-
Ο χρήστης gla έγραψε:
Πόσα lt λάδι χρειάζεται το CRV στην αλλαγή λαδιών?Ό,τι λέει το manual. Τι λέει αλήθεια;
-
5 λιτρα ρε παιδια... διλιτρο τι είναι. Τι άλλο?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
5 λιτρα ρε παιδια... διλιτρο τι είναι. Τι άλλο?... άκυρο, νόμιζα ότι ρώτησε τι τύπο λαδιών.
-
Το manual αναφέρει 3.7 lt με φίλτρο και 3.5 lt χωρίς το φίλτρο και συνολικά 4.5lt, στην αντιπροσωπια μου είπαν 5 lt.Τι ισχύει?
-
Εδώ και 2 εβδομάδες είμαι κάτοχος ενός CR-V.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και έχω κάνει λίγα χιλιόμετρα ακόμα το αυτοκίνητο φαίνεται καλό.
Το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει - και δυστυχώς μου χαλάει την καλή εικόνα - είναι οι κραδασμοί που περνούν μέσα στην καμπίνα όταν το αυτοκίνητο είναι στο ρελαντί. Φυσικά οι κραδασμοί συνοδεύονται και με τον αντίστοιχο θόρυβο...
Αυτό φαίνεται να συμβαίνει όταν λειτουργεί το βεντιλατέρ του αυτοκινήτου. Ο θόρυβος και οι κραδασμοί με κάνουν να αισθάνομαι ότι το αμάξι είναι τουλάχιστον 10 ετών και έχει κάνει 100,000 χιλιόμετρα....
Στο Σαρακάκη στη Γλυφάδα μου είπαν ότι όλα είναι φυσιολογικά και οτι το δικό μου αμάξι είναι και πιο ήσυχο ( ) από άλλα...
Καταλαβαίνω ότι είναι λογικό να αισθάνεται κανείς το βεντιλατέρ όταν λειτουργεί, αλλά είναι φυσιολογικό τόσο πολύ??
Μπορεί κάποιος άλλος κάτοχος CR-V να μου πει τι συμβαίνει στο δικό του?
Επίσης, μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό συνεργείο/ αντιπροσωπεία για Honda?
Ευχαριστώ!
-
Δεν εχω ακούσει για κάτι τέτοιο. Το ΣΚ που θα δω έναν φίλο με crv καινουριο θα τον ρωτησω.
-
Ο χρήστης dimisc έγραψε:
Εδώ και 2 εβδομάδες είμαι κάτοχος ενός CR-V.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και έχω κάνει λίγα χιλιόμετρα ακόμα το αυτοκίνητο φαίνεται καλό.
Το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει - και δυστυχώς μου χαλάει την καλή εικόνα - είναι οι κραδασμοί που περνούν μέσα στην καμπίνα όταν το αυτοκίνητο είναι στο ρελαντί. Φυσικά οι κραδασμοί συνοδεύονται και με τον αντίστοιχο θόρυβο...
Αυτό φαίνεται να συμβαίνει όταν λειτουργεί το βεντιλατέρ του αυτοκινήτου. Ο θόρυβος και οι κραδασμοί με κάνουν να αισθάνομαι ότι το αμάξι είναι τουλάχιστον 10 ετών και έχει κάνει 100,000 χιλιόμετρα....
Στο Σαρακάκη στη Γλυφάδα μου είπαν ότι όλα είναι φυσιολογικά και οτι το δικό μου αμάξι είναι και πιο ήσυχο ( ) από άλλα...
Καταλαβαίνω ότι είναι λογικό να αισθάνεται κανείς το βεντιλατέρ όταν λειτουργεί, αλλά είναι φυσιολογικό τόσο πολύ??
Μπορεί κάποιος άλλος κάτοχος CR-V να μου πει τι συμβαίνει στο δικό του?
Επίσης, μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό συνεργείο/ αντιπροσωπεία για Honda?
Ευχαριστώ!
Η αλήθεια είναι ότι το μοτέρ του νέου crv R20 είναι περισσότερο τραχύ από τον προκάτοχο του k20a διότι βασίζεται στο μοτέρ του νέου σιβικ 1.8. Ως ιδιοκτήτης του νέου σιβικ και του προηγούμενου cr-v μπορώ να στο επιβεβαιώσω. Πράγματι το cr-v το έχω...ξαναμιζάρει κάποιες φορές λόγω που δεν πρόσεχα το στροφόμετρο. Έχει τρομερά ήσυχο ρελαντί σε σχέση με το σιβικ που ψιλοακούγεται όμως εσύ μας το περιγράφεις ως έντονο φαινόμενο. Μήπως συντονίζεται κάτι;;;
-
Φαντάζομαι θα εννοείς αν συντονίζεται κάποιο πλαστικό ή κάτι τέτοιο και τρίζει, αλλά όχι. Δεν είναι τέτοιο το θέμα. Σημειωτέον ότι το αυτοκίνητο φαίνεται πολύ στιβαρό και καλοφτιαγμένο. Σε λακούβες κτλ. δεν τρίζει , δε χτυπάει, είναι μιά χαρά.
Και το ρελαντί, υπό κανονικές συνθήκες είναι πολύ ήσυχο, όντως.
Όταν όμως λειτουργεί το βεντιλατέρ, νιώθεις τους κραδασμούς (δονήσεις να το πω?) να περνούν στην καμπίνα και μέσα από το κάθισμα, ενώ συγχρόνως ακούγεται σαν... κροτάλισμα(?) (τελικά είναι πολύ δύσκολο να περιγράψεις κάτι τέτοιο γραπτώς....)
Μη φανταστείς ότι νιώθεις να διαλύεται το αυτοκίνητο.... απλά σίγουρα δε σου δίνει την εντύπωση ότι όλα δουλεύουν ρολόι....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δεν εχω ακούσει για κάτι τέτοιο. Το ΣΚ που θα δω έναν φίλο με crv καινουριο θα τον ρωτησω.Ευχαριστώ coyote. Για δες και πες...
-
Το μελέτησα λιγάκι περισσότερο, κάνοντας δοκιμές...
Μπορεί να κάνω λάθος για το βεντιλατέρ. Φαίνεται να παίζει ρόλο το αν λειτουργεί το A/C ή όχι. Όταν λειτουργεί, οι κραδασμοί είναι πιο έντονοι.
Προφανώς δεν μπορεί να πει κανείς τι είναι αν δεν το δει λεπτομερώς...
Πάντως το καλό είναι ότι ακούγεται παραπάνω από αρκετά ώστε ποτέ να μη μπερδευτώ και να το 'διπλομιζάρω'...
-
Ο χρήστης dimisc έγραψε:
Δεν εχω ακούσει για κάτι τέτοιο. Το ΣΚ που θα δω έναν φίλο με crv καινουριο θα τον ρωτησω.
Ευχαριστώ coyote. Για δες και πες...
Coyote, μήπως έχεις κανένα νέο?
-
Αμα θέλεις πίστεψε το..... δεν βγήκε το crv εξω....και φυσικά όυτε το δικό μου.... sorry....
Ρωτησα όμως τηλεφωνικά και δεν μου είπε κάτι παράξενο. Θα το δω και μόνος μου αλλά κάτσε να λιώσει το χιόνι...
-
Ο χρήστης dimisc έγραψε:
Το μελέτησα λιγάκι περισσότερο, κάνοντας δοκιμές...Μπορεί να κάνω λάθος για το βεντιλατέρ. Φαίνεται να παίζει ρόλο το αν λειτουργεί το A/C ή όχι. Όταν λειτουργεί, οι κραδασμοί είναι πιο έντονοι.
Προφανώς δεν μπορεί να πει κανείς τι είναι αν δεν το δει λεπτομερώς...
Πάντως το καλό είναι ότι ακούγεται παραπάνω από αρκετά ώστε ποτέ να μη μπερδευτώ και να το 'διπλομιζάρω'...
στο παλαιότερο cr-v δεν υπάρχει πρόβλημα. Το τσέκαρα. Στο σιβικ με το ανάλογης φιλοσοφίας μοτέρ καταλαβαίνεις ότι έχει παρει μπροστά το a/c αλλά μέχρι εκεί. Πάντως είναι λιγότερο τραχύς ο ήχος στο cr-v από το νέο σιβικ άρα λογικά και το δικό σου θα έχει ανάλογο ήχο.
-
Εχει κανενας ιδιοκτήτης χρησιμοποιήσει δύ ο παιδικά καθίσματα πίσω?
Χωράει και η μητέρα έτσι ώστε να τα φροντίζει (όχι στην τσίτα και ακούνιτη) -
To CRV είναι σαφώς πιο άνετο απο το tiguan, με 'άπλετους' χώρους πίσω.
Αλλά το καλύτερο είναι να πάς με τα 2 καθισματάκια και να δείς απο κοντά... -
Ο χρήστης panikos έγραψε:
Χωράει και η μητέρα έτσι ώστε να τα φροντίζει (όχι στην τσίτα και ακούνιτη)η πεθερά χωράει πάντως.... (οχι η δικιά μου.... για άλλη λέω)
-
Ο χρήστης dimisc έγραψε:
Επειδή είναι ψείρας ο φίλος, τον ρώτησα τι γίνεται με τους κραδασμούς του aircondition και μου είπε ότι δεν εχει. Τι να σου πω.... ουτε εγω θυμάμαι κάτι παράξενο πέρισυ που οδήγησα.... Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε και ένα νέο στο γραφειο κοντά (από άλλο γνωστό) και θα με πάει βόλτα και θα σου πω πάλι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Χωράει και η μητέρα έτσι ώστε να τα φροντίζει (όχι στην τσίτα και ακούνιτη)η πεθερά χωράει πάντως.... (οχι η δικιά μου.... για άλλη λέω)
Η δική σου δεν χωράει;;;
-
Δεν εχω δύο παιδιά
επίσης...
Η πεθερά ειναι μεγαλυτερο μέγεθος... γιατί άμα η γυναίκα σου είναι μεγαλυτερο μέγεθος από την πεθερά.... ε τότε
Houston we have a problem
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Επειδή είναι ψείρας ο φίλος, τον ρώτησα τι γίνεται με τους κραδασμούς του aircondition και μου είπε ότι δεν εχει. Τι να σου πω.... ουτε εγω θυμάμαι κάτι παράξενο πέρισυ που οδήγησα.... Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε και ένα νέο στο γραφειο κοντά (από άλλο γνωστό) και θα με πάει βόλτα και θα σου πω πάλι
Ευχαριστώ πολύ. Πρέπει μου φαίνεται να βρω ένα σοβαρό συνεργείο να το πάω και να μου πουν, γιατί σε αυτό που πήγα, μάλλον με δουλεύουν.
Τι γίνεται, όλοι όσοι παίρνουν CRV είναι ψείρες?....
Honda CRV 2007