Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πείτε με ανόητο, αλλά δεν κατανοώ το γιατί κάποιος επιλέγει να ζήσει σε μέρος που δεν τον καλύπτει αισθητικά, πνευματικά και ψυχικά, ενώ δύναται αντικειμενικά να ζήσει σε μέρος που του αρέσει.
Εκτός του μαζοχισμού, δεν βλέπω άλλο λόγο.
γιατι στην ελλαδα υπαρχει ο ραπτοπουλος, το ξυλο, οι πορειες, η ελληνικη φουντα (βλ και στιχο ΖΝ: 'ποιος γ@μαει τον αλβανο, εχω ελληνικο'), τα φτιαγμενα παπακια, οι ουκρανεζες βιζιτουδες των 80 ευρω, το ξυσαρχιδειν και αλλα πραγματα που σε κανουν να γουσταρεις
αμα δεν υπηρχαν τα παραπανω χαλαρα θα ειχα φυγει καθως οι ελληνες ειναι πραγματικα πανηλιθιοι.. οχι οτι οι αλλοι ειναι εξυπνοι, αλλα τουλαχιστον το βουλωνουν. το προβλημα δεν το εχει η ελλαδα, μια χαρα ομορφη χωρα ειναι, το προβλημα το εχουν οι ελληνες. και το προβλημα τους ειναι οτι δεν το βουλωνουν.
απο την αλλη, ποσο βαρετη θα ηταν οι ζωη αν δεν υπηρχαν ολοι αυτοι οι ηλιθιοι ωστε να γελαω εγω (που ειμαι γαματος) με τα χαλια τους και να μπορω να ξεπλενιζω;
τεσπα αμα εχεις λεφτα αθηνα τα γαμαει ολα.. να μενεις σε καμια εκαλη σαν κλασσικο καπιταλομουτρο και να κανεις βολτες με τη φεραρι.. αλλιως αν εισαι μικροαστος και εχεις οπελ και μενεις στο ΠΦ αξιζει να φυγεις
με κραταει εδω [...] και τα βιωματα μου.
μην στεναχωριεσαι, εχει και στο εξωτερικο καγκουρες