-
Τι Ρενω να πάρει κανείς όταν δεν υπάρχει αντιπροσωπία την παρούσα στιγμή;;;
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Τι Ρενω να πάρει κανείς όταν δεν υπάρχει αντιπροσωπία την παρούσα στιγμή;;;Σωστος ο GTZ... αυτος και μενα ηταν οπροβληματισμος του οταν ειδα το εν λογω τοπικ. Αντε και του αρεσει του ανθρωπου το Clio... τι γινετε?
-
να συμπληρωσω οτι αντιπροσωπος στην αθηνα με την αγορα του 'τουρμπατου' πουντο δινει δωρο το προγραμματακι που ανεβαζει την ιπποδυναμη στα 140 αλογα..
-
Το 95αρι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ...
το Τ-jet απο μενα... -
Kανενα απο αυτα που λες.
-
Ο χρήστης Rivers έγραψε:
Kανενα απο αυτα που λες.Γιατί δεν προτείνεις εσύ κάποιο;
-
Α συγνωμη,δεν το'ξερα αυτο με την 5ετη εγγυηση!Κ μετα απορειτε γιατι ο κοσμος αγοραζει opel...
-
GPTJ
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γιατί δεν προτείνεις εσύ κάποιο;Swift Sport η Peugeot 207 1.6
Aν και δεν εχω εμπιστοσυνη στα Γαλλικα αυτοκινητα το δευτερο το ειδα και μου αρεσε αρκετα.
-
Εγώ τι να πω... Το καλοκαίρι είχα ψηθεί για GP αλλά μετά το ανέβαλα λιγάκι,και τελικά το Δεκέμβρη είδα το Clio που δεν το είχα δει ποτέ από κοντά και μ'άρεσε και κατέληξα εκεί. Οι δικοί μου λόγοι είναι πως καταρχάς επειδή το αμάξι το ήθελα 5πορτο οπωςσδήποτε, και το punto μου άρεσε περισσότερο ως 3θυρο, συν επίσης ότι μ'αρεσε πιο πολύ το σπορ που ήταν λίγο πιο ακριβό. Το ρόλο τους έπαιξαν βέβαια και τα 1200 κυβικά του κλιό που ρίχνουν τα πάγια έξοδα. Τώρα σε απόδοση το Punto θα είναι ελαφρώς πιο γρήγορο, αλλά το κλιό με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Δε μπορώ να προτείνω κάποιο από τα 2.. Όποιο σ'αρέσει περισσότερο...
ΥΓ Το Clio οπωςσδήποτε Rip Curl. Όπως ειπώθηκε η διαφορά στην ποιότητα των πλαστικών είναι εμφανέστατη σε σχέση με το απλό και στην όψη, και στην αφή και στη..... μυρωδιά... Επίσης το audio connection box και τα χωρίσματα στο χώρο αποσκευών είναι όλα τα λεφτά, για να μην πω για τα κοκκινόμαυρα καθίσματα....
Grande Tjet dynam vs Grande 95 racing vs Clio TCE (rip curl)