-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Τι εγινε; Που ειναι οι γαβροι ρε παιδια;;
Eδω ειμαστε mate
AEK
Ο Θρυλος το εφαγε στο 91 εφοσον φυσικα ειχε λυσαξει ο Απολλωνας μιας και για ακομη μια φορα παιξανε ετσι οπως δεν εχουν παιξει ποτε αλλοτε (κλασσικο φαινομενο να πιανεις peak αποδοσης με τον Ολυμπιακο μονο ρε παιδι μου τι να πω )
Για το Βαζελο τωρα...
Ξαφνικα βγηκανε ολοι οσοι ειχανε κρυφτει μετα την 4αρα-δωρακι...Και ναι, η 4αρα θα ειναι επιχειρημα, θα αναφερεται συνεχεια μεχρι και την επομενη μεταξυ μας αναμετρηση την επομενη σεζον, διοτι πολυ απλα ΜΠΟΡΟΥΜΕ και την αναφερουμε Τωρα αν μερικους αυτο τους ενοχλει κανενα προβλημα αλλα δεν μας απασχολει
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Τι εγινε; Που ειναι οι γαβροι ρε παιδια;;
Eδω ειμαστε mate
AEK
Ο Θρυλος το εφαγε στο 91 εφοσον φυσικα ειχε λυσαξει ο Απολλωνας μιας και για ακομη μια φορα παιξανε ετσι οπως δεν εχουν παιξει ποτε αλλοτε (κλασσικο φαινομενο να πιανεις peak αποδοσης με τον Ολυμπιακο μονο ρε παιδι μου τι να πω )
Για το Βαζελο τωρα...
Ξαφνικα βγηκανε ολοι οσοι ειχανε κρυφτει μετα την 4αρα-δωρακι...Και ναι, η 4αρα θα ειναι επιχειρημα, θα αναφερεται συνεχεια μεχρι και την επομενη μεταξυ μας αναμετρηση την επομενη σεζον, διοτι πολυ απλα ΜΠΟΡΟΥΜΕ και την αναφερουμε Τωρα αν μερικους αυτο τους ενοχλει κανενα προβλημα αλλα δεν μας απασχολει
απ την πολη ερχομαι......
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
ΠΡΩΤΟΙ!!!Σημερα κατερευσαν τα κιτρινα παραμυθια και τα ποντιακα ανεκδοτα.
Τωρα θα βγουν:
ο pasxos να λεει για την 4αρα...
ο red_army να κραζει τη διαιτησια για το φαουλ πριν το γκολ του Εντοι...
ο taurus να αναρωτιεται γιατι πανηγυριζουμε, λες και πηραμε το Διαγαλαξιακο...
ο kovathe να θαβει τον Μπασινα οτι ειναι πλατο μπροστα στον Στολτιδη...
ο kouk να λεει οτι ο Ολυμπιακος αυτη τη στιγμη παιζει την καλυτερη μπαλα...
ο Bagus να λεει οτι μολις η ΑΕΚ παιξει την μπαλα που μπορει, οπως μετα το 0-3, θα σαρωσει...
ο toyotaman να γκρινιαζει που δεν μπορουμε να αλλαξουμε 2η μπαλια αναμεσα στου 11 αμυνομενους...και το kid να την κοπαναει σε κατι αυθαδεις γλωσσιτσες!
Όχι μόνο το διαγαλαξιακό δεν πήρατε, αλλά στο τέλος της χρονιάς θα πάρετε και τα @@ μου.
Στο δηλώνω έχοντας σώας τας φρένας και γνωρίζοντας όλες τις συνέπειες αν δεν κάτσει. Τόσο σίγουρος είμαι. Και βάλτο στην υπογραφή σου για να μην το ξεχάσεις.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Mοιρολατρια απο τον Ντεμη?τι του εφταιξε η διαιτησια σημεραΓιατι στο 17 και ενω το σκορ ειναι 0-2 δεν δινει πεναλτυ μαρς στον Ριβαλντο.
Ο δε εποπτης ειπε στον Λυμπεροπουλο οτι πατησε το κουμπι,αλλα ηταν χαλασμενο
Γιατι στις αρχες του 2ου ημιχρονου,παλι πεναλτυ στον Λυμπε αυτη τη φορα εγινε 'παιζετε'.
Επισης δεν απεβαλε τον Τζιμπουρ.Κ φυσικα για να λεμε τα συκα συκα και στον Πανθηρωνιο δεν δοθηκε ενα πεναλτυ(μετα τα 2 της ΑΕΚ)
Τεσπα,το πρωταθλημα εχει ΨΩΜΙ ακομα κ θα γινουν και αλλες ανατροπες.Mark my words.
Σε 2 εβδομαδες παλι η ΑΕΚ θα ειναι πρωτη....
-
Βαγγ.... αισιόδοξο σε κόβω.....
-
dirtoulios
θα δουμε.... -
taurus
Αν το λες επειδη ξερεις κατι που δεν ξερουμε τοτεε πες το μας να μην αγωνιουμε...
Αν το λες ρισκαροντας στην τυχη, τοτε φυσικα εχεις τις πιθανοτητες σου (50-50 ειναι αλλωστε)...
Αν τωρα το λες με τοση σιγουρια και επιδειξη μονο και μονο επειδη ετσι πιστευεις, τοτε εχω μονο να σου πω, οτι
ειναι ανοητος οποιος ειναι βεβαιος για κατι στον αθλητισμο, ποσο μαλλον σε ενα πρωταθλημα που εχει ακομα 11 αγωνες!Bagus
Καποιες ομαδες εχουν καποια χρονια προβληματα. Ο γαυρος με την αλλαζονια του, ο ΠΑΟ με τον τσαμπουκα με τις μικρες ομαδες, ο ΠΑΟΚ με τα εκτος Τουμπας παιχνιδια.
Δεν εχεις καταλαβει τοσα χρονια οτι η ΑΕΚ (ανεξαρτητα απο την ποιοτητα της ως ομαδα) ειναι πολυ λιγη σαν βαρος-ψυχολογια για να καθαρισει καποιον τιτλο; Μια με τον Ολυμπιακο (3-4), μια με τον Ιωνικο (0-1), μια με τον Ηρακλη (1-2), τωρα με τον Πανιωνιο, καθε φορα εντος εδρας λυγιζει υπο το βαρος της ενδεχομενης επιτυχιας.
Και ΠΑΟ-γαυρο να νικησεις στον ΟΑΚΑ (που δεν θα νικησεις), κατι θα στραβωσεις στο τελος... -
Φσσστ...Χσφσφσσστ...
Έδω Ντεμοτεχνείο...χσστ...Εδώ Ντεμοτεχνείο...φχσφχσστ
Σας μιλάει ο πιο μεγάλος....χσφστ....Καραγκι...χσσφτσ...όζης όλων των εποχών...χσσφφστ...έχω ξεχάσει την όποια έυνοια...χσσφφστ...έχει απολαύσ...χσσφσστ...ει η ομάδα μου...χσσφσσφφφτ...και κλαίω όποτε τον...χσφσχφστ...πίνω...χσσφτφσστ. -
og2002gr
Oχι δεν το ειχα καταλαβει αυτο...Ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια....
Σου ξαναλεω οτι θα δουμε πολλα ακομα στο πρωταθλημα κ δεν εχει τελειωσει ΤΙΠΟΤΑ.
2 μηνες πριν αν θυμαμαι καλα μπηκες 1ος για 1 εβδομαδα κ μετα παλι 3ος ησουν μεχρι χθες.Βγαλε γλωσσα λοιπον,αλλα με μετρο...
Η ΑΕΚ χθες επρεπε να κερδισει,δεν το εκανε λογω της αθλιας αμυνας της και λογω του Φωτιαδη που αν υπαρχει θεος δεν πρεπει να ξανασφυριξει...Αν εδινε το πεναλτυ στο 17 το παιχνιδι θα αλλαζε κ σημερα η ΑΕΚ θα ηταν 1η με 2 βαθμους διαφορα απο τον βαζελο και 4 απο τον γαυρο.Με τα αν δεν κανεις λογαριασμο φυσικα..
-
Εννοείς εάν έδινε τα δύο πέναλντυ στην ΑΕΚ , το ένα στον Πανιώνιο και δεν έκοβαν 5 φορές με off side τις σαϊτες του Πάνθηρα που ξεχύνονταν ως αίλουροι στα νώτα σας.
Δεν βλέπω πως θα κέρδιζε η ΑΕΚ. 2 γκολ και δύο πέναλντυ ( έαν τα βάλεις ) μας κάνουν 4 γκολ. Τρία γκολ , ένα πέναλντυ και το 40% των 5 off side που κόπηκαν οι Πάνθηρες που θα γίνονταν γκολ μας κάνουν 6 γκολ. Θα ήταν ωραίο παιχνίδι πάντως.
Δεν πειράζει. Καλό είναι να φωνάζετε για τους κόρακες και να μην βλέπετε τα προβλήματά σας. Σας κυνηγάνε. Να το πείτε στον Λιακόπουλο.
-
Bagus
Δεν εχω καποια διαθεση να σου βγαλω τη γλωσσα,και στα σοβαρα στο ειπα, αλλα εσυ με ειρωνευεσαι.
Πρεπει να γινει 50 φορες δηλαδη για να καταλαβεις την αυτοκαταστροφη της ομαδας σου.Ειναι πραγματικα ΓΕΛΟΙΟ να μιλατε για διαιτησια στο χθεσινο παιχνιδι. 0-2 και μιλατε;; Αντε ηταν και δεν το εδωσε. 75 ΛΕΠΤΑ ειχες ακομα!
Και εγω δεν πηρα πεναλτι με την Ξανθη στο 7' αλλα με αλλους τα εβαλ, οχι την διαιτησια!
Ειναι αυτο που σου ελεγα και πριν για το βαρος καθε ομαδας..αλλα το ψαρι βρωμαει παντα απο το κεφαλι (προεδρος) -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Φσσστ...Χσφσφσσστ...Έδω Ντεμοτεχνείο...χσστ...Εδώ Ντεμοτεχνείο...φχσφχσστ
Σας μιλάει ο πιο μεγάλος....χσφστ....Καραγκι...χσσφτσ...όζης όλων των εποχών...χσσφφστ...έχω ξεχάσει την όποια έυνοια...χσσφφστ...έχει απολαύσ...χσσφσστ...ει η ομάδα μου...χσσφσσφφφτ...και κλαίω όποτε τον...χσφσχφστ...πίνω...χσσφτφσστ.Φστττττττττ εδω πετσινος φσττττττττττ εδω σας μιλαει η πιο βρωμικη ομαδα ολων των εποχων φσττττττττττττττ Επειδη τον ηπια απο τη Καλαμαρια,θα κανω εφεση για να κερδισω τους 3 βαθμους που δικαιωματικα μου ανηκουν.φφφφσσσττττττττ Ο gay και το Αιγαλεω να κερδιζουν φφφφστττττττ και ολοι οι αλλοι να πανε να μαμηθουν φσττττττττ.
Επρεπε να κερδισω φφφφφσττττττ οπως εγινε με τον Ηρακλη εκτος φσσσσσστττ,με τον Αρη εντος φσσσσσσττττττ με τον Παοκ εντος φφφσττττττττττ.Αντε πεσε τωρα και παρε ενα πεναλτυ,μπορεις κ εσυ.....
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Bagus
Δεν εχω καποια διαθεση να σου βγαλω τη γλωσσα,και στα σοβαρα στο ειπα, αλλα εσυ με ειρωνευεσαι.
Πρεπει να γινει 50 φορες δηλαδη για να καταλαβεις την αυτοκαταστροφη της ομαδας σου.Ειναι πραγματικα ΓΕΛΟΙΟ να μιλατε για διαιτησια στο χθεσινο παιχνιδι. 0-2 και μιλατε;; Αντε ηταν και δεν το εδωσε. 75 ΛΕΠΤΑ ειχες ακομα!
Και εγω δεν πηρα πεναλτι με την Ξανθη στο 7' αλλα με αλλους τα εβαλ, οχι την διαιτησια!
Ειναι αυτο που σου ελεγα και πριν για το βαρος καθε ομαδας..αλλα το ψαρι βρωμαει παντα απο το κεφαλι (προεδρος)Γιατι εγω δεν τα βαζω με την ομαδα μου δηλαδη ? Δεν ειπα για την αμυνα ?
Πρωτα απο ολα ειπα για την ομαδα μου.Αλλα δεν μπορεις ΜΟΝΙΜΩΣ να κερδιζεις και τη διαιτησια.ΕΛΕΟΣ δηλαδη.ΓΕΛΟΙΟ ειναι να μην παιρνει κοκκινη ο Γκουμας στο 8ο λεπτο και οχι το να μη φωναζεις για τη διαιτησια οταν σου δινει το δικαιωμα.Κ ξαναλεω δεν μιλαμε για 1 πεναλτυ.Μιλαμε για 2 πεναλτυ και μια αποβολη ΜΑΡΣ.Εκτος φασης κλωτσια του Τζιμπουρ που ουτε με κιτρινη δεν τιμωρηθηκε.
Μιλαμε οτι ο εποπτης ειπε οτι πατησε το κουμπι,αλλα αυτο δεν δουλευε!
ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Κ δεν καταλαβαινω το αντε ηταν πεναλτυ,μου κανεις την χαρη δηλαδη ? ? ?Δεν πρεπει να τα ειδες απο οτι καταλαβαινω...
-
H AEK είναι η μόνη που δικαιούται να φωνάζει για τη διαιτησία μετά το χτεσινό. Αν και μέ την εμφάνιση που έκανε πιο πολύ σε άλλοθι φέρνει η υπόθεση...
Τελικά βαζελάκια δε μας είπατε, ο Γκούμας έπρεπε να αποβληθεί ή όχι;;
Όσο για την ένσταση που ακούγεται, ελπίζω να μη δικαιωθεί και να παραμείνει έτσι η κατάσταση.
Θα έχει περισσότερο γέλιο στο τέλος... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Φσσστ...Χσφσφσσστ...
Έδω Ντεμοτεχνείο...χσστ...Εδώ Ντεμοτεχνείο...φχσφχσστ
Σας μιλάει ο πιο μεγάλος....χσφστ....Καραγκι...χσσφτσ...όζης όλων των εποχών...χσσφφστ...έχω ξεχάσει την όποια έυνοια...χσσφφστ...έχει απολαύσ...χσσφσστ...ει η ομάδα μου...χσσφσσφφφτ...και κλαίω όποτε τον...χσφσχφστ...πίνω...χσσφτφσστ.Φστττττττττ εδω πετσινος φσττττττττττ εδω σας μιλαει η πιο βρωμικη ομαδα ολων των εποχων φσττττττττττττττ Επειδη τον ηπια απο τη Καλαμαρια,θα κανω εφεση για να κερδισω τους 3 βαθμους που δικαιωματικα μου ανηκουν.φφφφσσσττττττττ Ο gay και το Αιγαλεω να κερδιζουν φφφφστττττττ και ολοι οι αλλοι να πανε να μαμηθουν φσττττττττ.
Επρεπε να κερδισω φφφφφσττττττ οπως εγινε με τον Ηρακλη εκτος φσσσσσστττ,με τον Αρη εντος φσσσσσσττττττ με τον Παοκ εντος φφφσττττττττττ.Αντε πεσε τωρα και παρε ενα πεναλτυ,μπορεις κ εσυ.....
Gay ;
Για τη Δικέφαλη κότα μιλάς ; Γιατί εγώ άλλους gay στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός από αυτόν και το συνάφι του ( συμπεριλαμβάνονται παίκτες , προπονητές , διοίκηση και ότι άλλο θες ή δεν θες ) δεν βλέπω.Ειλικρινά ήθελα χθες να νικήσει ο ΠΑΟ ( έ , έκανα και εγώ μια φορά κηδεία με ξένα κόλυβα ). Δεν υπάρχετε στο ποδόσφαιρο και με τον κλαψομουνισμό σας δεν πρόκειται νε υπάρξετε ποτέ. λες και τα πρωταθλήματα που πήρε η ΑΕΚ ήταν καθαρά ( ναι , ξέρεις , μιλάω για το 91-95 ). Δεν έπεφταν διακόπτες και όλα ήταν φρεσκοσφουγγαρισμένα ( ξεχνάς την Ρόδο μάλλον ). Από τότε που ήρθε ο Κλάψας στην ΑΕΚ δεν έχετε σταυρώσει πρωτάθλημα , είναι τυχαίο ; Και θέλω πραγματικά , εάν τελικά δεν το πάρουμε , να το πάρει ο ΠΑΟ. Δεν θέλω να πάει χαμένη μία ολόκληρη χρονιά ( ως μη γενόμενη εννοώ ) και να το πάρει η ΑΕΚ. Δεν υπάρχετε.
-
Bagus
Πρώτον, το ειδα και ηταν.Δεύτερον, δεν τα βαζεις με την ομαδα σου. Τα βαζεις με την διαιτησια και την ομαδα σου. Τεσπα, κανε οτι θες δικαιωμα σου.
Τριτον, ο Γκουμας δεν ειχε προηγουμενα με τον Τριπολιωτη απο πριν τον αγωνα. Εκανε οτι εκαν επειδη τοση ωρα ο τελευταιος τον τραβουσε. Ηταν πρωτα φαουλ του αμυντικου και μετα ναι ηταν κοκκινη.
-
Εννοείται ότι τον τράβηξε και ο παίκτης της Τρίπολης, ο κανονισμός προβλέπει κίτρινη σε εκείνον και κόκκινη στο Γκούμα.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Εννοείται ότι τον τράβηξε και ο παίκτης της Τρίπολης, ο κανονισμός προβλέπει κίτρινη σε εκείνον και κόκκινη στο Γκούμα.Αυτο ειναι το θεμα. Η κιτρινη επρεπε να προηγηθει, να γινουν συστασεις και τερμα.
Μοιραια μετα, εφοσον τα πραγματα δεν εγιναν οπως επρεπε, ο Γκουμας εκανε την μαλακια και κινδυνεψε να κρεμασει την ομαδα. Απαραδεκτη ενεργεια για την εμπειρια του...Για πες και συ για την αγκωνια του Κοβασεβιτς;
-
ginogsm
Ευτυχως που υπαρχετε εσεις με τα 10 στα 11 πετσινα...
Βρωμια και μποχα μια ζωη οπως λεει και ο Ρενταρμυς.Οσο για το gay δες τον δαφνωστεφανομενο gay στη φανελα σας Ο Ντεμης αποδεδειγμενα δεν ειναι μιας κ οπου σας πετυχαινε σας διακορευε....
Αντε πεσε παρε ενα πεναλτυ μπας κ ερθετε Χ με τον Απολλωνα τωρα...Με αλλο ενα θα κερδισετε κιολας...
Αλλα ξεχασα θα κανετε εφεση για να παρετε αυτο που σας ανηκει δικαιωματικα...
Κ που σαι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ με τους απο κατω μου εν κατακλειδι.
-
og2002gr σωστα,το ξεχασαμε αυτο.Και η αγκωνια του Κοβα ηταν κοκκινη ΜΑΡΣ.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--