-
Παντως αυτό με το
απατ-αιώνιοι
και το
Σάπια Λίγκομολογώ ότι είναι πολύ επιτυχημένα... (χωρίς πλάκα!)
Αντικατοπρίζουν όλο το σύστημα...
-
Ο Τζιμπουρ ειναι σεσημασμενος. Ο ΓΧ ομως ειναι κριμα στα 36 του να κανει ενεργειες που δεν εκανε στα 22 του (που θα ειχε το ελαφρυντικο της ηλικιας τοτε). Αυτο δειχνει ποσο ασχημη ειναι η κατασταση στο βασιλειο της σαρδελλας και με τι νοοτροπια μπηκανε στο γηπεδο.
Οταν βγαζεις ομως ανακοινωση οτι εισαι σωματειο μεγαλου βεληνεκους, το δειχνεις και στο γηπεδο. Δεν κατεβαινεις λες και εισαι η Προο του Σουλη Παπαδοπουλου -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ερωτηση προς mods.
Γιατι δεν κλειδωνετε το παρον?Αντιβαινει σε ολους τους κανονες που εχετε θεσπισει ως αρχες.Με το ιδιο σκεπτικο καθε συζητηση θα επρεπε να γινεται πεδιο μαχης και βωμολοχιας.Καταντησε κουραστικη και προστυχη η σταση του pasxou και αυτων που του ανταποδιδουν.Ερωτηση προς τον νεοπα:αν θεωρεις προστυχη τη σταση μου και οτι η συζητηση δεν σε αντιπροσωπευει γιατι μπαινεις αραγε στο θεμα;Για να ενημερωθεις για το ποδοσφαιρο σε αυτοκινητιστικο φορουμ; Οπως βλεπεις γυρω σου,υπαρχει δημοκρατια...εκτος απο εκεινη τη μερα που εχασες 4-0 και οι βαζελοι του φορουμ εξαφανιστηκαν..
-
Επειδή δεν είδα τις φάσεις, το ήθελαν ή ήταν ακούσιο;
-
Τι το ηθελαν ρε; Πηγαν στη φαση για να κανουν χερι,μηπως η μπαλα δε φτασει στο τερμα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ερωτηση προς mods.
Γιατι δεν κλειδωνετε το παρον?Αντιβαινει σε ολους τους κανονες που εχετε θεσπισει ως αρχες.Με το ιδιο σκεπτικο καθε συζητηση θα επρεπε να γινεται πεδιο μαχης και βωμολοχιας.Καταντησε κουραστικη και προστυχη η σταση του pasxou και αυτων που του ανταποδιδουν.Ερωτηση προς τον νεοπα:αν θεωρεις προστυχη τη σταση μου και οτι η συζητηση δεν σε αντιπροσωπευει γιατι μπαινεις αραγε στο θεμα;Για να ενημερωθεις για το ποδοσφαιρο σε αυτοκινητιστικο φορουμ; Οπως βλεπεις γυρω σου,υπαρχει δημοκρατια...εκτος απο εκεινη τη μερα που εχασες 4-0 και οι βαζελοι του φορουμ εξαφανιστηκαν..
Ερωτηση προς το παλιοσειρι.Γιατι δεν εχω εγω και ο οποιοσδηποτε τα ιδια δικαιωματα με σενα?Δημοκρατια δεν ειπες οτι εχουμε?
Μπορω να να μπαινω οπου θελω χωρις την αδεια σου.Υπαρχει και το σουβλατζιδικο για τετοιου ειδους συζητησεις. -
-
Πραγματα που εννοουνται γιατι να τα συζητησουμε;Δε σου ειπα να μη μπαινεις σου ειπα γιατι μπαινεις στο θεμα αφου δε σε αντιπροσωπευει;Αυτο θα πει δημοκρατια,οτι εχεις το δικαιωμα και την επιλογη να μη μπεις ή να μπεις.Αν οπως αφηνεις να εννοηθει δε σε αντιπροσωπευει το θεμα,δε μπαινεις κι ολα καλα κι ωραια. Απο κει και περα μιας και εισαι νεοπας δεν καταλαβαινεις φυσικα το πνευμα (τραβηγμενης ειναι η αληθεια) πλακας στο συγκεκριμενο τοπικ.Επισης δικιολογημενα ακομα ισως δεν διαβαζεις ακομα σωστα τα ποστ του αλλου μιας και αλλα σου λεω και σε αλλα απαντας.. προς θεου θεου δεν ειμαι εγω που δε θα σου επιτρεψω να μπεις οπου θες..
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΜΠΑΟΓΚ ΡΕ
-
Ελληνική Διαιτησία το ανάγνωσμα.
Πάμε
Πανιώνιος - ΟΣΦΠ.
Χαρίστηκε στη 2η κίτρινη του Λεντέσμα (αν και η 1η ήταν μούφα). Στη συνέχεια χαρίστηκε στον Τζιμπούρ αντίστοιχα και τέλος έδωσε την αποβολή στον Άντζα.
Τα περί μαϊμουδιάς που γράφονται σήμερα από τις Πράσινες Αθλητικές δεν έχουν υπόσταση καθώς α. Ο αγώνας τελειώσε λόγω των τραγικών λαθών της άμυνας και β. από το 0-2 και μετά ο Παμπορίδης έπαιξε 70-30 τον Πανιώνιο (φτάνει να δει κανείς τη στατιστική των φάουλ).
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ
Αν στη θέση του ΑΡΗ ήταν ο ΟΣΦΠ και είχαν δωθεί αντίστροφα τα σφυρίγματα θα είχαμε με βεβαιότητα νεκρούς.
Στο 6 ο Γεωργιάδης θυμίζει τον Jean-Claude Van Damme και ο Σταυρίδης κοιτάζει αλλού. Μία κόκκινη.
Στο 16 καθαρό πέναλτυ υπέρ του Άρη στο 0-0 δεν το είδε. Δεν θα μιλήσω για άλλη κόκκινη καθώς ο παίκτης του ΠΑΟΚ κινεί το χέρι προς την μπάλλα.
Στο 40 2ο καθαρό πέναλτυ υπέρ του Άρη στο 2-0 παρακαλώ.Ως κερασάκι στην Τούρτα ο Σταυρίδης δεν βλέπει καθαρό πέναλτυ στον ΠΑΟΚ.
Αυτά για την ώρα.
Υ.Σ. Προς οπαδούς ΑΕΚ. Δεν φταίει ο Φερέρ. Το άρθρο 44 φταίει.
Υ.Σ. (2) Προς οπαδούς ΠΑΟ. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν ομιλούν για σκοινί (περί διαιτησίας).
Υ.Σ. (3) Προς εμάς (ΟΣΦΠ). ΙΜΗΟ θα πρέπει να παίξουμε με το εφηβικό τμήμα στον 2ο αγώνα με την Καλαμαριά. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πραγματα που εννοουνται γιατι να τα συζητησουμε;Δε σου ειπα να μη μπαινεις σου ειπα γιατι μπαινεις στο θεμα αφου δε σε αντιπροσωπευει;Αυτο θα πει δημοκρατια,οτι εχεις το δικαιωμα και την επιλογη να μη μπεις ή να μπεις.Αν οπως αφηνεις να εννοηθει δε σε αντιπροσωπευει το θεμα,δε μπαινεις κι ολα καλα κι ωραια. Απο κει και περα μιας και εισαι νεοπας δεν καταλαβαινεις φυσικα το πνευμα (τραβηγμενης ειναι η αληθεια) πλακας στο συγκεκριμενο τοπικ.Επισης δικιολογημενα ακομα ισως δεν διαβαζεις ακομα σωστα τα ποστ του αλλου μιας και αλλα σου λεω και σε αλλα απαντας.. προς θεου θεου δεν ειμαι εγω που δε θα σου επιτρεψω να μπεις οπου θες..Ποιος σου ειπε οτι δεν με ενδιαφερει το Ελληνικο πρωταθλημα.Καλη η πλακα αλλα κρυβεσαι συνεχως πισω της.Εννοησα ως δημοκρατια το δικαιωμα να μπορω και γω να χρησιμοποιω την ιδια γλωσσα με σενα χωρις ομως δυσαρεστες συνεπειες απο τους mods.
Το παρον thread λεγεται superleague- κυπελλο Ελλαδας 07-08 και οχι μπινελικι μεταξυ γαυρων και βαζελων.Μπορειτε να ανοιξετε ενα αλλο thread στο οποιο θα βριζεστε μεταξυ σας ελευθερα και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησω. -
Ρε συ μαντοξ ακομα δε με καταλαβαινεις.Μιλησα πιο πανω για πλακα (ακου κρυβομαι απο πισω της.. ).Εσυ πεστο καζουρα αν και παλι παραδεχτηκα οτι ειναι τραβηγμενη..Ε συχνα παρεκτρεπεται η συζητηση σε ορια που μπορει να ειναι μη αποδεκτα απο πολλους (οπως απο σενα) αλλα ΕΓΩ ( η γνωμη δλδ ειναι) πιστευω οτι ειναι μεσα στα ορια της καζουρας.Πες με καφρο,οπως θες,δε με νοιαζει..αν οι μοντς το κρινουν ασχημο η οτι αντιβαινει κανονες του φορουμ ας μου ριξουν μπαν σε μενα η σε οποιον αλλον πιστευουν.Αυτα..
-
Σίγουρα πολλές φορές η κατάσταση ξεφεύγει. Σίγουρα, πολλές φορές, η πλάκα καταντάει κουραστική. Ειδικά αν επαναλαμβάνεται.
Επίσης σίγουρα όμως γίνεται με καλή πρόθεση. Αλλιώς τα ΒΑΝ θα είχαν πέσει σύννεφο!:iconcool:
Το θέμα 'ποδόσφαιρο' έκανε 4 χρόνια να επιτραπεί να ανοίξει. Ήταν αναμενόμενο ότι θα υπήρχαν παρεξηγήσεις. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι. Ολοι. Και η πλάκα καλή είναι αλλά και παν μέτρον άριστον!
-
Ορθον μοντ.
-
Υ.Σ. Προς οπαδούς ΑΕΚ. Δεν φταίει ο Φερέρ. Το άρθρο 44 φταίει.
+1
Όπως λέει και ο σοφός λαός 'Με κλανιές δεν βάφονται αυγά'. Επίσης φταίει και ο Παναθηναϊκός γιατί στο έρμεο πτώμα που λεγόταν Παναθηναϊκός από το ντάμπλ του 2004 και μετά έγινε ομάδα και το αεκάκι με τις μεταγραφές από το καλάθι.
-
kouk αν δεν μπεις 1-2 μερες θα βρεις 10-15 νεες σελιδες.
Το 90% μην πω παραπανω ειναι: Τεσσαρα vs εφτάρα, Γκαγκατσης-θειος-Ψυχωμανης, χθεσινοι-σημερινοι-αυριανοι, περσι-προπερσι-αντιπροπερσι, 11 σερι, Ριζουπολη-ριζογαλο-αφρογαλο. Επεσε δεν επεσε, βουτηξε - δεν βουτηξε.
Σε 2 βδομαδες θα ανεβει να παιξει με μας η ομαδα σου. Θα σε ενδιεφερε η γνωμη μου για το παιχνιδι ή την αποδοση σας; Θα εχει καποιο νοημα αν ειναι ενα ποστ αναμεσα σε 40 του παραπανω στυλ;
Το θεμα (οπως ειπε και ο μαντοξ) ειναι οτι ΔΕΝ μπορουμε να μιλαμε για ποδοσφαιρο.
Ας γινει ενα τοπικο γαβροι vs βαζελες, θεμα ελευθερο να ησυχασει το κεφαλι μας. Αλλωστε στους φανατικους των απατ-αιωνιων το ποδοσφαιρο ειναι απλα η αφορμη -
Τους τριτοδεύτερους ξέχασες greo και τους από πάνω, από κάτω κλπ
-
+1 στον greo.
-
greo
τις δημοσιεύσεις τις διαβάζω όλες. Και απαντάω σε αυτές που με ενδιαφέρουν.
Δίκηο έχεις σε αυτά που λές.
Από την άλλη, αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Όπως το περιγράφεις. Γιατί να ήταν διαφορετικά εδώ? Βλέπεις πουθενά σοβαρή συζήτηση για ποδόσφαιρο?
Άλλωστε μιλάμε, συνήθως, για υποκειμενικές απόψεις!Όσον αφορά τα θέματα που θα μπορούσαν να ανοίξουν. Κατηγορηματικά όχι. Δεν έχει κανενα απολύτως νόημα. Δεν θα κάνουμε ψυχοθεραπεία.
Θα πρέπει να προσπαθήσουμε, λίγο παραπάνω, όσοι θέλουμε να κάνουμε μια πιο σοβαρή συζήτηση.
Τέλος, μια παρατήρηση. Για να γίνει μια συζήτηση μπάχαλο, απαιτεί, τουλάχιστον δύο.
-
Το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα ειναι λιγο παραεξω απο την ανουσια κοκορομαχια 2 σωματειων.
Απο το φορουμ αυτο εχω μεγαλυτερες απαιτησεις απο το μεσο ορο της ελληνικης καφριλας, αλλιως δε θα μιλουσα κάν.Προφανως το τοπικ που ειπα δεν περιμενα να γινει, συμβολικο ειναι.
Αυτο που ηθελα να καταγραψω παντως ειναι πως δε θα με πειραζε καθε 50 ποστ να υπηρχε 1-2 με βρισιδια και τα αλλα να ασχολουνται με το ποδοσφαιρο τοσο, οσο με πειραζει που καθε 50 ποστ υπαρχει 1-2 που ασχολουνται με το αθλημα στο οποιο (ταχαμου) αναφερονται.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--