-
Ναι το που διαφωνουμε δε βλεπω ρε μπιλ.Απλα λεω οτι πολυ δυσκολα θα φτασουν τις ηδη καταξιωμενες μαρκες μιας και αυτες εχουν απο πισω τους ηδη μια (μεγαλη πολλες φορες) κατασκευαστικη και οχι μονο ιστορια.Ασχετα αν ανηκει η σκοντα στην φαουβε δεν θα τη δεις ποτε ισαξια της.Η πιστευεις οτι την Κια θα την δεις στο ιδιο επιπεδο με τη Μερσεντες πχ;
-
Η Mercedes είναι καθιερωμένη εταιρεία status και πολυτελών αυτοκινήτων. Απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό.
Αν θες να έχουμε μια πιο ρεαλιστική σύγκριση, το Ceed αυτή τη στιγμή μου λες που υπολείπεται από το Auris πχ? Γιατί να προτιμήσει κάποιος το Auris και όχι το Ceed?
-
Καατι πιο εποικοδομητικο...γνωριζει κανεις αν τα μηχανικα του μερη θα ειναι απο καποιο υπαρχων μοντελο ?
-
θα έχει κινητηρες suzuki
-
Η τιμή του είναι ...αστεία ακριβή πάντως, πρέπει να χάσει κάποιος το μυαλό του για να πάρει αυτόν τον αμφίβολης ποιότητας κουβά με τόσα λεφτά, όταν υπάρχουν πολλά άλλα γνωστά, ασφαλέστερα, ποιοτικότερα προϊόντα!
Εδώ και τα original Smart είναι στα ίδια λεφτά! Και ΟΚ δεν έχουν τις 2 παραπάνω θέσεις του...Noble, αλλά και το Noble που τις έχει, θα τις χρησιμοποιήσει ποτέ; Ποιος θα είναι τόσο....θαρραλέος να καθήσει εκεί;Ακόμη και η ίδια η εταιρεία παραδέχτηκε πως στόχος τους είναι η 300 πωλήσεις για το 2008, λιγότερες από όσες πουλάει το Smart σε ένα μήνα!
-
Γρηγόρη, όταν το Τιντα (sic) πουλάει όσο πουλάει, δεν με εκπλήσσει τίποτα απολύτως.
-
ευγε στους κινεζους....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γρηγόρη, όταν το Τιντα (sic) πουλάει όσο πουλάει, δεν με εκπλήσσει τίποτα απολύτως.Καλά, όντως, αλλά εκεί υπάρχει το κοινό του συνταξιούχου που δεν θέλει Hyundai και δεν φτάνουν και τα λεφτά για Corolla!
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Καατι πιο εποικοδομητικο...γνωριζει κανεις αν τα μηχανικα του μερη θα ειναι απο καποιο υπαρχων μοντελο ?οχι τι θα εχει τι εχει γιατι το αυτοκνητο εχει ειδη παρουσιαστει και κυκλοφορει ηδη στην ελληνικη αγορα!!!
τρεξτε γιατι ειναι περιορισμενα τα κοματια!!!!σηκωθειτε απο ντιβανια-καναπεδες-κρεβατια
οποιος προλαβει!!
-
Στον Πύργο άνοιξε αντιπροσωπεία της** ChinaMotors** και την έχει γνωστός μου.
Τρέχω τώρα να πάρω το μούμπλε-μούμπλε! -
Ο χρήστης Random έγραψε:
ευγε στους κινεζους....Γιατί δηλαδή, τι κατώρθωμα έκαναν;
-
εφττιαξαν αμαξια με χαμηλο κοστος να πλημυρισσει η αγορα με τετοια...ολα προς οφελος του καταναλωτη...οι τιμες ολοενα και θα πεφτουν...ανυπομονω να βγει και κινεζικο σουπερκαρ..τοτε θα δεις τι εχει να γινει
-
Σκοπευεις να γινεις Μαθουσαλας ο Β';;
-
http://www.worldcarfans.com/9080214.023 ... n-the-rest
-
με 8.800τόσα υπάρχουν τόσα καλά μικρά αυτοκίνητα που δε νομίζω ότι κάποιος θα κοιτάξει το αμφιβόλου ποιότητας κινέζικο. Εξάλλου με 500 λιγότερα παίρνεις matiz με τη Φαρμάκη optional extra
-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
με 8.800τόσα υπάρχουν τόσα καλά μικρά αυτοκίνητα που δε νομίζω ότι κάποιος θα κοιτάξει το αμφιβόλου ποιότητας κινέζικο. Εξάλλου με 500 λιγότερα παίρνεις matiz με τη Φαρμάκη optional extraΑυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ μόλις είδα την τιμή...
-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
με 8.800τόσα υπάρχουν τόσα καλά μικρά αυτοκίνητα που δε νομίζω ότι κάποιος θα κοιτάξει το αμφιβόλου ποιότητας κινέζικο. Εξάλλου με 500 λιγότερα παίρνεις matiz με τη Φαρμάκη optional extraΗ Φαρμακη ποια ειναι....
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
με 8.800τόσα υπάρχουν τόσα καλά μικρά αυτοκίνητα που δε νομίζω ότι κάποιος θα κοιτάξει το αμφιβόλου ποιότητας κινέζικο. Εξάλλου με 500 λιγότερα παίρνεις matiz με τη Φαρμάκη optional extra
Η Φαρμακη ποια ειναι....
-
http://www.chinamotors.gr/hxauto/models ... video1.htm
-
NOBLE