-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αμέσως. Θα μπει και θα ρωτάει για το πως μπορεί να το βάλει να φτιάχνει καφέ επειδή θα βαριέται να διαβάσει το manual ή να ψάξει στο google.
θα ερθει για καφε ο ανθρωπος στο σπιτι μου και θα τα φτιαξουμε ολα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αμέσως. Θα μπει και θα ρωτάει για το πως μπορεί να το βάλει να φτιάχνει καφέ επειδή θα βαριέται να διαβάσει το manual ή να ψάξει στο google.
Άχου το μωρέ..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα ερθει για καφε ο ανθρωπος στο σπιτι μου και θα τα φτιαξουμε ολα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... to boldly go where no-one has gone before!
εστειλα τα φαξ μου για ενεργοποιηση στην forthnet.. για να δουμεΕιληκρινά σου ευχομαι γρήγορη σύνδεση, πήρα το ADSL in a box και εστειλα την αιτηση με κουριερ , την ελαβαν στις 7/1/08, σήμερα ακομα περιμενω να συνδεθω, μετα απο επανελειμένα τηλεφωνήματα και με τις γνωστες μπουρδες που λενε για δικαιολογιες, σήμερα τους απειλησα οτι αν αυριο δεν αναψει το λαμπακι ADSL στο μοντεμ και αν δεν εχω τους κωδικους στο κινητο μου, θα κινηθω νομικα και θα κανω έγγραφη καταγγελια στο ινστιτουτο καταναλοτή, όπως επίσης και στον ειδικό τύπο, εν αναμονη λοιπων για αυριο, αν και η forthnet ειναι τεχνολογικα αρτιότατη, και με αρκετά καλης ποιότητας συνδεση, τουλαχιστον απο φίλους που εχουν ιντερνετ απο την εν λογω εταιρια αυτο μου λενε, η διαδικασία συνδεσης του πελάτη ειναι εξαιρετικα χρονοβόρα, για ακατανόητο για μενα λόγο αφου η τελάς κανει γύρω στις 13 μερες απο την αιτηση, και η ον λιγότερες απο 10.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
hol, forthnet, vivodi, On είναι για τα μπάζα πάντως.
+1
Το τοπικ συγχωνευτηκε με το περι κινητων ή γεμισαμε οφφ τοπικ (εκτος απο σπαμ; );
βρε καλώς τον...σε περίμενα να απαντήσεις...
-
Μα δεν απαντησα... Ενα απλο +1 ποσταρα..
Εγω γιατι να διαφωνησω σε κατι που λες με περισσεια σιγουρια(καλα οχι μονο εσυ,ολοι.. );
Υγ:Ασε τα νετ και αλλαξε αμαξι οσο ειναι καιρος..κι επιδη η αρχη ειναι το παν,παρε Αλφα...
-
μάστορα...δεν χρειάζεται να περάσω από όλες για να καταλάβω ότι είναι καφετέριες...διότι:
α. υπάρχουν και δικοί μας που δουλεύουν σε μερικά από αυτά τα καφενεία.
βου. thank god υπάρχει περίσσεια πληροφόρηση μέσω των φόρα...ξυπνήσανε τα πρόβατα...
για το σχόλιο του κάρου...ούτως ή άλλως το 307 για τις δουλειές μου το πήρα...και ξαναματα thank god έχει βγει αξιόπιστο μέσα στην πόλη. Αν είναι να πάρω Α καλύτερα να πάρω ένα κινέζικο σκούτερ...
-
μαστορα; Οκεικ οκεικ σπικε αφου ειναι ετσι οπως τα λες και εφοσον ΑΚΟΥΣ και ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ οτι ειναι ετσι (αυτο καταλαβα με τα αα και βου λε βου κουσε αβεκ μουα) ,Ε ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ μαστορα..
Παρε και κορεατικο,αμα ακους οτι δε σπανε δε χαλανε..
-
Α ναι συγνώμη σε είπα μάστορα...τσ τσ τσ βρισιααααα!!!
Ξέρω θα μου πεις ότι δεν σε ξέρω και τα συναφή...Κλασσικές αντιδράσεις...
Στο θέμα μας...από το να δουλεύω σε κάποιον εναλλακτικό και να τον υποστηρίζω ναι έχω σφαιρικότατη άποψη από σένα. Εάν κάποιος είναι ευχαριστημένος δεν παραπονιέται στα φόρα. Αλλά που να το ξέρω εγώ...πόσο λίγο με ξέρεις...
Στα του κάρου ξανά ...γιατί να μην πάρω κορεάτικο; Δεν έχω τέτοια κολλήματα. Αλλοι είναι οπαδοί αυτοκινητοβιομηχανιών...
-
Με πήραν απ' τον ΟΤΕ σήμερα να ρωτήσουν τι ακριβώς παίζει με τη βλάβη που δήλωσα την προηγούμενη βδομάδα. Αυτοί με βλέπουν δηλωμένο κανονικά ως 2mbps. Στο τεστ που κάναμε η ταχύτητα ήταν απογοητευτική και είπαν ότι θα στείλουν συνεργείο να δει τη γραμμή μου (ελπίζω να μη πονάει αυτό)
-
οτε ηθελες...φατην τωρα...
-
άδη φαντάσου την αντίστοιχη περίπτωση σε εναλλακτικό...να γράψω διαλόγους ή όχι...
-
Για να υπηρχε διαλογος θα επρεπε να ειχε καταφερει να βγαλει γραμμη
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
άδη φαντάσου την αντίστοιχη περίπτωση σε εναλλακτικό...να γράψω διαλόγους ή όχι...Για γράψε...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για να υπηρχε διαλογος θα επρεπε να ειχε καταφερει να βγαλει γραμμηαυτό είναι ένα θεματάκι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
άδη φαντάσου την αντίστοιχη περίπτωση σε εναλλακτικό...να γράψω διαλόγους ή όχι...
Για γράψε...
*forthnet έχω μην ψαρώνετε...
-
Βρε τι τα θέλαμε ιντερνετ, adsl, 2play, 3play και λοιπές αηδίες. Καλά είμασταν πριν 15-20 χρόνια. Παίρναμε το 'μηδέν' και έφτιαχνε με την μια η γραμμή.
-
4νετ ρε 4νετ....!!
και δεν εχω κανενα συμφερον...απλως μου μειωνουν κατα 1 % το παγιο οποτε το γραφω...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Α ναι συγνώμη σε είπα μάστορα...τσ τσ τσ βρισιααααα!!!
Ξέρω θα μου πεις ότι δεν σε ξέρω και τα συναφή...Κλασσικές αντιδράσεις...
Στο θέμα μας...από το να δουλεύω σε κάποιον εναλλακτικό και να τον υποστηρίζω ναι έχω σφαιρικότατη άποψη από σένα. Εάν κάποιος είναι ευχαριστημένος δεν παραπονιέται στα φόρα. Αλλά που να το ξέρω εγώ...πόσο λίγο με ξέρεις...
Στα του κάρου ξανά ...γιατί να μην πάρω κορεάτικο; Δεν έχω τέτοια κολλήματα. Αλλοι είναι οπαδοί αυτοκινητοβιομηχανιών...
Aυτο εχεις καταλαβει φιλτατε; Οτι υποστηριζω τη φορθνετ και λεω μην παρετε απο αλλον; Αν ναι,τοτε κανεις λαθος,ποτε δεν θα το πω,δεν ειμαι μαλακακος.
Στο μινι-παραληρημα περι μαστορων και οικοδόμων,σιγα μη με πειραξει το πως θα με πεις..και μλκ και φουστη κι οπως θες χωρις την δοση ειρωνειας ομως που περιεχει η λεξη μαστορας.
Στα υπολοιπα που λες και παλι εισαι λαθος να εκφερεις μια γνωμη χωρις να ξερεις πως δουλευει ο οργανισμος αυτος που λεγεται ΟΝ πχ.Αν εσυ δουλευεις στην κοκα κολα κι ερθω εγω να σου πω οτι ολες αυτες ειναι γτπ γιατι μπορει να παθω μολυνση αμα πιω απο λερωμενο κουτακι,δε θα με πεις μλκ;Ε εγω δε σε λεω,απλα λιγουλακι αφελη (στο συγκεκριμενο θεμα)Κακο ειναι να εισαι οπαδος αυτοκινητοβιομηχανιων; Ο,τι και να σου πω εγω περι κορεατικων εσυ θα παρεις κορεατικο,που ειν το κακο λοιπονου Κωστα (κωστα δεν ειπαμε οτι σε λενε;);
-
pasxos
πάσχο, ΠΑΣΧΑΛΗ...μην παρεξηγιέσαι...και βεβαίως μην μου το παίζεις υπεράνω στα περι ειρωνείας...γιατί το +1 που πόσταρες πιο πάνω είχε και μερικά εικονιδιάκια όλο νόημα δίπλα. Κι επειδή παρακολουθώ λιγουλάκι το φόρουμ ξέρω τι παίζει.
Στα υπόλοιπα των εναλλακτικών. Πάω πάσο ας βάλει ο καθένας ότι θέλει, δεν έχω συμφέροντα. Αλλά όπως κ να το κάνουμε ρε αδερφέ είναι καφετέριες. Δεν πάω σε εμπειρίες χρηστών άλλων φόρουμ ...δες απλά τι γράφεται εδώ μέσα. Καλώς ή κακώς ΟΤΕ και λίγο Τελλάς αυτή την περίοδο. Από εκεί κ πέρα το χάος...
α και με λένε ΘΟΔΩΡΑ!
ο ένας [corsair ...με είπε Δημήτρη] εσυ Κώστα....θα ξεχάσω και πως με λενε.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;