-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
~50W εν λειτουργίαγια τι μέγεθος μιλάς? Γιατί είναι λίγο μεγάλο, η δικιά μου είναι 15' CRT και έχει 75W
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
~50W εν λειτουργία
για τι μέγεθος μιλάς? Γιατί είναι λίγο μεγάλο, η δικιά μου είναι 15' CRT και έχει 75W
κάνε μια βόλτα στο eshop.gr και δες κατανάλωση στο μοντέλο ή τη διάσταση που σ'ενδιαφέρει. Μη συγκρίνεις με CRT, καμία σχέση.
Αν θέλει κάποιος mod ας το μεταφέρει στο περι η/υ
-
γιάυτο λέω πως είναι κάπως μεγάλη τα 50W για tft
-
γιάυτο λέω πως είναι κάπως μεγάλη τα 50W για tftορίστε η δικιά μου
-
Μ' αρέσει που γίνεται πανικός αυτές τις μέρες των Αποκριών!!!
-
Δε μ'αρέσει που είναι απόκριες
Ειδικά ο συνδιασμός με τα latin είναι θανατηφόρος ψυχολογικά
Μ'αρέσει που μπήκε η άνοιξη,η καλύτερη εποχή -
Στεναχωριέμαι που με το καθημερινό ξύρισμα έχω θυλακίτιδα και δεν μπορώ να απαλλαγώ από ερεθισμούς. είμαι κάθε μέρα με fucicort
-
Στεναχωριέμαι που με το καθημερινό ξύρισμα έχω θυλακίτιδα και δεν μπορώ να απαλλαγώ από ερεθισμούς. είμαι κάθε μέρα με fucicortγιατί δε πας στο ιατρείο να πάρεις απαλλαγή για καμια δυο βδομάδες να ηρεμήσει λίγο το δέρμα?
-
Απαλλαγη απο τι;Απ το στρατο;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απαλλαγη απο τι;Απ το στρατο;ελεύθερος ξυρίσματος
-
Γιατι ρε στο στρατο ειναι;
-
δε ξέρω λες να μπερδεύτηκα ?
-
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δε μ'αρέσει που είναι απόκριες
Ειδικά ο συνδιασμός με τα latin είναι θανατηφόρος ψυχολογικάΕπειδή δεν έχεις καμμιά μουλάτα με τις προδιαγραφές της Suzana Alves/Tiazinha, ε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατι ρε στο στρατο ειναι;υπαρχουν επαγγελματα ομως που δεν σου επιτρεπουν να εισαι ατιμελητος οπως για παραδειγμα αξυριστος. Δεν ισχυει το ξυρισμα μονο για τον στρατο.
-
Εγω συμφωνω αλλα σε αυτο το επαγγελμα πας στο ιατρειο και σου δινει ελευθερα ξυρισματος..;
-
εξαρταται το αφεντικο...
-
M'αρέσει που οι δρόμοι στην Αθήνα έχουν αδειάσει και έχει ησυχία.
Μ'αρέσει που βρήκα χρόνο και έπλυνα το αυτοκίνητο
Δεν μ'αρέσει που μου πήρε 3,5 ώρες μόνο για εξωτερικό πλύσιμο.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Στεναχωριέμαι που με το καθημερινό ξύρισμα έχω θυλακίτιδα και δεν μπορώ να απαλλαγώ από ερεθισμούς. είμαι κάθε μέρα με fucicort
γιατί δε πας στο ιατρείο να πάρεις απαλλαγή για καμια δυο βδομάδες να ηρεμήσει λίγο το δέρμα?
πλάκα μου κάνεις, για να γίνει χειρότερα, αν μείνω πάνω από 2μέρες αξύριστος η τρίχα μπάινει στο δέρμα, έχω πολύ σκληρές τρίχες δε μένω αξύριστος πάνω από 1 μέρα, αλλά και πάλι έχω πρόβλημα
-
laser
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]