-
Ω, αυτός πήγε κι οργανώθηκε σε τέτοιες ιστορίες... Τρελλός ξετρελλός, βγαίνει και τα κάνει. Και το κακό είναι ότι υπάρχουν και βόδια που τον ακολουθούν.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ω, αυτός πήγε κι οργανώθηκε σε τέτοιες ιστορίες... Τρελλός ξετρελλός, βγαίνει και τα κάνει. Και το κακό είναι ότι υπάρχουν και βόδια που τον ακολουθούν.ναι πες μου ότι μαζεύονται εκεί και κάνουν συγκεντρώσεις
-
νταξ συγκεντρωσεις.. ουτε το 1970 δεν θα το ελεγαν συγκεντρωση...
θα μαζευονται εκει περα καμια 10αρια ξεπλενηδες και θα χαιρονται μονοι τους...
θα λενε και κανα ανεκδοτο στα βουλγαρικα να περναει η ωρα...
и ФАси ине зн! (η φαση ειναι ΖΝ) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
и ФАси ине зн! (η φαση ειναι ΖΝ) -
Θα κάνουν κάτι 'μαζώξεις' της κακιάς ώρας και θα παραμυθιάζουν τους ουτσεκάδες ότι υπάρχει μεγάλη μάζα ομοϊδεατών τους εδώ πέρα... Και θα παραμυθιάζονται και οι ίδιοι με τις βλακείες τους... Κάποιοι θα παρακαλάνε το 'Ουράνιο Τόξο' να τους δεχθεί κιόλας...
-
Εγώ πάντως δε νομίζω να μαζεύεται κανείς πέρα απ΄τον τύπο. Θα το μαθαίναμε.
Και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν αποτελεί εθνικό κίνδυνο. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Btw, το συγκεκριμένο κτήριο είναι μια απλή πολυκατοικία. Τα 'γραφεία της οργάνωσης' και χαζομαρες . Νταξ, ο συγκεκριμένος είναι ένας τύπος που δεν πολυστέκει στα καλά του, αν και δε τον ξέρω προσωπικά.Τώρα αν βλέπεται πράκτορες και εφιάλτες στους τρελούς, τι να πω;
Γιατί εσύ δεν βλέπεις ?
Τότε τι ρόλο παίζει αυτός και άλλοι ?
Τρελοί πάντως δεν είναι.........
Για ψάξε το λιγάκι...... -
Για δείτε τι έγραφε στις 24 και 25 Νοεμβρίου 1932 ο 'Νέος Ριζοσπάστης' του ΚΚΕ...
http://www.divshare.com/download/3990964-37a
http://www.divshare.com/download/3990973-ed8
'Υπεράσπιση των εθνικών μειονοτήτων - ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ένας λαός που βασανίστηκε από Έλληνες αντάρτες και Βούλγαρους κομιτατζήδες - Πώς εξελληνίζονται βίαια οι μακεδονικοί πληθυσμοί'.
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το ΚΚΕ δεν καταδικάζει τον Στοΐδη και γιατί ο Αλέξης και η Αλέκα το βουλώνουν για το συγκεκριμένο θέμα;
Να τους χαιρόμαστε κύριοι.
-
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το ΚΚΕ δεν καταδικάζει τον Στοΐδη και γιατί ο Αλέξης και η Αλέκα το βουλώνουν για το συγκεκριμένο θέμα;
Να τους χαιρόμαστε κύριοι.
που να δεις πλακα σε μια πορεια πριν κανα μηνα που φωναζαν οι του συριζα συνθηματα υπερ της 'μακεδονιας' (δηλ. των σκοπιων )
χαβαλε εχει η υποθεση. νομιζω θα μου δωσει αρκετο 'υλικο' να κοροϊδευω για αρκετο καιρο, και τους μεν δηθεν ελληναραδες και τους δε 'αριστερους'
πιστευω παντως πως ο συριζα θα γινει κατι σαν το πασοκ, αμα το πασοκ διαλυθει (σιγα μην διαλυθει, αλλα λεμε..). και το πασοκ ετσι ξεκινησε (με κραυγες κατα του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ, ζητουσαν μαλιστα αποχωρηση της Ελλαδος απο ΝΑΤΟ και ΕΕ) και μετα εγινε ο,τι εγινε.κοινως καλα κραΣΣά
-
Κατέβασέ τα τα pdf, τύπωσε ή σκάναρέ τα και να τους τα τρίψεις στη μάπα. Άντε, γιατί και το δούλεμα που μας ρίχνουν έχει τα όριά του.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
που να δεις πλακα σε μια πορεια πριν κανα μηνα που φωναζαν οι του συριζα συνθηματα υπερ της 'μακεδονιας' (δηλ. των σκοπιων )
χαβαλε εχει η υποθεση. νομιζω θα μου δωσει αρκετο 'υλικο' να κοροϊδευω για αρκετο καιρο, και τους μεν δηθεν ελληναραδες και τους δε 'αριστερους'
πιστευω παντως πως ο συριζα θα γινει κατι σαν το πασοκ, αμα το πασοκ διαλυθει (σιγα μην διαλυθει, αλλα λεμε..). και το πασοκ ετσι ξεκινησε (με κραυγες κατα του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ, ζητουσαν μαλιστα αποχωρηση της Ελλαδος απο ΝΑΤΟ και ΕΕ) και μετα εγινε ο,τι εγινε.κοινως καλα κραΣΣά
Εγω νομίζω πως το πασοκ, περπάτησε λόγω της υπόσχεσης για ένα κοιωνικά δίκαιο κράτος, και για να μικρύνει την ψαλίδα των οικονομικών τάξεων.
Οι κορώνες για ΝΑΤΟ-ΕΟΚ δεν νομίζω να μέτρησαν.
Το πασοκ κατηφορίζει γιατί εξισώθηκε πρακτικά σ αυτούς τους τομεις με την ΝΔ. Συν το γεγονός ότι ακόνισαν τις μασέλες τους, και λιάνισαν ότι ευκαιρία είχε η Ελλάδα να φτιάξει πέντε πράματα.
Ο συνασπισμός απλά καρπώνεται τις ρεμούλες των πασόκων.
(ως συνήθως είμαι off topic ) -
Κατέβασέ τα τα pdf, τύπωσε ή σκάναρέ τα και να τους τα τρίψεις στη μάπα. Άντε, γιατί και το δούλεμα που μας ρίχνουν έχει τα όριά του.αν ειχε τα ορια του, δεν θα ειχαμε τσιμπησει ουτε με τους λαϊκισμους του ανδρικου (καλα να'ναι εκει που ειναι) ουτε με τους λαϊκισμους του τσιπρακου
εξ'αλλου, σιγα μην ασχοληθω με τους του ΚΚ, ωστε να τους τα τριψω και στη μαπα. και το γεγονος οτι αφιερωσα 2-3 σειρες γι'αυτους τους κοκκινοφασιστες πολυ τους ειναι
η βλακεια ειναι ανικητη φιλε μουΕγω νομίζω πως το πασοκ, περπάτησε λόγω της υπόσχεσης για ένα κοιωνικά δίκαιο κράτος, και για να μικρύνει την ψαλίδα των οικονομικών τάξεων.
Οι κορώνες για ΝΑΤΟ-ΕΟΚ δεν νομίζω να μέτρησαν.
Το πασοκ κατηφορίζει γιατί εξισώθηκε πρακτικά σ αυτούς τους τομεις με την ΝΔ.
Ο συνασπισμός απλά καρπώνεται τις ρεμούλες των πασόκων.συμφωνουμε απολυτα. απλα στην ελλαδα ο δηθεν (προσοχη στο bold) αριστερισμος ΠΟΥΛΑΕΙ
-
Για δείτε τι έγραφε στις 24 και 25 Νοεμβρίου 1932 ο 'Νέος Ριζοσπάστης' του ΚΚΕ...Αν εξαιρέσεις τις διαχρονικές σάλτσες του ριζοσπάστη, και τη χρήση του ονόματος 'μακεδόνες', που τώρα έγινε ταμπού, αλλά μέχρι το 1990 δεν ήταν, δε βλέπω να γράφει κάτι που να μην ισχύει (όχι ότι ξέρω κιόλας).
Το κείμενο είναι γραμμένο μόλις 20 χρόνια αφού τραβήχτηκαν οι γραμμές των συνόρων, σε μια περιοχή που πριν δεν υπήρχαν σύνορα. Απόλυτα φυσιολογικό και από τις δύο πλευρές να βρεθούν άνθρωποι που δε μιλούσαν τη γλώσσα του νέου κράτους. Εδώ σήμερα μπορεί να μπεις σε καφενεία στην Αριδαία και στα γύρω χωριά και να μην ακούσεις ελληνικά, φαντάσου πριν 75 χρόνια. Αλλά τότε δεν υπήρχαν 'ανθρώπινα δικαιώματα' όπως τα εννοούμε τώρα, τότε 'έπρεπε' να φτιαχτούν εθνικά κράτη και να εμπεδωθεί εθνική συνείδηση σε ανθρώπους που όχι απλώς δεν την είχαν, αλλά δεν ήξεραν καν τι είναι η εθική συνείδηση. Και αυτό έγινε δια της βίας στην Ελλάδα, και υποθέτω και στην άλλη πλευρά των συνόρων.
Το ότι το κείμενο λέει τους σλάβους της περιοχής 'μακεδόνες' και τώρα μας σηκώνεται η τρίχα όταν το ακούμε είναι θέμα σύμβασης των λέξεων, όπως παλια το τουρκολίμανο το λέγαμε τουρκολίμανο και αφού πήρανε τη μισή κύπρο αποφασίσαμε να το λέμε μικρολίμανο λες και θα μας το παίρνανε κι αυτό. -
Άλλο σλάβος κι άλλο Μακεδόνας... Μην πάμε τώρα να δώσουμε συγχωροχάρτι στο 'Ριζοσπάστη' και στο ΚΚΕ. Ξέρανε Ιστορία οι εκδότες του 'Ριζοσπάστη' και ποιοι ήταν οι Μακεδόνες. Αλλά ΕΠΕΛΕΞΑΝ να τους διαχωρίσουν από τους υπόλοιπους Έλληνες. Με εντολή του Ανωτάτου Σοβιέτ;
-
Γνωστη η συνεισφορα της εφημεριδας αυτης και των λοιπων προσκειμενων στη ελληνικη ιστορια...
Η χουριέτ ποιο φιλελληνικη ειναι... -
Εδώ έγινε ταμπού η φράση 'και το ΚΚΕ έχει μερίδιο ευθύνης στα δεινά της Ελλάδας'...
-
Υγιης και εντιμη η αντιδραση των περισσοτερων εδω μεσα σχετικα με το θεμα και φυσικα συντασσομαι μαζι τους.
Παρολ'αυτα
επειδη η ιστορια του ελληνικου διαμερισματος της Μακεδονιας και γενικοτερα των Βαλκανιων ειναι πολυσυνθετη,
επειδη εχουν λαβει χωρα παμπολες συρραξεις,αψιμαχιες,εκκαθαρισεις κτλ στην περιοχη τα τελευταια 100-150 χρονια(κι ως γνωστον το πρωτο θυμα του πολεμου ειναι η αληθεια),
επειδη η ιστορια συχνα παραχαρασσεται-κλασσικο το παραδειγμα της σκοπιανης προπαγανδας με τις πιεσεις σε διεθνη εκπαιδευτικα ιδρυματα για αναγνωριση λημματων κτλ
κι επειδη η ιστοριογνωσια δεν ειναι το ισχυρο σημειο του συγχρονου Ελληνα
διατηρω ορισμενες επιφυλαξεις,υπο την εννοια του οτι ο ΕΛληνας δεν ειναι ετοιμος να ακουσει ορισμενες ιστορικες αληθειες,που σε καμμια περιπτωση βεβαια δεν θιγουν τα κυριαρχικα μας δικαιωματα
σε καθε περιπτωση ειμαι υπερ της αποψης που λεει πως οτι κερδισες στο πεδιο της μαχης δεν το παραχωρεις στο τραπεζι της διπλωματιας.Για τους 'πληθυσμους' και τα δικαιωματα υπαρχουν διεθνεις συνθηκες και οργανωσεις-περα απο αυτο οφειλουμε να ειμαστε ανυποχωρητοι
-
Aκομα μαγειρεματα. Οι Σκοπιανοι ακομα θελουν το Μακεδονια σκετο. Ο Νιμιτς τους ειπε
Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας
Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας
Ρεπούμπλικα Μακεντόνια Σκόπιε
Δεν εχουμε οικονομικες διασυνδεσεις με αυτους; Μια δοση να αποσυρουμε τα οικονομικα κεφαλαια και θα αλλαξουν γνωμη; Τι στην ευχη να κανουμε επενδυσεις και να καλοπερνανε και να μας περνανε και χαζους;
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Aκομα μαγειρεματα. Οι Σκοπιανοι ακομα θελουν το Μακεδονια σκετο. Ο Νιμιτς τους ειπεΔημοκρατία της Άνω Μακεδονίας
Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας
Ρεπούμπλικα Μακεντόνια Σκόπιε
Δεν εχουμε οικονομικες διασυνδεσεις με αυτους; Μια δοση να αποσυρουμε τα οικονομικα κεφαλαια και θα αλλαξουν γνωμη; Τι στην ευχη να κανουμε επενδυσεις και να καλοπερνανε και να μας περνανε και χαζους;
Νικος
τα είχε βάλει και παλιότερα ο Νίμιτς........αλλά οι Σκοπιανοί είχαν πεί όχι........όπως και τώρα.......
-
Ε, πέραν των δικών μας υπαρκτών ευθυνών (π.χ. Cosmofon/Cosmote), ποιοι 'σύμμαχοί' μας τους δώσανε αέρα να το παίζουν heavy melon;
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας