-
Τι να σου απαντήσω μωρέ; Στο ζώα ζώα ζώα αν το mx-5 είναι άχρηστο;
-
Δεν αναφέρομαι στο περιστατικό έτσι όπως έγινε φίλε, ούτως ή άλλως και εγώ σπάνια οδηγώ στο δεξί ρεύμα της ΑΟ (λόγο ταχύτητας).
Δεν διαφωνώ ότι ο τρόπος που σας πέρασε, αν και εντυπωσιακός αν γίνει σωστά με ρευστή κίνηση και διαδοχικά πλαγιάσματα, είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνος εν γένει...
Απλά αναφέρω το γεγονώς ότι πολλές φορές άθελα μας ίσως έχουμε μια μικρή συμμετοχή ή τέλοσπάντων είμαστε ένα κομμάτι του πάζλ σε ένα περιστάτικό.
-
Ναι ρε παιδιά, μη γινόμαστε και υπερβολικοί. ΟΚ, εντελώς ζώα όσοι κινούνται σε αυτοκινητόδρομο αριστερά με 80χλμ, αλλά 120-130 για τη μεσαία δεν είναι δα και αργά!! Μακάρι να πήγαιναν όλοι στη μεσαία με τόσα.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αττική Οδός, βράδυ, κατά τις 8, με όχι ιδιαίτερη κίνηση. Βρίσκομαι στη μεσαία με 120-130km/h. Μπροστά μου έχω ένα ακόμα αυτοκίνητο. Από αριστερή με προσπερνάνε 2 αυτοκίνητα με περίπου 140km/h. Τη στιγμή που το δεύτερο αυτοκίνητο φτάνει στο ύψος του μπροστινού μου προφυλακτήρα (πηγαίναμε σε σχηματισμό προηγείται αυτός της αριστερής, έπειτα αυτός της μεσαίας, στη συνέχεια ο δεύτερος της αριστερής και πίσω εγώ στη μεσαία) έρχεται τυπάς με μοτοσυκλέτα κάνοντας ελιγμό πλαγιάζοντας, μπαίνει ελάχιστα μέσα στη λωρίδα μου μπροστά μου, στη συνέχεια μπροστά σε αυτόν στην αριστερή και το επανέλαβε 2-3 φορές περνώντας ούτε ένα μέτρο ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Η δεξιά λωρίδα ήταν παντελώς άδεια...
Είναι ή δεν είναι ΜΑΛΑΚΑΣ?
Συγνώμη…η αριστερή λουρίδα είναι για να πηγαίνουμε με 120?
Γι αυτό όλα τα τουτού πάνε αριστερά με 120, μερικά πάνε στη μεσαία με 100 ή 80 και η δεξιά είναι άδεια?
Νομίζω πως δεν είμαστε Αγγλία.Θα μπορούσατε όμως εσύ και ο μπροστινός σου να κινείστε στην άδεια δεξιά λωρίδα με τα 120-130 σας, να πέρναγαν οι άλλοι δύο από την άδεια μεσαία με τα 140 τους και τέλος ο μοταίος να πέρναγε από την άδεια αριστερή με τα χχχ χλμ του...
Σε αυτήν την περίπτωση ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ήταν ΜΑΛΑΚΑΣ...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δεν αναφέρομαι στο περιστατικό έτσι όπως έγινε φίλε, ούτως ή άλλως και εγώ σπάνια οδηγώ στο δεξί ρεύμα της ΑΟ (λόγο ταχύτητας).Δεν διαφωνώ ότι ο τρόπος που σας πέρασε, αν και εντυπωσιακός αν γίνει σωστά με ρευστή κίνηση και διαδοχικά πλαγιάσματα, είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνος εν γένει...
Απλά αναφέρω το γεγονώς ότι πολλές φορές άθελα μας ίσως έχουμε μια μικρή συμμετοχή ή τέλοσπάντων είμαστε ένα κομμάτι του πάζλ σε ένα περιστάτικό.
Για το εν λόγω περιστατικό και εγώ ήθελα να προσπεράσω τον μπροστινό μου, αλλά περίμενα να περάσουν πρώτα οι 2 κινούμενοι στην αριστερή. Δεν έκανα ταρζανιά ανάμεσά τους. Μόλις πέρασαν βγήκα στην άδεια αριστερή και προσπέρασα με την άνεσή μου.
Pacos 120-130km/h στην μεσαία. Στην αριστερή πήγαιναν σαφώς με περισσότερα χλμ. Επίσης υπ'όψιν ότι λίγο πριν την έξοδο για ΕΟ (εκεί που αρχίζει το τούνελ) το όριο μειώνεται σταδιακά στα 100 και 80km/h αν θυμάμαι σωστά.
Εξάλλου αυτό που λες είναι άκυρο. Οι άλλοι ήταν από πριν στην αριστερή και πραγματοποιούσαν προσπέραση. Ο μηχανόβιος ήρθε από πίσω και χωρίς καν να τον έχουμε αντιληφθεί έκανε ότι έκανε. Και εγώ μπορεί να έχω την δυνατότητα να διακοσαρίσω για πλάκα, αλλά όταν βρω άλλον μπροστά μου στην αριστερή κρατάω απόσταση και περιμένω να προσπεράσει και να ανοίξει μπροστά χώρος. Λες και θα πάθεις τίποτα αν καθυστερήσεις μερικά δευτερόλεπτα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δεν αναφέρομαι στο περιστατικό έτσι όπως έγινε φίλε, ούτως ή άλλως και εγώ σπάνια οδηγώ στο δεξί ρεύμα της ΑΟ (λόγο ταχύτητας).
Δεν διαφωνώ ότι ο τρόπος που σας πέρασε, αν και εντυπωσιακός αν γίνει σωστά με ρευστή κίνηση και διαδοχικά πλαγιάσματα, είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνος εν γένει...
Για το εν λόγω περιστατικό και εγώ ήθελα να προσπεράσω τον μπροστινό μου, αλλά περίμενα να περάσουν πρώτα οι 2 κινούμενοι στην αριστερή. Δεν έκανα ταρζανιά ανάμεσά τους. Μόλις πέρασαν βγήκα στην άδεια αριστερή και προσπέρασα με την άνεσή μου.
Pacos 120-130km/h στην μεσαία. Στην αριστερή πήγαιναν σαφώς με περισσότερα χλμ. Επίσης υπ'όψιν ότι λίγο πριν την έξοδο για ΕΟ (εκεί που αρχίζει το τούνελ) το όριο μειώνεται σταδιακά στα 100 και 80km/h αν θυμάμαι σωστά.
Εξάλλου αυτό που λες είναι άκυρο. Οι άλλοι ήταν από πριν στην αριστερή και πραγματοποιούσαν προσπέραση. Ο μηχανόβιος ήρθε από πίσω και χωρίς καν να τον έχουμε αντιληφθεί έκανε ότι έκανε. Και εγώ μπορεί να έχω την δυνατότητα να διακοσαρίσω για πλάκα, αλλά όταν βρω άλλον μπροστά μου στην αριστερή κρατάω απόσταση και περιμένω να προσπεράσει και να ανοίξει μπροστά χώρος. Λες και θα πάθεις τίποτα αν καθυστερήσεις μερικά δευτερόλεπτα.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχω άποψη και οι αυτόπτες μάρτυρες είναι αυτοί που ξέρουν.
Το χάλι όμως του να πηγαίνουν όλα τα τουτού αριστερά ούτε στην Μ. Βρετανία γίνετε τόσο έντονα!
Θέλοντας και μη θα τους περάσω από ΔΕΞΙΑ! -
Συμφωνώ μαζί σου για το θέμα αυτών που κατασκηνώνουν στην αριστερή. Είναι όντως σπαστικό και αδικαιολόγητο. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, η αριστερή ήταν άδεια στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής που έκανα (είχε περιορισμένη κίνηση άλλωστε). Απλά τη στιγμή εκείνη έτυχε να πραγματοποιούν προσπέραση 2 αυτοκίνητα από την αριστερή και μπροστά ο δρόμος ήταν άδειος. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Ότι δεν είχε λόγο να κάνει μια τόσο παράτολμη ενέργεια.
-
Τελικα οι ηλιθιοι ειναι οντως αητητοι...
ειναι τοσο γρηγορες οι μηχανες που δεν δυναται να περιμενει να τελειωσουν την προσπεραση τα ΙΧ για να τα περασει.
-
Είμαι ένα αδυφάγο κύττττττττος
Είμαι γονιδιακά ξεφτύλας
οδηγώ μηχανή και γουστάρω
και αμάξι οδηγώ και γουστάρω
και τα γκομενάκια γουστάρω και την καλομοίρα
και άλλες ανωμαλίες γουστάρω και να πειράζω τους άλλους και να με πειράζουνε πιο πολύ ακόμα! το δούλεμα που έχω φάει εγώ εκεί στο μοτό δεν το χει φάει κανένας απο καταβολής ΟΛΩΝ των φόρουμ!αλλά εσάς δε μπορώ να σας παρακολουθήσω με τίποτα ρε μάγκες!
γράφετε πάρα πολλά, εσείς δεν είσαστε φόρουμ είσαστε πλήθος!
γιατί δεν το σπάτε λίγο να δείτε ωραία που είναι;
εμείς πέρα στο μοτό είμαστε καμιά 15ριά άτομα βία
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ
Εμεις είμαστε μονάδες γιαυτό γουστάρουμε και τη μηχανή. Γουστάρουμε να δουλεύει κάθε νεύρο του σώματός μας όταν οδηγούμε και όχι μόνο τα πόδια και το χέρι. Εμεις δεν έχουμε μπάκετ καθίσματα, και ο αυχένας μας καταπονείται από τον αέρα. Το κολομέρι μας έχει μάθει να πετάγεται αριστερά - δεξιά σαν των γκέι για να μπαίνουμε στις στρούφες, και το κεφάλι μας να είναι σε όρθια στάση έστω και αν το σώμα μας είναι υπο κλίση για να τα βλέπουμε ίσια!
Για αυτό εμείς με τις μηχανές ζούμε κάποιες συγκινήσεις καλύτερα. Στο φινάλε ένας με χρέπι 250ρι μπορεί να τα φράξει σε ένα με 1400 κυβικά μηχανή. Ενώ ένας με ένα ζάσταβα δεν θα τα φράξει ΠΟΤΕ σε ένα με αρεξοχτώ.
Δίνουμε περισσότερο σημασία στον άνθρωπο και τα δικά του όρια και όχι στα όρια του κουτίου - καλάμιου - σουβλακίου που καβαλάμε.
Και κάτι τελευτάιο....
Αυτό που μου κάνει εντύπωση και θέλω να σας ρωτήσω... πως @@@@ παρακολουθείτε όλο αυτό το μπόρντ; Δεν κάνετε τίποτα άλλο όλη μέρα;Φιλούμπες εγγλέζικες σε όλους, εγγλέζικες όπως και το παρτάλι μου, όχι αδερφίστικες...
-
Ο χρήστης StreetTriple έγραψε:
Είμαι ένα αδυφάγο κύττττττττος
Είμαι γονιδιακά ξεφτύλας
οδηγώ μηχανή και γουστάρω
και αμάξι οδηγώ και γουστάρω
και τα γκομενάκια γουστάρω και την καλομοίρα
και άλλες ανωμαλίες γουστάρω και να πειράζω τους άλλους και να με πειράζουνε πιο πολύ ακόμα! το δούλεμα που έχω φάει εγώ εκεί στο μοτό δεν το χει φάει κανένας απο καταβολής ΟΛΩΝ των φόρουμ!αλλά εσάς δε μπορώ να σας παρακολουθήσω με τίποτα ρε μάγκες!
γράφετε πάρα πολλά, εσείς δεν είσαστε φόρουμ είσαστε πλήθος!
γιατί δεν το σπάτε λίγο να δείτε ωραία που είναι;
εμείς πέρα στο μοτό είμαστε καμιά 15ριά άτομα βία
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ
Εμεις είμαστε μονάδες γιαυτό γουστάρουμε και τη μηχανή. Γουστάρουμε να δουλεύει κάθε νεύρο του σώματός μας όταν οδηγούμε και όχι μόνο τα πόδια και το χέρι. Εμεις δεν έχουμε μπάκετ καθίσματα, και ο αυχένας μας καταπονείται από τον αέρα. Το κολομέρι μας έχει μάθει να πετάγεται αριστερά - δεξιά σαν των γκέι για να μπαίνουμε στις στρούφες, και το κεφάλι μας να είναι σε όρθια στάση έστω και αν το σώμα μας είναι υπο κλίση για να τα βλέπουμε ίσια!
Για αυτό εμείς με τις μηχανές ζούμε κάποιες συγκινήσεις καλύτερα. Στο φινάλε ένας με χρέπι 250ρι μπορεί να τα φράξει σε ένα με 1400 κυβικά μηχανή. Ενώ ένας με ένα ζάσταβα δεν θα τα φράξει ΠΟΤΕ σε ένα με αρεξοχτώ.
Δίνουμε περισσότερο σημασία στον άνθρωπο και τα δικά του όρια και όχι στα όρια του κουτίου - καλάμιου - σουβλακίου που καβαλάμε.
Και κάτι τελευτάιο....
Αυτό που μου κάνει εντύπωση και θέλω να σας ρωτήσω... πως @@@@ παρακολουθείτε όλο αυτό το μπόρντ; Δεν κάνετε τίποτα άλλο όλη μέρα;Φιλούμπες εγγλέζικες σε όλους, εγγλέζικες όπως και το παρτάλι μου, όχι αδερφίστικες...
Είσαι μια Βρετανική κολόμυγα και τίποτε άλλο!!!
-
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
Είσαι μια Βρετανική κολόμυγα και τίποτε άλλο!!!Και εσύ ένας ανόητος παρεξηγημένος και εδώ και στο άλλο φόρουμε!
θες να αρχίσουμε τις βρισιές και εδώ; Δε σου φτάνει το μοτό; θες και και κρος - φόρουμ μπινελίκια;
-
Θα γίνει καμιά διάσπαση; Ήδη έχουμε ξεφύγει αρκετά
-
Είσαι μια Βρετανική κολόμυγα και τίποτε άλλο!!!
Και εσύ ένας ανόητος παρεξηγημένος και εδώ και στο άλλο φόρουμε!
θες να αρχίσουμε τις βρισιές και εδώ; Δε σου φτάνει το μοτό; θες και και κρος - φόρουμ μπινελίκια;
Αλλά που θα μου πας…δεν θα σε πετύχω σε κανένα μεγάλο δρόμο…εκτός Κρήτης γιατί εκεί δεν έχει τέτοια πράγματα…θα σε τσαγιάσω!!!
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ό,τι ώρα και να 'ταν είσαι άκυρος εσύ
Η μεγάλη σκάλα είναι ΠΑΝΤΑ παράνομη όταν κινείσαι σε δρόμο που κινούνται και άλλα οχήματα.-
Μην αρχίσεις τα περί το κάνουμε για να μας βλέπουν. Με τη λογική αυτή να γεμίσω με λαμπιόνια το αυτοκίνητο να με βλέπουν από 1 χλμ απόσταση.
Χμμ, τότε όταν έδωσα για δίπλωμα έπρεπε να με κόψουν οι εξεταστές, όπως και όλους όσους έδιναν εκείνη τη μέρα...
Κι όμως είναι ακριβώς για αποτρέπεις τα SMIDSY. Κάποιοι δικυκλιστές ακολουθούν το ρητό 'Loud pipes save lives', προσωπικά το θεωρώ πίπες και δικαιολογία για να κάνουν σαματά.
Όσον αφορά τα φώτα όμως, είναι τεκμηριωμένο ότι η χρήση τους την μέρα κάνει την μηχανή πιο ορατή. Ως οδηγός αυτοκινήτου έχω διαπιστώσει πολλές φορές ότι διακρίνω καλύτερα/ταχύτερα μια μηχανή που κυκλοφορεί με τα φώτα ανοιχτά (όπως επίσης και όταν φοράει ο αναβάτης ανοιχτόχρωμο κράνος και ρούχα). Την ημέρα, με τις καιρικές συνθήκες που έχουμε στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, δεν με ενοχλεί η μεγάλη σκάλα μηχανών ή αυτοκινήτων από απέναντι αφού δεν έχει μεγαλύτερη ένταση από την αντανάκλαση του ήλιου από τα τζάμια κάποιου αυτοκινήτου ή άλλης λείας επιφάνειας.Αν πιστεύεις ότι τα λαμπιόνια θα σε βοηθήσουν, άναψε τα. Την άποψη μου περι φώτων μπορείς να την δεις στο 'Φώτα, φώτα, φώτα'.
πώς σχολιάζεις την πεποίθηση ενός μοταίου πως σε όποια μαλακία κάνει, ο ΙΧης θα τον προσέξει επειδή ακριβώς είναι περισσότερο ευπαθής;
Εγώ την βρίσκω ανόητη, ηλίθια και αυτοκτονική.+1001hp
Η δεξιά λωρίδα ήταν παντελώς άδεια...
Είναι ή δεν είναι ΜΑΛΑΚΑΣ?
-
τι θα γίνει με τα λεωφορεία που έχουν ειδική διεύρυνση για να μπουν στη στάση και σταματάνε στη δεξιά
κι επίσης τι θα γίνει με τους μηχανόβιους που προσπερνάνε συνέχεια απ'το αντίθετο ρεύμα και ζητάνε και στους κανονικά πορευόμενους να κάνουν στην άκρη
-
... -
Λοιπον για να το κλεινω το θεμα-απο την μερια μου (αν και δεν νομιζω οτι θα κλεισει ποτε).
Τα παιδια που μπηκαν και γραψαν ειναι απο το board του Μοτο οπου ειμαι και εγω μελος(για οσους τους εφαγε η περιεργεια).Ο λογος που μπηκαν δεν ειναι το trolling αλλα γιατι ο **kacey **εγραψε(και δεν κραταω κακια μακαρι να βρεθουμε για καφε απο κοντα),οτι τετοιες καφριλες (εννοωντας τις δικες μου)γραφονται και εκει.Αν καποιος κανει τον κοπο και μπει εκει θα διαπιστωσει το ευθυμο κλιμα που υπαρχει ...αλλα ως ενα σημειο ,τα συκα συκα........και......... Οι δε καφροι δεν ειναι ευπροσδεκτοι ουτε εκει και θαβονται κανονικα.Δηλαδη τι περιμενατε να γραφονται ? ατακες του'ξερεις εκει που εσπαγα την δευτερα και περασα δυο κοκκινα μου την επεσε ενας κουτακιας ,που τον ειχα μια δευτερα, και του εβγαλα δαχτυλο ετσι για να δει τι εστι βερυκοκο'....ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
Οτι θεματα απασχολουν εσας καινε και εμας.Πολιτες του ιδιου κοσμου ειμαστε και εχουμε τις ιδιες ανησυχιες και φοβους με τους υπολοιπους.Δυστυχως σαν απολυτη μειοψηφια που ειμαστε εντασσομαστε στα ιδια ακριβως στερεοτυπα που εντασσονται και οι αλλες μειοψηφιες.Τα καταλοιπα απο τα φριχτα για εμας 80ς δεν εχουν ξεπεραστει.
Παρακινουμενος απο ενα αρθρο που διαβασα στους 4τ(και εκανα αναλογο σχολιο στην ενοτητα των 4τ),εχω να πω τα εξης.
Παρτε ενα ντεσιμπελομετρο και στηθειτε σε ενα κεντρικο σημειο μιας μεγαλουπολης.Μετρωντας τα οχηματα που περνανε θα διαπιστωσεται οτι στο 90%αποτελουνται απο ΙΧ,ταξι ,λεωφορεια,φορτηγα και το υπολοιπο απο δικυκλα.(ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ ΜΟΥ)Ο θορυβος θα διαπιστωσετε οτι φτανει στα 95db.(o ηχος ενος παπιου με ελευθερη εξατμιση φτανει τα 90db και ο ηχος μιας ss1000 σε φουλ γκαζι με **race **τελικα ειναι γυρω στα100-105db).
Παρτε τωρα παρεα και μερικους περαστικους και ρωτηστε για τον θορυβο απο την κινηση.Η απαντηση θα ειναι 'ενταξει συνηθησα'.Περιμεντε την διελευση ενος θορυβωδη με παπι η μηχανη ,με ελευθερο τελικο(ισως να περιμενετε και πολυ).Αφου περασει ρωτηστε παλι για τον θορυβο.Η απαντηση ποια θα ειναι?
Που θελω να καταλειξω?Οτι σαν πολιτες βλεπουμε πολλες φορες μονο το δεντρο.Εχει επικρατησει πχ η αποψη 'οι αλβανοι ειναι εγκληματιες'?Τελειωσε οι αλβανοι ειναι τετοιοι.
Δεν δικαιολογω κανεναν(και με λιγα εγκεφαλικα κυτταρα πιθανον)που γραφει ολους τους αλλους και ενεργει με τους δικους του κανονες(απο την αλλη ουτε η υπερβολικη νομιμοτρομολαγνεια με ενθουσιαζει γιατι οταν εφαρμοζεται λειτουργει κατα κανονα φασιστικα).Ολοι μας ξερουμε καποιον καγκουρα δεν μπορει τοσοι πολλοι γυρνανε ελευθεροι.Στο χερι μας λοιπον ειναι να τον αλλαξουμε.Προσωπικα ειμαι ευτυχισμενος γιατι εξαναγκασα δυο φιλους μου που δεν φορουσαν ποτε ζωνη να τους γινει συνηθεια η οδηγηση με ζωνη.Πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να κανει καγκουριες με την μηχανη αλλα που θα παει θα τις κοψω Και οσο και να σας φαινεται περιεργο δεν εχω χτυπησει κανεναν.Αυτο που με χαλασε εδω το εγραψα σε αλλα ποστ και δεν θελω να γινομαι κουραστικος.
Τωρα οσον αφορα τα περι σιρματος δεν τα καταλαβαινω.Ολοι ειναι ελευθεροι να εκφερουν την αποψη τους.Κανενας δεν θα χαλαστει αν καποιος απο εδω γραψει μια αποψη εκει.Το να ακουγεται και ο αντιλογος δεν βλαπτει κανεναν. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν ειμαστε εναντιων των μιχανων... Ειμαστε εναντιων της μειωνοτητας που
Βασικα δεν ειναι μειονοτητα
-
Kαι κατι αλλο αυτη η σαχλαμαρα με το adifago kitos παλιωσε βρειτε κατι αλλο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]