-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πράγματι άντε χθες, αργία σήμερα δεν υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Αλλά αύριο? Κρίμα φαίνεται οι ταινίες δεν έχουν την τηλεθέαση των λοιπών κάκιστων εκπομπώνΕιδικά η συγκεκριμένη ταινία είναι πολύ καλή και με καστ αξιόλογο.
Λίγη παραπάνω προσοχή αξίζει στον Βαλ Κίλμερ ο οποίος 'χάνεται' λόγω των δυο βασικών πρωταγωνιστών. Αλλά είναι πάρα πολύ καλός σε αυτή τη ταινία. -
Είδα χθες την 'Τροία' με τον Μπραντ Πιτ.
Απίστευτη σαχλαμάρα!
Ο σεναριογράφος σκότωσε τον ομηρικό μύθο τελείως (ο Μενέλαος σκοτώνεται στην αρχή από τον Έκτορα , ο Αχιλλέας μπαίνει στην Τροία μέσα στον Δούρειο Ίππο , η Ελένη την κοπανάει μαζί με τον Πάρη μετά την άλωση της πόλης ). -
ελα μωρε... δε βαριεσαι.......
σε γενικες γραμμες ωραιο ηταν παντως..... -
Σκάϊ - Pimp my ride
μα καλά, δεν καταλαβαίνουν πως δεν είναι ωραία
η μεταγλώτιση;;;πιο λίγα τους στοιχίζει έτσι;;
-
Ομορφο Σαββατοκυριακο. Ειχε στο 'Πρωτο Θεμα' το goodfellas, ειδα και τα ξημερωματα το Heat στο Alter και φτιαχτηκα. Ναι τα εχω δει και τα δυο εκατομμυρια φορες αλλα δεν τα χορταινω ειδικα το goodfellas.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ομορφο Σαββατοκυριακο. Ειχε στο 'Πρωτο Θεμα' το goodfellas, ειδα και τα ξημερωματα το Heat στο Alter και φτιαχτηκα. Ναι τα εχω δει και τα δυο εκατομμυρια φορες αλλα δεν τα χορταινω ειδικα το goodfellas.ταινιάρες κ οι 2!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο χιλιοξεφτιλισμένος 30φυλλόπουλος (ξανα)ζητάει επίμονα να χρηματοδοτηθεί ο Βαρώτσος και το ΒΑΝ για τις προβλέψεις που (ΔΗΘΕΝ) έκανε και (ΔΗΘΕΝ) επιβεβαιώθηκαν.Τέρμα οι χρηματοδοτήσεις για μέντιουμ και χαρτορίχτρες. Ο Βαρώτσος τα έπιασε χοντρά επί ΠΑΣΟΚ λόγω συγγενείας του με ΣΤΕΛΕΧΟΣ του κόμματος. Μετά φυσικά όλοι κατάλαβαν τι προβλέπει το ΒΑΝ.
Μην υα ισοπεδώνεται όλα. Η περιβόητη εργασία της ομάδας ΒΑΝ δεν ήταν φούσκα. Με βάση αυτή την εργασία συνεχίζουν την έρευνα τους ερευνητικές ομάδες σε Ιαπωνία, Ρωσσία, Γαλλία κλπ
Είναι γεγονός ότι πρόβλεψη δεν μπορεί να υπάρξει ακόμα αλλά ο αγώνας συνεχίζεται. -
Ξεκίνησε, στο Filmnet3, ο 4ος κύκλος του Lost.
Βλέπω το 2ο επεισόδιο. Χ-Α-Μ-Ο-Σ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξεκίνησε, στο Filmnet3, ο 4ος κύκλος του Lost.
Βλέπω το 2ο επεισόδιο. Χ-Α-Μ-Ο-Σ!!!
Το προτιμώ από σκυλομαχίες στα παράθυρα αλλά δεν τρελαίνομαι
-
πριν λιγο ειδα το 8ο επεισοδιο
-
Του 4ου κύκλου ρε Βασίλη?
-
ναι
-
μη μου πεις...μη μου πεις...μη μου πεις!
-
δεν σου λεω!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yikes:μη μου πεις...μη μου πεις...μη μου πεις!
Πέθανε η Κέιτ στο 7.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:yikes:
Πέθανε η Κέιτ στο 7.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πέθανε η Κέιτ στο 7.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πέθανε η Κέιτ στο 7.
Αυτα πρεπει να τα πηδας μικρα ΚΟΥΚ, μετα δεν γινεται τπτ
-
Κάτι πήρε τ' αυτί μου ότι το επόμενο επεισόδιο απ' το 8 θα βγει μετά το Πάσχα, λόγω της πρόσφατης απεργίας των σεναριογράφων. Ισχύει;
Τηλεόραση