-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ειδα το μιουσικαλ με τον ντεπ και δεν μου αρεσε καθολου! (σε αντιθεση με την κοπελα μου - ταιριαζουμε! )Άσε το ίδιο έπαθα και εγώ...
Αλλά δεν τους άρεσε το έργο. Μούφες λένε. Επειδή έπαιζε ο Τζόνι Ντεπ λένε πως τους άρεσε
-
Stardust. Καλό
-
Το Knight rider σαν ταινία από μόνη της, είναι αρκετά καλό.
Εξερείται εκείνη η τεράστια μούφα με το φορτηγό που σταμάτησε
Έλεος κυριέ σκηνοθέτα, το να υπάρχει ο ΚΙΤΤ μου φαίνεται πιο λογικό.Σαν συνέχεια της παλιάς σειράς όμως, εχεί τραγικά λάθη.
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το παλιό ακόμα και τώρα που το βλέπω ( ) μου αρέσει...Δεν θέλω
Με ΚΙΤΤ μεγάλωσα(με) με ΚΙΤΤ θα πεθάνουμε
-
Οι Coen συνεχίζουν να τα σπάνε.
Μετά το *'The big Lebowski' *και το 'Fargo', ήρθε και το 'No Country for Old Men' και τσίμπησε 4 βραβεία.
Τα υπόλοιπα λίγο πολύ αναμενόμενα, άσχετα εάν εγώ στην καρακοσμάρα μου πίστευα ότι θα πάρει το α' γυναικείο το μωρό.
-
τσιμπησε ομως οσκαρ και η μαριον που ειναι σκετη γλυκα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:inlove:τσιμπησε ομως οσκαρ και η μαριον που ειναι σκετη γλυκα!
Και γλύκα είναι, και εξαιρετική ηθοποιός είναι. ΙΜΗΟ δεν θα μπορούσε καμία άλλη να παίξει έτσι την Πιαφφ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
:inlove:
Και γλύκα είναι, και εξαιρετική ηθοποιός είναι. ΙΜΗΟ δεν θα μπορούσε καμία άλλη να παίξει έτσι την Πιαφφ.
Ναι καλά, εσύ μελαχρινή να' ναι κι ότι να'ναι
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τη συγκεκριμένη την παντρευόμουν, ακόμα κι αν έσκαγε μούρη στην εκκλησία με πλατινέ μαλλί
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τη συγκεκριμένη την παντρευόμουν, ακόμα κι αν έσκαγε μούρη στην εκκλησία με πλατινέ μαλλί
+1...εκτος απο καλες αναρτησεις φτιαχνουν και ωραιες γυναικες..
-
Εμένα αυτό που λέτε μου το βγάζει ...η Βλαντή
-
Eίναι υπερεκτιμημένοι οι αφοι Κοέν ή μου φαίνεται (το ίδιο πιστεύει και ο manosk ) ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eίναι υπερεκτιμημένοι οι αφοι Κοέν ή μου φαίνεται (το ίδιο πιστεύει και ο manosk ) ;Συμφωνώ. Δε λέω η οπτική τους και η περιγραφή των χαρακτήρων που δίνουν , αφαιρώντας συνήθως κάθε 'λούστρο', μαζι με τη χυμα decadence που αποπνέουν οι ταινίες τους είναι κάτι, αν μη τι άλλο ενδιαφέρον. Αλλά το πολύ το κυριε ελέησον.....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Eίναι υπερεκτιμημένοι οι αφοι Κοέν ή μου φαίνεται (το ίδιο πιστεύει και ο manosk ) ;
Συμφωνώ. Δε λέω η οπτική τους και η περιγραφή των χαρακτήρων που δίνουν , αφαιρώντας συνήθως κάθε 'λούστρο', μαζι με τη χυμα decadence που αποπνέουν οι ταινίες τους είναι κάτι, αν μη τι άλλο ενδιαφέρον. Αλλά το πολύ το κυριε ελέησον.....
Παιζεται πουθενα το 'καμμια πατριδα ....' μηπως παιχτηκε?
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Συμφωνώ. Δε λέω η οπτική τους και η περιγραφή των χαρακτήρων που δίνουν , αφαιρώντας συνήθως κάθε 'λούστρο', μαζι με τη χυμα decadence που αποπνέουν οι ταινίες τους είναι κάτι, αν μη τι άλλο ενδιαφέρον. Αλλά το πολύ το κυριε ελέησον.....
Δεν ξέρω. Εγώ το κατέβασα και το είδα. Δεν λέω, είναι πολύ καλό, αλλά δε νομίζω να ναι τόοοοοσοοοο ταινιάρα. Χωρίς να χω δει όλους τους υποψήφιους, ο Μπαρδέμ άξιζε το όσκαρ β' ανδρικού ρόλου.
-
θα παιχτει σε λιγες μερες νομιζω...
σχολια απο κατεβασιες λενε οτι η ταινια κανει μεγαλη κοιλια κοντα στη μεση... -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Παιχτηκε σε δυο αιθουσες το Σ/Κ .
Ιντεαλ , Κοσμοπολις .
Η αποψη μου ειναι , το Τζουνο επρεπε να παρει περισσοτερα οσκαρ . -
Το 'There will be blood', το είδε κανείς;
-
To είδα χτες.
Καλούτσικο ήταν.
Ούτε αυτό είναι η ταινιάρα που λένε... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
+1...εκτος απο καλες αναρτησεις φτιαχνουν και ωραιες γυναικες..
Gia to oraies ginaikes ipothetw oti ipervaleis skopima. Einai san tis C6, liges
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Μιλάμε για τραγική ταινία. Από τις χειρότερες που είδα αυτή τη σεζόν.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]