-
Ο χρήστης acgt3 έγραψε:
οι φοτο που σας υποσχεθικα περιμενω τα σχολια σας και τις ιστορικες γνωσεις σας.Το μόνο που μπορώ να πω από τόσο μικρές φωτογραφίες είναι ότι εκτός από τα τάσια που λείπουν και την ύποπτη ασπρίλα στο πίσω αριστερό φτερό (τι είναι αυτό;) θα έπρεπε ίσως να έχει διακοσμητικά χρώμια (φρύδια ) στους θόλους των τροχών καθώς και χρώμιο χαμηλά στο μαρσπιέ να ενώνει τα δύο φρύδια και να συνεχίζει μετά το πίσω φρύδι μέχρι τον προφυλακτήρα. Κατά τα λοιπά φαίνεται πολύ καλό. Είναι πράγματι;
Edit: είναι πολύ πιθανό αυτό τα διακοσμητικά χρώμια να τα φορούσαν μόνο τα 26Μ, ίσως και τα 2ΟΜ ΧL:
-
-
Φυσικά και μας ενδιαφέρει Μάριε. Αναμένουμε!
-
Απίθανο!
Συγχαρητήρια, Μάριε! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Απίθανο!
Συγχαρητήρια, Μάριε!Πληροί τις αναγκαίες για ιστορικό απαιτήσεις σου περί ταλαιπωρίας αυτό;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
οι φοτο που σας υποσχεθικα περιμενω τα σχολια σας και τις ιστορικες γνωσεις σας.
Το μόνο που μπορώ να πω από τόσο μικρές φωτογραφίες είναι ότι εκτός από τα τάσια που λείπουν και την ύποπτη ασπρίλα στο πίσω αριστερό φτερό (τι είναι αυτό;) θα έπρεπε ίσως να έχει διακοσμητικά χρώμια (φρύδια ) στους θόλους των τροχών καθώς και χρώμιο χαμηλά στο μαρσπιέ να ενώνει τα δύο φρύδια και να συνεχίζει μετά το πίσω φρύδι μέχρι τον προφυλακτήρα. Κατά τα λοιπά φαίνεται πολύ καλό. Είναι πράγματι;
Edit: είναι πολύ πιθανό αυτό τα διακοσμητικά χρώμια να τα φορούσαν μόνο τα 26Μ, ίσως και τα 2ΟΜ ΧL:
καταρχην να σε ευχαριστησω παρα πολυ.
τα τασια λειπουν γιατι εχουν αλλαχτει οι ζαντες για εναν τελειως κουφο λογω αστο καλυτερα, τα φρυδια και τα λοιπα δεν εχει λογω που ειναι το 17Mτο θεμα με την ποσοτητα ειπα οτι ειναι με επιφυλαξη ετσι εχω ακουσει απο 2 ατομα που εχω ερωτησει.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Απίθανο!
Συγχαρητήρια, Μάριε!Πληροί τις αναγκαίες για ιστορικό απαιτήσεις σου περί ταλαιπωρίας αυτό;
Κυρια Alba,ειστε η τελευταια που δικαιουστε να μιλατε για ταλαιπωρια,μιας και το κλασσικο σας ειναι climatizzata.Η μηπως οχι?
-
στο ebay δυστυχως δεν βρισκω τιποτα εκτος απο μια κονσολα και βασικα αυτο που μου λειπει ειναι οι μαμα οι ζαντες.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Μερικες διευθυνσεις για το φιλο μας τον NIGA που εχει 'μπλεξει' με το TAUNUS
Ανταλλακτικα:
D.Bisseling,In Pesch 7,41812 Erkelenz,Germany
Tel 0049216449814
Fax 00492164949524
email dietmarbisseling@aol.com
Forum-club
http://www.ford-taunus-m.ch
http://www.alt-ford-freunde.deΓια τσεκαρε και εδω.
-
-
-
-
Ετσι λοιπόν το βρήκα το 2002.
Αύριο η συνέχεια.
Sorry γιά την διπλή φωτό!
Μάριος -
Και έτσι έφτασε να γίνει το 2004.
Ξεμοντάρισμα και μοντάρισμα από εμένα (δεν είμαι τεχνικός) στην pilotti της πολυκατοικίας με ένα σετ καρυδάκια (ίντσες) και δύο κατσαβίδια.
Από τότε συμμετέχω σε ...ύπιους αγώνες regularity με συνοδηγό την σύζυγό μου.
Είναι ένα πολύ ευχάριστο να το οδηγείς αυτοκίνητο και πολύ αξιόπιστο.
Μάριος -
-
-
-
-
Αστέρι φαίνεται!!
-
Ένα μεγάλο μπράβο για τη δουλειά,το μεράκι και φυσικά για το τελικό αποτέλεσμα.Κυρίως όμως για το ότι επένδυσες όλα αυτά σε ένα αυτοκινητάκι, που για κάποιους λόγους, φαίνεται να αγαπάς και να σε εκφράζει και όχι για να 'κάνεις φτηνή φιγούρα'.
Συγχαρητήρια.
Classic Ford Forum