-
Απο χτες περιμενω τον greo να βγει να κραξει τον Χαραλαμπιδη
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μπάσκετ; μην είσαι τόσο σίγουρος..Δε βλέπεις τα χάλια που έχει η ομάδα σου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο;
Και ποιος θα το παρει; Το Μαρουσι;βόλεϋ; Δεν ασχολούμαι..Και ποιος ασχολείται δηλαδή;
Οσα δεν φτανει η αλεπου... :whistlink:Ποδόσφαιρο;Με το καφενείο που έχεις για ομάδα πιστεύεις οτι δε θα κάνεις 2-3 γκέλες μέχρι το τέλος;
Τα στατιστικα λενε οχι...επιπλον και εσυ εισαι καφενειο, και θα κανεις και εσυ γκελεςΟπότε μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μη λες..
+1...για σεναΜόνο 20 μέρες περάσανε..Τώρα τι έχεις να πεις og2002gr ;Τα πράσινα γράμματα είναι τα δικά σου..Τελικά μόνο για το βόλλευ πας..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φαγωθήκατε ρε, μια κουβέντα άκουσα από ποδοσφαιράνθρωπο και τη μετέφερα
Όσο για το ματς, έβλεπες άλλο μάλλονΣυγνωμη αλλα σου αξιζει Να ξερουμε τι λεμε.
Οχι οσο ο ΠΑΟ ειναι μπροστα να λεμε οτι ειναι στημενο, και οταν αλλαζει το πραγμα να το γυρναμε!!!
Παντως περα απο την πλακα, ακουσα (απο εγκυρη πηγη) οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο να το παρει ο γαυρος φετος.Ειπαμε, καθενας βλεπει το ποδοσφαιρο οπως του κατεβει.
Ούτε υποστήριξα καμία άποψη, ούτε την πήρα πίσω ρε Ορέστη. Όπως και να 'χει, το πρωτάθλημα είναι yatobutso φέτος, με τη λαμπρή εξαίρεση του Αστέρα και του Ατρόμητου αν θέλεις που παίζουν καλή μπαλίτσα. Τα προηγούμενα χρόνια ο γαύρος υπερείχε ξεκάθαρα σε επίπεδο. Φέτος, στην Ελλάδα τουλάχιστον, δεν έπαιξε καλύτερα από ΠΑΟ και ΑΕΚ, κι ας έχει καλύτερους παίκτες γενικά. Μαύρο χάλι και οι τρεις τους.
Κάτι ακόμα: σε κάτι ΤΕΤΟΙΕΣ χρονιές είναι που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ δυνατή Θεσσαλονίκη, ειδικά ο ΠΑΟΚ. Να βγει να μας πάρει το πρωτάθλημα, να μας τσούξει ο κώλος, μπας και συνέλθουμε. Τέσπα.
Έχει, τον Άρη αυτή τη στιγμή.
Κανονίστε να σας πάρει το κύπελο και να μην έχω να παρκάρω μετά -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Δευτερον, οι βαζελοι θα πρεπει να καταλαβουν οτι η ομαδα τους οσο καιρο ητανε πρωτοι, ηταν επειδη ο Ολυμπιακος τους εδωσε το δικαωμα να ειναι μιας και περισοοτερη εμφαση εδινε εις τας Ευρωπας παρα εγχωρια. Παρολο αυτα ομως βλεπουμε τι γινεται τωρα, που παμε για το double (και θα το παρουμε) ενω εσεις μαλλον πεταξε το πουλακιΑυτό που δε λετε να καταλάβετε εσείς οι βάζελοι είναι πως αυτός είναι και ο μονος λόγος που φετος 'διεκδικούσατε' πρωτάθλημα!
Γιατί ο Ολυμπιακός ήταν χάλια στην Ελλάδα (στην Ευρώπη έπαιξε πάρα πολύ καλα) και γκέλαρε συνεχώς σε ματς που άλλες χρονιές καθάριζε για πλάκα.. Στο +15 θα ήταν τώρα.Το εχω ξαναπει οτι αυτο που λετε δεν στεκει. Ή πιο σωστα ειναι προφανεστατο, οτι μια ομαδα ειναι πρωτη επειδη η αλλη κανει πιο πολλες γκελες.
Χαιρω πολυ, και αν ο Παναθηναικος δεν εκανε γκελες θα ηταν στο +15. Και ο Ολυμπιακος ειναι πρωτος επειδη ο ΠΑΟ αρχισε να πεταει βαθμους εκει που αλλες χρονιες καθαριζε.Όσο για την ποιοτική διαφορά των 2 ομάδων, φρόντισαν να σας την τρίψουν στη μούρη με την περιβόητη 4άρα του κυπέλλου. Ακόμα και ο φετινός χάλια Ολυμπιακός, με 1 ώρα μπαλίτσα απλώς πανω του μέσου όρου των δυνατοτήτων του, σας διέσυρε.
Αυτο το ματς ειναι μεγαλη απατη. Μεχρι το 60 ο Ολυμπιακος δεν ηταν με τιποτα καλυτερος και προηγηθηκε απο ενα γκολ απο το πουθενα. Μετα τη δευτερη μαλακια του Γκαλινοβιτς το ματς χαθηκε πρωτα στην ψυχολογια και μετα στο γηπεδο. Τωρα θα μπορουσε να ληξει και 8-0 βαση ευκαιριων, αλλα η ποιοτητα των δυο ομαδων φανηκε πιο πολυ στα 90+60 που προηγηθηκαν και οχι στα τελευταια 30 που παιζατε μονοι σας.Τέλος, όσο κλισε και αν ακούγεται, οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στην πίεση και στην τελική ευθεία, και για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι ο πάο δεν είναι τέτοια...
Αυτο, δυστυχως, φαινεται να ισχυει. Ακομη και φετος, που για μενα ειδαμε τον πιο στρωμενο και συμπαγη Παναθηναικο των τελευταιων χρονων,παλι κλαταραμε απο το βαρος και την πιεση. Δεν ξερω ποιος φταιει (παικτες; προπονητες; διοικηση;), αλλα ολα απο εκει ξεκινανε.
Τωρα για το αν ο ΠΑΟ ειναι μεγαλη ομαδα ενταξει δεν πιστευω να θες απαντηση -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Οσον αφορα τη διαφορα Ολυμπιακου - Παναθηναικου (plz μην βαζεις και την ΑΕΚ γιατι δεν ανηκει εδω) ειναι η εξης μια: η στραβοκλωτσιες του πρωτου γινονται γκολ, του 2ου οχι. Δες πως πηρε προβαδισμα ο Ολυμπιακος στο Καυτατζογλειο, πως εβαλε γκολ ο Λουα Λουα στο κυπελο, και πως φτυνει αιμα καθε φορα ο Παναθηναικος για να χανει ο Σαλλπιγγιδης τα τετ-α-τετ.
Μήπως αυτό σημαίνει κάτι για την κλάση των παικτών του Ολυμπιακού; Μήπως ο Σαλπιγγίδης είναι κατώτερος του Κοβάσεβιτς; Μήπως τα παραπάνω χρήματα που δαπάνησε ο Ολυμπιακός για συγκεκριμένους παίκτες, είχαν αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια; Γιατί οι μεγάλοι παίκτες εκεί φαίνονται. Τις ελάχιστες ευκαιρίες να τις κάνουν γκολ.
Δεν νομιζω να ηταν θεμα κλασης το γκολ του Λουα Λουα, ουτε του Νουνιες στον Ηρακλη. Δεν νομιζω αυτοι οι δυο παικτες να ειναι τοοοοοοσο ανωτεροι απο τον Ιβανσιτς που εχασε τα αχαστα.
Μη μου λες για Σαλπιγγιδη γιατι εδω μου καθεται με οσα τετ-ατετ εχει χασει αυτα τα δυο χρονια -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μπάσκετ; μην είσαι τόσο σίγουρος..Δε βλέπεις τα χάλια που έχει η ομάδα σου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο;
Και ποιος θα το παρει; Το Μαρουσι;βόλεϋ; Δεν ασχολούμαι..Και ποιος ασχολείται δηλαδή;
Οσα δεν φτανει η αλεπου... :whistlink:Ποδόσφαιρο;Με το καφενείο που έχεις για ομάδα πιστεύεις οτι δε θα κάνεις 2-3 γκέλες μέχρι το τέλος;
Τα στατιστικα λενε οχι...επιπλον και εσυ εισαι καφενειο, και θα κανεις και εσυ γκελεςΟπότε μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μη λες..
+1...για σεναΜόνο 20 μέρες περάσανε..Τώρα τι έχεις να πεις og2002gr ;Τα πράσινα γράμματα είναι τα δικά σου..Τελικά μόνο για το βόλλευ πας..
Τι εχω να πω; Τα ιδια.
Στο μπασκετ παραμενω φαβορι, στο βολει το ιδιο, στην μπουκια σου λεω τα ιδια.
Τωρα στο ποδοσφαιρο, ηλπιζα φετος μετα τις σωστες αλλαγες (επαναπατρισμος Καρα, Πεσειρο κλπ) να μην επαναλαβουμε τις αυτοκτονιες αλλα τελικα δεν αντεξε η ομαδα την πιεση. Αλλα και παλι τιποτα δεν τελειωσε και μπορει σε 20 μερες να σου κανω εγω quote.Ξερει ποια ειναι η διαφορα μας, οτι εγω λεω οτι στον αθλητισμο ολα γινονται και δεν γινεται να προβλεψεις (και να επιμενεις κιολας οτι εχεις δικιο να εισαι σιγουρος!!!), ενω εσυ αισθανεσαι δικαιωμενος και μου τι λες! Και πριν να εχει τελειωσει ακομα τιποτα! Καθολου ωριμο...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ξερει ποια ειναι η διαφορα μας, οτι εγω λεω οτι στον αθλητισμο ολα γινονται και δεν γινεται να προβλεψεις (και να επιμενεις κιολας οτι εχεις δικιο να εισαι σιγουρος!!!), ενω εσυ αισθανεσαι δικαιωμενος και μου τι λες! Και πριν να εχει τελειωσει ακομα τιποτα! Καθολου ωριμο...
Ε μα δε γίνεται να έχεις ομάδα που έχασε 4-0 και να πιστεύεις οτι θα πάρεις πρωτάθλημα..
Όταν έχω τόσο καλή ομάδα που σου ρίχνω 4 στο ρελαντί πως γίνεται να μην έχω και τρομερή αυτοπεποίθηση;Και αν έγινε όλο αυτό το παραμυθάκι που είσασταν πρώτοι έγινε γιατί είχαμε το champions league και δεν είχαμε ρίξει βάρος στο πρωτάθλημα.. Τώρα ξέχνα το.... -
@ pg220
Ας κερδίσουμε πρώτα στη Λειβαδιά και έχουμε μία εβδομάδα να τα συζητάμε. Για την ώρα η διαφορά είναι 1 πόντος και μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν έχω πειστεί στο πρωτάθλημα ότι μπορούμε να στηριζόμαστε σε αυτή την ομάδα που έχει δείξει πολύ μεγάλη μεταβλητότητα. Πρακτικά πιο πολύ πιστεύω την ομάδα του κυπέλλου....
@ og2002gr
Το θανάσιμο όπως αποδείχτηκε εχθές αμάρτημα του Πεσέιρο είναι οι αναλώσιμοι τερματοφύλακες. Δεν είναι δυνατόν μετά από μία κακή εμφάνιση (έστω και αν δεν ήταν ακριβώς έτσι ο Ραντζίσκι ξεσκίστηκε) να αλλάζεις τον τερματοφύλακα που γνωρίζεις ότι μετά από εσένα είναι ο 2ος προπονητής της ομάδας λόγω του ρόλου του.
Και πέρα από αυτό καθώς μιλάμε για τον ΠΑΟ θεωρώ ότι μετά τα χθεσινά κύριος παράγων πια είναι η ψυχολογία. Δεν είναι δυνατόν να απολύεται ο προπονητής του αντιπάλου σου να έχεις τον πρόεδρο της SL στο χέρι σου να έχεις και την εύνοια της διαιτησίας όταν αυτή χρειάζεται (γιατί την είχε την εύνοια και το ξέρουμε εχθές) και στο τέλος από εκεί που είχες πάρει κεφάλι, με το πιο εύκολο πρόγραμμα στις τελευταίες 7 αγωνιστικές και με τους έτερους έραστες του τίτλου να έχουν και τον εσωτερικό αγώνα αλληλοεξόντωσης, μετά από 2 αγώνες να βρίσκεται υπό απειλή για τη 2η θέση από μία ομάδα που ο πρόεδρος της την προηγούμενη εβδομάδα είχε ομολογήσει πρακτικά ότι 'Καλό και το ΟΥΕΦΑ αναλαμβάνω την ευθύνη'
--
Πάντως το πρωτάθλημα λαμβάνει μία άγρια ομορφιά. Αν σήμερα δε η ΑΕΚ κάνει το διπλό στην Καλαμαριά και βρεθεί ένα πόντο πάνω από τον ΠΑΟ θα ήθελα να δω με ποιούς θα είναι οι Πράσινοι την επόμενη Κυριακή??? -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@ pg220Ας κερδίσουμε πρώτα στη Λειβαδιά και έχουμε μία εβδομάδα να τα συζητάμε. Για την ώρα η διαφορά είναι 1 πόντος και μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν έχω πειστεί στο πρωτάθλημα ότι μπορούμε να στηριζόμαστε.
Πάντως εγώ θα πάω στο γήπεδο να δώ τον αγώνα.......
-
Ο Πεσέιρο ανέλαβε την ευθύνη για τον χαμό του πρωταθλήματος.....Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ πάλι θα πεί ότι θα φτιάξει του χρόνου μεγάλη ομάδα......
Είναι και οι δύο πολύ λίγοι για ένα ιστορικό σωματείο.....
ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.......
ΕΞΩ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ......
ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ?????? -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Ο Πεσέιρο ανέλαβε την ευθύνη για τον χαμό του πρωταθλήματος.....Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ πάλι θα πεί ότι θα φτιάξει του χρόνου μεγάλη ομάδα......
ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.......
ΕΞΩ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ......
ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ??????Ο αναμάρτητος πρώτος ....
Καλά έκανε ο Πεσέιρο. Σωστά ανέλαβε την όποια ευθύνη. Και το πρωτάθλημα ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.......
ΕΞΩ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ......
ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ??????Ο αναμάρτητος πρώτος ....
Καλά έκανε ο Πεσέιρο. Σωστά ανέλαβε την όποια ευθύνη. Και το πρωτάθλημα ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!
γιατί πιστεύεις ότι θα το πάρει ο ΠΑΟ ????
το ίδιο έκανε και μετά την Ξάνθη......αλλά χθές πάλι η απόδοση ήταν μηδέν στο πηλίκο....
και μην μου πείτε πάλι ότι φταίει που ο Ηρακλής έπαιζε άμυνα.....
οι μεγάλες ομάδες όταν είναι πρώτες στην βαθμολογία 5 αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα δεν τον χάνουν τον τίτλο.....(για κοιτάξτε τις ξένες βαθμολογίες των πρωταθλημάτων λιγάκι.......) -
Ξαδερφε γυρνα στον Θρυλο!
-
Tι στε σεις ρε; Σας κοροιδεψαμε οτι πηρατε πρωταθλημα κι εσεις το χαψατε... Βουλωμενο γραμμα διαβαζετε..
Στα αλλα τι να πω,μια ζωη γελαγα μ αυτην την ομαδα αλλα δεν περιμενα να κανει ενσταση για το δευτερο γκολ του ηρακλη (στον οποιο τα τριτα μου εριξαν 4 και στα 110 λεπτα σταματησαν να τρεχουν) και ο εποπτης να την κανει δεκτη...if you know what i mean..
Περιγελος λοιπον και καιρος να κλεισει το τοπικ..
Την 4αρα σας και ΑΛΑΤΙ πελατακια.. -
Μόλις γύρισα από το γήπεδο........
Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια 3-1 την Λιβαδειά. Ο Λεβαδειακός πάντως το πάλεψε...προηγήθηκε με γκόλ του Ντιμπαλά, έφαγε στην συνέχεια τρία γκόλ, το ένα από στημένη φάση, και στο δεύτερο ημίχρονο έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μοντόγια.....
πάντως ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο δεν πίεσε, δεν έχασε ευκαιρία, ίσως γιατί καθάρισε το μάτς από το πρώτο ημίχρονο.
Ο Ολυμπιακός το πήρε το πρωτάθλημα, όσο για τον Λεβαδειακό το επόμενο μάτς είναι του θανάτου, παίζει με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, κρίνεται μια κατηγορία. -
Αν η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε από την αρχή της χρονιάς τον Σεγκούρα πρώτο προπονητή και τον Τάκαρο παρκαδόρο στο προπονητήριο του ready θα είχε καθαρίσει το πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο, όπως κι η ΚΑΕ Ολυμπιακός αν είχε από την αρχή τον Τζονάκη θα είχει καθαρίσει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο και το final four στη Μαδρίτη θα αποτελούσε μια ευχάριστη αγγαρεία.
Σέγκουρα πράγματα.Δυστυχώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός έπρεπε να περιμένει 5 αγωνιστικές προ του τέλους για να δεχθεί τα δωράκια του Παναθηναικού, ο οποίος για μια ακόμα φορά στο ραντεβού του με την προιστορία ξηγιέται σπαθί.
Για την ΚΑΕ Ολυμπιακός πάλι το παραμύθι συνεχίζεται (όπως μας αφηγήθηκε σχετικά κι ο φίλτατος ρενταμπρακατάμπρας_7)!ΥΓ:Το να ετοιμάζεσαι να σηκώσεις ευρωπαική κούπα CL (κι αφού έχεις ξεφτυλίσει την Ρεάλ Βρέμης και τη Λάτσιο United) με τον συρτάκη και να καταλήγεις τελικά να πίνεις ελληνικό λουμίδη κουπάτο με τον Σεγκούρα δια χειρός Πεσέιρο μετά χιλίων βασάνων και ενστάσεων,κι όλα αυτά στην ίδια σχολική χρονιά, είναι μία ακόμα απόδειξη γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς καρνάβαλος των σπορ.
H άλλη απόδειξη, πιο τρανή, είναι η 4αρα και το αλάτι του pasxos. -
Ωραιο Σ/Κ
Νικη ο Εργοτελης
Νικη ο Ο.Φ.Η.
Νικη ο ΠΟΑ
Νικη ο Αστερας Ρεθυμνου
Νικη ο ΑΓΟΡ
Τι ξυλο της αρκουδας στο παιχνιδι Ηροδοτος - Α.Ε.Χ. -
Η Εργοτελαρα θα σωθει...
Θα νικησει χαλαρα τον Λεβαδειακο την επομενη εβδομαδα.
-
Aλλαξες ομαδα κουφαλιτσα ε; Αστα τωρα αυτα και πηγαινε να φροντισεις τους καλεσμενους σου..
-
αν υποθεσουμε οτι ο γαβρος σηκωνει κουπα να πω οτι οι βαζελοι αδικειτε πολυ το συνολο που εφτασε ως εδω...το λεω εγω που απο την αρχη εθαψα την ομαδα σας! τα πηγε πολυ καλυτερα απο οτι ανεμενα ισως και λογω ειδικων συνθηκων αλλα το σιγουρο ειναι οτι εκανε ρομπα την αεκ που την περιμενα πιο αξιομαχη...νομιζω οτι με βαση το υλικο η ομαδα σας τα πηγε παρα πολυ καλα...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--