-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δε διαφωνώ, είναι πώς έχει βολευτεί ο καθένας
συμφωνω απολυτα μαζι σου
απλα απο τα σχολια που διαβαζουμε, δεν σας βλεπουμε και πολυ βολεμενους.. γι'αυτο σχολιασαμε οπως σχολιασαμε και εγω και ο jmarr
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
συμφωνω απολυτα μαζι σου
απλα απο τα σχολια που διαβαζουμε, δεν σας βλεπουμε και πολυ βολεμενους.. γι'αυτο σχολιασαμε οπως σχολιασαμε και εγω και ο jmarr
Βρε καλά κάνετε και σχολιάζετε, αλλά πραγματικά δεν την παλεύω να πετάξω τα windows μετά από τόσα χρόνια χρήση. Απλά, προσπαθώ να τα φέρνω όσο γίνεται στα μέτρα μου.
Και δυστυχώς, κάθε νέα έκδοση των windows, απευθύνεται ΟΛΟ και πιο πολύ σε χαζούς... που σημαίνει ότι ξεχνάς τις προσωπικές σου προτιμήσεις και παραμετροποιήσεις. Τουλάχιστον, διατήρησαν το classic view στο start menu, κάτι είναι κι αυτό.
Πάντως, σε σχέση με τα ΧΡ, πρέπει να μηχανήματα πια να δουλεύουν υπερωρίες... δεν μπορεί το παλιό μου Acer με 4.400 mAh μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη να κρατάει 2,5 ώρες μετά από 2 χρόνια, και το καινούριο με 4.000 mAh να μην περνάει τη 1,5. Κι αυτό, όχι με ρυθμίσεις για φουλ επιδόσεις
Αρχίζω να νοσταλγώ τις παλιές καλές εποχές των ΝΤ
ΓΕΛΟΙΟ: shortcuts στο desktop για amazon.co.uk και ebay.com. ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ! Έλεος ρε γελοίοι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
συμφωνω απολυτα μαζι σου
Βρε καλά κάνετε και σχολιάζετε, αλλά πραγματικά δεν την παλεύω να πετάξω τα windows μετά από τόσα χρόνια χρήση. Απλά, προσπαθώ να τα φέρνω όσο γίνεται στα μέτρα μου.
Και δυστυχώς, κάθε νέα έκδοση των windows, απευθύνεται ΟΛΟ και πιο πολύ σε χαζούς... που σημαίνει ότι ξεχνάς τις προσωπικές σου προτιμήσεις και παραμετροποιήσεις. Τουλάχιστον, διατήρησαν το classic view στο start menu, κάτι είναι κι αυτό.
Πάντως, σε σχέση με τα ΧΡ, πρέπει να μηχανήματα πια να δουλεύουν υπερωρίες... δεν μπορεί το παλιό μου Acer με 4.400 mAh μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη να κρατάει 2,5 ώρες μετά από 2 χρόνια, και το καινούριο με 4.000 mAh να μην περνάει τη 1,5. Κι αυτό, όχι με ρυθμίσεις για φουλ επιδόσεις
ΓΕΛΟΙΟ: shortcuts στο desktop για amazon.co.uk και ebay.com. ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ! Έλεος ρε γελοίοι
σόρρυ αλλά πόσο κρατούσε όταν το είχες πρωτοπάρει το Acer?
-
Για DVD-R:
Προτείνω ανεπιφύλακτα την LG, που γνωρίζω από το DVD-R με σκληρό δίσκο 80GB που έχω εδώ και ένα χρόνο πάνω κάτω. Το αγόρασα 199 -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Υπάρχουν κάποιες προσφορές σε LG με 160GB σκληρό δίσκο.
Εγώ πήρα πριν τα Χριστούγεννα ένα Philips με 250GB. Το θέμα με αυτά τα
ρημάδια είναι η ευκολία χρήσης. Απλά δεν υφίσταται.Κι εγώ για Philips λέω, λες να πάω σε LG; Αυτά και τα Samsung είναι αισθητά φθηνότερα!
To Hitech αυτού του μήνα έχει μεγάλο τεστ για recorders. Κοστίζει βέβαια 12 ευρώ, αλλά θα πάρεις μια καλή ιδέα για το τι κυκλοφορεί στην αγορά.
αγοράζεις το Hitech ρε εγκάθετε πουλημένε?
Eίπα τέτοιο πράγμα;
Στον Ηλία είπα να το πάρει
-
Φάε εσύ απ' αυτό που δεν τρώω εγώ, εε?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
συμφωνω απολυτα μαζι σου
σόρρυ αλλά πόσο κρατούσε όταν το είχες πρωτοπάρει το Acer?
4 και βάλε
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Philips?
Μακριά απ τα ρημαδια.
Αυτή η εταιρία ανάθεμα κι αν μπόρεσε να βγάλει έστω ένα ασύρματο της προκοπής.
Ολα της τα προιόντα κυμαίνονται υπερβολικά κάτω του μετρίου.
Φθηνοδουλειές του ποδαριού.Μετά από αυτή τη δημοσίευση πήρες μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου. Από εδώ και πέρα γράφε ότι θέλεις και θα είμαι σύμμαχός σου.
ΜΑΚΡΑΝ και με αξιομνημόνευτη προσπάθεια, η χειρότερη εταιρεία.
-
Το kaspersky ένα μήνα μετά την αγορά του βγήκε εκτός και ζητάει τον κωδικό.
Τον περνάω και δεν τον δέχετε.
Τι γίνετε ρε π@ύστη μου? -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Philips?
Μακριά απ τα ρημαδια.
Φθηνοδουλειές του ποδαριού.Μετά από αυτή τη δημοσίευση πήρες μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου. Από εδώ και πέρα γράφε ότι θέλεις και θα είμαι σύμμαχός σου.
ΜΑΚΡΑΝ και με αξιομνημόνευτη προσπάθεια, η χειρότερη εταιρεία.
θα συμφωνήσω και γω (εκτός απ' τους όρκους αιώνιας αγάπης )
-
θελω ενα προγραμμα να σωσω ενα σιτε ολοκληρο προτου κλειδωσει, υπαρχει τετοιο προγραμμα;
το σιτε εχει γραφηματα που τα πατας και σε παει σε αλλα και ουτω καθεξεις. -
Αν το site είναι δυναμικό (php, asp) δεν γίνεται. Αν είναι απλές σελίδες (html) τότε δοκίμασε αυτό Teleport Pro 1.44
-
Εχει η αδερφη μου ενα divx player sony, το οποιο δεν παιζει τους υποτιτλους .srt. Καμμια ιδεα? Το μανουαλ δεν λεει τπτ. Εχει μονο ενα κουμπι subtitles...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εχει η αδερφη μου ενα divx player sony, το οποιο δεν παιζει τους υποτιτλους .srt. Καμμια ιδεα? Το μανουαλ δεν λεει τπτ. Εχει μονο ενα κουμπι subtitles...θελει ενεργοποιηση πρωτα το plαyer κοιτα το site της σονυ.
Εντιτ
http://www.sonydigital-link.com/hav/dow ... =odw_el_GR βρισκεις το μοντελο ,γραφεις το δισκακι και ενεργεις συμφωνα με τις οδηγιες.Οταν γραφεις divx δισκακι πρεπει το avi και οι υποτιτλοι να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα αρχειου εκτος απο την καταληξη (avi,srt).Πχ 4τροχοι.avi και 4τροχοι.srt -
[quote='HighFidelity']Για DVD-R:
Προτείνω ανεπιφύλακτα την LG, που γνωρίζω από το DVD-R με σκληρό δίσκο 80GB που έχω εδώ και ένα χρόνο πάνω κάτω. Το αγόρασα 199 -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Philips?
Μακριά απ τα ρημαδια.
Φθηνοδουλειές του ποδαριού.Πώς φαίνεται ο πονεμένος ε?
Μάκη στο έχω ξαναπεί, μάλλον αγοράζεις όλα τα λάθος προϊόντα. Εχω πολλά πράγματα από Ολλανδία μεριά και μόνο ένα φτηνό dvd-p έχει χαλάσει (3980 νομίζω, βαριέμαι να το ψάξω τώρα, χάλασε η έξοδος εικόνας).
Αλλο θέμα:
Μου προτάθηκε να αγοράσω ένα (μτχ) Sony Vaio με τα εξής χαρακτηριστικά:
CPU Intel Pentium M 750 1,86GHz
Memory 512 MB (2X256)
HDD 100 gb
WLAN 802,11 b/g
Screen 15,4 X-BLACK LCD
Optical Double Layer DVD + RW
Graphics NVIDIA Gforce 6200 with Turbo cash supporting 128 MB/Mo
OS Microsoft windows XP HomeΠόσο λέτε ότι θα άξιζε να δώσω?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μου προτάθηκε να αγοράσω ένα (μτχ) Sony Vaio με τα εξής χαρακτηριστικά:CPU Intel Pentium M 750 1,86GHz
Memory 512 MB (2X256)
HDD 100 gb
WLAN 802,11 b/g
Screen 15,4 X-BLACK LCD
Optical Double Layer DVD + RW
Graphics NVIDIA Gforce 6200 with Turbo cash supporting 128 MB/Mo
OS Microsoft windows XP HomeΠόσο λέτε ότι θα άξιζε να δώσω?
300 max κατά τη γνώμη μου (και αυτά ψιλοπολλά μου φαίνονται αλλά εντάξει, λόγω sony)
-
'Λόγω Sony'? Για καλό το είπες?
350 μου ζήτησε, αλλά κι εγώ για 300 το πολύ το σκεφτόμουν.
-
Δε ξέρω γενικά τι κάνει, αλλά στα laptop την έχω σε εκτίμηση.. Τόσο λάθος είμαι;
-
Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση πως είναι γενικώς υπερτιμημένα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]