-
Μια ερωτηση που με ενδιαφερει ....
Συναγερμο ειχες ενεργοποιημενο ? -
Οχι δεν ειχε συναγερμο καν εγκατεστημενο... δεν περιμενα ενα αμαξι καταξεσκισμενο απο κλαδια και πετρες και χτυπημενο παντου, να μην ξεχασω και την λασπη που ειχε σχεδον καθε μερα, οτι θα μπορουσε καποιος αλητης να ασχοληθει μαζι του!
υ.γ. Ελπιζω να πεθανει με ολη μου την καρδια οποιος το εκανε... με αφθονους πονους... -
Φίλε μου, δεν είχα την ατυχία να μου κλέψουν το αμάξι.
Παρόλα αυτά πιστεύω ότι σε καταλαβαίνω.
Καταλαβαίνω την πίκρα σου.
Αλλά.Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ότι και να έχει κάνει κάποιος αλήτης, δεν πρέπει να εύχεσαι τον θάνατο του και με τον τρόπο που αναφέρεις.
Πόσο δε μάλλον για κάτι υλικό και όχι άνθρωπο.Λαμαρίνες είναι και πλαστικά, όσο και αν έχουμε δεθεί μαζί τους, πλαστικά και λαμαρίνες παραμένουν.
Και από τη στιγμή που θα πάρεις κάποια χρήματα από την ασφάλεια (ικανά πιστεύω δια την αποπληρωμή του), το πρόβλημα μετριάζετε.Εγώ στην θέση σου, θα ευχόμουν αυτός ο αλήτης, να πληγωθεί το ίδιο ή περισσότερο με εσένα, ψυχολογικά και μόνο.
Και στα καπάκια να του κλέψουν το αμάξι, το σπίτι, το πορτοφόλι. Αλλά μέχρι εκεί.Φιλικά
Θάνος. -
ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!
Όσο για το αμάξι κατά 99.9% βρίσκεται στην Αλβανία τώρα. Οι αλβανοί κλέβουν τζιπάκια και τα στέλνουν στη χώρα τους γιατί απλά εκεί αυτά τα οχήματα έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση λόγω των κωλόδρομων που έχουν εκεί. Το 70% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην Αλβανία προέρχονται από την Ελλάδα και είναι κλεμμένα. Το 97% όλων των αυτοκινήτων εκεί εξάλλου είναι κλεμμένα! Το 2002 μου έκλεψαν και μένα το Terios μου από το κέντρο της Αθήνας το οποίο εντοπίστηκε μαζί με άλλα 10 τζιπάκια ενάμισι χιλιόμετρο από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα κοντά στην Κακαβιά από συνοριοφύλακες ευτυχώς.
Η Κοσσοβάρικη εφημερίδα EXPRESS δε κρύβει τη 'χαρά' της για την ανεξαρτησία και το μίσος της για τη Σερβία.... Δηλαδή γιατί να μη πεθάνουν οι Αλβανοί? -
**YU **
-
Το ζητημα της Αλβανιας μου το τονισαν αρκετοι που εχουν ακρες στην αστυνομια και μου ειπαν οτι αυτο γινεται συνηθως!
Το μονο που ευχομαι στον αλητη ανεξαρτητου καταγωγης, ειναι να ανατιναχθει το αμαξι μου με τα δικους του μεσα και να τους βλεπει να καιγονται ζωντανοι! Ισως κανα θραυσμα να του κοψει και τα ποδια για να γουσταρω πιο πολυ!
Φιλε htanso21 δεν ειναι καθολου λαμαρινες οι δυο δουλειες που κανω για να τα βγαλω περα και να αγορασω το αυτοκινητο. Το αυτοκινητο αυτο ηταν μεγιστο κομματι της ζωης μου. Δεν το ειχα οπως πολλοι για να πηγαινω για καφε και στη δουλεια. Ολες μου οι εκδρομες ηταν αμεσα συνδεδεμενες με τις δυνατοτητες του, πηγαινα στην Παρνηθα καθε βδομαδα για βολτα και πεζοποριες, στα γυρω βουνα επισης, στα χιονια, στα ραλυ Ακροπολις, στο Αττικο Ραλυ Raid 2006 και σε ενα σωρο αλλα! Το αμαξι το αγορασα 22.000 ευρω, ειχε εξοπλισμο εξτρα γυρω στα 2.000 ευρω που αγοραζα ενα-ενα κομματι για να το κανω εργαλειο! Δεν δουλευω τοσες ωρες για να παρω 14.900 ευρω αποζημιωση και την ψυχολογια μου στα Ταρταρα! Δεν δεχομαι οτι δουλευω τιμια τοσα χρονια και δεν ενοχλω κανενα και να ερχεται ενα *ρχιδι και να μου καταστρεφει ετσι τη ζωη μου! Εχω σχεδια για τη ζωη μου και οι *αμιοληδες με πηγαν τουλαχιστον 2 χρονια πισω! Δεν μου τρεχουν απο τα πατζακια τα ευρω! Δεν ειχα καμμια mercedes ή κανα cayenne! Aυτα δεν τα αγγιζουν που τα εχουν και με χρονομισθωση οι διευθυνταδες, του εργατη κλεβουν οι *κατιαρηδες!
Αυτα εχω να πω προς το παρον! Εβγαλα αρκετη οργη αλλα δεν υπαρχει τιποτα στον κοσμο που να μπορει να με κανει το αφησω πισω! -
Φίλε μου καταλαβαίνω απολυτα την οργή σου. Το να σου παίρνουν κάτι δικό σου, έχει ή δεν έχει μεγάλη αξία, είναι βιασμός.
Μακάρι να βρεθεί.
Το βίωσα πριν 2 χρόνια και εγώ έτσι αντέδρασα και χειρότερα!!! -
Ευχαριστω cosneo για την κατανοηση! Το να βρεθει βεβαια τωρο ειναι δωρο αδωρο διοτι σε μεσα στην εβδομαδα θα ξεκινησει η διαδικασια για την αποζημιωση απο την ασφαλιστικη. Οποτε και θα ξεκινησω το ψαξιμο για την αγορα του ιδιου μοντελου μεταχειρισμενου πια. Μιας και η αγαπητη Suzuki δεν μας εδωσε την χαρα να κανει το νεο Grand Vitara 1.600cc αντιστοιχο δυνατοτητων με το προηγουμενο στα εκτος δρομου (αφαιρεση ακαμπτου πισω και αργων σχεσεων).
Φυσικα θα πρεπει να βαλω και απο την τσεπη μου μιας και η αποζημιωση δεν φτανει για αγορα αντιστοιχου μοντελου. -
πόσα παίρνεις στο χέρι;
με την τράπεζα που το χρωστάς τι γίνεται; -
Eιναι 5.000 ευρω για την αποπληρωμη του δανειου και μετα θα μου δωσουν αλλα 10.000 ευρω. Για την ακριβεια 14.980 ευρω εβγαλαν στο ασφαλιστηριο οτι ειναι η αξια του, για αποζημιωση. Για να προχωρησει η διαδικασια μου ζητησαν 8 χαρτια απο εφοριες, υπουργεια μεταφορων, τραπεζες, αποδειξεις τελων(;), συμβολαιογραφους κλπ κλπ. Αυριο θα παω απο εκει να μου πουν αν ειναι ολα ενταξει, ωστε να μου δωσουν την επιταγη των 5.000 ευρω για να πληρωσω την τραπεζα. Υστερα θα παω στην αντιπροσωπεια να παρω την κυριοτητα του οχηματος και τελος να τους το 'χαρισω' (σε περιπτωση που βρεθει) για να μου δωσουν και το υπολοιπο ποσο.
Φιλε Spike αν θες πιο συγκεκριμένα να σου πω τα βήματα πες μου, αλλιως αυτα ειναι πανω κατω. -
Φίλε μου, σου εύχομαι ολόψυχα, καλή τύχη.
Το αμαξάκι αυτό το έχει γνωστό μου πρόσωπο, και ξέρω πολύ καλά απο πρώτο χέρι τι μπορεί να κάνει εκτός δρόμου, χωρίς να έχει κανένα έξτρα πάνω του.
Εύχομαι πλέον όλα να σου έρθουν όπως τα θες, και να σου μείνει μόνο μια μακρυνή ανάμνηση το όλο σκηνικό.
-
Πραγματικά φίλε είναι πολύ λυπηρό αυτο που σου συνέβη και καταλαβαίνω απόλυτα την οργή σου. Προσπάθησε όμως να κοντρολάρεις τα συναισθηματα σου γιατί μόνο στον εαυτό σου κάνεις κακό κάνοντας κακές σκέψεις και δίνοντας κατάρες. Πάρ'το απόφαση ότι ότι έγινε έγινε και προσπάθησε να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. (ναι!!! υπάρχει και αυτή).
- έχεις ασφάλεια κλοπής και θα πάρεις 15.000€. Αλλοι που τους έκλεψαν δεν είχαν. Εσύ τουλαχιστον είχες προνοήσει γι' αυτό.
- Τα λεφτά που παίρνεις δεν απέχουν πολύ από την πραγματική αξία του αυτοκινήτου σου. Ναι χάνεις κάποια χρήματα αλλά όχι πολλά.
- Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία και να πάρεις κάτι καλύτερο απο αυτό που είχεις. Εγώ θα πρότεινα να ξανασκεφτείς το νέο VITARA αφού ήσουν τόσο ευχαριστημένος με το παλιό. Εγω έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από κατόχους. Σε περίπτωση που πάρεις το καινούργιο, θα δώσεις φυσικά καποιοα χρήματα παραπάνω (ίσως βάζοντας κάποιες παραπάνω δόσεις) αλλά θα έχεις ένα νεότερο μοντέλο με μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία, με καλύτερο εξοπλισμο και ποιότητα από το παλιο, και τέλος πάντων θα έχεις να λές ότι μέσα από αυτή την ιστορία ξόδευτηκες αλλά ανανεώθηκες και πήρες και κάτι περισσότερο από αυτό που είχες. Είναι άσχημο το συναίσθημα να ξοδέψεις έστω και λιγότερα για να πάρεις αυτό ακριβως που είχες και πρίν. Τουλάχιστον να βγεις σε κάτι κερδισμένος από αυτή σου την περιπέτεια.
Ο,τι κι αν αποφασίσεις πάντως σου εύχομαι καλή τύχη στο μέλλον, και αυτό που πέρασες να είναι η μοναδική ατυχία στη ζωή σου
-
Eυχαριστω για τις σκεψεις σου m1234! Κοιταω μπροστα τι να κανω!
Σημερα που λετε παιδια, ο ασφαλιστης που εχει αναλαβει τον φακελο μου, μου εβγαλε ενα νεο κουλο! Μου λεει οτι θα μου δωσουν 14.000 ευρω γιατι λεει οτι εχει πεσει η αξια του απο τοτε που ηταν γραμμενο το συμβολαιο! Το συμβολαιο το ανανεωνω ανα εξαμηνο, και η τελευταια ανανεωση εγινε στις 22 Δεκεμβριου του 2007! Αυτος ισχυριζεται οτι η τιμη εχει αλλαξει απο το συμβολαιο της 22 Ιουνιου 2007, ελα ομως που εγω με το εξαμηνιαιο συμβολαιο εχω τιμη αποζημιωσης για 14.896 ευρω! Ο τυπος (ασφαλιστης), του οποιου το ονομα θα το αναφερω για να μαθαινουν και οι υπολοιποι, αφου παω την Πεμπτη να ξεκαθαρισω το μυστηριο-'εξτρα κλοπη'. Η ασφαλιστικη μου ειναι η AIG HELLAS, αλλα ενα ειναι σιγουρο, στο επομενο αμαξι δεν θα συνεργαστω μαζι τους! Αν δεν ξεκαθαριστει το ζητημα θα αναφερω τον πληρη διαλογο που εκανα σημερα τηλεφωνικα μαζι του για να καταλαβετε με τι εχουμε να κανουμε!!
Υποψιν οτι μετα απο 4 ημερες που ειχε τον φακελο μου με ολα τα χαρτια, και υστερα απο 25 ημερες που εχει ξεκινησει υποτιθεται η διαδικασια αποζημιωσης αυτος δεν ειχε κανει τιποτε αλλα επρεπε μου λεει να παρω τηλεφωνο! Να παρω γιατι;;!! Για να του θυμησω να κανει τη δουλεια του!!;; Αφου λοιπον πηγα το πρωι μου ειπε οτι θα με παρει τηλεφωνο και μετα απο 2 ωρες μου ειπε τα παραπανω κουλα περι 14.000 ευρω, κατι που μετα απο 55 ημερες απο την κλοπη πρωτη φορα αναφερθηκε σαν ποσο αντι των 14.896 ευρω!!! Να μην ξεχασω να αναφερω οτι εχω το συμβολαιο της 22 Δεκεμβριου 2007 το οποιο γραφει οτι το ποσο για την ολικη κλοπη ειναι 14.896! Κατι πολυ υποπτο παιζει λοιπον εδω περα... Θα πω περισσοτερα την Πεμπτη για την υποθεση οταν θα ξαναπαω εκει, για πεμπτη-εκτη φορα. Λες και δεν μου φτανει η ολη ταλαιπωρια εχω και αυτους να μπλεκουν την κατασταση με καθολου ευγενεια και καθολου διαθεση διευκολυνσης!
Δεν ξερω ποσα θα καταλαβετε απο οσα εγραψα σημερα, πρεπει να ειναι ψιλομπαχαλο γραμμενα και εχω κανει αρκετα συντακτικα λαθη αλλα ετσι μου βγηκαν, ειναι και αργα βραδυ τωρα!Τελος να συμπληρωσω οτι το νεο Grand Vitara (βενζινη-3θυρο παντα) αποκλειεται σαν επιλογη λογω της τιμης του αλλα κυριως λογω της μη υπαρξης αργων σχεσεων και ακαμπτου αξονα πισω. Το αμαξι θα κανει παρα πολλα χιλιομετρα εκτος δρομου και δυστυχως το νεο δεν θα μπορει με τιποτα να ανταπεξελθει εκει που θα το παω εγω! Οχι οτι κανω 'καμελ τροφυ' αλλα το προηγουμενο το ειχα ξεσκισει και οσες φορες ζοριστηκε (που ηταν λιγες γιατι δεν μασαγε) το μονο που ευχομουν ηταν να ειχα ακαμπτο και μπροστα ή κανα μπλοκε. Οποτε δεν παμε σε λυση suv σαν το νεο Vitara. Οι επιλογες μου ειναι περιορισμενες. Ας πουμε το Jimny ειναι πολυ μικρο για τις αναγκες μου και για αυτο και μονο το ειχα απορριψει απο την προηγουμενη αγορα. Το Niva δεν το θελω γιατι δεν παιρνω οχημα που δεν εχει ABS με τιποτα, ασε που ουτε αεροσακοι παιζουν. Το Terios δεν εχει αργα και προτιμω τα 3θυρα. Μετα ξεφευγουμε! Μιλαμε παντα για 3θυρα γιατι αλλιως το Actyon θα ηταν πρωτο στις επιλογες μου... Μη σας πω και για τα Landwind! Λυσεις οπως Defender, Τerrano (το εφαγε η μαρμαγκα και αυτο!), Wrangler (3.8lt τωρα πια... δεσαμε! με μια αυξηση 800% του μισθου μπορει και να το χτυπησουμε), Patrol 3d, Land Cruiser 3d ειναι ολα ονειρα θερινης νυκτος! Οποτε ενα μενει που ειναι και δοκιμασμενο, το Grand Vitara 3d 2003-2005!
Ουφ... αρκετα για σημερα... -
Πήγαινε σε έναν έμπορο με μεταχειρισμένα (αν είναι εξουσιοδοτημένο της Suzuki ακόμα καλύτερα), βρες ένα ίδιας χρονολογίας (2005 αν δεν κάνω λάθος) και παραπλήσιου εξοπλισμού με το δικό σου, το οποίο θα κάνει 15.000-15.500 €. Ζήτα από τον έμπορο να σου δώσει εγγράφως μια προσφορά, και προσκόμισέ του την ως αποδεικτικό ότι η αξία του μοντέλου παραμένει σε εκείνα τα επίπεδα._
-
κλασσικά το λαμόγιο ο Έλληνας θα σκεφτεί, πόσο μπορώ να του κόψω χωρίς να μπορεί να κερδίσει άμα το κυνηγήσει, και τόσο σου κόβει
στη περίπτωση σου είναι 1000 άντε να σου κάνει 800 και θα σου πουλήσει και χάρηπήγαινε και κάνε φασαρία. μη δεχτείς συμβιβασμό και αν έχεις κάποιο γνωστό δικηγόρο στείλε και κανένα εξώδικο.
άμα το κυνηγήσεις δικαστικά θα αργήσεις αλλά θα μπορείς να διεκδικήσεις και την αμοιβή δικηγόρου και τα έξοδα σου μέχρι τότε (ταξί κλπ) γιαυτό αν είναι να το κυνηγήσεις άρχισε να κρατάς αποδείξεις. -
Να ειναι σιγουρος πως αν επιμεινει στην ιστορια αυτη, θα εχει εκεινος ιστοριες.
Εκτος αν καταφερει και μου αποδειξει οτι εχει δικιο αλλα αμφιβαλω! Γιατι και να υπαρχουν τοσο ψιλα γραμματα στο συμβολαιο, εγω εχω πληρωσει ενα μηνα πριν την κλοπη για αποζημιωση υψους 14.896 ευρω και οχι 14.000! Αυτο δεν μπορει να το αλλαξει με τιποτε γιατι εχω τα χαρτια! Θα δουμε την Πεμπτη το πρωι.
Κλοπη Grand Vitara