-
nissantuners.gr και ενημερωθείτε για όλα τα νέα μοντέλα...
-
-
http://www.nissan.co.jp/EVENT/PAPERCRAFT/PDF/tiida.gif
Ένα δωράκι για τα παιδάκια σας ή ακόμα και για εσάς αν αισθάνεστε ακόμα παιδιά...
Για το γραφείο, για το σαλόνι ή ακόμα και για το πικνίκ.
-
Τέλεια! Θα το βάλω δίπλα στο R34 και στο Evo6 που έχω.
-
Κάτι που βρήκα για το Nissan Micra/March από το 1982 μέχρι το 1992...
In August 2006, the K10 was still receiving credit for its impressive durability. An Auto Express survey revealed that of the 340,000 K10 Micras registered in the UK between 1983 and 1992, 96,000 were still on the road — nearly 30%, an impressive figure for a car which has been out of production for 14 years. This gave it a far higher rating than the Fiat Uno and the Austin Metro, both of which had dwindled away to less than 3%.
To Tiida έχει καλές συστάσεις λοιπόν...
-
Θες να πείς ότι το tiida θα υπάρχει στους δρόμους και θα μας συντροφεύει μέχρι το 2030;
-
-
Tότε θα θεωρηθεί ίσως ... παλιό και παροχημένο ... δεν θα συναγωνίζεται τα άλλα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θες να πείς ότι το tiida θα υπάρχει στους δρόμους και θα μας συντροφεύει μέχρι το 2030; -
Nissan’s advanced “Scratch Shield” – a special “self-healing” clearcoat paint treatment – is also available on three colors - Super Black, Stratosphere Blue and Titanium Gray.
Άντε, επιτέλους βγήκε και αυτό. Τρως τη γρατζουνιά και μετά από μερικές ημέρες, το χρώμα επανέρχεται στη παλιά, καλή του κατάσταση.
-
German reliability.
-
-
Γ@μιστερή διαφήμιση....
-
ελληνικη κατασκευη...τι να πεις!
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
German reliability.
To αριστερό θα βγάλει ακόμα άλλες 100.
Το δεξί μπορεί να μην φτάσει καν της 100 -
Το αριστερό το έχει ο πατέρας μου και έχει βγάλει πάνω από τα 3πλάσια από όσα λέει η διαφήμιση χωρίς να κάνει πότε κιχ
-
- Cherry ίδιας ηλικίας με 250.000χλμ και τα συνεργεία είναι άγνωστα μέρη
Μόνο βενζίνη και λάδια. Δεν είχαν χαρακτηριστεί άδικα τα Nissan εκείνης της γενιάς ως 'σκυλιά'.
-
Ο ορισμός των αθάνατων είναι.
Ο μηχανικός που το συντηρεί λέει ότι άνετα θα βγάλει άλλα τόσα. Αλλά ποιος θα το οδηγεί για 20 χρόνια ακόμα;
Εδώ ο πατέρας μου λυπάται να το δώσει αν γίνει απόσυρση αφού δουλεύει σε όλα του όπως την πρώτη μέρα που το πήρε. -
godzillion kilometers...
Τιμή σε ένα όχημα που η αξιοπιστία του ήταν πραγματικά εξωπραγματική με τα σημερινά δεδομένα.
NISSAN FORUM