-
μου αρεσει πολύ αλλά αν ειχα τα λεφτα δε θα το έπαιρνα
Pagani Zonda μονοδρομος για μενα σε αυτα τα χρηματα
-
Τι σχέση έχουν τα δύο τους;
-
Αυτά τα φώτα των πρόσφατων rr σε συνδυασμό με την ταιράστια μάσκα πολύ μ' αρέσουν! Σαν γοτθικός καθεδρικός σε κίνηση είναι!
-
Παρουσιαστηκε:
-
Ώρα ν'αρχίσω τις ενστάσεις μου...
- Υπερβολικά μεγάλο υποβραχιόνιο μεταξύ των δυο εμπρός επιβατών. Καθιστά αδύνατο το μπαλαμούτιασμα της συνοδηγού, καθώς και διάφορες δραστηριότητες In Car Entertainment που απαιτούν απρόσκοπτη πρόσβαση της συνοδηγού κατά τον εγκάρσιο άξονα του οχήματος.
- Τα μπροστινά της φανάρια μου μοιάζουν κάπως περίεργα.
- Επίσης, θα ήθελα ο σχεδιασμός της να έκρυβε κάπως πιο αποτελεσματικά τον όγκο της και να την έκανε να μοιάζει πιο λεπτοκαμωμένη.
Ωστόσο, είναι εκατό χιλιάδες φορές πιο αριστοκρατική από μια Mayμπλιαχ.
-
skullone
- Δεν είναι σικ να μπαλαμουτιάζεις μία κύρια.
- Τα φανάρια είναι ok. Το εσωτερικό το είδες??
- Με 400k $ πρέπει να δείχνει πομπώδες... (ΙΜΗΟ...)
Η Maybach είναι ακόμα πιο ακριβή και πιο πομπώδης....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
skullone- Δεν είναι σικ να μπαλαμουτιάζεις μία κύρια.
- Τα φανάρια είναι ok. Το εσωτερικό το είδες??
- Με 400k $ πρέπει να δείχνει πομπώδες... (ΙΜΗΟ...)
Η Maybach είναι ακόμα πιο ακριβή και πιο πομπώδης....
- Η δραστηριότητα που είχα στο μυαλό μου ήταν περισσότερο δραστηριότητα της κυρίας
και δεν ήταν το μπαλαμούτιασμα (δηλαδή χούφτωμα). Άλλωστε, στο μπαλαμούτιασμα έχεις τα χέρια σου σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κορμιού της κυρίας εκτός απ'το κεφάλι της, που είναι ίσως το μόνο μέρος της το οποίο αγγίζεις κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας που υπονοούσα...
- Το εσωτερικό είναι εξαιρετικά πολυτελές και καλόγουστο.
- Προσωπικά, θα ήθελα λίγη περισσότερη χάρη στην εξωτερική σχεδίαση. Όχι ότι με χαλάει κι έτσι...
-
skullone
-
Με τόσα χρήματα έχεις τη δυνατότητα για μία σουίτα. @@@ες στο όχημα την ώρα της οδήγησης δεν λένε.... άλλωστε για αυτό υπάρχει και η 4πορτή με το παραθυράκι και τον σοφέρ να ασχολείται με την διαδικασία της ασφαλούς μεταφοράς.
-
Προσωπικά εμένα με χάλασε πολύ το εσωτερικό και το βρήκα κακόγουστο.
Αυτά....
-
-
- Έλα όμως που όλοι λένε πως στο αμάξι έχει άλλο χάζι...
-
Ναι.. Αμα πεσεις και σε λακουβα..
Rolls Royce Coupe