχω καταλάβει, θυμάσαι ένα παλιό σύνθημα -τουλάχιστον 12 χρόνια πριν- που λέγαμε στους Παοκτζήδες; Κάτι με νερό και εμφιαλωμένα. Το θυμάμαι σαν όνειρο που το χα ακούσει/διαβάσει πιτσιρίκι. Ούτε ο Παγκρατιώτης το θυμόταν. -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
to θέμα είναι ότι ούτε ο ρεντ τα πιστεύει, απλώς έχει ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ
ή αλλιώς μέχρι πού αντέχουν τα νεύρα μας -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Και κάτι άλλο που δε το χω ζήσει και πέθανα στα γέλια όταν μου τα λεγε. Παλιότερα (είναι 35άρης) πήγαινε συχνά στο Παγκράτι όταν ήταν Α1. Και στα ντέρμπι με το Περιστέρι -επί Νίκα- ένα σύνθημα δονούσε την ατμόσφαιρα.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΥΦΑΝΤΗΣ
ΚΑΙ ΣΥ ΜΛΚ ΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΘΕΙΣ*Σόρρυ για το σύνθημα. Αλλά μ' άρεγε.
Ρε τρλαβελερ επειδή είσαι πιο παλιος, απ' ότι έχω καταλάβει, θυμάσαι ένα παλιό σύνθημα -τουλάχιστον 12 χρόνια πριν- που λέγαμε στους Παοκτζήδες; Κάτι με νερό και εμφιαλωμένα. Το θυμάμαι σαν όνειρο που το χα ακούσει/διαβάσει πιτσιρίκι. Ούτε ο Παγκρατιώτης το θυμόταν.Μπα όχι, δε θυμάμαι κάτι. Πάντως στον τελικό του 98 που ήμουν και στα τρία μέσα, δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο.
Πάντως τώρα που είπες 'νερά' η ΤΣΣΚΑ θα έρθει με Beriev αντί με κανονικό αεροπλάνο
παίρνει κάμποσους τόνους νερό μέσα...δεν ξέρεις τι (ξανα)κάνει ο διάολος καμια φορά...
Εχουν και απεργία και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, μπορεί να έχει ...μολυνθεί ο υδροφόρος ορίζοντας ...άσε που εκείνη τη μέρα δε διανυκτερεύει το 'Τζάνειο'..., που να τρέχουν στην Αθήνα. Οπότε Beriev και έχουν και το κεφάλι τους ήσυχο.
Υ.Γ ...παίζει να μην κάνουν ούτε ντουζάκι μετά τον αγώνα. Για τέτοια λαχτάρα μιλάμε, θα φύγουν μες στη μπίχλα με τους ιδρώτες
-
άντε κι ένα για να φεύγουμε γιατί το ξενυχτήσαμε πάλι
http://www.youtube.com/watch?v=_C_0RHSOTHI' target='_blank
-
Κ τα 2 είναι άκρως..... 'αηδιαστικά' !!
ποιο απο τα 2 ειναι αηδιαστικότερο ομως??
MJ
http://www.youtube.com/watch?v=v6BoEG4q ... re=related -
Την ακονίζει ο winston απ' ότι μαθαίνω....
Θα χυθεί αίμα.... (πάλι....)
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Την ακονίζει ο winston απ' ότι μαθαίνω....Θα χυθεί αίμα.... (πάλι....)
Even the sun shines in a dog's ass sometime...
Προβλεψη: Το κυπελλο δεν ξερω ποιος θα το παρει..αλλα το πρωταθλημα ειμαι 100% σιγουρος πως ειναι του Θρυλου..
Εκει την ακονιζει ΑΛΛΟΣ....
-
Πάντως τώρα που είπες 'νερά' η ΤΣΣΚΑ θα έρθει με Beriev αντί με κανονικό αεροπλάνο
παίρνει κάμποσους τόνους νερό μέσα...δεν ξέρεις τι (ξανα)κάνει ο διάολος καμια φορά...
Εχουν και απεργία και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, μπορεί να έχει ...μολυνθεί ο υδροφόρος ορίζοντας ...άσε που εκείνη τη μέρα δε διανυκτερεύει το 'Τζάνειο'..., που να τρέχουν στην Αθήνα. Οπότε Beriev και έχουν και το κεφάλι τους ήσυχο.
Υ.Γ ...παίζει να μην κάνουν ούτε ντουζάκι μετά τον αγώνα. Για τέτοια λαχτάρα μιλάμε, θα φύγουν μες στη μπίχλα με τους ιδρώτες
Δηλαδή τσίμπησες και εσύ το παραμυθάκι οτι έφταιγαν τα νερά τότε?
-
Για να αρχίσουμε από τα πιο σπουδαία : Οι Πατρινές εξακολουθούν να είναι μακράν οι πιο ωραίες γκόμενες της Ν.Α Μεσογείου. Ελαφρώς πιο ***ωλα από το Μ.Ο της Ελληνίδας εν ετει 2008 αλλά τα σπάνε
Δεν σε παρεξηγώ, οι Σέρρες σου πέφτουν κάπως μακριά...
Ρε τρλαβελερ επειδή είσαι πιο παλιος, απ' ότι έχω καταλάβει, θυμάσαι ένα παλιό σύνθημα -τουλάχιστον 12 χρόνια πριν- που λέγαμε στους Παοκτζήδες; Κάτι με νερό και εμφιαλωμένα. Το θυμάμαι σαν όνειρο που το χα ακούσει/διαβάσει πιτσιρίκι. Ούτε ο Παγκρατιώτης το θυμόταν.
Εγώ πάλι θυμάμαι ένα σύνθημα που λέγανε οι ΠΑΟΚτσήδες όταν κατεβαιναν στην Αθήνα επι λειψυδρίας (τότε που έλεγε στις ειδήσεις για πόσες μέρες ακόμα υπάρχει νερό)
'Δεν έχετε νερό
νερό, το γ***μένο
το μπάνιο σας το κάνετε
με εμφιαλωμένο'Δηλαδή τσίμπησες και εσύ το παραμυθάκι οτι έφταιγαν τα νερά τότε?
μάλλον όχι, απλά έπρεπε κάπως να τηρηθούν τα προσχήματα...
-
Ακριβώς!
Και ένα ωραίο που έλεγαν στον Παπαχρόνη, όταν τα είχε με τη Μαιρούλα...
Σ'αρέσει-δε σ'αρέσει,
μαμώ τη Μηλιαρέση! -
Ποια προσχήματα, Χρήστο, τι εννοείς;; ότι έπρεπε να δικαιολογηθεί η απόλυση του Ιωαννίδη;
-
δεν ξέρω αν εννοώ το ίδιο με τον Κώστα αλλά σ'εμένα είχε μείνει η εντύπωση οτι οι ρώσοι (ταλαντούχοι αλλά περισσότερο πειναλέοι τότε) πηραν ένα χαρτζιλίκι και η ιστορία με τα νερά ήταν για να σιγουρευτούν οτι δεν επρόκειτο να πάει κάτι στραβά και να κερδίσουν κατα λάθος
-
Ma έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός τότε είχε ανώτερη ομάδα από τους Ρώσοι. Τε σπα, να ρωτήσουμε και τον Πανόφ, πρέπει να ...επέζησε αυτός, απ'ότι θυμάμαι
Πάντως μετά ακολούθησε η απόλυση του Ιωαννίδη. Μπορεί να ήταν και συμπτωματικό βέβαια κανείς δεν ξέρει.
-
α ρε βάζελε υπερηχητικέ έμεινες από καύσιμο. Eίδα και τον Μπουρούση να βάζει τρίποντο με ταμπλό και ολοκληρώθηκα ως θεατής.
πάμε για άλλα τώρα...να βγάλω εισιτήριο για final4 ;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
δεν ξέρω αν εννοώ το ίδιο με τον Κώστα αλλά σ'εμένα είχε μείνει η εντύπωση οτι οι ρώσοι (ταλαντούχοι αλλά περισσότερο πειναλέοι τότε) πηραν ένα χαρτζιλίκι και η ιστορία με τα νερά ήταν για να σιγουρευτούν οτι δεν επρόκειτο να πάει κάτι στραβά και να κερδίσουν κατα λάθοςH άλλη εκδοχή λέει οτι οι Ρώσοι όντως αρρώστησαν, αλλά όχι από τα νερά...
Από κάτι άλλο που έχουν μακράν παράδοση, αλλά κάτι δεν τους βγήκε καλά στη... δοσολογία!
-
ομολογώ οτι αυτή την gavros-friendly εκδοχή δεν την είχα ξαναματακούσει
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)