-
Μάλλον αυτές που έχω εγώ είναι φτηνές = αργές.
-
Κανα feedback έχουμε από το Εee σου silencer51 ;
-
Ναι, έχει και SD υψηλής ταχύτητας (σε σχέση με τις 'απλές' πάντα )
-
Λοιπον, οι διαφορες του Mio P350 και του P360:
- Windows Mobile 6, αντι για 5
- Μνήμη 512MB Rom / 64MB Ram αντί για 128/64
- Samsung 2443/400 αντί για 2440/400 (δεν μπορεσα να δω ποια διαφορα εχει ο επεξεργαστης, δε βρηκα στοιχεια)
- Μπαταρια Li-Ion 1350mAh αντί για 1200mAh
Βασικα αυτες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες. Οθονη ειναι ιδια, ο εξωτερικος σχεδιασμος αλλαζει..
Γειτονα?
-
δεν αξίζει...ούτως ή άλλως ως gps το έχουμε.
δεν αξίζει εννοώ από 350->σε 360.
-
Ο χρήστης zoro έγραψε:
Πράγματι, είναι 3', όπως λέει ο manosk.
Αυτές που μου δόθηκαν είναι γεμάτες, και -απ' ότι θυμάμαι- δεν μπορείς να κάνεις format για να αδειάσουν, ούτε delete των περιεχομένων τους. Ότι φράφεις σε αυτές, δεν διαγράφεται. Συνεπώς, χρειάζομαι νέες δισκέτες. Μάλλον είναι απίθανο να βρω τέτοιες σήμερα, εκτός αν υπάρχουν κάπου 'θαμμένες'Format στις δισκέτες του Amstrad γίνεται. Μέσω του CPM αλλά και μέσω εφαρμογών.
-
ναι.. σκεφτομουν μηπως το εδινα στον πατερα μου, γιατι μου ειχε ζητησει ενα, εδω και καιρο και δεν ειχα αξιωθει ο γαϊδαρος να του το παρω!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Λοιπον, οι διαφορες του Mio P350 και του P360:- Windows Mobile 6, αντι για 5
- Samsung 2443/400 αντί για 2440/400 (δεν μπορεσα να δω ποια διαφορα εχει ο επεξεργαστης, δε βρηκα στοιχεια)
Βασικα αυτες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες. Οθονη ειναι ιδια, ο εξωτερικος σχεδιασμος αλλαζει..
Γειτονα?
Ακουει....
Thinkin' about it -
Πληροφοριακα το P350 το ειχα παρει πριν απο κανα 6μηνο περιπου με καρτα 2GB στην τιμη των 260 ευρω...
Αν τα επαιρνα απο το ιντερνετ θα ειχα ακομα καλυτερη τιμη, αλλα με ειχε πιασει η καψα (να μη πω τιποτε αλλο, δηλαδη) να το παρω 'εκεινη τη στιγμη'
κι εγω το σκεφτομαι ρε γαμωτο.. και δεν ειναι καλο να το σκεφτομαι... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
η εποχή των 3ιντσων drive άρχισε το 1985 με το 664 και τελείωσε το 1991 με το 6128+(μεγάλη μαλακία τότε με Ζ80α εν έτη 1991 όταν οι αμίγκα 500 ειχε 68000 μοτορολα απο το 1987). Μόνο αυτές οι εταιρείες έβγαζαν δισκέτες 3' καμία άλλη.
Τα είχα λιώσει τα 8μπιτα και αργότρα τα 16μπιτα τότε σαν πιτσιρικάς και τα έχω ακόμη πακεταρισμένα στο πατάρι...
αναμνήσεις της προηγούμενης χιλιετίας...Έχεις ακόμη τα μηχανάκια αυτά ; Εγώ λυπήθηκα και λυπάμαι πολύ που πούλησα κάποτε τον STe.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Λοιπον, οι διαφορες του Mio P350 και του P360:- Windows Mobile 6, αντι για 5
Γειτονα?
αν το θες απλα για πλοηγηση δε βλεπω λογο να το αλλαξεις.
εκτος αν θες να τα ξεφορτωθεις ολα, και να παρεις ενα πληρες touch cruise...
-
τη μερα που θα βαλω αγγελια για το touch μου, εδω μεσα, ειναι η μερα που θα αποχωρησω λογω... ντροπης!
(προπονουμαι για .. αναισθητος, λοιπον! )
.... (μα ειπα... για τον μπαμπα μου....) -
O μπαμπάς σου δεν ενδιαφέρεται για το touch;
-
Έχω έναν παλιό IBM Thinkpad... Ξέρει κανείς πώς μπαίνουμε στο bios του;
-
Η τελευταία παλιά οθόνη μας κάηκε (επί τέλους).
Να πάρω όποια μου δώσουν για 'καλύτερη' με 200 - 220 Ε ή να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχω έναν παλιό IBM Thinkpad... Ξέρει κανείς πώς μπαίνουμε στο bios του;F2; Μήπως έχει κανένα μπλε 'IBM' κουμπάκι;
-
Tελικά με το F1 μπαίνει, αλλά όχι κάθε φορά που bootαρει.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Η τελευταία παλιά οθόνη μας κάηκε (επί τέλους).
Να πάρω όποια μου δώσουν για 'καλύτερη' με 200 - 220 Ε ή να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο;Δυναμική Αντίθεση 3000:1.
Χρόνος Απόκρισης 2ms
213,00 € -
πάλι η μαμά Sony καθάρισε!!
(τέλος τα HD-DVD)
-
μετά την παραίτηση της Toshiba...blue-ray παντού ...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]