-
[quote='HighFidelity'][quote='Kid'][quote='HighFidelity'][quote='Kid']Γιατί απότι κατάλαβες τα 700
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Ε δεν νομίζω ρε συ kid ότι κερδίζει κ τόσο πολλά η Βόντα...απλά δεν θέλει να τον χάσει από πελάτη προφανώς μιας και είναι καιρό. Επίσης τέτοιες κινήσεις βοηθάνε και στην άτυπη διαφήμιση. Δες τι γίνεται εδώ μέσα.Μια χαρά κερδισμένη βγαίνει.. Δεν την συμφέρει να κάνει προτάσεις που την βάζουν μέσα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε δεν νομίζω ρε συ kid ότι κερδίζει κ τόσο πολλά η Βόντα...απλά δεν θέλει να τον χάσει από πελάτη προφανώς μιας και είναι καιρό. Επίσης τέτοιες κινήσεις βοηθάνε και στην άτυπη διαφήμιση. Δες τι γίνεται εδώ μέσα.
Μια χαρά κερδισμένη βγαίνει.. Δεν την συμφέρει να κάνει προτάσεις που την βάζουν μέσα.
Είπα πουθενά ότι μπαίνει μέσα;
Είπα δεν κερδίζει τόσα όσα θα ήθελε...
κουκ τι εννοείς τιμή Χ 2,5 ; Δηλ το cruise πόσο το παίρνει η Βοντα;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Ε δεν νομίζω ρε συ kid ότι κερδίζει κ τόσο πολλά η Βόντα...απλά δεν θέλει να τον χάσει από πελάτη προφανώς μιας και είναι καιρό. Επίσης τέτοιες κινήσεις βοηθάνε και στην άτυπη διαφήμιση. Δες τι γίνεται εδώ μέσα.
Μια χαρά κερδισμένη βγαίνει.. Δεν την συμφέρει να κάνει προτάσεις που την βάζουν μέσα.
Ναι, θα ήθελε να μην δίνει καθόλου τηλέφωνα και όλα να πηγαίνουν στην τσέπη της..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, θα ήθελε να μην δίνει καθόλου τηλέφωνα και όλα να πηγαίνουν στην τσέπη της..
όχι αλλά θα μπορούσε να δώσει 2 Νοκια του κwlou....
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Κάτι που το αγοράζει, ένας έμπορος, από το εργοστάσιο, π.χ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάτι που το αγοράζει, ένας έμπορος, από το εργοστάσιο, π.χ.
-
[quote='kouk']...
Το Cruise πρέπει να έχει τιμή στο εργοστάσιο στα
-
είναι λίγο μακρυά....(Ταιβάν)...θα τα φας στις βενζίνες...
-
θα τα περασει ο high στα εξοδα, θα εχουμε επιστροφη ΦΠΑ, χωρια που θα κανουμε και sight seeing..
συμφερει, οπως και αν το δεις! -
Στα κινητά όσοι έχουν ασχοληθεί με χονδρική, γνωρίζουν πως δεν υπάρχει πολύ μεγάλο περιθώριο κέρδους. Αυτό που λέτε να το αγοράζουν σε μια τιμή και να το πουλάνε στη διπλάσια, τουλάχιστον για τα κινητά δεν νομίζω πως υφίσταται.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
θα τα περασει ο high στα εξοδα, θα εχουμε επιστροφη ΦΠΑ, χωρια που θα κανουμε και sight seeing..
συμφερει, οπως και αν το δεις!Μωρέ θα περάσω στα έξοδα και τα μαμησάκια με τις ντόπιες που τα κάνουν όλα, είναι φτηνές και ...δίνουν και απόδειξη για να εκπίπτουν από την εφορία!
Νεότερα: τηλεφώνησα στην Wind και τους είπα να σταματήσουν την διαδικασία. Περιμένω τώρα να μου ξανατηλεφωνήσουν από την Vodafone, να τους πω πως έχω αφήσει την Wind να περιμένει ένα χαρτί από μένα μέσα στην επόμενη εβδομάδα,και καλά, οπότε ας μου κάνουν μια τελική καλή προσφορά για να κλείσω στην Vodafone...
Αν πάνε την επιδότηση στα 750€, θα είναι μια χαρά νομίζω... Αλλά και στα 724€, δεν είναι άσχημα!
Προφανώς, αφού τώρα υπάρχει το Πλαίσιο στην μέση που έχει και το Cruise χωρίς i-GO, αυτό θα πάρω και τα υπόλοιπα θα γίνουν βάση και κάνα bluetooth ακουστικό!
-
μην εισαι σπαταλος ρε!!!
βαλε και τη βαση + b/t + μνημη, μεσα στην επιδοτηση!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μην εισαι σπαταλος ρε!!!βαλε και τη βαση + b/t + μνημη, μεσα στην επιδοτηση!!!!
Ε ναι ρε, αυτό λεω ότι θα κάνω! Θα μου δώσουν επιδότηση 724€+, οπότε έχουμε 650€ το τηλέφωνο χωρίς i-GO και τα ρέστα....φουντούνια: βάση, b/t κλπ κλπ
-
οχι ρε γαμωτο... ειπες φουντουνια και λεω να παω κατω να χτυπησω ενα απο το περιπτερο!
ρε σεις, αποφασισα να παρω τελικα 'ολα σε ενα'.. βαρεθηκα να εχω 15 συσκευες.. εχετε να προτεινετε κατι? -
ρωτα το Κουκο...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι ρε γαμωτο... ειπες φουντουνια και λεω να παω κατω να χτυπησω ενα απο το περιπτερο!
ρε σεις, αποφασισα να παρω τελικα 'ολα σε ενα'.. βαρεθηκα να εχω 15 συσκευες.. εχετε να προτεινετε κατι?την Vodafone.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ρε σεις, αποφασισα να παρω τελικα 'ολα σε ενα'.. βαρεθηκα να εχω 15 συσκευες.. εχετε να προτεινετε κατι?την Vodafone.
δε μου κανουν εμενα τετοια... παιρνουν ελαχιστα χρηματα απο μενα.. να φανταστεις η 'επιδοτηση' μου ειναι περι τα 60 ευρω και ζητημα ειναι, παλι!
αφου τη δουλεια μου την κανω με της εταιρειας! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
δε μου κανουν εμενα τετοια... παιρνουν ελαχιστα χρηματα απο μενα.. να φανταστεις η 'επιδοτηση' μου ειναι περι τα 60 ευρω και ζητημα ειναι, παλι!
αφου τη δουλεια μου την κανω με της εταιρειας!Ουυυυυ ρε , δεν ντρέπεσαι να χρεώνεις την εταιρεία;
Κι εγώ έχω εταιρικό, αλλά αν αρχίσω να φορτώνω αυτό, θα με ξεχέσουν και δεν θα το ήθελα!
Οχι πως δεν μπήκα στον πειρασμό βέβαια , αλλά λέμε...
-
α, δεν υπαρχει προβλημα τετοιο... ουτως ή αλλως ολα τα τηλεφωνηματα αφορουν στην δουλεια!
Η δουλεια μου ειναι η ζωη μου!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]