-
προς στιγμήν ψάρωσα.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άσχετο, Σπύρο το cruise έχει το το touch cube, έτσι;
Ρώτα κι εμένα ρε! Ξέρω! ΤΟ ΕΧΕΙ!
εχει, και μπορεις να προσθεσεις και αλλες πλευρες...
-
!!!
οχι ρε γαμωτο!! αν δεν ηταν τοσο μεγαλο, θα το σκεφτομουν σοβαρα...
(αυτο και το γεγονος οτι ακομα ξεχρεωνω το touch! )κουκο μη με πρηζεις ποτε θα παμε για καφε στον σπυρο! ρωτα τον μονος σου! εμενα δε μου λεει!
-
Σπυρέτο, πότε να έρθουμε για καφέ?
-
σπυρο, παω λιγο διπλα, στα γκατζετ.. για ριξε μια ματια!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:Σπυρέτο, πότε να έρθουμε για καφέ?
Κυριακη?
εκει που μενω, θες σιγουρα destinator για να το βρεις παντως!!!
-
Την Κυριακή, απ' ότι λένε, θα χιονίζει πολύ!
-
να θυμηθω να ανοιξω την κουκουλα, μηπως παθει τιποτα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Την Κυριακή, απ' ότι λένε, θα χιονίζει πολύ!ε και?
εκει που ειμαι θα το στρωσει λιγακι βεβαια, αν ομως ριξει αρκετο.
η χαρα της παντας δηλαδη...
-
Η κάμερα του Cruise τι λέει; Γιατι ό,τι έχω δει μέχρι στιγμή σε PDA είναι για τον π !
-
μαλλον η καλυτερη για pda
χωρις να φθανει βεβαια τις καλες των συμβατικων κινητων.
θα ανεβασει καμια ο Κουκος αμα ειναι.
-
στο κομματι της φωτογραφιας, δε νομιζω να διαφοροποιειται απο το απλο το touch...
αλλα... ποιος τη χρησιμοποιει...
ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! περιμενω μια γνωμη λιγο πιο διπλα! -
δεν ξερω
-
Αλλη ερώτηση: έχει κάποιος οικογενειακό πρόγραμμα στην Wind; Ισχύει πως αν έχω 4 αριθμούς πχ έχω και 4χ1=4ώρες δωρεάν ενδοοικογενειακό χρόνο ομιλίας, ανεξάρτητα από τον χρόνο ομιλίας που έχει το κάθε μέλος;
Επίσης, το Wind plus για πλοήγηση στο internet με Wap, ισχύει και στα οικογενειακά έτσι; Με 3,5€ το μήνα;
-
ακόμα;;
-
kouk
αντε να το παρεις για να ερθετε για καφε! -
υπάρχει κανά σάιτ με υλικό για Κ800 ?
-
Τελικά και η Wind και η Cosmote έχουν παρόμοιο πρόγραμμα στα οικογενειακά. Για κάθε αριθμό του οικογενειακού, έχεις 1 ώρα που διαμοιράζεται στην οικογένεια, ενώ ο καθε αριθμός μπορεί να έχει όποιο πρόγραμμα τον βολεύει.
Μάλλον όμως πάω προς Wind λόγω του Flexy αλλά και των υπηρεσιών στο Internet που έχει...
Φυσικά, ΑΝ δίνουν το Touch Cruise χωρίς το i-GO , δεν είμαστε να πληρώνουμε software που δεν θα χρησιμοποιήσουμε!Η επιδότηση για 4 αριθμούς με φορητότητα από Vodafone (το ίδιο με νέο συμβόλαιο είναι φυσικά), θα φτάσει σχεδόν 400€ με πιστωτική.
Μένουν άλλα 250€ περίπου για την συσκευή, αν βγάλουμε πως θα μου επιστραφεί ο ΦΠΑ, έχουμε μουμπλε - μουμπλέ.... Ουσιαστικά θα μου στοιχίσει 125€.
Καλά είναι. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
kouk
αντε να το παρεις για να ερθετε για καφε!τον ρωτας αν θα μπορει να βγει απο το σπιτι του?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]