-
Ta elastixa den ta eixa fouskomena ston 8eo. Eixa 30psi se ola. kai ta elenxa mi fora tin evdomada kai se diaforetika venzinadika.
Tora me to azoto kai pali sta 30psi, merikes apo tis anomalies tou dromou den akougonte toso poly oso prin me ton aera. Den einai tragiki h diafora, alla arketi oste na katalavei kapoios tin diafora. Isos ofilete stin diaforetiki moriaki domi ton dyo aerion. Den ksero. Pantos yparxei sigoura diafora! -
Ο χρήστης gs7776 έγραψε:
Ta elastixa den ta eixa fouskomena ston 8eo. Eixa 30psi se ola. kai ta elenxa mi fora tin evdomada kai se diaforetika venzinadika.
Tora me to azoto kai pali sta 30psi, merikes apo tis anomalies tou dromou den akougonte toso poly oso prin me ton aera. Den einai tragiki h diafora, alla arketi oste na katalavei kapoios tin diafora. Isos ofilete stin diaforetiki moriaki domi ton dyo aerion. Den ksero. Pantos yparxei sigoura diafora!placebo effect
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Tora me to azoto kai pali sta 30psi, merikes apo tis anomalies tou dromou den akougonte toso poly oso prin me ton aera. Den einai tragiki h diafora, alla arketi oste na katalavei kapoios tin diafora. Isos ofilete stin diaforetiki moriaki domi ton dyo aerion. Den ksero. Pantos yparxei sigoura diafora!placebo effect
+1
-
Γαμώτο σήμερα...
Χρειάζεται ευχέλαιο δεν εξηγείται αλλιώς.
Το πρωί προς τη δουλεία σταματώ εμπρός από κολωνάκι στην Ακαδημία. Κάνω νόημα στον φύλακα για να μου ανοίξει. Είχα αργήσει κιόλας και σήμερα έπρεπε να στρίψουμε τον Απόλλωνα. Ο φύλακας κοιτά. Κοιτάζω εμπρός και δεν βλέπω πια το κολωνάκι. Αφήνω το γκάζι και....
ορίστε το αποτέλεσμα
και ένα κοντινό από τη ράβδο παραμόρφωσης που εμβόλισε το ψυγείο του κλιματισμού.
Αποτέλεσμα της νεκροψίας από πρόσκρουση 1500+ κιλών με 12 χιλιόμετρα την ώρα σε ένα γαμημένο κωλονάκι
Προφυλακτήρας εμπρός (μονοκόματο κομμάτι).
Ράδβος παραμόρφωσης.
Ψυγείο Κλιματισμού.
Από τύχη δεν πήρε και το κανονικό ψυγείο.
Δύο ημέρες εργασία
και το κόστος το υπολογίζω από 1200 ως 1500 Ευρώ.....
Και βέβαια όλα αυτά εφόσον τα ανταλακτικά υπάρχουν διαθέσιμα....
Αααργκ.....
Αυτά τα νέα από το Υβριδικό @@@@ την @@@@@@@ μου @@@@...
-
-
περαστικά...
-
Περί Τούρκικου.
Το είδα στην έκθεση. Το διακριτικό είναι το W. Η ποιότητα κατασκευής δεν είναι κακή (η πόρτα κλείνει όπως πρέπει) και το ύφασμα είναι πολύ καλό στην πρώτη επαφή.
Αυτό που λίγο ξενίζει είναι τα μπράτσα των υαλοκαθαριστήρων που έχουν μεν το μάκτρο αλλά είναι φθηνιάρικα στην όψη.
Εσωτερικά επιτέλους κατάλαβαν ότι ο μοχλοδιακόπτης για τα ομίχλης δεν είναι ότι καλύτερο και τα δύο σύμβολα αντικαταστάθηκαν από το REAR και FRONT στα Αμερικάνικα πρότυπα.
Ο πωλητής βέβαια τα μάσαγε περί Τουρκίας.... (δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα ακόμα και αν αυτό αναφέρετο με μικρά γράμματα).
Τα υβριδικά του 2007 ακόμα έρχονται από Suzuka πάντως.
-
Ευχαριστώ παίδες.... όμως βράζω μέσα μου.
Τόσα χρόνια στην Αθήνα δεν μου είχε τύχει κάτι (τουλάχιστον 4 χρόνια με το TIPO και 1 με COLT) και τώρα σε 7 μήνες 2 στραβά!!!!!
Τι στο διάολο... Θα με τρελάνει η όλη κατάσταση.. Με βλέπω με σκόρδα και χαϊμαλιά......
-
Μην στενοχωριέσαι και άλλοι είναι άτυχοι αυτήν την περίοδο. Βάλε και συ την υπογραφή μου.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μην στενοχωριέσαι και άλλοι είναι άτυχοι αυτήν την περίοδο. Βάλε και συ την υπογραφή μου.Που να μπλέξεις με γυναίκες μηχανικούς (ή αρχιτέκτονες).... Σε παιρνάνε στο μπλέντερ......
-
Ευθυνη του φυλακα δεν υπαρχει?
το ατυχημα εγινε εντος η εκτος του εργασιακου χωρου?
το εψαξες για δικαστικο κυνηγι της υποθεσης?
-
Ο χρήστης batmanx έγραψε:
Ευθυνη του φυλακα δεν υπαρχει?το ατυχημα εγινε εντος η εκτος του εργασιακου χωρου?
το εψαξες για δικαστικο κυνηγι της υποθεσης?
Όχι δεν υπάρχει ευθύνη του φύλακα. Το λάθος ήταν 100% δικό μου. Έπρεπε να δω τι γίνεται.
Το ατύχημα έγινε σε 'ιδιωτικό' χώρο (το τμήμα αυτό είναι μέρος του Οικοπέδου).
Δικαστικά δεν υπάρχει περίπτωση καθώς εγώ ήμουν ο στραβός που δεν το είδα και με το συγκεκριμένο κολωνάκι είμαι ο 4ος ή 5ος που την πατάει όποτε δεν μπορώ να επικαλεστώ και άγνοια. Πρακτικά το κολωνάκι αυτό είναι η χαρά των φαναρτζήδων.
Πάω για ύπνο καθώς αύριο έχει πάλι εργασία....
-
Λυπάμαι για την ζημιά Χρήστο... Ένα λάθος στιγμής και το κακό δεν αργεί να συμβεί...έτσι είχα σπάσει προφυλακτήρα πίσω στο παλιό μου αυτοκίνητο και είχα πληρώσει μια 500αρα για πλάκα. πάντως χθες ήταν κωλομέρα...όλο στραβά άκουσα σε πολλούς γνωστούς μου...εγώ έκανα την αρχή πρωί πρωί αν και συγκριτικά το κακό ήταν μικρό...χθες καήκανε τα jbl ηχειάκια του πισι μου...
Τι άλλο να πω...καλά να είμαστε και αυτά φτιάχνονται... -
http://www.consumerreports.org/cro/cars ... t_cars.htm
Αμάν πια! Ακόμα και οι Αμερικανοί είναι στημένοι... μόνο εμείς εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε καλύτερα...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ευχαριστώ παίδες.... όμως βράζω μέσα μου.Τόσα χρόνια στην Αθήνα δεν μου είχε τύχει κάτι (τουλάχιστον 4 χρόνια με το TIPO και 1 με COLT) και τώρα σε 7 μήνες 2 στραβά!!!!!
Τι στο διάολο... Θα με τρελάνει η όλη κατάσταση.. Με βλέπω με σκόρδα και χαϊμαλιά......
einai toso omorfa ta civic poy mas ta exoyn matiasei....
-
Και έχω και το sedan που δεν λέει και πολλά από εμφάνιση.....
Νέα σήμερα...
Τα καλά... 'Τα ανταλακτικά υπάρχουν...'
Τα κακά.... 850 τα ανταλακτικά + 350 η εργασία = 1200 Ευρώ... με τις υγείες μου....
-
τι να κανεις...λυπαμαι..
-
η λυση ειναι μια μεικτη!!
-
Εσυ να σαι καλα και εφοσον εισαι ικανος εργαζεσαι τα 1200 δεν ειναι τπτ.
Ο αδερφος μου ειχε εμπλακει πριν 3 χρονια σε ατυχημα με υλικες ζημιες που ομως εφτασαν το 1/3 της κανονικης αξιας του αυτοκινητου,τα οποια πληρωσε απο την τσεπη του και μεχρι σημερα δεν τα χει καλυψει η ασφαλιστικη.Τοτε σαφως και γκρινιαζε,του φταιγαν ολα κτλ
σημερα ουτε που το θυμαται
-
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.
Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Είναι θέμα απροσεξίας από μέρους μου και αυτό με εκνευρίζει. Διάολε τόσο καιρό στην Αθήνα με ένα σαράβαλο (TIPO) και δεν μου είχε συμβεί κάτι. Σήμερα με όλα τα εχέγγυα δεν θα έπρεπε να ήμουν τόσο απρόσεκτος.
Αυτό που ενοχλεί είναι το γενικότερο επίπεδο εγρήγορσης μου το οποίο και δεν θεωρώ και το καλύτερο τελευταία κυρίως λόγω σωματικής και ψυχικής κούρασης. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι σκέφτομαι σοβαρά να περάσω ένα μήνα αποχής από την οδήγηση (τουλάχιστον στις καθημερινές ψυχοφθόρες μετακινήσεις) για να αποφύγω τίποτα χειρότερο.
Μου λείπουν τα βράδια παλαιά όπου έμπαινα στο UNO και αλώνιζα πάνω κάτω χωρίς σκοπό τους δρόμους μόνον για τη χαρά της οδήγησης (άλλες χώρες άλλοι άνθρωποι). Σήμερα για να βρεις στην Αθήνα δρόμο να το κάνεις αυτό πρέπει να φύγεις 150 χιλιόμετρα μακριά..... (και αν).
Ηonda Civic 2005