-
Ο χρήστης mak έγραψε:
Πού να προσπαθήσεις να το παρκάρεις κιόλας
Είχε τύχει να οδηγήσω ένα τέτοιο. Δεν ήταν δύσκολο, αλλά ήθελε συνήθεια.Φαντάζομαι πήγαινε απο μόνο του κατευθείαν πάνω στο πεζοδρόμιο ε??
Γενικότερα τι εντυπώσεις αποκόμισες? Να υποθέσω πως πρέπει να ήταν πολύ ουδέτερο στις στροφές έτσι?Ήμουν πολύ μικρός, και η βόλτα που έκανα εξίσου μικρή
Θυμάμαι ελάχιστα δυστυχώς. -
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Bimota -
Bimota Mantra.
Εχω ακομη το τευχος του Motorsport(Παπανδρεου) που την ειχε τεστ... -
FORD PROBE ΜΚ1 παρακαρισμένο σε κάθετο της Ακαδημίας.
Μου έκανε εντύπωση όταν το είδα μια και είναι αμερικανιά που δεν πολυκυκλοφόρησε.Σχετική φωτό από το wiki:
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Ford ... vr_mod.jpgεντύπωση μου έκανε ο τρόπος που διπλώνουν οι καθρέπτες (παίρνουν κλίση προς τα πίσω και κάτω)
-
porsche 968 κίτρινη περιποιημένη
-
Αυτό κι αν είναι σπάνιο πουλί
Datsun Bluebird Coupe στον Κηφισό! Πολλοί θα το έχετε προλάβει ως ταξί στην σεντάν έκδοση, αλλά Coupe και μάλιστα σε αρκετά καλή κατάσταση...
-
Αμα πώ τώρα οτι υπήρχε ένα στην γειτονιά μου στην προ απόσυρσης εποχή...ο πάτερ θα με κυνηγάει με τσεκούρι
-
Passat W8.
-
-
Ford...???
-
Scorpio
-
Scorpio ή scorpion ειναι το σωστο;Εγω το βρηκα Scorpio
Mαλλον καταλαβα γιατι δεν κυκλοφορησε στην Ελλαδα.
'πηρα το νεο φορντ!!'
'Πιο μοντελο;'
'Το σκόρπιο!!!' -
Και αν σου πω ότι υπάρχει ένα στον Πύργο,παλαιότερο βέβαια μοντέλο από αυτό;
Scorpio λέγεται.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Και αν σου πω ότι υπάρχει ένα στον Πύργο,παλαιότερο βέβαια μοντέλο από αυτό;Scorpio λέγεται.
Tο πιο παλιο λες που εμοιαζε πολυ με το sierra;Κυκλοφορει και εδω ενα τετοιο , οπως και ενα σαν αυτο της φωτο πιο πανω.
-
Ναι BILL αυτό που λες και νομίζω είναι 2.5L.
-
Renault Velsatis. 2.0 Turbo
-
-
Aixam, Γαλλικα μικρα πολης.
-
Σπάνια πουλιά!!!!!