-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
πάει το Ν70 ;Οχι ρε, για τα γονίδια το θέλω το SE! Το Ν70 το έχω, θ'αλλάξω το ΕΤΕΝ με το Cruise κάποια στιγμή...
(ακούει ο kouk? )
-
Ετσι! Και μόλις αλλάξει και ο Ντάφυ το Touch, Σκέτο Touch θα είμαστε πολλοί!
-
τι αυτονομία έχεις με το Ν70;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
τι αυτονομία έχεις με το Ν70;2-3 μέρες αν μιλάς νορμάλ. Παραπάνω αν μιλάς λίγο. Μισή και με το ζόρι όταν μια μέρα μίλησα πολύ.
-
ενδιαφερεσαι για V630 vofafone live, σε πολυ καλη κατασταση?
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_v ... ws-197.php
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ενδιαφερεσαι για V630 vofafone live, σε πολυ καλη κατασταση?http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_v ... ws-197.php
Μάλλον όχι, αναζητώ κάτι από τα παλαιότερα για να βγει πιο οικονομικά, επιπλέον ο κάτοχός του θα είναι κάποιος που ήδη έχει Κ700, επομένως, όσο πιο κοντά σ'αυτό τόσο το καλύτερο.
Τέλος, θα επιθυμούσα κάτι χωρίς το ενοχλητικό Live!
Ευχαριστώ πάντως Σπύρο κι αν αλλάξω γνώμη, εδώ είμαστε! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
2-3 μέρες αν μιλάς νορμάλ. Παραπάνω αν μιλάς λίγο. Μισή και με το ζόρι όταν μια μέρα μίλησα πολύ.
πληροφοριακά το Ν70 παίρνει και μία άλλη μπαταρία αρκετά μεγαλύτερη από αυτή που δίνει το εργοστάσιο...πάλι Νόκια (φυσικά) και η αυτονομία ανέβαινε χαλαρά στις 4-5 μέρες.
Είχα το Ν70 και του είχα βάλει την μπαταρία αυτή (δεν θυμάμαι κωδικό...αν ενδιαφέρεται κανείς,ας μου το πει και θα τον ποστάρω αύριο) ξεχνούσα πότε το φόρτιζα...Μιλούσα τη μέρα περίπου πάνω από 1 ώρα, έχοντας ασύρματο handsfree συνέχεια συνδεδεμένο.(μην πεθάνουμε κι από ακτινοβολία )ΥΓ:Μετά πήρα το Ν95 και ενσωματώθηκα με το φορτιστή
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
2-3 μέρες αν μιλάς νορμάλ. Παραπάνω αν μιλάς λίγο. Μισή και με το ζόρι όταν μια μέρα μίλησα πολύ.
πληροφοριακά το Ν70 παίρνει και μία άλλη μπαταρία αρκετά μεγαλύτερη από αυτή που δίνει το εργοστάσιο...πάλι Νόκια (φυσικά) και η αυτονομία ανέβαινε χαλαρά στις 4-5 μέρες.
Είχα το Ν70 και του είχα βάλει την μπαταρία αυτή (δεν θυμάμαι κωδικό...αν ενδιαφέρεται κανείς,ας μου το πει και θα τον ποστάρω αύριο) ξεχνούσα πότε το φόρτιζα...Μιλούσα τη μέρα περίπου πάνω από 1 ώρα, έχοντας ασύρματο handsfree συνέχεια συνδεδεμένο.(μην πεθάνουμε κι από ακτινοβολία )ΥΓ:Μετά πήρα το Ν95 και ενσωματώθηκα με το φορτιστή
Τέτοια μπαταρία πρέπει να έχει και το E61, που τον πρώτο καιρό κράταγε κάπου βδομάδα με τυπική χρήση... Πλέον 4 μερούλες τις βγάζει άνετα.
-
Το Cruise το ειδα το Σαββατο live, το ειχε ο σπυρος, ο οποιος του ειχε πεταξει τα ματια εξω.. Ομολογω πως ειναι πιο συμμαζεμενο απ οτι φαινεται, λιγο πιο μεγαλο απο το touch (το σκετο), με ιδια οθονη..
Ευχαριστω, θα μεινω ως εχω! -
ωχ άρχισαν «μονομερείς ανεξαρτητοποιήσεις»....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Το Cruise το ειδα το Σαββατο live, το ειχε ο σπυρος, ο οποιος του ειχε πεταξει τα ματια εξω.. Ομολογω πως ειναι πιο συμμαζεμενο απ οτι φαινεται, λιγο πιο μεγαλο απο το touch (το σκετο), με ιδια οθονη..
Ευχαριστω, θα μεινω ως εχω!δε του ειχα πεταξει τα ματια, απλα εσυ το εχεις 'μαμα'...
οποτε λογικο το βλεπω να παραμενεις ως εχει, γιατι αν του αρχισεις το σκαλισμα βλεπω να πηγαινει πιο αργα απο golf III 60hp.
-
omap-α φοράει το απλό touch;
τι έχουν πάθει με αυτό το τσιπ...το είδα εν δράσει σε ένα HTC artemis (P3300) απογοήτευση.
και σκεφτόμουνα το Μio A702.
-
ναι αυτον φοραει.
κοιτα ειναι καλος για ελαφρια χρηση, και καιει λιγο, αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα...
-
αυτο προσπαθω να εξηγησω...
για να το χρησιμοποιεις σαν τηλεφωνο, μια χαρα ειναι! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αυτο προσπαθω να εξηγησω...
για να το χρησιμοποιεις σαν τηλεφωνο, μια χαρα ειναι!μα δεν αξιζει να τα παρεις για να τα χρησιμοποιησεις απλα σαν τηλεφωνα!
ειναι ακριβα, δυσχρηστα και με μετρια αυτονομια.
-
Resco Keyboard PRO v5.00
για τους ppc-mobilers ...
στα γνωστά μέρη κ ακόμα παραπέρα...
iskin αλα iphone λέγεται και το χρησιμοποιώ ήδη στο π350.
-
μετρια αυτονομια??
ριξε μια ματια σε αυτονομιες Νοκια! -
θεωρούνται μέτριες όταν κρατάνε με το ζόρι 1,5 μέρα...το 770 μου κρατά για παράδειγμα 5 μέρες άνετα.
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι ακριβα, δυσχρηστα και με μετρια αυτονομια.+00 σε αυτό. Πολύ ακριβά -πάνω από 500 ευρώ όλα- πρώτα ppc και μετά κινητά και με σαφώς μικρή αυτονομία λόγω βεβαίως και της δουλειάς που καλούνται να εκτελέσουν.
-
ναι, αλλα μιλαμε για κινητα... οχι για SE
-
πιο πολύ κινητά είναι τα SE από τα HTC ...
εκτός και αν μιλάμε για πολυμίξερ που κάνουν λίγο από όλα
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]