-
Οπως καί νά τό δείς τό θέμα,νομίζω ότι θά καταλήξεις στό συμπέρασμα ότι η αποχώρηση τού Γαβριήλ,έφερε καί καλά καί κακά στό φόρουμ.
Νομίζω ότι ο Γαβριήλ,είναι ένα άτομο 'ψαγμένο' στά αυτοκινητιστικά(έστω καί Αμερικάνικα)καί πραγματικά χαιρόμουνα νά διαβάζω τά θέματα πού άνοιγε καί αφορούσαν αυτοκίνητα.Πραγματικά αυτό μου λείπει.
Αλλά,πραγματικά νομίζω ότι τό φόρουμ έχει οφεληθεί από τήν απουσία του,καί ο λόγος δέν είναι τόσο τό ότι είχε ακραίες θέσεις,αλλά καί ότι προσπαθούσε μέ αυτήν τήν (περίφημη) επιχειρηματολογία του,νά τήν περάσει σώνει καί καλά σάν τή μόνη 'σωστή' γιά τόν άνθρωπο τού 'δυτικού κόσμου'.
Ε,όχι!!!Οσο καί αν ο 'καπιταλισμός' μού δίνει 'φράγκα',ποτέ δέν θά πάρω τό μέρος του,όταν προκαλεί 'παράπλευρες' απώλειες.
Γαμώτο μου ρέ,άνθρωποι είμαστε. -
Το θέμα δεν είναι το κατα πόσο σωστή ή λάθος ήταν η επιχειραματολογία του αλλά αυτό:
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν από την άλλη το έκανε ως ένα είδος διεστραμμένου διανοητικού παιχνιδιού ('πόσο μπορώ να τους προκαλέσω χωρίς να παραβώ τον κανονισμό;') τότε δε διαφέρει σε τίποτα από το άλλο troll του φόρουμ (να θυμίσω ότι κι αυτός το ίδιο έκανε, απλά με πιο άκομψο τρόπο), εκτός ίσως από την εξυπνάδα, και τότε όλοι πρέπει να χαιρόμαστε που αποχώρησε γιατί πιστεύω πως κανείς μας δεν έχει την όρεξη να γίνεται το παιχνιδάκι ψυχικά διαταραγμένων ατόμων, όσο αξιόλογες κι αν είναι οι απόψεις τους.Από τις παρατηρήσεις μου διαπίστωσα ότι έκανε ακριβώς αυτό με σκοπό να ωθήσει όσους τσιμπίσουν (τους 5 από τους 2500 χιλιάδες) να βρίζουν και να κάνουν το θέμα μ****. Ήταν έξυπνο άτομο, το φόρουμ έχασε τον καλό παλιό Γαβριήλ με τα πολύ ενδιαφέροντα ποστ, αλλά απειλές του στύλ 'I will escalate it' είναι απαράδεκτες και οι moderator έπραξαν σωστά.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γαμώτο μου ρέ,άνθρωποι είμαστε.εισαι σιγουρος??
αν αυτος ηταν ελληνας (ο γαβρηιλ ή οπως αλλιως) φαντασου τι ειμαστε....
ολα εξαγοραζονται φιλε, ολα....
ρε εδω σφαζουν και οποιοι τολμανε να αντισταθουν τους βαφτιζουν τρομοκρατες....καποιος αμερικανος δεν θυμαμαι ποιος ειχε πειοτι η αμερικη(οι βιομηχανιες δηλαδη) εχει αναγκη απο εχθρους....Αν δεν υπαρχουν τους εφευρισκει
ο θεος να φυλαει!
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Γαμώτο μου ρέ,άνθρωποι είμαστε.
εισαι σιγουρος??
Ναί ρέ Αντρέα,είμαι σίγουρος!!!Τουλάχιστον γιά τήν αντίδραση πού υπήρχε μέσα στό φόρουμ από τούς χρήστες του,αλλά καί από τίς δημοσκοπήσεις πού γινότανε εκείνη τήν εποχή στήν χώρα μας.
Τά άλλα πού επισημαίνεις,ναί ισχύουν.Ισχύουν ομως γιά τούς 'ισχυρούς'.Οχι γιά εμάς.Καί λέγοντας ισχυρούς,μή νομίζεις ότι βάζω μέσα τόν Γαβριήλ ή τόν Νίκο επειδή ζούν σέ μία ισχυρή χώρα.Καμμία σχέση. -
εννοειται
απλα μερικοι ταυτιζουν εαυτους με αυτους που παιρνουν τις αποφασεις.....και γινονται καμια φορα βασιλικοτεροι του βασιλεως...
Σχόλια