-
μη ρε σας λεω,θα πεσει λουφετο...
-
σχεδον 8000 ποστ εχεις...και ολα ειναι λακαμιες.....και ο πασχος ακομη εχει κανει 2-3 ποστ που αξιζουν
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Μην βλεπω ρογες...θα σκασει ο κουκ κα ιθα το κλειφωσει το τοπικοοοοοοοοοοο
Τι θα το κάνει λέει;
Έλα ντε...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
σχεδον 8000 ποστ εχεις...και ολα ειναι λακαμιες.....και ο πασχος ακομη εχει κανει 2-3 ποστ που αξιζουνστω.
-
σχεδον 8000 ποστ εχεις...και ολα ειναι λακαμιες.....και ο πασχος ακομη εχει κανει 2-3 ποστ που αξιζουν -
καλα απο εσενα δεν περιμενα να καταλαβεις, εσυ δεν εχεις ταυτοτητα, καταστατικο εχεις και πανω πανω γραφει το ονομα σου σαν διαχειρηστη της ΕΠΕ
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
σχεδον 8000 ποστ εχεις...και ολα ειναι λακαμιες.....και ο πασχος ακομη εχει κανει 2-3 ποστ που αξιζουν
WTF?
-
καλα απο εσενα δεν περιμενα να καταλαβεις, εσυ δεν εχεις ταυτοτητα, καταστατικο εχεις και πανω πανω γραφει το ονομα σου σαν διαχειρηστη της ΕΠΕΕλα συνιδιοκτησια την εχετε την ΕΠΕ...μην το ξεχνας..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελα συνιδιοκτησια την εχετε την ΕΠΕ...μην το ξεχνας..συνεταιρικα εχεις εσυ με τον taurus τον αχμετ τον νταλικερη
-
Μην κρίνεις εξ' ιδίων λέμε.
-
Ελα συνιδιοκτησια την εχετε την ΕΠΕ...μην το ξεχνας..
συνεταιρικα εχεις εσυ με τον taurus τον αχμετ τον νταλικερη
Ναι, όλοι συνάδελφοι είμαστε!
-
αραβωνιασμενη με νταλικερη εισαι η με μουσουλμανο?
-
**drdino έγραψε: **
Ποιός είναι αρραβωνιασμένος γιατί χάθηκα ;
καλο ειναι να βγαινουν εκτακτα ανακοινωθεντα ειδικα για το χρηστη drdino
για καθετι που λαμβανει χωρα στο φορουμ γιατι αλλιως νιωθει απομονωμενος και πεφτει σε καταθλιψημια κοινωνικη προσφορα
-
-
Εκνευρίζομαι γιατί παρήγγειλα μια πίτσα στις 11:45 και δεν έχει έρθει ακόμα... στις 12:30 που τους πηρα τηλ μου είπαν ότι φεύγει τώρα η παραγγελία αλλά @@ Στα 300 μέτρα είναι το κατάστημα, θα είχε φτάσει.
ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Λέγεται και Pizza Express το κατάστημα να μην το βράσω
-
1.15 λεπτά για 1 πίτσα? Από την Ιταλία την φέρνουν?
-
Ακύρωσε την, την κόβω να σου έρχεται κρύα...
-
καλα ρε συ στα 300 μετρα γιατι δεν πηγες να την παρεις μονος σου?
Εγω απο την ντομινος σημερα μονος μου πηγα....βεβαια και να ηθελα να μου την φερουν μου ειπαν στο τηλεφωνο οτι δεν παιζει για σημερα ντελιβερι
-
aserf μη τη περιμενεις αλλο...
οι πιτσες ειναι σαν τα λεωφορεια...
-
Καλά να μην πω πόσες φορές με πέρνει κάθε φορά που παραγγέλνω πίτσα, η ίδια πιτσαρία, για το που είναι το σπίτι μου...
Και η πίτσα φτάνει κρύα στο τέλος!
Μα καλά ηλίθιοι είναι;;;
Pub - σουβλατζίδικο [#23]