Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Πολιτικές, Δημοκρατικες, κλπ αποριες.
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Πολιτικές, Δημοκρατικες, κλπ αποριες.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 7 / 8
    Αντίλογος
    29
    146
    552
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      tasosdev last edited by

Γιατί του βγήκες σύντροφος

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        toyotaman last edited by

Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
        Γιατί του βγήκες σύντροφος

Κάνεις λάθος......

• T
          therealtopgunz last edited by

Ο χρήστης VATANEN έγραψε:

kai gia tous xenofilous....Shit high and gaze....

Για πες μας πως το λένε και οι ξενόφοβοι,που σίγουρα ξέρεις καλύτερα...

Αν εννοείς ότι είμαι ρατσιστής, ειλικρινά θα ήθελα να πεις που το διαπιστώνεις? Δλδ όποιος δε δηλώνει αριστερός θέλει να σκοτώσει τους αλβανούς και να πεθάνει η φύση?

Για να ξέρεις, ντρέπομαι για όλα τα ακατανόμαστα ελληνόπουλα που με το παραμικρό παίρνουν ένα πανό και βγαίνουν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν που όταν βγουν από το ΤΕΙ Ονυχοκοπτικής Πέρα-Δώθε Κουτρουβάλας δεν θα τους περιμένουν μια διευθυντική καρέκλα, δυο μαύροι να κάνουν αέρα, μια ξανθιά 1,80 γραμματέας να κάθεται στα πόδια τους και 96807098 ευρώ μισθό και τρομάρα τους να μιλάνε για αγώνες, όταν όλοι αυτοί που κατά τα άλλα αυτόκλητα υπερασπίζονται (βλέπε οικονομικοί μετανάστες) ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ, μαθαίνουνε τέχνες, αγοράζουνε σπίτια και αυτοκίνητα (αυτή είναι η δουλειά μου και ξέρω καλά) και γίνονται πρώτης τάξεως οικογενειάρχες, πολλές φορές με καλύτερη άποψη για την Ελλάδα από τους Έλληνες!!! Περί της πολιτικής περιορισμού του αριθμού των οικ. μεταν. στο ποσό που αντέχει η οικονομία και η χώρα συμφωνώ σε ένα σημείο: να στείλουμε στις χώρες τους μερικούς ελληναράδες αγωνιάρηδες και να έρθουνε εδώ οι αλβανοί και λοιποί μπας και δουλέψει κανείς σε αυτήν την έρμη χώρα!!!

Αν είμαι ρατσιστής? Ή μάλλον αν κάνω διακρίσεις γιατί ο ρατσισμός αναφέρεται σε φυλετική διάκριση? Φυσικά! Απεχθάνομαι οποιαδήποτε κοινωνική/οικονομική ομάδα προσπαθεί να κρύψει την ανικανότητά της, την υστεροβουλία της και τη μιζέρια της σε ψεύτικους αγώνες και εύκολους αφορισμούς!

Και πραγματικά ευτυχώς που δε μιλούσαμε κατά πρόσωπον όταν διάβασα το σχόλιό σου, γιατί η πρώτη αντίδραση που μου ήρθε περιελάμβανε μπουνιές κλωτσιές και λοιπές πολιτισμένες εκδηλώσεις αγάπης! Ελπίζω να αναιρέσεις συντομα γιατί ο ρατσισμός είναι από τις χειρότερες βρισιές που μπορεί κάποιος να μου απευθύνει!

• A
            ammophila last edited by

εγκο παντοζ πεντια ντε ιμε ρατσιστα, αφτι ινε σκυλαραπες

• K
              kon5 last edited by

kala ta les re mastora

• C
                catalyst last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:

[...]

[...] Ο λαϊκισμός έχει βλάψει τη χώρα πραγματικά ανεπανόρθωτα τις τελευταίες 3 δεκαετίες και μια ακόμα δόση θα τη ρίξει ακόμα χαμηλότερα.

Πράγματι, ο λαϊκισμός του Τσίπρα θα ρίξει χαμηλότερα μια χώρα την οποία χρηστοί πολιτικοί όπως Γιακουμάτος, Ψωμιάδης, Πολύδωρας, Κουλούρης, Μαγκριώτης, Καρατζαφέρης, Άδωνις, Παπαρήγα κλπ έχουν καταφέρει να την ανεβάσουν ψηλά. Ντροπή στον Τσίπρα που θα χαλάσει αυτό το υπέροχο κοκτέιλ με το λαϊκισμό του.

Πέραν αυτών, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι του φόρουμ ασχολείστε τόσο πολύ με το συνασπισμό και έχετε φτάσει στο σημείο σε κάθε 2ο ποστ σας να γράφετε για τον τσίπρα, τον κουναλάκη και το 3%.
                Κόμμα εξουσίας δεν είναι, κόμμα που να αντλεί ψηφοφόρους από το δικό σας δεν είναι (ίσα ίσα, που παίρνει ψηφοφόρους από το βασικό ανταγωνιστή σας), κόμμα με ιδιαίτερα ακραίες θέσεις δεν είναι, τι είναι αυτό που τόσο σας τσούζει δεν καταλαβαίνω

• T

Ρε παιδιά....τώρα ειλικρινά...που ΣΚ@Τ@ φαίνεται να είμαι ρατσιστής??? Όχι τπτ άλλο, αν έχω γράψει κατά λάθος καμιά βλακεία να το διορθώσω

Σημ.: Αν ΟΟΟΟΛΟ αυτό προήλθε από τη γνώμη μου για τους gay, συγνώμη, αλλά εγώ δεν είπα να τους ρίξουμε στην πυρά! Σε αντίθεση με άλλες σεξουαλικές ιδιαιτερότητες είναι η μοναδική (άντε και η κτηνοβασία) που όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές συναινούν, οπότε άμεσα εγκληματική ευθύνη δεν υφίσταται. Αυτό που επισημαίνω είναι ότι δε μου αρέσει η υπερπροσπάθεια ένδειξης ανοχής που ουσιαστικά μετατρέπεται σε διευκόλυνση, αντί να βοηθάμε, ή τουλαχιστον να μην τα οδηγούμε εκεί τέτοια άτομα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εν λόγω ομάδα, το ότι αποτελούν ένα εύκολα στοχεύσιμο target group, νομίζω GLB (Gay Lesbian Bi) το ονομάζουν οι marketeers, 700+m ανθρώπων παγκοσμίως και αυτό το εκμεταλεύονται οι εταιρείες και οι ψευτοπροοδευτικοί τσιμπάνε, αυτό είναι που με χαλάει απίστευτα.

• T

Ο χρήστης catalyst έγραψε:
                    Πράγματι, ο λαϊκισμός του Τσίπρα θα ρίξει χαμηλότερα μια χώρα την οποία χρηστοί πολιτικοί όπως Γιακουμάτος, Ψωμιάδης, Πολύδωρας, Κουλούρης, Μαγκριώτης, Καρατζαφέρης, Άδωνις, Παπαρήγα κλπ έχουν καταφέρει να την ανεβάσουν ψηλά. Ντροπή στον Τσίπρα που θα χαλάσει αυτό το υπέροχο κοκτέιλ με το λαϊκισμό του.

Ακριβώς επειδή έχεις δίκιο σε αυτά τα συγκεκριμένα είναι που μας πονάει όλους το θέμα Τσίπρα: Αν αυτός είναι το καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μνμ που μας προσφέρει η νέα και άφθαρτη σε σχέση με τους αναφερόμενους γενιά πολιτικών τότε we sat the boat!!!

• T
                      toyotaman last edited by

[...]

[...] Ο λαϊκισμός έχει βλάψει τη χώρα πραγματικά ανεπανόρθωτα τις τελευταίες 3 δεκαετίες και μια ακόμα δόση θα τη ρίξει ακόμα χαμηλότερα.

Πέραν αυτών, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι του φόρουμ ασχολείστε τόσο πολύ με το συνασπισμό και έχετε φτάσει στο σημείο σε κάθε 2ο ποστ σας να γράφετε για τον τσίπρα, τον κουναλάκη και το 3%.
                      Κόμμα εξουσίας δεν είναι, κόμμα που να αντλεί ψηφοφόρους από το δικό σας δεν είναι (ίσα ίσα, που παίρνει ψηφοφόρους από το βασικό ανταγωνιστή σας), κόμμα με ιδιαίτερα ακραίες θέσεις δεν είναι, τι είναι αυτό που τόσο σας τσούζει δεν καταλαβαίνω

ρε θα τρελαθούμε τελειώς εδώ μέσα........
                      δηλαδή οι 'Γιακουμάτος, Ψωμιάδης, Πολύδωρας, Κουλούρης, Μαγκριώτης, Καρατζαφέρης, Άδωνις, Παπαρήγα' είναι οι καλοί και ο Τσίπρας ο άχρηστος ?
                      γρήγορα τον γιατρό...........

• T
                        traveller last edited by

Ο χρήστης TheRealTopGunZ έγραψε:
                        Ρε παιδιά....τώρα ειλικρινά...που ΣΚ@Τ@ φαίνεται να είμαι ρατσιστής??? Όχι τπτ άλλο, αν έχω γράψει κατά λάθος καμιά βλακεία να το διορθώσω

Ρίξε μια ματιά εδώ : http://www.oloiisoi.gr/ και εάν δεν 'ανήκεις' κάπου δε χρειάζεται να αγχώνεσαι

• A
                          ammophila last edited by

όπως και οι περισσότεροι που δεν καταφέρνουνε κάτι δεν τους φταίει το κράτος, η κοινωνία, ο Θεός (τον οποίο θυμούνται όταν θέλουν σε κάποιον να τα φορτώσουν), ο Ερμής που είναι ανάδρομος ή ο δείκτης Νικέι, αλλά ή δικιά τους μιζέρια, τεμπελιά και ανικανότητα. Και συνήθως άνθρωποι σαν αυτούς στερούν την κοινωνία από ουσιαστική πρόνοια προς ανθρώπους που πραγματικά το έχουνε ανάγκη... My 2 cents...

Δεν ξερω αν βοηθω αλλα απο εδω
                          οι καταφρονεμενοι ΣΤΕΡΟΥΝ

• T

toyotaman αυτό ήθελε να πει το παιδί ότι με όλουα αυτούς ο Τσίπρας μας μάρανε.

ΤRAVELLER να σου πω μερικές σκέψεις πάνω σε αυτά που γράφονται στη σελίδα:
                            -ΟΧΙ δεν είμαστε ίδιοι, αλλά είμαστε ίσοι 😉
                            -ΝΑΙ μας παίρνουνε τις δουλειές γιατί το ΑΞΙΖΟΥΝ τις περισσότερες φορές, αφού τα δικά μας τα κοπρόσκυλα κάθονται και ξύνονται στις καφετέριες.
                            -Εφόσων προσφέρουν μέσω της φορολογίας τους, έχουν μεγαλύτερο δικαίωμα να διαμαρτύρονται από τον κάθε άεργο ρέμπελο διαδηλωσάκια.
                            -ΝΑΙ δυστυχώς πολλοί αλλοδαποί έχουν στραφεί, ή μάλλον καλύτερα συνεχίσανε από τη χώρα τους, στην εγκληματική δράση, αμαυρώνοντας πολλούς περισσότερους όμως οικογενειάρχες.
                            -ΟΧΙ δεν έχουμε νόμους, γιατί ρύθμιση θα σήμαινε καλύτερες συνθήκες για πολλούς μετανάστες, γιατί δυστυχώς μια χώρα δεν μπορεί να αντέξει με τη μία ένα μεγάλο κύμα νέου πληθυσμού, όχι με τη μία τουλάχιστον, αλλά σιγά σιγά. Εννοείται με το μέγιστο δυνατό ανθρωπιστικό χαρακτήρα.
                            -Και ΝΑΙ συμφωνώ πως ρατσιστής δεν είσαι μόνο αν είσαι οργανωμένος σε κάποια παρεμφερή οργάνωση.
                            -Α ναι, δεν είμαι ρατσιστής, αλλά λίγο σωβινιστής είμαι σε κάποια θέματα, οπότε με την νέα γενιά ελληνόπουλων καταλαβαίνετε πόσο λαλάκας αισθάνομαι

• M
                              manosk last edited by

[...]

Πρώτον:
                              Η τακτική 'αφού υπάρχουν απέναντι λαϊκιστές, ας αναδείξουμε κι εμείς έναν εξίσου ικανό στην παπαρολογία λαϊκιστή' έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν και προκάλεσε μεγάλη φθορά στην ελληνική κοινωνία και πολιτική.

Δεύτερον:
                              σε ποιους 'κυβερνητικούς εκπροσώπους' αναφέρεσαι; Δηλαδή όποιος δεν είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ; Τσίπρας ή τανκς;

Τρίτον:
                              Φαίνεται ότι δεν διαβάζεις προσεκτικά. Σκοπός του μηνύματός μου, το οποίο (έστω μερικώς) παρέθεσες, δεν είναι το να 'κόψω' ψήφους από τον κ. Τσίπρα, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το αν θα πάρει ψήφους ή όχι. Το τι μ' ενδιαφέρει το γράφω με σαφήνεια, νομίζω.

Θα σε βοηθούσε στην κατανόηση του γιατί τα ανωτέρω που γράφεις είναι εκτός πραγματικότητας, το να σκεφθείς ότι ένας ισχυρός ΤσιπροΣΥΡΙΖΑ θα έκοβε ψήφους κυρίως από το ΠΑΣΟΚ, όχι από τη ΝΔ. Επομένως προς το όφελος της ΝΔ θα ήταν να στηρίζει (εν κρυπτώ ασφαλώς) τον κ. Τσίπρα, προκειμένου να κρατήσει το ΠΑΣΟΚ όσο πιο χαμηλά γίνεται σε απόλυτα ποσοστά, ώστε να καρπωθεί η ίδια τα εκλογικά + του πρώτου κόμματος.

Και το κάτω-κάτω της γραφής, νομίζω ότι δικαιούται (ακόμα) ο καθένας να κρίνει ότι ένας πολιτικός κάνει ζημιά σε ένα ήδη βλαμμένο πολιτικό σύστημα.

• T

Ο χρήστης ammophila έγραψε:
                                Δεν ξερω αν βοηθω αλλα απο εδω
                                οι καταφρονεμενοι ΣΤΕΡΟΥΝ

Δεν ξέρω τι εννοείς και πως κατάλαβες τα λεγόμενα μου, αλλά φυσικά δεν αναφέρομαι στους συνταξιούχους ας πούμε. Αναφέρουμε σε ομάδες κυρίως δημοσίων λειτουργών/υπαλλήλων που διεκδικούν και δυστυχώς παίρνουν δικαιώματα πολύ μεγαλύτερα αναλογικά από το τι προσφέρουν στην οικονομία, στερώντας τα από ομάδες που τα έχουν περισσότερη ανάγκη. Π.χ. το ότι οι λιμενεργάτες έπληξαν την ελληνική οικονομία ανεπανόρθωτα στερώντας μας την ελπίδα να γίνουμε διαμετακομιστικός κόμβων των κινέζων στην ευρώπη γιατί φοβήθηκαν μη χάσουν τα παχυλά δικαιώματα, κεκτημένα μεν, μέσω λαικίστικων δοσοληψιών δε, το βρίσκεις πολύ δίκαιο??? Ξέρεις πόση ανάπτυξη θα είχαμε σε αποθήκες, μεταφορές κλπ κλπ και υπερπολλαπλάσιες θέσεις εργασίας από τις όποιες ΜΠΟΡΕΙ να χάνονταν από τους λιμενεργάτες?

• T
                                  traveller last edited by

toyotaman αυτό ήθελε να πει το παιδί ότι με όλουα αυτούς ο Τσίπρας μας μάρανε.

ΤRAVELLER να σου πω μερικές σκέψεις πάνω σε αυτά που γράφονται στη σελίδα:
                                  -ΟΧΙ δεν είμαστε ίδιοι, αλλά είμαστε ίσοι 😉
                                  -ΝΑΙ μας παίρνουνε τις δουλειές γιατί το ΑΞΙΖΟΥΝ τις περισσότερες φορές, αφού τα δικά μας τα κοπρόσκυλα κάθονται και ξύνονται στις καφετέριες.
                                  -Εφόσων προσφέρουν μέσω της φορολογίας τους, έχουν μεγαλύτερο δικαίωμα να διαμαρτύρονται από τον κάθε άεργο ρέμπελο διαδηλωσάκια.
                                  -ΝΑΙ δυστυχώς πολλοί αλλοδαποί έχουν στραφεί, ή μάλλον καλύτερα συνεχίσανε από τη χώρα τους, στην εγκληματική δράση, αμαυρώνοντας πολλούς περισσότερους όμως οικογενειάρχες.
                                  -ΟΧΙ δεν έχουμε νόμους, γιατί ρύθμιση θα σήμαινε καλύτερες συνθήκες για πολλούς μετανάστες, γιατί δυστυχώς μια χώρα δεν μπορεί να αντέξει με τη μία ένα μεγάλο κύμα νέου πληθυσμού, όχι με τη μία τουλάχιστον, αλλά σιγά σιγά. Εννοείται με το μέγιστο δυνατό ανθρωπιστικό χαρακτήρα.
                                  -Και ΝΑΙ συμφωνώ πως ρατσιστής δεν είσαι μόνο αν είσαι οργανωμένος σε κάποια παρεμφερή οργάνωση.

Με όλο το σεβασμό στις απόψεις σου : Επειδή είμαι λιγάκι πιο παλιός και αυτά τα έχουμε πει δεκάδες φορές, δε νομίζω ότι έχω να προσθέσω κάτι. Μη με παρεξηγήσεις απλώς ψιλοκουράστηκα

->Α ναι, δεν είμαι ρατσιστής, αλλά λίγο σωβινιστής είμαι σε κάποια θέματα, οπότε με την νέα γενιά ελληνόπουλων καταλαβαίνετε πόσο λαλάκας αισθάνομαι

Η νέα γενιά των Ελληνόπουλων είναι μια χαρά.
                                  Κάθε γενιά είναι 'καθρέπτης' της εποχής της.
                                  Γενικά μιλώντας και όχι αναφερόμενος σε σένα: Όποιος τα χώνει σε κάθε 'νέα γενιά' μάλλον δεν έχει καταλάβει ή δε θέλει να παραδεχθεί ότι περνάει σιγά σιγά ...στην εφεδρεία.

Ούτε εσύ ήσουν ίδιος με τον πατέρα σου ούτε εγώ με τον δικό μου ούτε το παιδί μου θα είναι το ίδιο με μένα και πάει λέγοντας.
                                  ΄΄Αλλες εποχές άλλοι άνθρωποι άλλες αξίες άλλα ιδανικά και πάει λέγοντας

• G
                                    gfon last edited by

Μην την πεφτετε εκ των προτερων στον Τσιπρα, ασε να δουμε τι μπορει να κανει οταν απογαλακτιστει απο τον Αλαβανο, και αρθρωσει δικο του λογο .....αν αρθρωσει και εδω ειμαστε.

Παντως ο δικοματισμος δεν πεθανε και ουτε προκειται να πεθανει και ο Τσιπρας η οποιος αλλος εχει κατι να πει, θα πρεπει να αρχισει να σκεφτεται πιθανοτητες κυβερνητικων συνεργασιων για να μην μενουν μονο στην διαμαρτυρια και στο 'τσαμπα μαγκες'.

• T

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
                                      Η νέα γενιά των Ελληνόπουλων είναι μια χαρά.
                                      Κάθε γενιά είναι 'καθρέπτης' της εποχής της.
                                      Γενικά μιλώντας και όχι αναφερόμενος σε σένα: Όποιος τα χώνει σε κάθε 'νέα γενιά' μάλλον δεν έχει καταλάβει ή δε θέλει να παραδεχθεί ότι περνάει σιγά σιγά ...στην εφεδρεία.

Ούτε εσύ ήσουν ίδιος με τον πατέρα σου ούτε εγώ με τον δικό μου ούτε το παιδί μου θα είναι το ίδιο με μένα και πάει λέγοντας.
                                      ΄΄Αλλες εποχές άλλοι άνθρωποι άλλες αξίες άλλα ιδανικά και πάει λέγοντας

Για τα άλλα, ελπίζω να συμφωνείς ότι έχω μια σχετικά υγιή αντιμετώπιση του θέματος. Για το θέμα της εγκληματικότητας σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι φταίνε οι αλλοδαποί, απλά μην πάμε και στον αντίστροφο ρατσισμό, ήρθανε ένα μικρό ποσοστό μπουμπούκια για να κάνουνε παρέα στα δικά μας, κυρίως το ότι ΚΑΚΩΣ εξαιτίας αυτών των λίγων στιγματίστηκαν και οι υπόλοιποι ήθελα να γράψω. Οπότε τώρα που το ξαναβλέπω καταλαβαίνω γιατί στο συγκεκριμένο ήμουν παρεξηγήσιμος

Για το κουότεντ συμφωνώ 1000% μαζί σου (όχι στο μια χαρά). Για την γενιά αυτή (από την οποία δεν απέχω πολύ, 24 είμαι) υπεύθυνοι είναι σε μεγάλο βαθμό οι γονείς τους που ότι δεν προλάβανε να κάνουνε αυτοί το περάσανε σε υπεβολή στα παιδιά τους. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδάκια για την έλλειψη παιδείας που τους προσφέρουν οι γονείς τους. Πραγματικά πληρώνουν την εποχή που μεγαλώνουν...

• T
                                        toyotaman last edited by

Ο χρήστης GFON έγραψε:
                                        Μην την πεφτετε εκ των προτερων στον Τσιπρα, ασε να δουμε τι μπορει να κανει οταν απογαλακτιστει απο τον Αλαβανο, και αρθρωσει δικο του λογο .....αν αρθρωσει και εδω ειμαστε.

Παντως ο δικοματισμος δεν πεθανε και ουτε προκειται να πεθανει και ο Τσιπρας η οποιος αλλος εχει κατι να πει, θα πρεπει να αρχισει να σκεφτεται πιθανοτητες κυβερνητικων συνεργασιων για να μην μενουν μονο στην διαμαρτυρια και στο 'τσαμπα μαγκες'.

Σωστός.......

• C
                                          christos-dimou last edited by

Περί ρατσισμού

Στο εν λόγω site αναφέρει ότι μόνον το 30% των παραβάσεων έχει ως υπεύθυνους αλοδαπούς. Το γεγονός όμως είναι ότι οι αλοδαποί αποτελούν μόνον το 10% του πληθυσμού της χώρας αυτό δεν βλέπω να αναφέρεται κάπου......

Περί δικομματισμού,

Δεν θυμάμαι ποτέ την Ελλάδα να μην έχει δύο μεγάλα κόμματα. Ασφαλώς όχι τη Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά τους πρότερους αυτών.

Περί Τσίπρα,

Ο Τσίπρας έχει αποδείξει πολλάκις στη σπουδαστική του πορεία ότι είναι χειρότερος από τους Γιακουμάτους και λοιπούς. Σε αντίθεση όμως με τους φανερούς ο Τσίπρας απολαμβάνει την υποστήριξη των ΜΜΕ και παρουσιάζεται ως σωτήρας της χώρας. Πέραν αυτού εφόσον έχει τον Λαζόπουλο ως κύριο αβανταδόρο τα έπιασε τα λεφτά της η φτωχή Ψωροκώσταινα....

Περί Κοινωνικού Ρατσισμού,

Το εμείς οι δεξιοί μου άρεσε..... Το να κολλάμε ταμπέλες δεν θεωρείται ρατσισμός. Δηλαδή όταν προσπαθείς να θυμίσεις τα αυτονότητα αυτόματα σε κάνει Δεξιό-Πασόκο-Κρατικοδίαιτο και δεν συμμαζεύεται???

Περί Λιμενεργατών

Ποτέ στη ζωή μου δεν κατανόησα πως μία χώρα που αποφάσισε να αλλάξει πολίτευμα από Βασιλευόμενη Δημοκρατία σε Προεδρευόμενη Δημοκρατία ανέχεται ακόμα να υπάρχει το κληρονομικό δικαίωμα στην εργασία κάποιων συντεχνειών.

Παραδείγματα????

Τα λίμανια δεν θα απαξιώνει η κάθε κυβέρνηση μόνον. Τα απαξιώνουν και οι βασικοί πρωταγωνιστές τους (λέγεμε Λιμενεργάτης). Το ίδιο σενάριο το είδαμε και αλλού (GoodYear, Pirelli) και ακόμα βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο.

Η ΔΕΗ για να μην θιγούν τα δικαιώματα των Εργαζομένων συνεχίζει να καίει Λιγνίτη. Το ωραίο είναι ότι οι φοβεροί και τρομεροί Οικολόγοι ξιφουλκούν κατά του Λιθάνθρακα (που είναι μία τάξη καθαρότερος από τον Λιγνίτη σε dust-to-dust) αλλά περί Λιγνίτη τσιμουδιά. Όταν αρχίσουμε να μιλούμε για πυρηνικά δε, εκεί χαλά ο κόσμος. Το παιγνίδακι βέβαια γνωστό καθώς η ΓΕΝΟΠ δεν θέλει να χάσει το παιγνίδι του ελέγχου της παραγωγής αλλά εμείς οι υπόλοιποι γιατί να παίζουμε το δικό τους παιγνίδι???

Στον ΟΤΕ τα ίδια και χειρότερα. 300,000 ευρώ αποζημιώσεις σε 50άρηδες που στη συνέχεια προσέφεραν (αυτοί που ήταν ικανοί) τις υπηρεσίες τους στις νέες εταιρείες τηλεφωνίας. Κατά τα άλλα πληρώνουμε 30 ευρώ το δίμηνο πάγιο για μία γραμμή χαλκού μέχρι την κοντινότερο βρόγχο. Λες και η ασύρματη μεταφορά δεδομένων είναι λιγότερο αξιόπιστη???

Περί σεξουαλικότητας,

Επί 8 γενεές στην Ελλάδα ήταν μία 20~30χρονη (Θεία, Ξαδέλφη, Πουτάνα δεν έχει σημασία) που ξεπέταγε τα νεαρά 14~15χρόνα. Στην αστική τάξη όλο και κάποιος γεροδεμένος κύριος (Επιστάτης, Θείος, Κηπουρός, Ξάδελφος) μάθαινε τη τέχνη του έρωτα στις 14χρόνες. Σήμερα όταν ένας 14χρόνος πάει σε οίκο ανοχής κινδυνεύει η Ιερόδουλος με αποπλάνηση ανηλίκου! Όταν μία 12χρονή ερωτευθεί έναν 15χρονό υπάρχει ο κίνδυνος στον 3χρόνο της σχέσης τους ο νεαρός να κατηγορηθεί για αποπλάνηση ανήλικης.... Έλεος!!!!

Περί ναρκωτικών,

Από το χασισάκι περνάς στην παραμύθα (ηρωίνη). Αυτό λένε τα νούμερα και δεν αλλάζει. Σήμερα έχουμε και την κοκαϊνή αποτέλεσμα της οικονομικής μας ευημερίας. Οι Ελβετοί δοκίμασαν την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών (ακόμα και τα σκληρά) και γρήγορα άλλαξαν και πάλι το μέτρο. Άλλο η Ολλανδία άλλο η Ελλάδα ως κοινωνίες.

Just my 2 cents...

• V
                                            vatanen last edited by

kai gia tous xenofilous....Shit high and gaze....

Για πες μας πως το λένε και οι ξενόφοβοι,που σίγουρα ξέρεις καλύτερα...

Αν εννοείς ότι είμαι ρατσιστής, ειλικρινά θα ήθελα να πεις που το διαπιστώνεις? Δλδ όποιος δε δηλώνει αριστερός θέλει να σκοτώσει τους αλβανούς και να πεθάνει η φύση?

Για να ξέρεις, ντρέπομαι για όλα τα ακατανόμαστα ελληνόπουλα που με το παραμικρό παίρνουν ένα πανό και βγαίνουν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν που όταν βγουν από το ΤΕΙ Ονυχοκοπτικής Πέρα-Δώθε Κουτρουβάλας δεν θα τους περιμένουν μια διευθυντική καρέκλα, δυο μαύροι να κάνουν αέρα, μια ξανθιά 1,80 γραμματέας να κάθεται στα πόδια τους και 96807098 ευρώ μισθό και τρομάρα τους να μιλάνε για αγώνες, όταν όλοι αυτοί που κατά τα άλλα αυτόκλητα υπερασπίζονται (βλέπε οικονομικοί μετανάστες) ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ, μαθαίνουνε τέχνες, αγοράζουνε σπίτια και αυτοκίνητα (αυτή είναι η δουλειά μου και ξέρω καλά) και γίνονται πρώτης τάξεως οικογενειάρχες, πολλές φορές με καλύτερη άποψη για την Ελλάδα από τους Έλληνες!!! Περί της πολιτικής περιορισμού του αριθμού των οικ. μεταν. στο ποσό που αντέχει η οικονομία και η χώρα συμφωνώ σε ένα σημείο: να στείλουμε στις χώρες τους μερικούς ελληναράδες αγωνιάρηδες και να έρθουνε εδώ οι αλβανοί και λοιποί μπας και δουλέψει κανείς σε αυτήν την έρμη χώρα!!!

Αν είμαι ρατσιστής? Ή μάλλον αν κάνω διακρίσεις γιατί ο ρατσισμός αναφέρεται σε φυλετική διάκριση? Φυσικά! Απεχθάνομαι οποιαδήποτε κοινωνική/οικονομική ομάδα προσπαθεί να κρύψει την ανικανότητά της, την υστεροβουλία της και τη μιζέρια της σε ψεύτικους αγώνες και εύκολους αφορισμούς!

Και πραγματικά ευτυχώς που δε μιλούσαμε κατά πρόσωπον όταν διάβασα το σχόλιό σου, γιατί η πρώτη αντίδραση που μου ήρθε περιελάμβανε μπουνιές κλωτσιές και λοιπές πολιτισμένες εκδηλώσεις αγάπης! Ελπίζω να αναιρέσεις συντομα γιατί ο ρατσισμός είναι από τις χειρότερες βρισιές που μπορεί κάποιος να μου απευθύνει!

Ώπα,ώπα...Πήρες αδίκως φόρα!
                                            Δεν σε είπα πουθενά ρατσιστή.Αναφέρθηκα σε ξενόφοβους...
                                            Με πικάρεις για την χρήση αγγλικών στο λόγο μου,σε πικάρω με λέξη που έχει το ίδιο πρώτο συνθετικό,ρισκάροντας να σε προσβάλλω,αν και όπως είδα σε προηγούμενη δημοσίευση σου είχες το πακέτο και μάλλον δεν έπεφτα μακριά...
                                            ΣΥΝΕΠΩΣ ρατσιστή ουδέποτε σε αποκάλεσα!
                                            Παρενέβηκες ειρωνικά σε μια διαφωνία μου με άλλο μέλος και απάντησα παρορμητικά!
                                            That's all! ( )

Υ.Γ. Αν κάτι θα έπρεπε να αναιρεθεί νομίζω είναι οι απειλές βίας που ελπίζω να μην σε χαρακτηρίζουν...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 7 / 8