-
ftp://ftp.esake.gr/Statistics0708/ba108112.htm
εδώ τα έχει αναλυτικά
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εδώ είναι όλο το box score του αγώνα, με μόνο λάθος ότι έχου γράψει 4 ασιστ στο Διαμαντίδη και 6 στο Σπανούλη, ενω ήταν 5-5.http://www.galanissportsdata.com/basket ... p?game=112
είναι πιο εμφανίσιμο από του ΕΣΑΚΕ, που τα έχει λίγο κάπως
-
ευχαριστω
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εδώ είναι όλο το box score του αγώνα, με μόνο λάθος ότι έχου γράψει 4 ασιστ στο Διαμαντίδη και 6 στο Σπανούλη, ενω ήταν 5-5.
http://www.galanissportsdata.com/basket ... p?game=112
είναι πιο εμφανίσιμο από του ΕΣΑΚΕ, που τα έχει λίγο κάπως
Καλά, ούτε κι αυτό είναι τίποτα τρελλά εμφανίσιμο όμως!
Τα στατιστικά της Ευρωλίγκα είναι πολύ πιο καλοφτιαγμένα, αν και γενικά το site τους είναι ψιλοχάλια.
-
Παλι μας βγαζει την ψυχη αυτή η Παρτιζαν
-
Αφού μαλακιζόμαστε.. Ο Σπανούλης παίζει μόνος του..
-
Γι αυτό την αγαπάμε την ομαδάρα, γιατί δεν χάνει ματς που θέλει, με τίποτα..
(Βέβαια, αν παίξουμε έτσι και στην Ιταλία, δεν μας βλέπω καλά )
-
67-65, παρολο που ζοριστικαμε οσο δεν πηγαινε
αυτη η ομαδα ειναι καταδικασμενη να κερδιζει
-
To πήρε ο παίχτουρας!!!
-
To πήρε ο παίχτουρας!!!Εσένα περίμενα!
Ας αρχίσουμε λοιπόν:
Πρώτη φορά φέτος η κερκίδα συμμετείχε στο παιχνίδι. Συνήθως οι οργανωμένοι πάνε σαν τα μαστουρωμένα πάνω-κάτω ανεξαρτήτως του τι γίνεται στο παιχνίδι. Σουτάρουμε ΕΜΕΙΣ βολές και γινεται κόλαση στο πέταλο .
Ε λοιπόν σήμερα το ΟΑΚΑ ήταν έδρα. Νεκρική σιγή στις δικές μας βολές, γιούχα στις αντίπαλες επιθέσεις, παλμός και στήριξη. Επιτέλους!
Πάμε στα υπόλοιπα:
-
Ο Σάρας δεν μπήκε καν στο γήπεδο σήμερα, ήταν κάπου αλλού. Λάθη, κακές επιλογές και κακή άμυνα.
-
Έχουμε όμως προπονητή με @@ που 'παρκάρει' στον πάγκο την υπερμεταγραφή για να βάλει το Χατζηβρέττα που έδωσε πολύ ενέργεια στο τέλος(και έβαλε άγγιχτο το κρίσιμο τρίποντο)
-
Ο Σπανούλης είχε τρομερή ενέργεια στην άμυνα όπως πάντα, και ήταν πολύ καλός στον αιφνιδιασμό.
-
Ο Μπατιστ έβαλε τις κρίσιμες βολές, έκανε την τάπα αλλά ήταν λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Ειδικά η φάση που η πάσα του Μήτσου τον πετυχαίνει στο κεφάλι δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει.
-
Ο Διαμαντίδης ήταν γενικά θετικός, έκανε λαθάκια αλλά τα σπλιτ άουτ ήταν όλα σωστά, ενώ και στην άμυνα ήταν....ο γνωστός.
-
Τα σουτ δεν μπήκαν στον Ουϊνστον, αλλά αμυντικά ήταν κι αυτός εξαιρετικός...
Γενικά ήμασταν αποσυντονισμένοι(λογικό μέχρι ενός σημείου). Ζεσταίνει και ο καιρός οπότε θα προπονηθούμε σωστά και λογικά δουλεύουμε συνεχώς εν' όψει Σιένα και πάμε για rotation και πειράματα με τον Άρη.
-
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εσένα περίμενα!
Ήμουνα γυμναστηριο
Για πες μου τώρα που κέρδισε η Σιένα εκεί μέσα τι κάνουμε;;
Προσωπικά το περίμενα, το είχα γράψει άλλωστεΠάμε και πέφτουμε πάνω στην Ταού με μειονέκτημα έδρας;;
Προσωπικά θεωρώ πιο πιθανό να περάσουμε την Ταού με δύο παιχνίδια στη Βιτόρια από το να νικήσουμε στην Ιταλία.
Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία την 1η αγωνιστική γμτ!!!Περί Νικόλα: Μέσα στο μυαλό του κόουτς δεν είμαι αλλά δε μπορώ να καταλάβω τη στιγμή που του ανανέωσαν το συμβόλαιο για 2 χρόνια το καλοκαίρι, προφανώς με εισήγηση δική του, γιατί τον 'μεταχειρίζεται' έτσι.
-Τις τελευταίες αγωνιστικές ήταν πολύ καλός σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.
-Με το γαύρο τον αφήνει έξω.
-Σήμερα τον βάζει για 7 λεπτά κι έχει το Γιασικεβίτσιους και σέρνεται για 21 λεπτά . Η στατιστική του ήταν άθλια.
Δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει
Υ.Γ 32 λεπτά ο Μπατιστ!!! Θα 'σκάσει' ο φουκαράς!!!
-
Γιατί χάνεις την πίστη σου; Δεν μπορούμε να κερδίσουμε μέσα-έξω τη Σιένα; Μην ξεχνάς ότι από αύριο έχουμε τόσες μέρες δουλειά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το παιχνίδι αυτό.
Ο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι κατεβήκαμε στο γήπεδο σήμερα πρακτικά απροπόνητοι.
Ούτε κι εγώ είμαι στο μυαλό του κόουτς(φυσικά) σχετικά με τον Χατζηβρέττα, αλλά νομίζω ότι θέλησε σε πολύ δύσκολα ματς να δοκιμάσει τον Σάρας και κατά πόσον μπορεί να 'κρύψει' τις αμυντικές του αδυναμίες.
Νομίζω πάντως πως μια πεντάδα Σπανούλη - ΔΙαμαντίδη - Ουϊνστον - Τσαρτσαρή - Μπατίστ όταν καταφέρει να δουλεφτεί σωστά είναι εξαιρετικά ποιοτική, με πολύ καλή ισορροπία άμυνας-επίθεσης. Η αμυντική ικανότητα του Κεν είναι η ΠΟΛΥ ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς.
-
Υ.Γ 32 λεπτά ο Μπατιστ!!! Θα 'σκάσει' ο φουκαράς!!!Ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηημαρτον ρε συ, θα πέσω από την καρέκλα νυχτιάτικα.
Το σημαντικό ματς για τον ΠΑΟ είναι στην Ιταλία. Αν χάσει θα έχει μεγάλο πρόβλημα.
Άσχετο: Οι Pasers βάλανε 2 πόντους σε μία 12λέπτη περίοδο.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το μπασκετακι σας εχει μεινει ,αλλα τωρα με δρακο θα τελειωσει και το παραμυθι των κοντων.
Oυφ!! Ήμουνα νιος και γέρασα, που λέμε. Τέσσερα χρόνια εδώ μέσα , έχω βαρεθεί να διαβάζω τα ίδια γμτ!!!
Προς το παρόν:
-Χαιρετίσματα από τον Πλάθα
-Πες αντίο στο FF
-Βολέψου με την 20αρού στο σπίτι σου μέσα.
-Ήλπιζε για το κύπελλο
-Αποχαιρέτα το πρωτάθλημα , που μπαίνεις με μειονέκτημα έδρας , για ακόμα μια φορά.
Αυτάαααα Δεν είναι και λίγα ε;;
Υ.Γ....και το καλοκαίρι σε ξαναβλέπω να αλλάζεις 12άδα!! Παίζει να πάρετε πίσω ...Σκλάβο και Μπάρλο διάβασα
-
Είμαι περίεργος να δω πότε θα τα παρατήσουν οι Αγγελόπουλοι.. Αφού δεν τους πάει το άθλημα, τι ασχολούνται?
-
Δεν πας καλά μου φαινεται!
Θέλεις δηλαδή να πάρει το μπάσκετ του γαύρου κανένας...που του πάει;;;Aλλά και έτσι να γίνει, έχουμε το αντίδοτο :
Κοίτα το καλά red!!!Είδες τι ωραίο που είναι το κυπελλάκι;;!!! *'Σαν ηλιοβασίλεμα' *που έλεγε και ο Κωνσταντίνου στην ταινία.
Αλλά επειδή σου είναι άγνωστη η λέξη, θα κάνω ένα κόπο για την πάρτη σου. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
κύπελλο (το) : κυκλικό ποτήρι συνήθ με λαβή από διάφορα υλικά (πηλό πορσελάνη, γυαλί, μέταλλο κτλ) που χρησιμοποιείται για να πίνει κανείς γάλα, τσάι, καφέ ή και κρασί.
Λεξικό Μπαμπινιώτη, σελίδα 987
Πάμε για καφεδάκι τώρα, αρκετά για σήμερα
-
Καλα τα αστειακια σας αλλα το παραμυθι εχει δρακο. Η ομαδα σας ειναι υπερεκτιμημενη οπως και τα παικτακια σας. Ο μελλοντικος παικτης του Ολυμπιακου Μασευ εχει κανει ταναπου τον Μπατσιστουλη και σας κρατανε στο παιχνιδι μονο οι διατητες. Με 30 ποντους θα χανατε
Ε ΡΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΝΒΑ. 1)ΓΚΡΙΡ 2)ΜΑΤΣΕ 3)ΓΟυντς 4)ΜΑΣΕΥ 5)ΣΟΦΟ και προπονητης δρακος
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΩ ΛΕΜΕ
Θα ελεγα απο φετος,αλλα θελει χρονο να αφομιωσουν οι παικτες την νοοτροπια του δρακου
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Καλα τα αστειακια σας αλλα το παραμυθι εχει δρακο. Η ομαδα σας ειναι υπερεκτιμημενη οπως και τα παικτακια σας. Ο μελλοντικος παικτης του Ολυμπιακου Μασευ εχει κανει ταναπου τον Μπατσιστουλη και σας κρατανε στο παιχνιδι μονο οι διατητες. Με 30 ποντους θα χανατεΕ ΡΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΝΒΑ. 1)ΓΚΡΙΡ 2)ΜΑΤΣΕ 3)ΓΟυντς 4)ΜΑΣΕΥ 5)ΣΟΦΟ και προπονητης δρακος
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΩ ΛΕΜΕ
Θα ελεγα απο φετος,αλλα θελει χρονο να αφομιωσουν οι παικτες την νοοτροπια του δρακου
-
Άιντε μια αυτοκρατορική σφαλιάρα στον αήτηττο
....άντε, δεκαετία ηττοπάθιας θα χτίζαμε.Ο Σαρούνας φαίνεται στο γήπεδο ότι δεν 'την παλεύει' την κατάσταση, πολύ 'άοσμος, άγευστος', δεν έχει δέσει με την ομάδα. Με
-
η καλυτερη ηττα ηταν αυτη. εφυγε και το αγχος.αλλη δεν κανει ο ΠΑΟ μεχρι το τελος (play offs included).
+1 για τον σαρας.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)