-
Κρίμα!
-
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ Π......Σ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΤΟ 'ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ' ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ = ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΩΣ ΚΡΗΤΗ). ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΙ 'ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ' . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΙΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ 'ΚΥΠΕΛΛΟΥ' ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ 'ΜΑΣΑΝΕ' ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ 'ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ' ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ. -
Ο χρήστης ssssotos έγραψε:
...ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ.Αν και δεν μου πέφτει λόγος, λες μεγάλες ...
-
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ Π......Σ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΤΟ 'ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ' ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ = ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΩΣ ΚΡΗΤΗ). ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΙ 'ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ' . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΙΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ 'ΚΥΠΕΛΛΟΥ' ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ 'ΜΑΣΑΝΕ' ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ 'ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ' ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ. -
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ 'ΑΘΗΝΑΙΟΙ' ΡΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΛΕΩ 'ΑΘΗΝΑΙΟΙ' ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΡΑΛΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ...'ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ' ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ. ΤΡΕΞΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.Φίλε μου έχεις κάνει 2 δημοσιεύσεις και οι 2 προκλητικές. Οχι και τόσο καλή αρχή...
(Moderator nass)
-
:hahaiv: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ 'ΑΘΗΝΑΙΟΙ' ΡΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΛΕΩ 'ΑΘΗΝΑΙΟΙ' ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΡΑΛΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ...'ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ' ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ. ΤΡΕΞΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.Φίλε μου έχεις κάνει 2 δημοσιεύσεις και οι 2 προκλητικές. Οχι και τόσο καλή αρχή...
(Moderator nass)
***Εσύ ρε ατρόμητε ραλίστα που δε φοβάσαι τίποτα και έχεις και λεφτά
απάντησε μου γιατί μόνο εμείς οι χαμουτζίδες να κάνουμε τόσο δρόμο ενώ
σε αθηναίικο αγώνα ούτε ένας από ψιλά ?????
δεν νομίζω ούτε ότι φοβούνται ούτε ότι δεν έχουν λεφτά .!!!!!!!
παραπονιόμαστε μόνο εμείς γιατί απλά μόνο εμείς ανεβαίνουμε ……. *** -
Ο χρήστης εγω ειμαι έγραψε:
:hahaiv: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ 'ΑΘΗΝΑΙΟΙ' ΡΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΛΕΩ 'ΑΘΗΝΑΙΟΙ' ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΡΑΛΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!
(Moderator nass)
παραπονιόμαστε μόνο εμείς γιατί απλά μόνο εμείς ανεβαίνουμε ……. ***+1
-
Ο χρήστης εγω ειμαι έγραψε:
(Moderator nass)
παραπονιόμαστε μόνο εμείς γιατί απλά μόνο εμείς ανεβαίνουμε ……. ***+1
-
1ον) Τα μυνήματα μπορεί να είναι προκλητικά γι' αυτους που το θεωρούν έτσι και αυτοί είναι όσοι έχουν πρόβλημα με την Β. Ελλάδα. Κάνω λάθος?
2ον) **Αν προσέξετε τις περσινές συμμετοχές **στους αγώνες θα δείτε οτι υπάρχουν πληρώματα της Β.Ελλάδας στους αγώνες σας. ΟΠΟΤΕ ο παραπάνω φίλος δεν είναι καλά ενημερωμένος!
και 3ον) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την φιλοξενία και για την συζήτηση που είχαμε. Καλά να περάσετε και όσοι απο εσάς έρθουν επάνω να ξέρετε είστε καλοδεχούμενοι και οτι φέτος θα δείτε οτι η Β.Ελλάδα κάνει πολύ καλύτερους και πιο εντυπωσιακούς αγώνες.
Υ.Γ : Οι διοργανωτές έχουν την υποστήριξη της πολιτείας για φέτος και οι παροχές θα είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ....
**ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ **:metalo: -
[quote='ssssotos']:hahaiv: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ 'ΑΘΗΝΑΙΟΙ' ΡΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΛΕΩ 'ΑΘΗΝΑΙΟΙ' ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΡΑΛΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ...'ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ'AΓΑΠΗΤΕ ssssotos,
ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΒΡΗΣΚΩ.
ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ? ΟΤΑΝ ΕΠΤΑ (7) ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ?
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ 'ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ' ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ?
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑ!!!
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ,ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑ ...ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΑΙ.
ΘΥΜΙΣΕ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ?ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ.
APR ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ???????????'EL-EM'
-
[quote='ssssotos']
2ον) **Αν προσέξετε τις περσινές συμμετοχές **στους αγώνες θα δείτε οτι υπάρχουν πληρώματα της Β.Ελλάδας στους αγώνες σας. ΟΠΟΤΕ ο παραπάνω φίλος δεν είναι καλά ενημερωμένος!
ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΩ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ,ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ 'ΑΓΩΝΕΣ Σ Α Σ '.
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ. ΔΕΝ ΑΝHΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΙΓΗ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ Π......Σ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΤΟ 'ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ' ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ = ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΩΣ ΚΡΗΤΗ). ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΙ 'ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ' . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΙΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ 'ΚΥΠΕΛΛΟΥ' ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ 'ΜΑΣΑΝΕ' ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ 'ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ' ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ.Tι λες ρε φίλε σοβαρά?
Εκεί ειναι το θέμα? στο ποιός θα πάρει τα σώβρακα του άλλου? ή θα σε βάλουμε υπουργό οικονομικών στο χόμπυ μας?
Δηλαδή εσύ τώρα φτιάχνεσαι με αυτά που γράφεις, ικανοποιείσαι που το 90% των αγωνιζομένων θα σφιχτεί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ οικονομικά, για να τρέξει, και σε χάλασε που ψάχνουμε να βρούμε λύσεις για να μην πουλάμε τα σπίτια μας για να τρέξουμε?
Αυτο 'μάγκα' είναι ηλίθιος τοπικισμός, ξέρεις ζούμε στην ίδια χώρα, και η μισή χώρα καλώς ή κακώς κατοικεί στην ΑΘήνα, και καλό θα ήτανε να είχε περισσότερους αγώνες γύρω από την Αθήνα. Οπότε ξανασκέψου το το θέμα γιατι αμα πέσει παραπάνω πείνα, δεν θα έχουμε αγώνες γιατι δεν θα έχουμε αγωνιζόμενους να τρέξουνε. -
1ον) Τα μυνήματα μπορεί να είναι προκλητικά γι' αυτους που το θεωρούν έτσι και αυτοί είναι όσοι έχουν πρόβλημα με την Β. Ελλάδα. Κάνω λάθος?Ναι κάνεις, και μάλλον εσυ έχεις πρόβλημα με την υπόλοιπη Ελλάδα.Το πρόβλημα υφίσταται και αφορά το κόστος των αγώνων , δεν αφορά φανταστική κόντρα Βορείων και Νοτίων. Ξεκολλήστε.
Σε τι ποσοστό επί των αγωνιζομένων?
και 3ον) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την φιλοξενία και για την συζήτηση που είχαμε. Καλά να περάσετε και όσοι απο εσάς έρθουν επάνω να ξέρετε είστε καλοδεχούμενοι και οτι φέτος θα δείτε οτι η Β.Ελλάδα κάνει πολύ καλύτερους και πιο εντυπωσιακούς αγώνες.
Σαν το περσινό Κένταυρος για τα ιστορικά?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[
ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ.
Διαβαζω Λωρη μου , διαβαζω κι ανατριχιαζω , αλλα για σκεψου και το αλλο που λεει το παιδι .........
Υ.Γ : Οι διοργανωτές έχουν την υποστήριξη της πολιτείας για φέτος και οι παροχές θα είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ....
Στην Φτωχομανα αλλωστε δεν εριξε τα πολλα ο Ζαχοπουλος .........κατι θα ξερει το παλικαρι
Μεχρι να αρχισουν να τα ..μαζευουν , προλαβαινουμε ,για ενα κυπελακι ........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
**Υ.Γ : Οι διοργανωτές έχουν την υποστήριξη της πολιτείας για φέτος και οι παροχές θα είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ.... **
.....ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ......!!!!
........ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !!!
....ΚΑΙ Η ΓΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ...ΕΙΝΑΙ !!!**
....VIVE LE SPORT !!!**ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
[
ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ.
***Διαβαζω Λωρη μου ***, διαβαζω κι ανατριχιαζω , αλλα για σκεψου και το αλλο που λεει το παιδι .........
Στην Φτωχομανα αλλωστε δεν εριξε τα πολλα ο Ζαχοπουλος .........κατι θα ξερει το παλικαρι
Μεχρι να αρχισουν να τα ..μαζευουν , προλαβαινουμε ,για ενα κυπελακι ........
***Τώρα τα έχω δει όλα , μπορώ να πεθάνω ικανοποιημένος ..
Λώρη μου … ναι Χρήστο μου ….
Αν μένει να γίνει κάτι τώρα , αυτό είναι Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ …Υ.Γ Μην αρχίσετε να μου τη λέτε αστειεύομαι..... ***
-
Κλασική περίπτωση συμπλεγματικού βορείου......
-
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!
ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΙΒΑΔΙ???
ΣΠΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ.
-
Με τέτοια νοοτροπία, τρέχεις μόνος και τερματίζεις εκτός πόντιουμ...
-
Παρακαλώ να μην μετατραπεί το θέμα σε διαμάχη Βόρειων-Νότιων...
(Moderator nass)
ΚΥΠΕΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ , <ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ> 2008