-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εγώ ήμουν τυχερός διότι...
είχα αχρησιμοποίητο ζευγάρι μπότες greek army και τις φόρεσα. Λογικά είχα καλύτερα κρατήματα από εσάς αφού παρά το γρήγορο βάδισμα δεν σαβουριάστηκα πουθενά...αυτό είναι πρόσφυση κύριοι...
μετά καθάρισα κολτ, cr-v, και διαστημόπλοιο...τις αυλές ποιος καθαρίζει τώρα...εγω επένδυσα στον ήλιο.... κοινώς δεν έκανα τίποτα
-
Βαλε και θα δεις! Τα χιονια λιωνουν..ο ηλιος καει (οχι για μας, αλλα για τους gay..)!!
No more lubricants... και τωρα που ειπα lubricants μπορουμε να βαζουμε ακομη και sex lube στα μοτερ μας!! Ειναι σιγουρο πως οσο και να τα πηδηξουμε δεν θα παθουν τιποτα!!! -
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι δε περιμενω να σεβαστει καποιος τις αποψεις και τις εμπειριες μου απο καποιους που δεν γνωριζουν. Θα τις κρατησω γι'αυτους που θα τις σεβαστουν. Εγω δεν θεοποιησα καμια μαρκα. Απλως σεβομαι τους μηχανικους ,μηχανολογους της Χοντα και γενικος ψαχνομαι για το καλυτερο για το αμαξι. Αν σε ενοχλει που ψαχνομαι και ρωτω,τι να πω,εγω γι'αυτο μπηκα στο φορουμ.Να ρωτησω οτι δε γνωριζω. Αλλα αυτο που δειχνεις ειναι οτι πονας πολυ που δεν εχεις Χοντα...Πονας πολυ που δεν ασχολειται κανεις με τη μαρκα σου...με αποτελεσμα να ασχολεισαι εσυ με τους αλλους. Κανε λιγη υπομονη η μαμα Φιατ σας θυμηθηκε. Στην εκθεση της Γενευης στις 4 Μαρτιου θα εχει τη νεα Lancia Delta. Και στα μεσα του χρονου θα λανσαριστει το αμαξι .Κανε υπομονη....Ωραιο αμαξι ειναι.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
είσαι παραδοσιακά πισοκίνητο σύμφωνα με τον Δαρβίνο γι αυτό
και πέφτοντας μετατρέπομαι σε 4κίνητο για το λόγο αυτό ανακτάται η πρόσφυσις.....
προσεχε όταν πέσεις μη σου 'ακουμπησουν' το μπλοκε!!!!
μάλλον αυτοί πρέπει να προσέχουν μην βρουν στο κεντρικό κιβώτιο....
-
ακυρο
-
Θέλω να καταγγείλω την πρόσφυση που προσφέρουν οι στρατιωτικές αρβύλες που μου προμήθευσε ο ελληνικος στρατός πριν 9 χρόνια. Παρόλο που ήταν αχρησιμοποίητες δεν κατάφεραν να με κρατήσουν όρθιο με αποτέλεσμα να χτυπήσω με δύναμη στον πάγο, πίσω μέρος του σώματος μου που παραδοσιακά οι άντρες φυλάμε από τις κακοτοπίες.
Ερώτηση: Αληθεύει ότι αυτές κατασκευάζονται στην Ιταλία ή από το γκρουπ vag;
-
ακυροπονάς και δεν μπορείς να γράψεις...? (Dr House M.D.)
-
κανε πλάκα εσύ αλλά πραγματικά πονάω...
-
Ολα καλα re high fidelity , αλλα θα μας πεις κ συ τι οδηγεις κ θαβεις οτιδηποτε γιαπωνεζικο κ κυριως honda k toyota...ετσι για να ξερουμε
-
Θέλω να καταγγείλω την πρόσφυση που προσφέρουν οι στρατιωτικές αρβύλες που μου προμήθευσε ο ελληνικος στρατός πριν 9 χρόνια. Παρόλο που ήταν αχρησιμοποίητες δεν κατάφεραν να με κρατήσουν όρθιο με αποτέλεσμα να χτυπήσω με δύναμη στον πάγο, πίσω μέρος του σώματος μου που παραδοσιακά οι άντρες φυλάμε από τις κακοτοπίες.Ερώτηση: Αληθεύει ότι αυτές κατασκευάζονται στην Ιταλία ή από το γκρουπ vag;
Ελληνικες νομιζω οτι ειναι !!!! Βαλε λιγο στουμπισμενο κρεμμυδι εκει που πονας !!! Ρωτα τη Γιαγια σου,αυτη ξερει. Περαστικα....
-
Ο χρήστης jimpa έγραψε:
Θέλω να καταγγείλω την πρόσφυση που προσφέρουν οι στρατιωτικές αρβύλες που μου προμήθευσε ο ελληνικος στρατός πριν 9 χρόνια. Παρόλο που ήταν αχρησιμοποίητες δεν κατάφεραν να με κρατήσουν όρθιο με αποτέλεσμα να χτυπήσω με δύναμη στον πάγο, πίσω μέρος του σώματος μου που παραδοσιακά οι άντρες φυλάμε από τις κακοτοπίες.
Ελληνικες νομιζω οτι ειναι !!!! Βαλε λιγο στουμπισμενο κρεμμυδι εκει που πονας !!! Ρωτα τη Γιαγια σου,αυτη ξερει. Περαστικα....
δεν έχει κρεμμυδι στο γραφείο...
-
δεν έχει κρεμμυδι στο γραφείο...
Θα σου έλεγα τι να βάλεις τώρα ,αλλά έχε χάρη που έχω τρόπους
-
/_/_____......
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ολα καλα re high fidelity , αλλα θα μας πεις κ συ τι οδηγεις κ θαβεις οτιδηποτε γιαπωνεζικο κ κυριως honda k toyota...ετσι για να ξερουμεΦοβερο και τρομερο lancia Y elefantino!!! To ονομα 'elefantino' ειδικα ειναι ολα τα λεφτα!!! Τι να ειχαν στο μυαλο τους αυτοι που τ ονομασαν ετσι?
-
Έχετε πολύ πλάκα ορισμένοι, που νομίζετε πως επειδή οι ίδιοι ταυτίζεστε με το αμάξι σας, αν θάψετε το αυτοκίνητο του άλλου θα προσβληθεί αυτός. Κουνήθηκαν τα τομπολίνια του άλλου, προσέξτε.
-
αυτα να τα πεις στον Ιταλο.....Και εγω αμα ειχα Ιταλικο δεν θα ταυτιζομουνα.
Παρεπιμπτοντως κανενος τα ταμπολινια δεν κουνιουνται με τοσο χιονι. -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
αυτα να τα πεις στον Ιταλο.....Και εγω αμα ειχα Ιταλικο δεν θα ταυτιζομουνα.
Παρεπιμπτοντως κανενος τα ταμπολινια δεν κουνιουνται με τοσο χιονι.Γιατί, αυτός προσωποποίησε ποτέ την κριτική στο αυτοκίνητο;
-
-
μην πλακώνεστε ρε! έλεος...
Πάρτε και μια νέα διαφήμιση τώρα από την χόντα για τα υβριδικά -
Κανεις δεν ταυτιζεται με τ αμαξι που οδηγει! Και αν καποιος το κανει, σημαινει οτι εχει ελλειψη προσωπικοτητας!!
Ηonda Civic 2005