-
notis2003
Εγω μπαινω Αρτα τον Αυγουστο...
Γενικα καλα λογια εχω ακουσει.Οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι πιο καλα στο 2ο λοχο.Βεβαια ολα σχετικα ειναι...
ΕΔΩ θα βρεις πολλες πληροφοριες...
http://www.greekmeds.gr/forum/index.php?showforum=169 -
Ο χρήστης notis2003 έγραψε:
κατάφερες μετάταξη για ΠΝ?πλέον είναι αδύνατο
Φεύγω για Άρτα μάγκες 11/2...γιατρός γαρ
Φίλοι μου λένε οτι είναι οκ, μόνο η υγρασία και το κρύο θα είναι κάπως περίεργα...
Δεν έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα posts...Όποιος μπορεί να συμβουλεύσει κάπως, καλοδεχούμενος είναι...Καλή θητεία και στα υπόλοιπα παιδιά, ένας χρόνος είναι αδέρφια θα περάσει
Stay cool
Λοιπον να επιδιωξεις να πας στον 2ο λοχο.Το στρατοπεδο ειναι χαλαροτατο και οι μονιμαδες αρκετα καλοι...Δεν θα εχεις καμμια δυσκολια να προσαρμοστεις στη στρατιωτικη ζωη.
Η Αρτα ειναι ωραιοτατη πολη με καλες καφετεριες,πασαρελα στους πεζοδρομους και καλα φαγαδικα.Μετα την ορκομωσια παρε οπωσδηποτε αμαξι μαζι,για κοντινες εκδρομουλες στον αφθονο χρονο που θα εχετε.
Μετα αν εισαι απο Αθηνα θα σε πανε 401 που ειναι η χαρα του παιδιου κ μετα στη παραμεθωριο που εκει καταλαβαινεις τι θα πει στρατος.Αν εχεις καποιο βυσμα βαλτο για καλη μεταθεση.Εγω ημουν Λημνο στο 288 Τυγ κ ηταν χαλια χαλια χαλια.Καλη θητεια κ αν θελεις κατι αλλο εδω ειμαστε.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
-15 κελσίου στην τρίπολη το φεβρουάριο
Φτάνει -15 στην Τρίπολη το Φλεβάρη ή διάβασα λάθος την πρόταση;
Υπερβολες!Τοσο χαμηλα ηταν πρόπερσι με τα παρα πολλα χιονια.Εκεινο που ενοχλει τους πιο πολλους ειναι η υγρασια .
Αυτη την στιγμη εχει +3 και ηλιοφανεια. -
@BILL33
Έρχομαι από Τετάρτη στην πόλη σου. Προετοιμαστείτε και εσύ και τα χάσκι, θα με καταλάβουν από μακριά. -
Eτοιμαστείτε για σεισμό στην Τρίπολη. Κατεβαίνει ο απεσταλμένος του Θεού... funkyyyyyyy....revereeeeeeend!!!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
@BILL33
Έρχομαι από Τετάρτη στην πόλη σου. Προετοιμαστείτε και εσύ και τα χάσκι, θα με καταλάβουν από μακριά.11ΣΠ ή 124ΠΒΕ;
-
33ΣΑΠ
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
33ΣΑΠWhat is this?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
33ΣΑΠ
What is this?
33 (όσα και τα χρόνια του Χριστού) Σώμα Απεσταλμένων.
-
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Καλη θητεια στους νεους! Αυριο παιρνω το χαρτι! (ΠΝ 07Α ΕΣΣΟ)Κ@λ@βυσμα .Αντε και καλός πολίτης. Καμιά μέρα θα σε δούμε κάτω???
Εγω ξαναμπαίνω την Δευτέρα για 4 μέρες και 15 ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ
15/2/07 ΚΕΤΘ Ίλη 1-4 Αυλώνα
27/3/07 88ΕΜΑ Λήμνος
1/9/07 ΕΚΕΜΣ Καρέα
15/2/08 ΛΕΛΕΕΕΕΕΕ -
Με ποιους θα είμαι από Τετάρτη Τρίπολη?
-
Παρών ο ράλλος για 13 Τρίπολη
-
@BILL33
Έρχομαι από Τετάρτη στην πόλη σου. Προετοιμαστείτε και εσύ και τα χάσκι, θα με καταλάβουν από μακριά.Αν μπαίνεις Ε.Σ.ΜΟ (Επίλεκτο Σώμα Μοδιστριών) στείλε pm.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
@BILL33
Έρχομαι από Τετάρτη στην πόλη σου. Προετοιμαστείτε και εσύ και τα χάσκι, θα με καταλάβουν από μακριά.11ΣΠ ή 124ΠΒΕ;
11ΣΠ Διαβιβαστής
Όποιος ξέρει, ας πει τίποτα!
-
Ένας φίλος μου έκανε εκεί. Θα είσαι λίγο πιο πάνω από μας στο βουνό. Εκεί καλά θα είσαι απλά μετά πρόσεχε μη σου κάτσει το λαχείο που του κατσε και πας Τσίπρο...
-
Θενξ, αν νομίζεις ότι κάτι πρέπει να μάθω, στείλε πμ. Δεν με χαλνάει απαραιτήτως η μαρτυρική Μεγαλόνησος.
Τα χάσκι θα ουρλιάξουν με το που θα μπω στο πολεοδομικό συγκρότημα. Έχω wi-fi σύνδεση και θα πιάσουν το δίκτυό μου.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ένας φίλος μου έκανε εκεί. Θα είσαι λίγο πιο πάνω από μας στο βουνό. Εκεί καλά θα είσαι απλά μετά πρόσεχε μη σου κάτσει το λαχείο που του κατσε και πας Τσίπρο...Mια χαρά είναι η Τσίπρος
-
@BILL33
11ΣΠ Διαβιβαστής
Όποιος ξέρει, ας πει τίποτα!
Been there, done that πριν 9 μήνες
Τις δέκα ημέρες* που θα καθίσεις εκεί θα μάθεις πολύ σημαντικά πράγματα: παρέλαση, παρέλαση, παρέλαση, στρώσιμο κρεβατιού. Α, μπορεί να κάνεις και μια βολή σε εξομοιωτή όπλου.
Εγώ ήμουν στον 4ο Λόχο όπου η κατάσταση ήταν ψιλοχαλαρή. Στις βραδινές αναφορές έπεφτε αρκετό γέλιο, ιδίως όταν προσπαθούσαν να επιβάλλουν την τάξη με ή χωρίς καψόνια κάτι μόνιμοι λοχίες ή φαντάροι δεκανείς. Παρόλη την χαλαρότητα, υπνόσακος δεν έπαιζε τις ημέρες αυτές.Ένα όνομα θα σου πω που έχει χαραχτεί στις μνήμες (σχεδόν) όλων: Λχιας (ΠΖ) Χρονοπούλου Μαρία. Πολύ ωραία κοπέλα, γεγονός που επιβεβαίωναν και όσοι την είχαν δει εκτός στρατοπέδου (μίνι, string, ...)
Σοβαρά τώρα, θα είσαι τυχερός αν στο λόχο σου ανήκει ο ανθυπολογαγός Ποθάκος, ένας τύπος κοντός αλλά σχεδόν τετράγωνος (πολύ γυμνασμένος). Ήταν ένα παιδί που είχε κερδίσει το σεβασμό σχεδόν όλων με τη συμπεριφορά του. Ήταν από τους λίγους που μπήκε στο στρατό όχι για επαγγελματική/οικονομική αποκατάσταση αλλά επειδή το ήθελε. Δεν είχε παράλογες απαιτήσεις και γι' αυτό σχεδόν όλοι έκαναν αμέσως ότι ζητούσε. Παραδεχόταν ότι φαίνεται περίεργο να διατάζει αυτός ακόμα και φαντάρους μεγαλύτερους σε ηλικία από αυτόν αλλά, όπως έλεγε, άλλοι είναι προγραμματιστές, άλλοι δικηγόροι κι αυτός στρατιωτικός. Όπως αυτός δε θα μας έλεγε πως να κάνουμε τη δουλειά μας ούτε κι εμείς σ' αυτόν.
Οι φήμες έλεγαν ότι ήταν πρώτος στη σειρά του στην Ευελπίδων και ότι είχε βγει 1ος (ή 2ος) στην Ευρώπη μεταξύ των αποφοίτων σχολών αντίστοιχων της Ευελπίδων. Είναι από τους 2-3 στρατιωτικούς που πραγματικά έχουν κερδίσει το σεβασμό μου μετά από 9 μήνες θητείας.
Μία μέρα στην αναφορά τάγματος ένας φαντάρος από άλλο λόχο έγραφε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον λοχία του. Κάτι του έλεγε ο τελευταίος και ο φαντάρος τον αγνοούσε. Δίπλα ήταν ο Ποθάκος. Μετά από 2-3 λεπτά που συνεχίζεται το σκηνικό, γυρνάει στον φαντάρο και του λέει 'Έλα εδώ'. Εκείνος τον αγνοεί. Τότε του λέει 'Πήγαινε τρέχοντας μέχρι τον απέναντι λόχο και γύρνα' (γύρω στα 100 μέτρα). Σε απάντηση ο φαντάρος μονολογεί δυνατά 'Ώχου καψόνια μεσημεριάτικα'. Ο Ποθάκος πλησιάζει τον φαντάρο (ένα κεφάλι ψηλότερος ο φαντάρος) σε απόσταση αναπνοής και του ψιθυρίζει κάτι. Σε μισό δευτερόλεπτο ο φαντάρος έχει τεντωθεί και κοιτάει όσο πιο ψηλά μπορεί τον ουρανό. Συνεχίζει να του ψιθυρίζει κάτι και ο φαντάρος απογειώνεται και φεύγει τρέχοντας προς τον απέναντι λόχο και επιστρέφει. Δε νομίζω να είχε ξανατρέξει έτσι στη ζωή του Ποτέ δε μάθαμε τι του ψιθύρισε και είμαι φοβερά περίεργος.*: Στις δέκα ημέρες ορκίζεστε και οι διαβιβαστές, μόλις επιστρέψετε από την άδεια ορκομωσίας, φεύγετε για Καλαμάτα.
-
και όσοι την είχαν δει εκτός στρατοπέδου (μίνι, string, ...)
μαγιώ;
Σχετικά με την Τσίπρο εμένα αυτός ο φίλος μου μου είπε τα χειρότερα. Πολύ αυστηρά, μετά από ένα καιρό όλοι είναι ψιλοβαρεμένοι, 'ευτυχώς που υπάρχουν πτνες'... και γενικότερα μια αίσθηση ότι είσαι κάπου πολύ μακρυά (σα να λέμε Ιράκ ένα πράγμα). Κατά τ' άλλα πολύ ωραίες εγκαταστάσεις, γυμναστήρια, κλπ κλπ
Περί Θητείας [#2]