-
Χθές βράδυ είδα στο κέντρο ΝΗΥ 17** σε Jeep Cherokee.Σέμας στη δυτική πλευρά θα δώσουν άλλο μετά το ΝΗΤ;
-
είδα ΡΑΥ-706* σε κασκάι κατά τα άλλα δ.ξ.
-
Παρατηρήσεις τελευταίας εβδομάδας:
ΕΜΚ 724*
ΑΤΗ 309*
ΑΖΑ 924*
ΙΜΚ 395*
ΙΗΡ 576*
ΗΜΤ 9873 και ΗΜΧ 1044 ( σε χαρτί)
ΙΖΧ 616*
ΖΧΖ 495* 519* 526* 621* 632*
ΙΗΙ 606* (στην Κόρινθο!)
ΚΜΝ 537*
ΥΝΜ 258* 264* 277*
ΒΙΜ 523*
Επαγγελματικά:
ΙΜΚ 5555 , 5687 -
ΗΑΜ 822* και ΗΑΜ 290*
και ένα ΙΗΙ 483* σε Ford Transit με καρότσα.
-
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
Μια ερώτηση λιγάκι off-topic..
Έχω δεί κάποια παλιά 4x4 (πχ Land Rover) τα οποία έχουν πινακίδες ΑΜ (Αγροτικού μηχανήματος).
Αυτό πώς μπορούσε να γίνει; Δήλωνες το 4x4 σαν αγροτικό πχ;Αμα εχεις βυσμα ολα τα κανεις.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Έχω δεί κάποια παλιά 4x4 (πχ Land Rover) τα οποία έχουν πινακίδες ΑΜ (Αγροτικού μηχανήματος).
Αυτό πώς μπορούσε να γίνει; Δήλωνες το 4x4 σαν αγροτικό πχ;Αμα εχεις βυσμα ολα τα κανεις.
Παλιότερα είχα αναφέρει **Grand Cherokee ** στον Πύργο με πινακίδες γεωργικού ελκυστήρα.
Τα δηλώνουν αγροτικά μηχανήματα,πέφτει και το απαραίτητο λαδάκι και έτοιμη η πινακίς. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Παλιότερα είχα αναφέρει **Grand Cherokee ** στον Πύργο με πινακίδες γεωργικού ελκυστήρα.
Τα δηλώνουν αγροτικά μηχανήματα,πέφτει και το απαραίτητο λαδάκι και έτοιμη η πινακίς.Μπορει να ειναι κτηνιατρος ή γεωπονος ο ιδιοκτητης.
-
**@ ΒILL33 **
Αγρότης είναι ο συγκεκριμένος,σε χωριό κοντά στον Πύργο. -
Επειδή έχει ένας γείτονας μου ένα pajero με τέτοιες πινακίδες(συγκεκριμένα γράφει Θεσ/νικη και απο κάτω πενταψήφιο νούμερο τον είχα ρωτήσει γιατί έχει τέτοιες και μου είπε οτι στη δεκαετια του '80 αν είχες χαρτιά οτι είσαι αγροτης σε ογα και τέτοια μπορούσες να πάρεις αυτοκίνητο τέτοιου τύπου για γεωργική χρήση(έλκυση εργαλείων κτλ)και χαρακτηριζόταν με αυτές τις πινακίδες.
-
Γειτονας ή γειτονισσα Njo γιατι ξερω μια τετοια
Σημερινο νουμερο ΝΗΥ 173* (οχι σημερινη παρατηρηση, σημερινη ταξινομηση). Αρα η Θερμη ειναι πολυ πιο καβουρας απο οτι περιμενα. Επισης ειδα στα πεταχτα χαρτι ΝΗΤ 81. Περιμενω ΝΗΥ 5000 η συνεχεια.
-
Στις μοτοσυκλέτες τι δίνουν τώρα? Ειδικότερα ο Πειραιάς αν γνωρίζουμε
-
Mεγειά μας!
ΑΗΚ-9769 το Σάββατο 15/3, ΑΗΜ-1610 εκτός σειράς σε φεράρι φ430, ΕΒΚ-55 στις 14/3, ΜΗΟ-1543 στις
12/3, ΡΜΝ-96 και ΚΟΚ-9360 χθες.Με προβληματίζει ο ρυθμός της Θέρμης, ούτε 200 νούμερα το μήνα... Πάντως αν θυμάμαι καλά, όταν
μίλησα στο τηλέφωνο μ'έναν υπάλληλο εκεί, μου είπε πως έχουν όλο το ΝΗΥ, άρα μάλλον ΝΗΧ θα δείτε
μετά τα ΝΗΤ.Ανανέωσα την πρώτη σελίδα, ελπίζω πως θα το κάνω συχνότερα από δω και πέρα. Επίσης
ανανέωσα το σχετικό με μας λήμμα στη wikipedia, δείτε εδώ.@rafi: από Ρέθυμνο πρέπει να ήταν το ΡΑΥ-706*, μάλλον τρέχει εκεί η παρτίδα ΡΑΥ-7001/7300.
Μάνο, οι κόκκινες παρτίδες του Ηρακλείου είναι ΑΜΧ-9401/9999, ΜΟΙ-1000/1100, μετά
ΜΟΟ-3000/3299 και τέλος ΡΑΙ-7801/9800 (αυτή λογικά θα κρατήσει πολύ...).
Μπορεί το ΜΟΙ που είδες να είναι του πιο αργού κλάδου των Μοιρών ή του
Αρκαλοχωρίου. Το ΗΚΟ-169* που ανέφερες ήταν ΗΚΡ;@pjathan: προφανώς εκτός σειράς το ΑΙΜ-900*...
Αυτό που ήθελα να ζητήσω από τους φίλους που ζουν/κινούνται στην Αθήνα είναι το εξής: αν
κάποιος έχει το χρόνο και τη διάθεση να πεταχτεί καθημερινή στο υπουργείο μεταφορών
(Χολαργός), να κάνει αίτηση να του δώσουν τις κατανομές των κόκκινων πινακίδων κατά
διεύθυνση συγκοινωνιών και συγκεκριμένα αυτών που μας λείπουν, ΡΑΥ-7700/9999, ολόκληρων
των ΚΧΟ,ΚΧΥ,ΚΧΧ και ΜΗΟ καθώς και των ΜΗΥ-1000/3150. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει εδώ
ή με πμ.@SPITFIRE: ο Πειραιάς πρέπει να δίνει ΒΖΟ, η νότια Αθήνα ΟΑΕ ή ΟΑΖ, η κεντρική Αθήνα ΧΤΤ ή ΧΤΥ,
η ανατολική Αθήνα ΟΑΥ ή ΟΑΧ, η δυτική Αθήνα ΧΕΧ ή ΧΗΖ, η Δυτική Αττική ΖΤΥ ή ΖΤΧ και η
ανατολική Αττική ΖΧΧ ή ΒΚΑ. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
. Το ΗΚΟ-169* που ανέφερες ήταν ΗΚΡ;χιχιχι
Την έκανα παλι; Παιδια μην σπαταλατε τον χρονο σας αν ξαναδειτε τετεια δημοσιευση γιατι σιγουρα θα ειναι λαθος. -
@SPITFIRE: ο Πειραιάς πρέπει να δίνει ΒΖΟ, η νότια Αθήνα ΟΑΕ ή ΟΑΖ, η κεντρική Αθήνα ΧΤΤ ή ΧΤΥ,
η ανατολική Αθήνα ΟΑΥ ή ΟΑΧ, η δυτική Αθήνα ΧΕΧ ή ΧΗΖ, η Δυτική Αττική ΖΤΥ ή ΖΤΧ και η
ανατολική Αττική ΖΧΧ ή ΒΚΑ.Ευχαριστώ για την ανταπόκριση thaliarque
Δύο ερωτησούλες:
-
Υπαρχει το ΒΟΝ στα σχέδια? Και αν ναι, σε πόσο καιρό περίπου θα αρχίσει να διατίθεται?
-
Πως μπορώ να μένω ενήμερος σχετικά με τους συνδυασμούς γραμμάτων των δικύκλων στην Αττική? Εννοώ με ποια βρίσκονται προς διάθεση καθώς και ποια είναι προγραμματισμένα να βγουν τους επόμενους μήνες.
-
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση thaliarqueΔύο ερωτησούλες:
-
Υπαρχει το ΒΟΝ στα σχέδια? Και αν ναι, σε πόσο καιρό περίπου θα αρχίσει να διατίθεται?
-
Πως μπορώ να μένω ενήμερος σχετικά με τους συνδυασμούς γραμμάτων των δικύκλων στην Αττική? Εννοώ με ποια βρίσκονται προς διάθεση καθώς και ποια είναι προγραμματισμένα να βγουν τους επόμενους μήνες.
Παρακαλώ!
-
Το ΒΟΝ έχει τυπωθεί ήδη από το 1993 και δοθεί στο Βόλο όχι πολύ αργότερα...
-
Δες στο πρώτο ποστ τους συνδέσμους για τις τελευταίες παρτίδες των δικύκλων, αν έχεις κάποια
απορία εδώ είμαστε! Είναι στα σκαριά μία λίστα με τις πινακίδες των δικύκλων αντίστοιχη με αυτή
των αυτοκινήτων, η οποία θα ενημερώνεται τακτικά (...). Κιπ ιν τατς!
-
-
Αυτό που ήθελα να ζητήσω από τους φίλους που ζουν/κινούνται στην Αθήνα είναι το εξής: αν
κάποιος έχει το χρόνο και τη διάθεση να πεταχτεί καθημερινή στο υπουργείο μεταφορών
(Χολαργός), να κάνει αίτηση να του δώσουν τις κατανομές των κόκκινων πινακίδων κατά
διεύθυνση συγκοινωνιών και συγκεκριμένα αυτών που μας λείπουν, ΡΑΥ-7700/9999, ολόκληρων
των ΚΧΟ,ΚΧΥ,ΚΧΧ και ΜΗΟ καθώς και των ΜΗΥ-1000/3150. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει εδώ
ή με πμ.Θα το ήθελα πολύ αλλά δεν κινούμαι καθόλου από εκεί και δουλεύουν μόνο πρωί οπότε δεν γίνεται να πάει ένας εργαζόμενος καθημερινά
@SPITFIRE: ο Πειραιάς πρέπει να δίνει ΒΖΟ, η νότια Αθήνα ΟΑΕ ή ΟΑΖ, η κεντρική Αθήνα ΧΤΤ ή ΧΤΥ,
ανατολική Αττική ΖΧΧ ή ΒΚΑ.Από όσο έχω προσέξει, Πειραιάς ΒΖΟ, νότια Αθήνα ΟΑΕ στις αρχές, η κεντρική δε γνωρίζω, η ανατολική έχω δει μέχρι ΟΑΥ, η δυτική νομίζω ΧΗΖ, δυτική αττιμή ΖΤΧ και ανατολική ΒΚΑ.
IHI 62
-
ΤΡΖ 271*
-
sorry για το off-topic:
Σε καινούριο όχημα, είμαι υποχρεωμένος να εκδόσω πινακίδες από το υπουργείο που ανήκω, ή μπορώ να εκδόσω και από το υπουργείο που ανήκει το κατάστημα πώλησης του οχήματος? -
ΗΑΜ 822* σε FIAT Bravo (pasxos number 2?) και από Αμαλιάδα ΗΑΜ 291* σε Toyota Hillux μονοκάμπινο.
-
ΤΡΖ 271*
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008