-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Ναι βεβαια,ξεχωριστο χαρακτηρα: Τα Volvo δεν στριβουν σαν Ford και τα Mazda δεν εχουν την κυλιση και την ποιοτητα των Ford. Ετσι διαφοροποιουνται.Τα Mazda βεβαια δεν εχουν την ποιοτητα των Ford. Eχουν καλυτερη και ποιοτητα και αξιοπιστια.
-
Ο χρήστης Rivers έγραψε:
Ναι βεβαια,ξεχωριστο χαρακτηρα: Τα Volvo δεν στριβουν σαν Ford και τα Mazda δεν εχουν την κυλιση και την ποιοτητα των Ford. Ετσι διαφοροποιουνται.
Τα Mazda βεβαια δεν εχουν την ποιοτητα των Ford. Eχουν καλυτερη και ποιοτητα και αξιοπιστια.
Ωραία, κ για να επιστρεψουμε στα περι γερμανικού η όχι μπές σε ένα μαζντα 2 κ καπάκι σε ένα κόρσα... Τότε θα καταλάβεις ποιό είναι το γερμανικό κ πιο το γιαπωνέζικο....
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Ναι βεβαια,ξεχωριστο χαρακτηρα: Τα Volvo δεν στριβουν σαν Ford και τα Mazda δεν εχουν την κυλιση και την ποιοτητα των Ford. Ετσι διαφοροποιουνται.
Τα Mazda βεβαια δεν εχουν την ποιοτητα των Ford. Eχουν καλυτερη και ποιοτητα και αξιοπιστια.
Ωραία, κ για να επιστρεψουμε στα περι γερμανικού η όχι μπές σε ένα μαζντα 2 κ καπάκι σε ένα κόρσα... Τότε θα καταλάβεις ποιό είναι το γερμανικό κ πιο το γιαπωνέζικο....
Μετά οδήγησέ τα.
Τότε θα καταλάβεις ποιο είναι το Mazda και ποιο το Opel.... -
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Ωραία, κ για να επιστρεψουμε στα περι γερμανικού η όχι μπές σε ένα μαζντα 2 κ καπάκι σε ένα κόρσα... Τότε θα καταλάβεις ποιό είναι το γερμανικό κ πιο το γιαπωνέζικο....Ενας πολυ καλος μου φιλος εχει το προηγουμενο Corsa 4 χρονια.
Θα του πω μια μερα να μπει και να μας κανει μια λιστα με τις βλαβες που του εχει βγαλει. Μιλαμε για κρεμαγιερα , κιβωτιο ταχυτητων , πινακα οργανων κτλ.
Εχει στειλει και δυο τρια γραμματα διαμαρτηριας στην General Motors...
Μιλαμε για τρομερη ποιοτητα κατασκευης...
-
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας,τελικα αποφασισα το opel corsa 1.4 sport,το οδηγησα και μου αρεσε πιο καλα απο ολα τα υπολοιπα.Επισης μου βγαινει πιο φθηνα απο τα αλλα δυο.
-
Rivers
Mην εισαι τοσο προκατειλημενος... Ενα δειγμα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο...
-
Ο χρήστης iliasmast έγραψε:
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας,τελικα αποφασισα το opel corsa 1.4 sport,το οδηγησα και μου αρεσε πιο καλα απο ολα τα υπολοιπα.Επισης μου βγαινει πιο φθηνα απο τα αλλα δυο.Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε!
-
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας,τελικα αποφασισα το opel corsa 1.4 sport,το οδηγησα και μου αρεσε πιο καλα απο ολα τα υπολοιπα.Επισης μου βγαινει πιο φθηνα απο τα αλλα δυο.Μεγεια.
Για να μην αδικω την OPEL ο ξαδερφος μου εχει το προηγουμενο Astra και του εχει βγει πολυ αξιοπιστο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μετά οδήγησέ τα.
Τότε θα καταλάβεις ποιο είναι το Mazda και ποιο το Opel....Μιλώντας για σύγκριση μεταξύ ''2'' κ κόρσα το 2ο και ρυθμίσιμη συμπεριφορά έχει κ υπάκουο μπροστινό σύστημα κ άμεσες αντιδράσεις έχει το πλαίσιό του και όλα αυτά με ποιότητα κύλησης κ άνεση μεγαλύτερης κατηγορίας. Το 1ο (μόνο σε σειρά γραφής) μπορει στο πρώτο σκέλος να τα πάει το ίδιο καλά με οτο κόρσα αλλά σε σχέση με άνεση και κύληση η μέρα με τη νύχτα.Το ''2'' φίλε μ είναι πολύ αφιλτράριστο...
iliasmast έχεις pm....
-
δεδομένου ότι είσαι παντρεμένος (αν δεν κάνω λάθος η γύναίκα σου έχει yaris) εγώ με 16000ευρώ θα πήγαινα μια κατηγορία πιο πάνω και ας έδινα κάτι παραπάνω. θα έχεις καλύτερους χώρους (για κανένα ταξιδάκι χωρίς να σκέφτεσαι τις αποσκευές, κάποιο κουτσούβελο στο μέλλον) αλλά και για παθητική ασφάλεια : σίγουρα πολλά από αυτά που έχεις επιλέξει θα 'εχουν 4-5 αστέρια στο NCAP αλλά μην ξεχνάς ότι εκεί οι κρούσεις γίνονται μόνο με 50-60 Km/h. σε μεγαλύτερα χιλιόμετρα πιστεψέ με ο όγκος μετράει (πόσο μάλλον αν σε τρακάρουν από πίσω....αλλίως είναι σε sedan αλλίως σε πεντάθηρο . πόσο μάλλον σε μιρό σε καρότσα αυτοκίνητο). Βασικά πιστεύω αν με ένα μικρό με 'γκάζια' κάνεις μια μετωπική (πόσο μάλον turbo+μικρό) μάλλον θα 'βγάλει νερό'. Αν είχα την δυνατότητα να δώσω περί τα 16000 θα πήγαινα σε μικρομεσαίο. εκτός και αν το θες για κίνηση σε περιοχές όπου υπάρχει πρόβλημα πάρκινγκ.
-
Ο χρήστης NIAN έγραψε:
δεδομένου ότι είσαι παντρεμένος (αν δεν κάνω λάθος η γύναίκα σου έχει yaris) εγώ με 16000ευρώ θα πήγαινα μια κατηγορία πιο πάνω και ας έδινα κάτι παραπάνω. θα έχεις καλύτερους χώρους (για κανένα ταξιδάκι χωρίς να σκέφτεσαι τις αποσκευές, κάποιο κουτσούβελο στο μέλλον) αλλά και για παθητική ασφάλεια : σίγουρα πολλά από αυτά που έχεις επιλέξει θα 'εχουν 4-5 αστέρια στο NCAP αλλά μην ξεχνάς ότι εκεί οι κρούσεις γίνονται μόνο με 50-60 Km/h. σε μεγαλύτερα χιλιόμετρα πιστεψέ με ο όγκος μετράει (πόσο μάλλον αν σε τρακάρουν από πίσω....αλλίως είναι σε sedan αλλίως σε πεντάθηρο . πόσο μάλλον σε μιρό σε καρότσα αυτοκίνητο). Βασικά πιστεύω αν με ένα μικρό με 'γκάζια' κάνεις μια μετωπική (πόσο μάλον turbo+μικρό) μάλλον θα 'βγάλει νερό'. Αν είχα την δυνατότητα να δώσω περί τα 16000 θα πήγαινα σε μικρομεσαίο. εκτός και αν το θες για κίνηση σε περιοχές όπου υπάρχει πρόβλημα πάρκινγκ.Η γυναικα μου εχει ενα panda(οχι yaris),και οπως εχω αναφερει το αυτοκινητο θα το οδηγαει κυριως η γυναικα μου,ενα sedan που αναφερεις ισως να ειναι αργοτερα η δικη μου επιλογη για αγορα.Προς το παρων(σε 1-2 χρονια θα μετακομισουμε) η περιοχη που μενω και κινουμαστε εχει τεραστιο προβλημα parking οποτε σιγουρα δεν κοιταω για πιο μεγαλο αν και συμφωνω εν μερη μαζι σου πανω στο θεμα της ασφαλειας!
-
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας,τελικα αποφασισα το opel corsa 1.4 sport,το οδηγησα και μου αρεσε πιο καλα απο ολα τα υπολοιπα.Επισης μου βγαινει πιο φθηνα απο τα αλλα δυο.Απο εκει που δεν το περιμενα μου ηρθε,ετυχε και οδηγησε το fiat το 500 και εχει φαει κολλημα με αυτο,οποτε ακυρο το corsa.
-
Μην ανησυχείς σε όλους μας συμβαίνει
Αν σε βολεύει απο χώρους(δηλ δεν σου δημιουργεί πρόβλημα) τότε όρμα.Πιστεύω θα το χαρείς πολύ το 500αρακι. -
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Μην ανησυχείς σε όλους μας συμβαίνει
Αν σε βολεύει απο χώρους(δηλ δεν σου δημιουργεί πρόβλημα) τότε όρμα.Πιστεύω θα το χαρείς πολύ το 500αρακι.Αυτο φιλε μου λεω και εγω αν και εχω τις αμφιβολιες μου!αλλα απο τη στιγμη που η γυναικα μου(που και θα το οδηγαει κυριως)πιστευει οτι θα τη βολεψει εγω τι να πω!παντως ειναι πανεμορφο απο κοντα που το ειδα και ωραιο στην οδηγηση(δυνατο αν και δεν το περιμενα-1.4 100hp)οποτε ας οψεται!
Aγορα νεου αυτοκινητου!