-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το στυλ και οι γραμμες του αυτοκινητου ειναι για πιο κλασσικα και 'σοβαρα' χρωματα (καταλαβαινετε πως το εννοω το σοβαρα, μη με παρετε με τις πετρες)Σέβομαι την άποψή σου αλλά δεν συμφωνώ. Για μένα οι γραμμές του είναι κάπως καρτουνίστικες και για αυτό αισθάνομαι ότι του πάει το έντονο χρώμα.
Επίσης νομίζω ότι η ίδια η BMW θα προσπαθήσει να το προωθήσει σαν λιγότερο σοβαρό και πιο νεανικό διασκεδαστικό fun αυτοκίνητο ακριβώς για να πιάσει αυτούς που αγοράζουν ΜΧ5. Για το λόγο αυτό θέλω να πιστεύω ότι η τιμή του θα πρέπει να είναι σαφώς χαμηλότερη από 40Κ και να αρχίζει από κάτω από τα 30Κ. Το 1600 με 115 άλογα πχ να έχει όσο το ΜΧ5 1,8 το πλούσιο με την μαλακή οροφή. Το 1600 turbo μακάρι αλλά φαίνεται ότι είναι μόνο για προσθιοκίνητα.... (καλά τόσο δύσκολα είναι να το στρίψουν 90 μοίρες και να το προσαρμόσουν??) -
Το 'επίσημο' χρώμα του mx-5 είναι το γκρι/ανθρακί, πάντως!
Μ' αυτό εμφανίστηκε στις διαφημίσεις το καινούριο miata...
-
Εγώ νομίζω ότι αυτό το χρώμα που ήταν στα Individual της Z3 και της Compact θα ήταν ιδανικό:
Λέγεται Mora και είναι... ΜΩΒ! -
ΟΡΙΣΤΕ!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΩΒ!!!!!!!!!!!
-
Pε πρόεδρε....ίδιο είναι!!
-
-
Θεωρώ δεδομένο ότι η τιμή θα ξεκινάει περίπου στα 30.000 δεν έχει νόημα να είνα ικοντά στις 40.000 αφού εκεί ξεκινάει η Ζ4.
Μου αρέσει πάρα πολύ! Αν παίζει κοντά στα 30.000 με 1,6 turbo θα το προτιμούσα απο το ΜΧ-5 1800.
-
Άντε μακάρι να χρησιμοποιήσουν μικρό turb-άτο και στην BMW να χαρούμε κι εμείς οι πτωχοί Έλληνες!
Κι εγώ μαζί σου....! Πιάσε άλλο ένα Ζ2 και για μένα παρακαλώ.... Στο χρώμα θα τα βρούμε.... -
onyx !
δε συμφωνω, αλλα το θεμα ειναι τελειως υποκειμενικο οποτε..
γουστα ειναι.με τον 1.6 Τ -αν υπαρξει πιστευω πως αποκλειεται να ειναι κατω απο τα 30χιλιαρικα
απο ποτε δηλαδη η BMW μας εχει συνηθισει σε χαμηλες τιμες;
παντα πανω απο τον ανταγωνισμο ειναι, τα ιδια λεγαμε και για τη σειρα 1 αν θυμαστε..
-
Αν πραγματικά η BMW βγάλει ένα τέτοιο σχήμα στην παραγωγή, θα πουλάει σαν ζεστά ψωμάκια ακόμα και αν είναι πολύ ακριβότερο από τον ανταγωνισμό. Με δεδομένα τα 'καλά' δυναμικά χαρακτηριστικά και το ειδικό βάρος της προπέλας, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Άντε μακάρι να χρησιμοποιήσουν μικρό turb-άτο και στην BMW να χαρούμε κι εμείς οι πτωχοί Έλληνες!
Κι εγώ μαζί σου....! Πιάσε άλλο ένα Ζ2 και για μένα παρακαλώ.... Στο χρώμα θα τα βρούμε....Κάντα δύο!
Κόκκινο παρακαλώ, για να έχουν να με γλωσσοτρώνε!
Πολύ όμορφο σχέδιο αλλά μάλλον πολύ νωρίς ακόμα για να το συζητούμε... -
Γεια κ χαρα σε ολους καταρχας, απο οτι διαβαζς τελευταια οι κινητηρες 8α ειναι οπως ειπω8ηκε 4κυλινδροι 1.8 lt (140ps) κ 2.0 lt (200ps and 250ps h 2.0 turbo).Υπαρχει επισης πι8ανοτητα για εναν 1.6turbo (170ps).
Οπως και να χει παντως η δημιουργια ενος τετοιου οχηματος με χαμηλο βαρος σε συνδυασμο με την ακαμψια που εχει η z4(ως μετρο συγκρισης κ σημειο αναφορας) και ζωντανους (το λιγοτερο...) κινητηρες προδιαθετει ευχαριστα.Προσωπικα δεν βλεπω την ωρα.
Και κατι ακομα ο φημες ενισχυονται απο το γεγονος οτι η ΒΜW εχει κατοχυρωσει το ονομα ζ2 στην αμερικη απο τον Σεπτεμβριο του 2003 : http://tess2.uspto.gov/bin/showfield?f= ... s4ae3.2.12
Περισσοτερες πληροφοριες για την ζ2 αλλα και γενικως για την πι8ανολογουμενη σειρα 2 εδω :http://www.2addicts.com/
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η Ζ3 ήταν σαν αγγλική παντόφλα
Ενώ εγώ την ερωτεύτηκα και έζησα μαζί της 6 υπέροχα χρόνια.
Και εγώ έχω κάτι καταπληκτικά παντοφλάκια ζωάκια, από αυτά που μπαίνει μέσα όλο το πόδι… δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με έχουν βολέψει! Άλλο πράγμα σου λέω! Ζεστά, άνετα, όμορφα… το μόνο κακό είναι ότι δεν κάνουν για νερά… αλλά τι να κάνεις δεν πειράζει μόνο σαλόνι – υπνοδωμάτιο τα έχω…
Αστειεύομαι…
-
Ξέρει κανείς καποια πληροφορία για την z2?
-
Ο χρήστης giorgos4t έγραψε:
Ξέρει κανείς καποια πληροφορία για την z2?δε θα βγει μαλλον..τη..θεση της παιρνει η καμπριο εκδοχη του 'ασσου'της φιρμας
-
ωραία είναι.
θυμίζει έντονα Ζ4 αλλά αυτό δεν με πειράζει καθόλου.
-
εγω ειμαι ακομα ερωτευμενος με την Ζ3 Μ κουπε...
-
Ο χρήστης trancer έγραψε:
δε θα βγει μαλλον..τη..θεση της παιρνει η καμπριο εκδοχη του 'ασσου'της φιρμας
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
δε θα βγει μαλλον..τη..θεση της παιρνει η καμπριο εκδοχη του 'ασσου'της φιρμας
???
-
Μου αρεσε πολυ η ιδεα μιας μικρης Ζ4
ΒΜW Z2