-
Aπο τα λιγα που προλαβα να δω παντως στην εν λογω προβλεψη, απεχει ετη φωτος απο το να θεωρηθει προβλεψη. 150 χλμ μακρια απο ενα τεραστιο τετραγωνο επιφανειας καποιων χιλιαδων τετρ.χλμ, σχεδον 1 Ριχτερ εξω σε μεγεθος κλπ κλπ κλπ
Αν ειναι ετσι κανω κι εγω προβλεψεις (και χωρις ολοκληρωματα να τις καταλαβαινει ο κοσμακης)
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Στην παρακατ περιοχη θα γινει αρχες Μαρτιου (ή τελη ή στο μεσο, αντε βαρια-βαρια Απριλομάη) σεισμος περιπου 6R (2R αποκλιση)
-
τελικά ήταν σωτήριο ή όχι το μεγάλο εστιακό βάθος ?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aπο τα λιγα που προλαβα να δω παντως στην εν λογω προβλεψη, απεχει ετη φωτος απο το να θεωρηθει προβλεψη. 150 χλμ μακρια απο ενα τεραστιο τετραγωνο επιφανειας καποιων χιλιαδων τετρ.χλμ, σχεδον 1 Ριχτερ εξω σε μεγεθος κλπ κλπ κλπΑν ειναι ετσι κανω κι εγω προβλεψεις (και χωρις ολοκληρωματα να τις καταλαβαινει ο κοσμακης)
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Στην παρακατ περιοχη θα γινει αρχες** Μαρτιου (ή τελη ή στο μεσο, αντε βαρια-βαρια Απριλομάη**) σεισμος περιπου 6R (2R αποκλιση)
επιτέλους: και λίγη ακρίβεια.......
Το αρνί, θα'χω προλάβει να το χωνέψω? -
σεισμός #2 μόλις
-
AAAAAAAA!!!!!!!
-
roger
-
Αντε πάλι ...
-
Και αυτός καλός!!
-
6.3 τον δίνουν http://www.gfz-potsdam.de/geofon/seismon/globmon.html
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm: Ρε λές? Ποιός το είχε γράψει ότι υπάρχει πρόβλεψη?!Τα μηνύματα είχαν ως εξής:
τελευταία όλο και ακούγονται φήμες για μεγάλο σεισμό στα τέλη Φεβρουαρίου .....κάτι έγραψε και το Εθνος της Κυριακής (νομίζω) σαν πρόβλεψη προερχόμενη απο το ΒΑΝ για μέγεθος απο 6,8 μεχρι 7,2 !!!!
βέβαια δεν αναφέρονται περιοχές για ευνόητους λόγους.........βγήκε άμεσα ο Τσελέντης και απέδωσε τα σηματα του ΒΑΝ ότι αντιστοιχούν στους πρόσφατους σεισμούς της Πάτρας (αλλα γνωρίζουμε ότι αυτός είναι οπαδός του μικρότερου πανικού , οπότε δεν πιάνεται ) ..........
κάποιες επιστολές λέγεται ότι στάλθηκαν απο διάφορους ερευνητές στον ΟΑΣΠ και μάλιστα ένας απο αυτούς διέκοψε την μετάδοση των σημάτων στην σελίδα του στο νετ για 'λόγους ασφαλείας'...........
http://www.astronomos.gr/SEISMO/SEISMO_MAIN.html
.......σφυρίχτρα και μπριζόλα στο κομοδίνο ???????......
τελευταία όλο και ακούγονται φήμες για μεγάλο σεισμό στα τέλη Φεβρουαρίου .....κάτι έγραψε και το Εθνος της Κυριακής (νομίζω) σαν πρόβλεψη προερχόμενη απο το ΒΑΝ για μέγεθος απο 6,8 μεχρι 7,2 !!!!
βέβαια δεν αναφέρονται περιοχές για ευνόητους λόγους.........
Κάποιοι δημοσιογράφοι - της πλάκας κατ'εμέ - έγραψαν ότι υπάρχει ένδειξη για τον Κορινθιακό...
Τι θέλουν και μας θυμίζουν το '81;
Έτσι λένε ότι έδειξαν οι μετρήσεις του Βαρώτσου/ΒΑΝ...
_Πολύ θα ήθελα να μάθω περισσότερα από κανέναν που γνωρίζει...
Δεν είναι και ευκολοχώνευτο να περιμένεις σεισμό παρόμοιο του '81...
Και το συζητάγαμε χθες βράδι...
Τουλάχιστον δεν έγινε ένα νέο '81 στην Κορινθία (αν και ο Φεβρουάριος δεν τελείωσε ακόμα)...O Tσελεντης λενε το ειχε προβλεψει
Αν δείτε το quote του MAGIK μάλλον ο Τσελέντης είναι ένας καιροσκόπος ολκής που κοιτάει να επωφεληθεί αλλάζοντας τις δηλώσεις του κατα το δοκούν...
_
-
μη βασίζεστε στα reports των ξένων δικτύων πέφτουν πιο έξω
-
Στο δελτιο του Mega παντος το θαψανε κυριολεκτικα!!!
-
6,4 η επίσημη μέτρηση για τον 2ο σεισμό!
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εγω παντως την ωρα του σεισμου χτυπουσα ανελεητα μια φασολαδα. Εμεινα με ανοιχτο το στομα, με το κουταλι γεματο φασολαδα να απεχει 2-3 ποντους, εμεινα ετσι για μερικα δευτερολπτα και μετα συνεχισα τη μασα.
Ρε μπας και είσαι το επίκεντρο;
Ειμαι και ευτραφουλης.
Δεν το ειχα σκεφτει αυτο.
Βρε λες να την εκανα εγω τη λαδιά; -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αν δείτε το quote του MAGIK μάλλον ο Τσελέντης είναι ένας καιροσκόπος ολκής που κοιτάει να επωφεληθεί αλλάζοντας τις δηλώσεις του κατα το δοκούν...
_
Ελα......
-
Λοιπόν τελικά ο φίλος εγκέλαδος μας επισκέφτηκε ξανά.
- Ο σεισμός ήταν 6.5 και όχι από 6.8 ως 7.2
- Δεν έγινε βέβαια στα τέλη Φεβρουαρίου.
Και πέρα από αυτά..
Και να γνώριζα με ακρίβεια το σεισμό. Αν το είχα ανακοινώσει οι σκηνές πανικού θα ήταν απερίγραπτες. Εκατομύρια Έλληνες που θα φεύγουν τρομαγμένοι για τα παλαιά δυόροφα εξοχικά τους και περίπου στα 100 θύματα από την έξοδο. Κοινώς μεγαλύτερη ζημιά πριν ακόμα και από το σεισμό.
-
Το ειπε ενας σεισμολογος στην Νετ το πρωι!!!
Και εμενα μου φανηκε υπερβολικο
http://news.pathfinder.gr/greece/news/457066.html -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ελα......Πάλι τελευταίος τα διαπιστώνω όλα ε;...
Τεσπα, τον τελευταίο καιρό είτε είναι η εντύπωσή μου ή έχουμε βιώσει κάποιους πραγματικά έντονους σεισμούς στην περιοχή της πελοποννήσου...
[list:1fudr02b][:1fudr02b]20080106_UTC_051420, 6.5, PELOPONNISOS (ΛΑΚΩΝΙΑ)[/1fudr02b]
[:1fudr02b]20080204_UTC_202509, 5.6, PELOPONNESE (ΑΧΑΪΑ)[/1fudr02b]
[:1fudr02b]20080204_UTC_221539, 5.2, PELOPONNESE (ΑΧΑΪΑ)[/1fudr02b]
[:1fudr02b]20080214_UTC_100925, 6.7, SW OF PELOPONHSSOS (ΜΕΣΣΗΝΙΑ)[/1fudr02b]
[:1fudr02b]20080214_UTC_120856, 6.6, SW PELOPONNESE (ΜΕΣΣΗΝΙΑ)[/1fudr02b][/list:u:1fudr02b]πηγή: ΑΠΘ_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ελα......
Πάλι τελευταίος τα διαπιστώνω όλα ε;...
_
όχι, απλά δεν είσαι στο 'χώρο' και δεν τα ξέρεις 'από μέσα'....
[τα υπόλοιπα δε λέγονται in public..... ] -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
όχι, απλά δεν είσαι στο 'χώρο' και δεν τα ξέρεις 'από μέσα'....
[τα υπόλοιπα δε λέγονται in public..... ]Ελπίζω να υπάρχει τουλάχιστον κανένας αξιόλογος...
_
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?