-
Κι εγώ στη 2η ήμουν, στη διμοιρία Α3. Πόσοι ήσασταν στην ΕΣΣΟ σας; Αλήθεια, citastak, ποιους είχες διμοιρίτες; Αν εκεί πέρα βρήκες τον Παπαντώνη και την Τουσιούδη (πατριωτάκια μου, Λαρισαίοι), όταν πας για να σας μεταφέρουν στις μονάδες σας, δώσε χαιρετίσματα από όσους της Α' ΕΣΣΟ 07 πήγαμε στην 115 ΠΜ.
-
Eιχα Κωστη Αδαμίδη και Χατζηιωάννου. Σωστα και καλά παιδιά. Περάσαμε σούπερ!
-
Επισμηνίας Σαραγιωτίδης και Σμηνίας Ιατρόπουλος.
3η μοίρα, Α1
Κι εγώ ΣΤΕΡΓΙΟΥ δεν έτρωγα τις τελευταίες 10 μέρες. Για το αρχείο να αναφέρω ότι την Τσικνοπέμπτη το βράδυ έφαγα ψωμοτύρι. -
Στεργίου είναι γτπ. 'Ολο τρίχες έβρισκες μέσα. Αν και τα τσουρεκάκια σοκολάτα ήταν ωραία
-
τι διάολο όλο το φόρουμ αεροπορία-ναυτικό πήγε;;
εγώ λόγω του Μάκη πήγα αεροπορία στρατού...
5 μήνες δίπλα στην πίστα Μεγάρων
-
Mπα,μερικοί είχαμε πάει πεζικό,αλλά πλέον είναι μια πολύ μακρινή ανάμνηση.
-
Τι διάολο, το λένε όλοι το απολυτήριο ροζαλία, αφού είναι άσπρο?
-
H 'Ροζαλία'... Δεν αναφέρεται στο χρώμα το υποκοριστικό, Γιάννη.
-
γιατί παλιά ήταν ροζ...
και οι καναδέζες επίσης απ τον Καναδά..
Περιμένεις ν αλλαξει κάτι στο στρατό;;
-
ποιος ειπε οτι ειναι ασπρο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποιος ειπε οτι ειναι ασπρο...εγώ έχω πορτοκαλί. χλιδή η αεροπορία, έχει ωραία χρωματάκια: βυσσινί, πορτοκαλί, πράσινο, μπλέ, άσπρο. μονο που δε θυμάμαι πώς πάει η σειρά τους.
-
Έμένα πάλι δεν μου έλαχε ροζαλία αλλά λαχανούμπα. ΕΣ
-
Τρίπολη Α ΕΣΣΟ 08 και γω.3 ΜΕΝ Β2.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΕΡΓΙΟΥ!!!!
-
θα πειξεις κολοψαρο και τετοια..!!
Δ 05
στεργιου..?!! και που εισαι ακομα..!! -
Tolkyr τελικά τι έγινε με κείνο το καλόπαιδο που μέθυσε και έσπασε τα ιατρεία; Κάτι άκουσα ότι έπαιζε να μην τον αφήσουν να απολυθεί.
Σε σας νομίζω ήταν. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νεοσύλλεκτοι... ΑΠΟ....κοιμηθείτε!
Επιτέλους άδεια.
Επιτέλους πολιτισμένος καφές και όχι νες χτυπημένο σε μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού με νερό από ψύκτη.
Επιτέλους πολιτισμένο φαγητό και όχι ΣΤΕΡΓΙΟΥ και λοιπές αθλιότητες μαγειρίων.
Επιτέλους ό,τι σκατά και να φάω θα κάτσω να τα χωνέψω και δεν θα με σηκώσει κάποιος στις 3:30 για προσκλητήριο-γύρω γύρω όλοι.
Κατά τ' άλλα όπως πολύ σωστά υποψιαζόμουνα η όλη εκπαίδευση της Αεροπορίας είναι ένα καλοστημένο καραγκιοζιλίκι-show. Ουδεμία σχέση έχει με στρατό με εξαίρεση το ψάρωμα και τις παραλλαγές.
Σε γενικές γραμμές στάθηκα κωλόφαρδος αφού τόσο τα παιδιά στη διμοιρία όσο και οι διμοιρίτες υπαξιωματικοί μας ήταν τέλοιοι. Πέρασα πάρα πολύ καλά με απειροελάχιστα σχεδόν καθόλου άσχημα σημεία και θα προτιμούσα να κάναμε παραπάνω στίβο μάχης, και άλλη βολή με όπλο, εκπαίδευση σε τακτικές μάχης έτσι ρε αδερφέ για να πούμε ότι πήραμε μια γεύση από στρατό. Αντ' αυτού ήμασταν ένας περιοδεύων θίασος που έκανε πρόβες για μια παράσταση όπου όλα έπρεπε να πάνε καλά.ΥΓ: Code name: 'Καθαρούλης'
YΓ2: ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΝΤΕ ΤΑ 3 2Και λέω κι εγώ που χάθηκε αυτό το παιδί?!
Φανταράκι εεε???
Αααχ...ωραίες εποχές
-
το λευκο στον ΕΣ ειναι το βυσματικο γιατι δεν σε καλουν για μετεκπαιδευσεις
εν αντιθεσει με το πρασινο που το κανουν. Στο Τεχνικο που ειμαι ειδικοτητες
οπως γραφιαδες απολυονται με λευκο συνηθως. Ειδικοτητες ομως οπως
οδηγοι, τεχνιτες τροχοφορων οχηματων ή τηλεπικοινωνιων ή ηλεκτρολογοι
ή εν πασει περιπτωσει οποιαδηποτε χρειαζεται refresh λογω αγορας νεου
εξοπλισμου απο τον ΕΣ με λαχανι -
Και το ναυτικό έχει μετεκπαιδεύσεις?
-
δεν το γνωριζω, εγω στον ΕΣ ειμαι.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Tolkyr τελικά τι έγινε με κείνο το καλόπαιδο που μέθυσε και έσπασε τα ιατρεία; Κάτι άκουσα ότι έπαιζε να μην τον αφήσουν να απολυθεί.
Σε σας νομίζω ήταν.Ακυρο, Προσοχή
Περί Θητείας [#2]