-
ωραία ήταν...
-
πολλα γλιστρηματα και αναποδα
2 μεγαλειωδη τετακε σε 1 ωρα μεσα
και αρκετα κακοι χρονοι
ευχαριστηθηκα την βολτα ομως, τα παιδια που γνωρισα και τους παλιους γνωστους που ειδα
ελπιζω η επομενη φορα νε ειναι πιο συντομα -
Στην αρχή η πίστα γλυστρούσε πολύ, και όχι, δεν έφταιγε ο υποστροφικός κουβάς μου. Κατά το μεσημεράκι όμως τα πράγματα βελτιώθηκαν και οι χρόνοι έπεσαν. Εγώ πάντως ευχαριστήθηκα πολύ, όπως αποδεικνύουν και τα λιωμένα πίσω λάστιχα μου.
Ευχαριστώ τον Βασίλη για την βόλτα με το θηρίο του. Γνώρισα και καινούριους φορουμίτες, ενώ αντάλλαξα και απόψεις με τον Στέλιο για τις τηγανιτές πατάτες (τις οποίες δεν παρήγγειλε ο ίδιος ).
-
Μπράβο ρε! Αντε και στην επόμενη...
-
....και με εμάς παρέα, προεδρούκο!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
....και με εμάς παρέα, προεδρούκο! -
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:sorry:Με φαντάζεσαι με την προεδρική λίμο στην πίστα
... αν και οι καμμένοι γαλλόφιλοι του βορρά θα την --->
... όπως κι εγώ άλλωστε -
-
Επιστρέψαμε ... ωραία ήταν !!!
Η παρέα και η φιλοξενία ... κορυφαία !
Κάναμε τους γύρους μας, ρίξαμε και τις ζεμπεκιές μας ... όλα καλάΠερισσότερα + φωτο ... αύριο
-
τωρα φτασατε...?
ειπαμε να σεβομαστε τον κοκ αλλα παει πολυ...
-
Moλις εφτασα κι'εγω στο σπίτι,αφού στριφογύρισα άλλη μια μερα στην πίστα (ναι,τα καταφερνω και χωρίς εσάς )
Η σημερινή μερα περιελάμβανε και βόλτα στην πίστα με ιπταμενο caterham. (και η χτεσινή περιελάμβανε και οδηγηση 'κακού' διλιτρου ΜΙΑΤΑ μκ3
Η σημερινή προσέλευση στην πίστα ήταν φοβερη.Κοντα 40 μοτοσυκλέτες και 15+ αυτοκίνητα.Και δευτερο ημίωρο σε στυλ ντρίφτ-τσαλεντζ με τα ίδια ΤΟΥΟ888 που δεν λένε να βγαλουν λινα με τιποτα.Αυτο ήταν απίστευτο.Τα εφερα πίσω με στρωμενο ενα φίλμ γομας σε όλη την επιφανεια μετα απο τρομερη κακομεταχείριση.
-
Μπράβο Αντρέα ... είδες που είχαν ζωή ακόμα
.. ζηλεύω αλλά δεν με έπαιρνε άλλο έπρεπε με τα λάστιχα να γυρίσω και πίσω -
-
O rataplan ηρθε στον κέδρινο αλλά όχι στίς Σερρες έ;
Κάπως έτσι σου βγαίνει το κακο το όνομα Στελιοοοοο!!!!
-
Ωραίοι!
-
Mπράβο!
Δώστε λεπτομέρειες του όλου σκηνικού,ώστε να φαντασιωθούμε ευχερώς
-
Ο adis4gr μόνο για καφέ ήρθε φαντάζομαι ε ?
σιγά μην ξέρει να οδηγάει ...
-
Ο κολλητός μου απέρριψε, πρόσφατα, θέση δοκιμαστή στην Ρενώ, λόγω φόρτου εργασίας!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάπως έτσι σου βγαίνει το κακο το όνομα Στελιοοοοο!!!!Εδω δε θελω αλλα ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ να συμφωνησω.. Νταξ ειχε δικιολογια οτι ηταν μαζι η γυναικα..
TD στις Σέρρες-8,9/3 :: Εντυπώσεις ::