-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πάει 1η γυμνασίου, και είναι καλός ο μικρός μου. Αν σε χρειαστώ στο μέλλον γείτονα θααα ρίξω ένα pm!Ωραία!
Μακάρι να μη χρειαστεί ποτέ! Τα χαίρομαι τα παιδάκια που δεν κάνουν ιδιαίτερα από τόσο νωρίς... εμείς που δεν κάναμε ποτέ μια χαρά δεν τα καταφέραμε??ratanplan πες το ρε συ....
-
Ξέθαμα τόπικ...
Τι λέτε για καφεδάκι κάπου μεταξύ 5/3 και 8/3;
-
Στα μέρη σου;
Μακριά μου πέφτει...
*
kotetsi
4TF N2 Driver
Συμμετέχει από: 21 Ιαν 06
Τόπος: Milano* -
Στα μέρη μου με συμφέρει μέχρι και να σας κεράσω (ένα ευρώ κοστίζει ο εσπρέσσο).
Είχαμε μια κουβέντα με τον μεσιέ Wagner να συναντηθούμε για καφεδάκι (να του δώσω και κάτι ανταλλακτικά για το φορητό) και σκέφτηκα μήπως το εξελίσσαμε σε γενικότερη καφεμάζωξη.
-
Ναι...
Αλλα με τον Wag δεν ειπατε για καφε Τερρα Πετρα.... -
Έχει μείνει το Terra Petra στον τίτλο του τόπικ από την προηγούμενη συνάντηση.
Γιααα δηλώστε συμμετοχές και προτείνετε μέρη.
- kotetsi
- Wagner
-
για πού λέτε ?
για νότια +1
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
για πού λέτε ?για νότια +1
Venue, Γλυφαδα;;;;;
-
Μωρη λινατσα, θελουν και γλυφαδα τα μουτρα σου
Στο ποκο θα παμε, που θελει και ο γρηγορης να δει πως ειναι
Αρκει να μην φωναζεις πολυ και γινουμε ρεζιλι γιατι παω συνεχεια για καφε εκει.
παλιοκουλε
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μωρη λινατσα, θελουν και γλυφαδα τα μουτρα σουΣτο ποκο θα παμε, που θελει και ο γρηγορης να δει πως ειναι
παλιοκουλεΑπλα θα πας απο νωρις να κανονησεις για μεγολο τραπεζι.... κατα προτιμηση να πιασουμε την 'οπως μπαινεις-δεξια-καναπεδες' πτερυγα...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Έχει μείνει το Terra Petra στον τίτλο του τόπικ από την προηγούμενη συνάντηση.Γιααα δηλώστε συμμετοχές και προτείνετε μέρη.
- kotetsi
- Wagner
Κυριάκο ίσως έρθω κι γω...πάρε με ένα τηλ μέρα/ώρα κλπ.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
παλιοκουλεΑπλα θα πας απο νωρις να κανονησεις για μεγολο τραπεζι.... κατα προτιμηση να πιασουμε την 'οπως μπαινεις-δεξια-καναπεδες' πτερυγα...
Θελουν και δεξια γωνια με καναπε τα μουτρα σου
Στην καβατζα πισω αριστερα θα κατσουμε
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Θελουν και δεξια γωνια με καναπε τα μουτρα σου
Στην καβατζα πισω αριστερα θα κατσουμε
Θα κλεισεις τον καναπε η να το κανω εγω;;;;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ξέθαμα τόπικ...Τι λέτε για καφεδάκι κάπου μεταξύ 5/3 και 8/3;
5/3 εχει γεννεθλεια ο αδερφος μου, οποτε δεν θα μπορεσω, να το κανουμε Σαββατο 8/3 ανημερα της γιωρτης των γυναικων;;;
Που θα μαι και ποιο χαλαρα... -
α) το 3μερο θα ειμαι Σαλονικα.
β) ο καναπες ΔΕΝ λεει αν ειμαστε αρκετα ατομα, καλητερα να κολησουμε 2-3 τραπεζια, με τον καναπε καπιοι θα κατσουν σε σκαμπο κλπ.
-
6/3???
-
Μια χαρα απο εμενα.
και σε τραπεζι
-
Ο χρήστης Wagner669 στα Ζώα,ζώα,ζώα έγραψε:
Ασχετο...
After, aserf, Kacey k Taurus...
Κανονιζουμε καφεδακι στην Αργυρουπλοη, αν ειναι ελατε να τα πουμε κ απο κονταΔε ξέρω από τώρα αν θα είμαι Αθήνα ή όχι μιας και ναι μεν θα εξαφανιστώ από την Πάτρα για να γλιτώσω τη βαβούρα του καρναβαλιού, λέγαμε όμως με την παρέα μου μήπως πάμε καμια εκδρομούλα. Αν δεν πάμε τότε ναι είμαι μέσα
Υ.Γ. Παρεπιπτόντως όντως δεν είχα καταλάβει ότι γίνεται προσπάθεια να κανονιστεί καφεδάκι μιας και έβλεπα αυτό: 'Καφεδακι κανενας; 29/12 Πετρούπολη Terra Petra 12:00 σ.46' και νόμιζα ότι ακόμα σχολιάζετε τον προϊστορικό καφέ, οπότε και δεν έμπαινα στο Thread. Ίσως πρέπει να ανοίξετε νέο
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ασχετο...
Κανονιζουμε καφεδακι στην Αργυρουπλοη, αν ειναι ελατε να τα πουμε κ απο κονταΔε ξέρω από τώρα αν θα είμαι Αθήνα ή όχι μιας και ναι μεν θα εξαφανιστώ από την Πάτρα για να γλιτώσω τη βαβούρα του καρναβαλιού, λέγαμε όμως με την παρέα μου μήπως πάμε καμια εκδρομούλα. Αν δεν πάμε τότε ναι είμαι μέσα
Υ.Γ. Παρεπιπτόντως όντως δεν είχα καταλάβει ότι γίνεται προσπάθεια να κανονιστεί καφεδάκι μιας και έβλεπα αυτό: 'Καφεδακι κανενας; 29/12 Πετρούπολη Terra Petra 12:00 σ.46' και νόμιζα ότι ακόμα σχολιάζετε τον προϊστορικό καφέ, οπότε και δεν έμπαινα στο Thread. Ίσως πρέπει να ανοίξετε νέο
Ειναι under cover
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ασχετο...
εγώ εδώ ψάχνομαι να πάω Πάτρα και συ θες να φύγεις?
`Οταν κανονίσετε φτιάξτε κ τον τίτλο
Καφεδακι κανενας;::Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco-σελ.56::