Δεν υπάρχει ζήτημα εφαρμογής του ΚΟΚ για παράνομη κυκλοφορία,αφού το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με πινακίδες κυκλοφορίας,σχετικό πιστοποιητικό και ασφαλισμένο.Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι η χορήγηση των πινακίδων 'ευκαιρίας' 'εχει γίνει νόμιμα....και ο νοών νοείτω.
Υπάρχει αντιθέτως πρόβλημα,ας το πούμε κατάχρησης του δικαιώματος που παρέχουν οι πινακίδες αυτές,οπότε το μόνο που μπορεί ουσιαστικά να γίνει, είναι να της αφαιρέσει από το μέλος του ο φορέας που της παραχώρησε,κατόπιν καταγγελίας.
Το κακό με τις πινακίδες αυτές, στις οποίες καταφεύγουμε όλοι μας για ευνόητους λόγους, δεν είναι τόσο το πόσο νόμιμα ή όχι παρέχονται από τους οικείους φορείς,αλλά το ότι συνοδεύονται και από ασφάλιστικές καλύψεις του 'πενηντάρικου'.Και αν το ποιόν των ασφαλιστικών εταιρειών εν Ελλάδι φαίνεται μια φορά μέσα απο την παρελκυστική πρακτική στην οποία καταφεύγουν συνήθως, προκειμένου να αποφύγουν όσο μπορούν να αποζημιώσουν (μιλάω από επαγγελματική πείρα),θα φανεί εκατό φορές και σε όλο του το μεγαλείο,αν αυτοκίνητο με 'ιστορικές πινακίδες' προκαλέσει σε κάποιον μόνιμη αναπηρία ή θάνατο,ενώ κινείται εκμεταλλευόμενο τα παραθυράκια της υπουργικής απόφασης (από και προς συνεργεία,χιλιόμετρα δοκιμών κλπ).Τότε θα δείτε πώς οι δικηγόροι της ασφαλιστικής εταιρείας θα πετύχουν την έκδοση απαλλακτικής απόφασης για την εταιρεία αφήνοντας ξεκρέμαστο το φουκαρά τον 'ιστορικό'.Ελπίζω να μην συμβεί σε κανέναν αυτό για να βάλουμε μυαλό και οι υπόλοιποι.
Δυστυχώς αναγκάζομαι να κάνω χρήση τέτοιων πινακίδων,αλλά χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο όσο μπορώ λιγότερο.Πρώτα πρώτα για να μην κλείσω το σπίτι μου και δεύτερον για να μην εκθέσω αυτόν που μου της έδωσε.
Η συμβουλή μου είναι,τουλάχιστον για όποιον έχει αυτοκίνητο μέχρι 1800 κυβικά,να μείνει μακριά από αυτό το καραγκιοζιλίκι και να κυκλοφορεί ήσυχος και νόμιμος.