-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι ξέρεις πολύ καλά?Αναλόγως τι εννοείς...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Οχι τωρα,πριν 4-5 λεπτα.
Πετάχτηκε και ο άλλος σαν την πορδή!
Χαρα στον αντρα που θα σε παρει...
Αραβωνιασμένη είμαι, βρες τον να του τα πεις...
Μετά την κωμωδία στον ΣΚΑΙ έχουμε και την κωμωδία της chazlp18bold, έλεος, πόσο γέλιο πλέον?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι τωρα,πριν 4-5 λεπτα.
Τι εισαιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτό που διάβασες...
Είχα ξεχάσει να το πω... -
Ενταξει.....ακου....και να μπεκρουλιαζει λιγο...και να ειναι λιγο μπερμπαντης....αντε και να παιζει λιγο στο καζινο....ε και καμαι σφαλιαρα να σου ριχνει...κανε τα στραβα ματια....και απλα στειλε μας μια φωτογραφια, εχω ενα φιλο γλυπτη, θα τα κανονισω ολα εγω. Απλα πες μου πια εινα ιη πιο κοντινη πλατεια στο σπιτι του.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενταξει.....ακου....και να μπεκρουλιαζει λιγο...και να ειναι λιγο μπερμπαντης....αντε και να παιζει λιγο στο καζινο....ε και καμαι σφαλιαρα να σου ριχνει...κανε τα στραβα ματια....και απλα στειλε μας μια φωτογραφια, εχω ενα φιλο γλυπτη, θα τα κανονισω ολα εγω. Απλα πες μου πια εινα ιη πιο κοντινη πλατεια στο σπιτι του. -
Οχι τωρα,πριν 4-5 λεπτα.
Τι εισαιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτό που διάβασες...
Είχα ξεχάσει να το πω...Πώς λέμε ξέχασα να πληρώσω το ρεύμα, ε?
@σκύλο: ώρες-ώρες τα λες καλά ρε μπαγάσα...
-
Ενταξει.....ακου....και να μπεκρουλιαζει λιγο...και να ειναι λιγο μπερμπαντης....αντε και να παιζει λιγο στο καζινο....ε και καμαι σφαλιαρα να σου ριχνει...κανε τα στραβα ματια....και απλα στειλε μας μια φωτογραφια, εχω ενα φιλο γλυπτη, θα τα κανονισω ολα εγω. Απλα πες μου πια εινα ιη πιο κοντινη πλατεια στο σπιτι του.Μαλάκα, έλεος, κάθε φορά που λες 'Μα, δεν γίνεται', σε εκπλήσσει.
-
Ποιός είναι αρραβωνιασμένος γιατί χάθηκα ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιός είναι αρραβωνιασμένος γιατί χάθηκα ;Η 18άρια Μπολντ.
-
Ενταξει.....ακου....και να μπεκρουλιαζει λιγο...και να ειναι λιγο μπερμπαντης....αντε και να παιζει λιγο στο καζινο....ε και καμαι σφαλιαρα να σου ριχνει...κανε τα στραβα ματια....και απλα στειλε μας μια φωτογραφια, εχω ενα φιλο γλυπτη, θα τα κανονισω ολα εγω. Απλα πες μου πια εινα ιη πιο κοντινη πλατεια στο σπιτι του.Τίποτα από αυτά... Και πίστεψε με δεν θα ήθελες να τον δεις, ούτε να μάθεις τπτ άλλο...
-
Νταξ ειπε κι ενα μετριο αστειο...
Μηπως στο τελος η χαζηλπ θα μας πει οτι ξεχασε κι ενα ξωγαμο που εχει στη Βραζιλια;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιός είναι αρραβωνιασμένος γιατί χάθηκα ;Άστο drdine τζάμπα θα πας Κρήτη
-
Μετά από αυτό το χείμμαρο εγκαθετοσύνης, ο Στέλιος λιποθύμησε!
-
Ενταξει.....ακου....και να μπεκρουλιαζει λιγο...και να ειναι λιγο μπερμπαντης....αντε και να παιζει λιγο στο καζινο....ε και καμαι σφαλιαρα να σου ριχνει...κανε τα στραβα ματια....και απλα στειλε μας μια φωτογραφια, εχω ενα φιλο γλυπτη, θα τα κανονισω ολα εγω. Απλα πες μου πια εινα ιη πιο κοντινη πλατεια στο σπιτι του.
Τίποτα από αυτά... Και πίστεψε με δεν θα ήθελες να τον δεις, ούτε να μάθεις τπτ άλλο...
Εχει τρακαρει με τη συμφορα το παιδι;
-
Η αναστασία;
-
Ενταξει.....ακου....και να μπεκρουλιαζει λιγο...και να ειναι λιγο μπερμπαντης....αντε και να παιζει λιγο στο καζινο....ε και καμαι σφαλιαρα να σου ριχνει...κανε τα στραβα ματια....και απλα στειλε μας μια φωτογραφια, εχω ενα φιλο γλυπτη, θα τα κανονισω ολα εγω. Απλα πες μου πια εινα ιη πιο κοντινη πλατεια στο σπιτι του. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιός είναι αρραβωνιασμένος γιατί χάθηκα ;Εγώ!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τίποτα από αυτά... Και πίστεψε με δεν θα ήθελες να τον δεις, ούτε να μάθεις τπτ άλλο...
Εχει τρακαρει με τη συμφορα το παιδι;
Ναι, με εμένα...
-
Τίποτα από αυτά... Και πίστεψε καλά καλά ουτε εγω προλαβαινω να τον δω.....οποτε με βλεπει τρεχει
Μαλιστα.....
-
Μακριά από το καλαματιανό, δείτε αποτελέσματα. Βρέθηκε άνθρωπος να αρραβωνιαστεί την 18άρια bold.
Pub - σουβλατζίδικο [#23]