-
Όποιος χρειάζεται συνεργείο Ρενώ, δηλαδή όλοι οι κάτοχοι Ρενώ, μπορεί να μου απευθύνει π.μ. (εκτός κι αν επιτρέπεται η δημοσίευση της ταυτότητας του συνεργείου που μπορώ να συστήσω ως ευχαριστημένος πελάτης).
Πρόκειται για γνώστες και μερακλήδες μηχανικούς και σωστούς ανθρώπους. Το Ρενώ 21 του πατέρα μου μας έκανε φίλους...
Δούλευαν παληά στο δίκτυο της αντιπροσωπείας, οπότε βεβαίως έφυγαν τρέχοντας και άνοιξαν δικό τους εξειδικευμένο, στα Γλυκά Νερά. -
Και δεν το αναφέρεις, Νίκο. Καλό θα κάνεις.
-
Κ εγω απο το 2000 που ειχα το 14αρι αρχικα κ απο το 2006 που εχουμε αλλο ενα 14αρι και το Rs ζητημα να εχω παει πανω απο 3 φορες σε επισημη αντιπροσωπεια κ αυτο για να μου περασουν εγγυηση ανταλλακτικα...Οτι σερβις,απο το πιο μικρο(λαδια) μεχρι ιμαντα εκκεντροφορων κοκ,το κανω σε εξειδικευμενο συνεργειο Renault αλλα οχι του επισημου δικτυου.
Εντελως αλλη αντιμετωπιση κ φυσικα πολυ καλυτερες τιμες... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και δεν το αναφέρεις, Νίκο. Καλό θα κάνεις.Λοιπόν, 'Ρόμβος': Λεωφόρος Λαυρίου 190 και Όθωνος 2, εξερχόμενοι από Γλυκά Νερά προς την κατεύθυνση της Παιανίας, στο δεξί χέρι μετά ακριβώς από κάβα με ούζο και κρασί Τυρνάβου.
Τηλ. -6040921 και -6041078. Χρήστος ή Αντώνης. -
Θα συμφωνήσω απόλυτα αφού εκεί πάμε τα Ρενώ μας οικογενειακώς από χρόνια.
-
αποτι θυμαμαι ειναι γενικως γνωστο συνεργειο...
-
Συνεργείο Renault ονόματι Ρόμβος. Αν μη τι άλλο μπράβο για το σκεπτικό, μου άρεσε πολύ!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κ εγω απο το 2000 που ειχα το 14αρι αρχικα κ απο το 2006 που εχουμε αλλο ενα 14αρι και το Rs ζητημα να εχω παει πανω απο 3 φορες σε επισημη αντιπροσωπεια κ αυτο για να μου περασουν εγγυηση ανταλλακτικα...Οτι σερβις,απο το πιο μικρο(λαδια) μεχρι ιμαντα εκκεντροφορων κοκ,το κανω σε εξειδικευμενο συνεργειο Renault αλλα οχι του επισημου δικτυου.
Εντελως αλλη αντιμετωπιση κ φυσικα πολυ καλυτερες τιμες...αυτό συμβαίνει σε όλες τις μάρκες...ευτυχώς!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Λοιπόν, 'Ρόμβος': Λεωφόρος Λαυρίου 190 και Όθωνος 2, εξερχόμενοι από Γλυκά Νερά προς την κατεύθυνση της Παιανίας, στο δεξί χέρι μετά ακριβώς από κάβα με ούζο και κρασί Τυρνάβου.
Τηλ. -6040921 και -6041078. Χρήστος ή Αντώνης.Μια φορά τους χρειάστηκα και ήταν πολύ καλοί ... σε όλα.
-
Το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας της Renault στα Χανιά δεν απαντά από χθες. Δηλαδή δεν λειτουργεί καν: βγάζει ότι είναι 'μη διαθέσιμο'.
-
'Την εκαναν' για Βραζιλια;
-
Στην Θεσσαλονίκη πάντως η αντιπροσωπεία της Porsche είναι κολλητά με την ΡΕΝΑΛ Α.Ε.
Αντε να δούμε.... -
Θα αλλαξει ονομασια και ο 'κομβος της ρενο' στην κηφησια;
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Στην Θεσσαλονίκη πάντως η αντιπροσωπεία της Porsche είναι κολλητά με την ΡΕΝΑΛ Α.Ε.
Αντε να δούμε....Στη Θεσ/νίκη είναι η οικογένεια Ρομπόπουλου, μεν δε κλπ ...
Ρενάλ, Πόρσε κλπ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αντε να δούμε....Στη Θεσ/νίκη είναι η οικογένεια Ρομπόπουλου, μεν δε κλπ ...
Ρενάλ, Πόρσε κλπ...οι ρομποπουλοι δεν εχουν σχεση με την πορσε
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
οι ρομποπουλοι δεν εχουν σχεση με την πορσεΚαι αυτός που έχει ή είχε την Ρενάλ νομίζω Ρομπόπουλος λέγεται ή λεγόταν ... (όχι αυτός που είναι στη Λαχαναγορά)... Φαίνεται κάνω λάθος!
-
Καμιά σχέση η ΡΕΝΑΛ Α.Ε.(που έχι και την αντιπροσωπεία της Πόρσε) με τον Ρομπόπουλο..
Μακράν καλύτερος ο δεύτερος -
Πάντως εγώ αν είχα αγοράσει Porsche το 2007 θα τσέκαρα τον αριθμό πλαισίου να διασταυρώσω πότε παράχθηκε και πότε την παρέλαβα
-
επιτελους !!!!!!!!
τα ρενω θα εχουν αντιπροσωπευση που τους αξιζει!
ετος 1992 ,αγοραζω μεταχειρω 5gt turbo 120hp εναντι 2.900.000δρχ
τιμη καινουριου?4750000 εν ετη 1991τιμη καινουριας bmw 316?
κατι χιλιαδες ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ!!!!!!!!!!!
προφυλακτηρας εμπρος αβαφτος χωρις προστατευτικα συρητια εν ετι 1992 120000 δρχεσωτερικη ταπετσαρια εμπρος 90000δρχ.
σετ φλατζων γενικης 45000δρχ
τωρα καταλαβατε γιατι οταν πανευρωπαικα η ρενω(με το μεγκαν) σε καποια φαση ειχε εκθρονησει την φολκσβαγκεν(γκολφ) στην ελλαδα πουλαγαν λιγοτερο τα μεγκαν απο τις τζαγκουαρ?
κοιταχτε τις πωλησεις πανευρωπαικα της ρενω τα τελευταια 10 χρονια και καντε την συγκριση με την φολκσβαγκεν και την πεζω-σιτροεν, τους παραδοσιακα μεγαλους παιχτες στην ευρωπη.
υπαρχουν χρονιες που η ρενω μονη της υπερνικα ή ισοφαριζει την φολκσβαγκεν(μονη της χωρις τους δορυφορους) σε πωλησεις.
μονο στην ελλαδα ηταν πατος επι σειρα δεκαετιων!! ΜΟΝΟ!!!
Η ιστορια δειχνει οτι οταν φευγουν οι ''τσιφλικαδες'' η οποιαδηποτε φιρμα παιρνει τα πανω της παντου!
θυμηθειτε φορντ,βολβο,τογιοτα κλπ
η μονη εταιρια που πουλαει επι σειρα ετων τα περισσοτερα αυτοκινητα που ειναι κατασκευασμενα εκτος γερμανιας ,μεσα στην ιδια γερμανια, τωρα θυμηθηκαν οτι εχει προβληματα αξιοπιστιας.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
-
το πιο σημαντικό είναι ότι την παίρνουν επαγγελματίες...και όχι ελληνικές οικογένειες...
O όμιλος PGA Motors διαθέτει πολύ μεγάλο δίκτυο αυτοκινήτων Renault στη Γαλλία, ενώ σταδιακά επεκτείνεται και σε άλλες αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης.
ΔΙΑΖΥΓΙΟ MAVA - RENAULT