-
Δεν έχει και τπτ το φοβερό ακόμα...
-
Ας του δώσουμε μια ευκαιρία... με την παρουσία-εγγραφή μας!
-
Αμέ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζημιών συνέχεια...Στο 406 κάποιος ποντικός μασούληξε το ηχομονωτικό του καπό και το έκανε καλοκαιρινό από μέσα. Η πλάκα είναι ότι τα χνούδια που έβγαζε τα πήγαινε στο 304, όπου και νομίζαμε ότι εκεί είχε τρυπώσει.
Κόστος του κετσέ, 110 ευρώ. Περαστικά μας.
Τυχερός είσαι. Στη C5 είχαν μασουλήσει την κεντρική πλεξούδα (κόστος ανταλλακτικού μόνο 1.200
-
...Τα χρησιμοποιώ για ψυχαγωγική σκοποβολή και για έλεγχο επιβλαβών (ποντίκια,κοράκια,καρακάξες κλπ.) σε ένα κτήμα που έχω στο χωριό μου...
από εδώ: e-artemis.com/Forum
Σας δανείζω παιδιά ένα Baikal cal. 4.5 ελατηρίου με διόπτρα Simmons 4x15...
-
Λες;
-
Το έχω καταχαρεί το φτηνιάρικο αεροβολάκι μου, που το είχα καημό από πιτσιρικάς και το πήρα ξαφνικά στη Λαμία όταν το είδα σε μια βιτρίνα.
Ασκήθηκα στη σκοποβολή εγώ, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου με ντενεκεδάκια σε διάφορες αποστάσεις και έκανα και την παραπάνω δουλειά με αρκετή επιτυχία... 55 -
Έχω και εγώ ένα, αμπουλάτο, αλλά διόπτρα δεν έχω.
-
Δεν υπαρχει καλυτερο σπορ!Σε σιταποθηκη στο χωριο εχοντας φραπεδακι και μπολικα σφαιρακια ειχε γινει η σφαγη του δραμαλη.
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Δεν υπαρχει καλυτερο σπορ!Σε σιταποθηκη στο χωριο εχοντας φραπεδακι και μπολικα σφαιρακια ειχε γινει η σφαγη του δραμαλη.Δικέ μου άνθρωπε! Ακόμα και στο φραπέ!
-
-
-
Καλό!
-
καλημερα
Παι΄διά , πως ρυθμίζονται τα πιτσιλιστηρια στο 307;Προσπάθειες με καρφίτσα έπεσαν στο κενό καθώς δεν φαίνεται το μπεκ .Ευχαριστω -
Δεν ρυθμίζονται, και κανονικά δεν χρειάζονται ρύθμιση. Τι έπαθαν;
-
Πετάνε το νερό πολύ χαμηλά και μάλλον το ένα είναι βουλωμένο λίγο.Πως βγαίνουν για σχολαστικό έλεγχο-καθάρισμα;
-
Το πετάνε χαμηλά γιατί βουλώσαν μάλλον. Το να τα βγάλεις είναι μανίκι, γιατί απλά οι ασφάλειες που έχουν από μέσα σπάνε αν προσπαθήσεις να τα βγάλεις. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις 2 καινούρια, κάνει 3,8 το ένα.
Αν τώρα θελήσεις να προσπαθήσεις να τα βγάλεις, ανοίγεις το καπό και αποσυνδέεις τους σωλήνες που οδηγούν σε αυτά. Τα μπεκ από την κάτω μεριά έχουν κάτι αυτάκια (4), τα οποία τα συγκρατούν στο καπό. Πρέπει να σπρώξεις αυτά τα αυτάκια προς το κέντρο των μπεκ και να σπρώξεις τα μπεκ προς τα έξω. Αυτά τα αυτάκια είναι που σπάνε γιατί το πλαστικό πολυμερίζεται μάλλον. Σόρρυ που δεν έχω φωτογραφίες, αλλά όταν τα έβγαλα δεν σκέφτηκα να κάνω how-to.
-
δεν τους ρίχνεις λίγο καθαρό οινόπνευμα;
-
Spike με το μονωτικό στο καπώ ο φίλος σου τι διαφορές είδε;
-
λίγα πράγματα...ούτως ή άλλως είναι αρκετά ήσυχο.
το καλό είναι ότι προστατεύεται το χρώμα από τις θερμοκρασίες.για 40 τόσα ευρώ σίγουρα αξίζει.
PEUGEOT FORUM