-
Και συνεχίζει το παιδί που πάει στην μάντρα τις βλακείες (μαρσπιέδες).
-
Aμά μετράει όμως την κολώνα του μπαμπρίζ και είναι βαμμένη τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι τρακαρισμένο.
Αξίξει η σημερινή εκπομπή μόνο και μόνο γιατί είναι ο Καββαθάς εκει πέρα...
-
Eγώ πάντα έχω την απορία γιατί δεν αναφέρει τα εκάστοτε μαγαζιά τα οποία ξεμπροστιάζει...
έντιτ: να το χέσω και το aftersales της τογιότα.
-
Αληθεια γιατι δεν λεει ονοματα;
Οι 4Τ σε παρομοια αρθρα γραφουν με καθε λεπτομερια ποιο συνεργειο ειναι. -
Moυσική από το prison break ε;
-
Tο ΕΣΡ έχει αντίθετη άποψη..
-
Αλήθεια ξέρετε γιατί όλοι αλλάξαν θέμα και δεν ασχολείται κανείς πλέον με την υπόθεση Ζαχόπουλου;
Κάτι μου λέει οτι έπεσε σύρμα... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Moυσική από το prison break ε;Και απο Bourne Identity!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Αλήθεια ξέρετε γιατί όλοι αλλάξαν θέμα και δεν ασχολείται κανείς πλέον με την υπόθεση Ζαχόπουλου;
Κάτι μου λέει οτι έπεσε σύρμα...1)ηθελες να συνεχισει κιαλλο?
2)πιστευες οτι θα βγει κατι απο αυτο?
3)το χρονικο διαστημα που απασχοληθηκαμε με κατι που ολοι ξερουμε οτι γινεται και ξαφνικα πεσαμε απο τα συννεφα δεν εφτανε?ο μητσοτακης εχει παντα δικιο....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
1)ηθελες να συνεχισει κιαλλο?
2)πιστευες οτι θα βγει κατι απο αυτο?
3)το χρονικο διαστημα που απασχοληθηκαμε με κατι που ολοι ξερουμε οτι γινεται και ξαφνικα πεσαμε απο τα συννεφα δεν εφτανε?ο μητσοτακης εχει παντα δικιο....
1)Φυσικά και δεν ήθελα και ούτε παρακολούθησα στενά την υπόθεση..
Με έβαλε σε σκέψεις όμως το γεγονός ότι επί ένα μήνα ήταν πρώτο θέμα στα δελτία και τώρα ούτε κουβέντα...Πολύ ξαφνική δεν ήταν αυτή η μεταστροφή των δημοσιογράφων;2)Το ότι ξεμπροστιάστηκε ο Θέμος και πιθανώς Ο Μάκης που τόσο αγαπούσε ο κόσμος είναι κάτι καλό που βγήκε..Κατ'αλλα τίποτα περισσότερο..
3)Ίδιο με το ένα!
Το γκαντέμη τι τον αναφερεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ πάντα έχω την απορία γιατί δεν αναφέρει τα εκάστοτε μαγαζιά τα οποία ξεμπροστιάζει...
έντιτ: να το χέσω και το aftersales της τογιότα.Σχετικά με την εκπομπή του Ευαγγελάτου ...
**Fiat, Kia, Hyundai και Toyota **... δεν είναι οι μόνες αλλά μπράβο τους ... μιλάμε για μηχανικους ... όχι αστεία...
Εμένα μου αρκεί να ξέρω γενικά τις μάρκες για να τραβήξω Χ. Ποιοι είναι συγκεκριμένα δεν με ενδιαφέρει. Δεν θα γίνω ντετέκτιβ!!!
Το ξεσκαρτάρισμα να το κάνουν οι ίδιες οι εταιρίες και να βγάλουν ανακοινώσεις.ΥΓ. Στην εκπομπή ήταν και ένας δημοσιογράφος που μεταξύ άλλων είπε ότι είναι κάτοχος SUV γερμανικής εταιρίας, κατασκευής USA αλλά προέρχεται απο εργοστάσιο κάπου στη λατινική Αμερική ...
Έχει σχέση με τους κατόχους του Ford Maverik και τις σκουριές και τα εκατομύρια άλλα θέματα? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
έντιτ: να το χέσω και το aftersales της τογιότα.Σχετικά με την εκπομπή του Ευαγγελάτου ...
**Fiat, Kia, Hyundai και Toyota **... δεν είναι οι μόνες αλλά μπράβο τους ... μιλάμε για μηχανικους ... όχι αστεία...
Εμένα μου αρκεί να ξέρω γενικά τις μάρκες για να τραβήξω Χ. Ποιοι είναι συγκεκριμένα δεν με ενδιαφέρει. Δεν θα γίνω ντετέκτιβ!!!
Το ξεσκαρτάρισμα να το κάνουν οι ίδιες οι εταιρίες και να βγάλουν ανακοινώσεις.Επειδη δεν το ειδα,τι 'βλαβες' επρεπε να βρουν τα συνεργεια;
-
Λασκαρισμένη κρεμαγιέρα, πίσω άξονα, αφαίρεση υγρού από το κύκλωμα των φρένων...
-
Και η ατακα του κατοχου ηταν 'παω ταξιδι ,ριξτε του μια ματια' ή ελεγε οτι ειχε καποιο προβλημα;
-
Ζητούσαν έλεγχο ταξιδιού από ότι κατάλαβα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και η ατακα του κατοχου ηταν 'παω ταξιδι ,ριξτε του μια ματια' ή ελεγε οτι ειχε καποιο προβλημα;'Εναν έλεγχο για ταξιδι θέλω ... θα πάω Θεσ/νίκη...' Δεν έλεγε τίποτα για πρόβλημα...
-
Το λεω γιατι να ξεβιδωθει η κρεμαγιερα ή ο πισω αξονας απο μονος του δεν ειναι πιθανο,οποτε ειναι και δυσκολο να αρχισει ενας μηχανικος με ενα 10ρακι να σφιγγει βιδες χωρις να του αναφερεις προβλημα.Εκτος αν στον ελενχο ταξιδιου πρεπει να γινεται ελενχος και συσφιξη στις βιδες οποτε κανω λαθος.
Να ειναι ομως χαμηλα η σταθμη των υγρων φρενων ελενχεται πανευκολα και ειναι λαθος να μην το γεμιζουν με την δικαιολογια οτι μολις αλλαξεις τακακια θα επανελθει στην σωστη σταθμη (ναι, μου το εχουν πει αυτο)!!!
-
Δεν πρέπει να το κάνουν μια βόλτα το αμάξι ρε Βασίλη; Το αμάξι είχε μισή στροφή τζόγο στο τιμόνι.
-
Σαν αυτό που είχαν κάνει οι '4Τ' πριν 4-5 χρόνια ήταν;;
-
Κάπως έτσι. Σε συνεργασία με αυτούς έγινε.
Τηλεόραση